Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 07-02-24, 10:50
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Den unge jenta strekte seg mot en av de øverste hyllene, fylte på de stedene det var tomt, flyttet på varer for å tette hull. Butikken skulle hele tiden se ut som den bugnet i alle slags varer, det var viktig, det skulle ikke se ut som at her var det ribbet for det meste.
Lars fulgte henne med øynene. La merke til hvor spenstig og fin rumpe hun hadde. Disse butikkuniformene var kledelige, tenkte han. Hun brukte string så det ut til, eller kanskje ingen ting. Sukk.
Han gikk i retning av Anne som oppholdt seg ved fruktdisken. Det var hun som hadde handlevognen og listen. Da han kom fram til henne la han varene han hadde funnet oppi vognen, og ba om å få se listen igjen. Anne holdt opp mobilen, han leste, merket seg en 3-4 varer som han antok lå i nærheten av hverandre, og gikk på ny leting. Anne stod og vurderte de ulike grønnsakene. Hun hadde god tid, de hadde vært tidlig ute i dag, før de aller fleste, det var lørdag morgen, en god dag å handle på. Hun fikk øye på en ung mann litt lenger borte. Han var i samme ærend som henne, han også letet etter grønnsaker og frukt. Han så kjekk ut tenkte hun, holdt blikket på han så lenge at han merket det. Han vek ikke unna, var helt nøytral, tydelig selvsikker. Han fortsatte å lete, gikk videre. Blikkene møttes enda en gang, han var havnet på motsatt side av disken der Anne stod. Helt tilfeldig, han fulgte bare sin egen liste. Anne hadde i det øyeblikket en ganske tykk agurk i hånden. Hun tenker; hva om jeg gjør noen litt sensuelle bevegelser med hånden? Lar hånden gli rolig opp og ned den lange tykke grønnsaken? Umulig. Hun kan selvsagt ikke finne på noe slikt, noen sperrer har hun da. Hun blir stående noen små sekunder med agurken i hånden, ikke lenger enn normalt egentlig. Hun smiler et lite smil til den ukjente. Det er lov, de står jo så nære, det er så få mennesker i butikken, og de har noe til felles akkurat nå. Den ukjente smiler et lite smil tilbake, etterfulgt av et lite nikk. Anne føler seg frekk og innbilsk. Hun gjør seg ferdig med frukt og grønt. Går videre til pålegget. Her plukker hun raskt det de skal ha. Ikke noe å vurdere fram og tilbake her. Lars kommer tilbake til henne igjen, med flere varer mellom hendene, ber om å få se listen igjen.
Kanskje du kan ta med en liten kurv? foreslår Anne.
Kanskje det, svarer Lars, og stikker av gårde.

Hun får øye på enda en kjekk fyr i butikken. På hennes alder; i midten av trettiårene. Er det bare henne, eller er det slik at litt av hvert frister når en er sulten? Hun plukker raskt, men ettertenksomt, resten av varene som står på listen, bortsett fra de hun regner med at Lars etter hvert kommer med. Hun sikter seg mot kassen, Lars legger de siste varene i kurva når hun står i kø for å betale.
På vei ut av butikken sier hun med lav stemme at hun føler seg så yr og leken i dag.
Lars smiler og ser på henne; studerer hele figuren; høres bra ut! svarer han.
Han skjønte det vel, hadde lagt merke til at hun var kledd med litt omtanke, eller kanskje baktanke. Det var noe som gjorde at han la ekstra merke til de sexy lårene og hoftene hennes i dag, visste ikke akkurat hva, men det spilte ingen rolle.
Det var et ganske surt høstvær ute. Anne klamret seg til armen til Lars som holdt i handlevognen. Lars så ned på henne og sa;
Ble det hett rundt pausepraten på jobben i går? eller surfet du etter porno?
Anne lo en liten latter; hehe, ja til begge faktisk. Har kjent på en sterk lyst helt siden jeg våknet i dag, la hun til, etterfulgt av et lurt blikk. Følte meg nærmest beglodd et par ganger i butikken i dag.
Menn lukter slikt, kom det fra Lars. Det kan også ha noe med at du leter med blikket, og i tillegg besvarer blikket fra andre menn. Det skal ofte ikke mer til, da føler menn at du er tilgjengelig skjønner du.
Hehe, føler meg ganske tilgjengelig i dag egentlig.
Lars skjønner hvor hun vil.
Kanskje vi skal invitere noen til middag i kveld, for en liten kveldskos, hva tror du?
Anne smiler fornøyd og svarer ganske enkelt; ja! og litt unnskyldende; det er jo en stund siden forrige gang da!
Lars fortsetter; skal jeg høre med Tarjei eller Axel? Hvem foretrekker du?
De er greie begge to, men Tarjei er ekstra fin da.
Ok, hører med han først, svarer Lars.
På bilturen hjem sitter de begge helt tause. Det bruker å være Anne som snakker, nå har hun noe å tenke på, da blir det ganske stille. Hun husker tilbake til forrige gang de hadde inviterte en kompis av Lars. Hun tenkte på den fine kvelden de hadde sammen, gledet seg veldig. Håpet virkelig at Tarjei kunne komme, Axel er grei han også, men Tarjei er så enkel og trivelig i tillegg. Hun så for seg en skikkelig koselig kveld med fyr i peisen, varm tekopp, romantisk film, stort deilig pledd, og ikke minst; masse intim oppmerksomhet fra to deilige menn, mens regnet pisker på vindusrutene. Ingen ting kom opp mot varmen fra en het mannekropp eller to, en kjølig og regntung høstkveld. Og, hun hadde sett noen videoer i går, som pirret henne skikkelig; to menn samtidig, en foran og en bak! Hun hadde så lyst til å prøve dette ut! Hun hadde for så vidt sett dette før, men hadde, av en eller annen grunn, ofte onanert til slike bilder spesielt i det siste. Nå følte hun at hun var moden for å prøve. Det så ut til at jentene som opplevde dette hadde det veldig godt! I tillegg hadde skjebnen laget det slik, at en kollega hadde betrodd seg i lunsjpausen dagen før, og gitt henne en ganske detaljert beskrivelse av hvor deilig det var. Hun ble sittende å drømme seg bort, tenke på konkrete detaljer i forhold til hvordan hun skulle ligge, og hvordan mennene skulle ta henne. Ikke rart det ble stille i bilen på veien hjem.
Lars parkerer på gårdsplassen rett utenfor inngangsdøra. Straks innenfor døra blir de tatt i mot av den selskapssyke hunden deres, Allison. Han lukter at det også er noe til han tydeligvis. Anne koser med den før hun dytter den vennlig bort fra plastposene. Når de har pakket ut setter Lars seg ned og skriver en melding til Tarjei. Det tar ikke lang tid før svaret kommer; han har flyttet, bor nå litt utenfor byen, men han takker for invitasjonen, det passer helt fint! Han bor et par timers kjøring utenfor byen, er det greit om han overnatter? Ps, er singel fremdeles ;).
Veldig hyggelig at du kan komme, skriver Lars til svar, helt greit med overnatting. Velkommen skal du være. Vi gleder oss begge to!
Høres bra ut! kommenterte Anne, glemte å tenke på at det var slettes ikke selvsagt at han var singel fremdeles, men det skriver han heldigvis, hun smilte lurt til Lars.
Hun leste svaret Lars hadde skrevet og godkjente med et lite nikk før han sendte.
De dekker bordet og lager seg litt mat. De blir sittende å diskutere og planlegge kvelden mens de spiser. Blir enige om en ikke for komplisert middag, gryterett? Kanskje. Badstue og boblebad er alltid koselig om høsten. Tarjei trivdes godt med det forrige gang i hvert fall husket Anne.
Vi får høre med han når han kommer, sier Lars.
De ble enige om å gjøre ting klart, i tilfelle han sier ja.
Anne håpet på badstue, det er så sensuelt og deilig med to menn, sa hun frekt og spøkefullt, og blunket til sin elskede.
Åh! du har ikke noe mot å vise deg fram du heller da! kom det halvt på spøk fra han. Hehe, det er klart det er gøy å være populær, innrømmet hun ærlig og ubeskjedent. Etter hvert begynte de å småprate litt om sexen. Anne fortalte om hva hun kunne ønske seg å prøve i kveld. Lars syntes det hørtes spennende ut og var med på det. Anne tok fram mobilen og lette opp noen videoer som viste to menn som hadde sex med en kvinne, samtidig. Det var flere stillinger å velge mellom. Anne syntes de så deilige ut alle sammen egentlig, men den som var mest spennende, var kanskje når de alle lå på siden. Hun viste en slik video til Lars. Han så med en litt bekymret mine, mente at den var vanskelig, mennene får ikke rørt seg så mye i den stillingen.
Nei, kanskje ikke, sa Anne og studerte litt nøyere; hun ser at han som ligger foran ikke kommer så langt inn heller, bare penishodet, og så vidt litt til, ser ut til å være inne i henne, sier hun. Men likevel, stillingen ser veldig deilig ut, Tarjei bør kanskje ligge foran da, siden han har litt lengre penis enn deg, avsluttet hun ertende.
Lars overså kommentaren, men han var enig; vi får prøve, så får vi se. Ikke sikkert Tarjei er med på det heller da, husk det! avsluttet han.
Det tror jeg bestemt han er, sier Anne. Tarjei er veldig åpen og positiv til det meste er min erfaring.
Jo da, han er stort sett slik, bekrefter Lars.
Du verden som jeg gleder meg! kom det fra Anne. Det ser så sykt digg ut! hun satt fremdeles og så på mobilen. Men bildene kan selvsagt være fake og klippet, kommenterte hun. Men det frister veldig.
Oi! sjekk denne! hun holdt opp mobilen slik at Lars skulle se.
Lars så liksom motvillig og oppgitt på det som utspilte seg på skjermen, kjente at pikken vokste når han så hvor deilig den dama hadde det, ble litt inspirert, han smilte mot Anne; ja, ser ikke verst ut dette. Nå får vi heller begynne å forberede oss, klokka går, vet du.
De dusjer og steller seg. De hadde ikke TV på soverommet, så de gjorde klar sovesofaen i stua. De ble enige om gryterett til middag, det var enkelt, og de var sikre på at de hadde alt som de behøvde av ingredienser.
Hva med Allison? spør Lars. Hunden, som lå på teppet sitt under tv'n, løftet straks hodet og fikk ørene på stilk når han hørte navnet sitt nevnt.
Han får ligge på den nye plassen sin, på teppet utenfor det store soverommet nede, når vi har sex, sier Anne. Jeg flytter han rett før vi begynner, han er så sosial stakkar, vil nok være i samme rom som oss så lenge som mulig.
Middagen var nesten ferdig når Tarjei kom. Det var over et halvt år siden sist de møttes. Anne kastet seg om halsen hans. Som gamle arbeidskollegaer gjennom flere år passet det seg med en stor bamseklem fra Lars. Lars hadde gjort klar en velkomstdrink. Tarjei hilste også på Allison som var kommet løpende til, de var ikke helt ukjente med hverandre, de hadde hilst på hverandre før.
Men han husker vel ikke lukten? kom det fra Tarjei.
Det gjør han helt sikkert, svarte Anne. Du vet, hunder og luktesans! den er ekstrem.
De satte seg og pratet om løst og fast før de etter hvert kom inn på kvelden som nærmet seg. Anne spurte ivrig om han ble med på badstue og boblebad som sist.
Ja, selvsagt, svarte Tarjei uten å tenke seg om.
Anne smilte "hva sa jeg!" til Lars.
Supert! Da tar vi det, etter middag, bestemte hun. Middagen er klar om bare noen minutter.
Middagen skapte stemning og gjorde alle mette og fornøyde. Anne hadde dekket på litt ekstra fint med brettede servietter og levende lys. Regnet pisket på vinduene og det var skikkelig hjemmekoselig. Det knitret i peisen. Humøret var stigende, Anne flørtet og koste seg, fikk hyggelig oppmerksomhet fra begge mennene. Erotikken og lysten som hele tiden lå som et bakteppe over det de sa og gjorde, fikk Anne til å føle seg oppløftet og glad. Hun sprudlet og var en perfekt vertinne. Hun gjorde de to mennene ganske kåte med små, litt frekke, og morsomme replikker. Hun kjente at hun var ganske kåt selv, det skjedde noe med henne også, det var en lettelse når de endelig kom så langt at de skulle kle av seg og ta badstue. Hun ble etter hvert så kåt og full av forventning at det føltes som en befrielse å fjerne klærne, om de var aldri så fine.
Hun hentet håndklær til alle sammen på badet, og benyttet samtidig anledningen til å tørke seg litt mellom benene.
Badstuen var glohet. De satt, lå, og byttet stadig stillinger der inne. Det var fryktelig varmt, svetten rant. Anne følte seg utrolig sexy! ikke så merkelig kanskje. De satt overfor hverandre, de to på den ene siden, hun på den andre. Det piplet svetteperler på overflaten av huden hennes, i pannen, på armene, og spesielt på magen og lårene, som var glinsende av svette. Av og til rant små dråper nedover magen hennes og ned mellom benene. Det korte sorte kjønnshåret var klistrende vått av svette.
Tarjei og Lars kommenterte det spøkefullt; hun var som en vamp, en hulder med sin forheksende lyserøde glinsende kjønnsåpning.
Hva kan jeg kalle dere to da? spurte hun smilende etter betegnelsen som hun tok som et kompliment.
Urokser! foreslo Tarjei, som satt småkjekk og holdt rundt pikken som sto og pekte opp mellom lårene hans.
Haha! ja det passer vel bra! kom det fra Anne og lot blikket gå mellom benene på de to hårete svette typene.
Pikken til Tarjei var faktisk nesten helt stiv. Anne bøyde seg fram og strøk den forsiktig med den ene hånden. Det var nok til at kuken til Lars også vokste til full størrelse. Anne merket seg det og smilte frekt til mannen sin.
Snart får dere deilig avkjøling! Vi skal straks i boblebadet!
Anne skiftet til stadig frekkere stillinger, og poserte villig for de to kåte bukkene som fulgte henne med øynene. Hun elsket å hisse dem opp. Det var en nytelse for henne å se resultatet, i form av to stive staker som reiste seg mellom benene på de to på den andre siden. For hver gang hun fant en ny stilling, la hun merke til at det rykket til i lemmet til de to mennene.
Da hun følte at hun hadde pirret dem nok, var tiden inne for noen minutter i det lunkne vannet i boblebadet. De tok en rask dusj og gikk sammen til badet. Der fikk de roet seg, men ingen av dem hadde interesse av å være der for lenge. De var alle begynt å bli utålmodige nå. Etter et lite kvarter med avkjøling ble de enige om å tørke seg og gå tilbake til stua. Anne hentet fram morgenkåper til alle sammen.
Det var god fyr i peisen i stua, men det føltes likevel litt kjølig sammenlignet med badstua og boblebadet.
Det går seg til! sier Lars.
Det skal varme med litt fysisk aktivitet! kom det fra Tarjei.
Anne smilte og blunket tilbake.
Men aller først varmer jeg litt tevann! sa hun og gikk mot kjøkkenet.
Da hun er ferdig henvender hun seg til Allison som ligger på teppet under TV'n:
Og du skal bli med meg ned til nattplassen din!
Hunden spisser ørene og ser på henne med triste øyne.
Hun går mot han.
Ikke se så lei deg ut da! sier hun.
Han spretter opp fra teppet sitt og kommer energisk logrende mot henne. Anne setter seg på huk og klapper og klør han på hodet. Etter litt godsnakking reiser hun seg. Straks hun står oppreist er Allison frampå og stikker snuten sin ivrig inn under morgenkåpen hennes. Han sniffer og snuser henne i skrittet mens halen logrer helt vilt.
Anne vender seg smilende til de to mennene i sofaen:
Han er jo litt søt da!
Hun lar hunden få snuse, men hun er ganske våt og kåt så til slutt må hun bare dytte han bort med en vennlig hånd.
La han snuse litt til da, det er lørdag! kommer det lystig fra Lars.
Enig! ikke vær så kjip da, istemmer Tarjei.
Anne smiler tilbake. Hun slår oppgitt ut med armene, retter seg opp og stiller seg demonstrativt til med hendene på hoftene. Allison piler straks tilbake og søker inn mellom benene hennes. Snuten går opp og ned, og fram og tilbake under den halvåpne morgenkåpen, mens halen vifter som en propell der bak.
Lars merker seg det og ler; Ingen tvil om at han nyter duften!
Men nå er det nok altså! Det kiler så vanvittig!
Anne dytter han igjen vekk.
Tarjei ler og kommenterer; stakkars hund da, han følger bare instinktene sine, jeg skjønner han godt jeg!
Anne snur seg mot ham og smiler; er faktisk enig med deg der! Dyr skal ikke nektes å følge instinktene sine, det stresser dem. Slik tror jeg forresten vi mennesker er også, la hun til. Jeg lar han vanligvis få snuse på meg når jeg er hjemme, så mye han vil, men da med klær!
Det er nok derfor han er så sterkt knyttet til deg, og ikke meg, kom det fra Lars, litt vittig. Tarjei lo og spurte; hvilken rase var det nå igjen?
En labrador retriever, svarer Anne.
Fin farge, ser så snill og koselig ut, kom det fra Tarjei. Svart ser skumlere ut, den lyse gulhvite fargen gjør den snillere synes jeg.
Anne var selvsagt helt enig, hun klappet og rufset den korte pelsen litt til før hun gikk foran for å lede den ned til etasjen under.
Da hun kom opp igjen hadde Lars fylt varmt vann i tekoppene. Han spurte hvem som ville ha noe sterkt i koppen, begge svarte "ja takk". Lars fyller en liten dash gin i hver sin kopp, og setter dem på bordet ved den utslåtte sengen der Anne har gjort alt klart, med pledd og puter og det hele. Anne henter fjernstyringen til TV'n. Hun lar morgenkåpen falle til gulvet og går naken opp i sengen, trekker pleddet over seg, blir liggende på magen, støtter seg på albuene, og venter utålmodig på at de to mennene skal komme til henne. De har absolutt ingen andre planer, og tar straks av seg morgenkåpene de også, og kryper under pleddet til henne. De legger seg tett inntil den deilige varme kvinnekroppen. Tarjei klarer ikke styre seg og inviterer til et kyss med det samme. Anne er absolutt med på det, hun lener seg mot ham og de kysser et mykt og deilig kyss. Hun legger en hånd bak hodet hans og presser leppene sine mot hans. Tungene møtes, berører hverandre kjærlig og bløtt. Anne trekker seg unna og snur seg, for å invitere Lars med, fra den andre siden. Hun legger hånden bak hodet hans på samme måte, og presser leppene hans mot sine. Kysset smaker mye bedre enn på lenge, han føles som helt ny på en måte, nå når hun nettopp har kysset Tarjei. Anne snur seg over på ryggen, legger benene litt ut til siden. Tarjei går ned på henne med det samme. Hun slipper ut et stønn straks hun kjenner tunga til Tarjei der nede. Lars ligger over henne, han studerer ansiktsuttrykket hennes mens hun nyter. Han masserer brystene hennes mykt og forsiktig, ser nedover henne, han ser konturen av hodet til Tarjei som beveger seg så vidt under pleddet. Han ligger nesten stille, kun ørsmå bevegelser vises. Anne er tungpustet, trekker dype tunge drag inn, og slipper luften sakte ut. Lars kjæler med henne, han slikker henne på det nakne brystet. Dytter haken hennes litt opp og slikker henne på halsen, videre på siden av halsen, oppover til øreflippen, lar tungespissen skli langs kanten av det ene øret. Han lener seg over henne, de kysser, et vidunderlig kyss, bløtt og intenst, for begge veldig forsterket av at Tarjei i samme øyeblikk ligger der nede, under pleddet, med ansiktet sitt mellom de myke deilige lårene hennes, og viser sine følelser for henne, på sin intime måte. Anne stønner, pusten er blitt så tung at hun klarer ikke unngå å lage lyder. Det er små deilige lyder som Lars elsker. Han kjenner pikken holder på å sprenges av lysten på henne. Hun er så fantastisk vakker der hun ligger i det dempede lyset, med den varme gløden i huden, full av lyst hun også, og det mørke intense blikket fra øynene som forteller om en fantastisk ro og tilfredshet. Hun lukker øynene, vrir seg av og til. Tarjei er blitt mer aktiv. Det rører seg tydelig under pleddet. Hun kjenner det nok ekstra godt nå. Han vil ha stadig mer av henne, mer av den energien kjønnet hennes gir han, kjenne en enda sterkere beruselse av smaken hennes, gjennom den følsomme tunga.
Lars blir fanget inn av spillet mellom de to, han vil ha en viktigere rolle. Han reiser seg opp på knærne, stiller seg ved siden av hodet til Anne, dytter det litt til siden, mot seg, mot den stive pikken sin. Han lener seg over henne, støtter seg på armene som han plasserer på andre siden av henne. Hun er bare velvilje når hun ser den store harde pikken til Lars som glinser blank og blodsprengt bare millimeter fra leppene hennes. Hun føler seg som ei skikkelig hore, stikker ut tunga og slikker lekent på det glatte blanke penishodet. Lars tar tak i pikken og presser den inn mellom leppene hennes. Hun protesterer ikke. Tar i mot den og suger og slikker, elsker det! Lars jokker rolig inn og ut, Anne strammer leppene. Hun hører tydelige signal på at han nyter behandlingen. Pusten går tungt på han også nå. Han trekker seg ut for å hvile noen sekunder. Anne smiler til han. Tarjei trenger også en pause. Han dukker fram fra under pleddet. Han kryper opp til Anne og kysser henne på munnen. Hun besvarer kysset, de blir liggende og kysse i flere sekunder, kanskje ett minutt, før han legger seg slapt til siden og puster ut.
Lars strekker ut hånden etter tekoppen, tar en god slurk. Anne reiser seg også, tar sin egen kopp og Tarjeis. Begge tar en slurk. De blir sittende med tekoppen mellom hendene. Anne synes det er varmt nå. Trekker vekk pleddet. De setter koppene tilbake på bordet.
Anne legger seg slik hun lå i sted, på ryggen, med benene litt til siden, hun trekker opp knærne. Tarjei kryper ned igjen, legger seg til og fortsetter der han slapp. Lars kan nå se tydelig hvordan Tarjei stimulerer Anne med tunga. Anne løfter seg opp på albuene, hun ser også på. Tunga til Tarjei går opp og ned den deilige sprekken hennes. Det er intimt og fint synes Lars. Han ser hvor deilig hun er, i et sterkere og klarere lys, gjennom den kåte lysten til Tarjei. Anne legger hodet til siden og smiler. De kysser. Lars stryker det mørke glatte håret hennes bakover. Anne blir påvirket av den energien som driver Tarjei, hans lyst på henne. Hun begynner å jokke forsiktig med hoftene, presser underlivet sitt opp mot ansiktet hans. Hun klemmer overkroppen hans fast ved å legge benene i kors bak på den brede ryggen, hun legger samtidig begge hendene på hodet der nede, presser ansiktet til Tarjei hardt inn mot skrittet. Ansiktet hans ligger trykt mot underlivet hennes, etter press både fra hender og hofter, fra hver sin side. Hun kjenner at hun er våtere enn på lenge, tunga til Tarjei sleiker alt til seg, helt lydløst, han nyter den intenst berusende smaken av musa hennes. Anne vinker Lars til seg. Hun vil suge kuken hans igjen. Lars flytter seg litt nærmere. Hun legger hodet på siden og gaper over den stive penisen. Mmm....hører de to mennene fra henne, hun gjør stadig raskere jokk med hoftene, det går små rykk gjennom kroppen hennes, hun suger urytmisk og vilt på kuken til mannen sin, håret glir ned i pannen og over ansiktet hennes, de hører et lite stønn fra henne, et stønn dempet av den store kuken hun har i munnen. Hun blir slapp. Hun trenger en ny pause.
Lars benytter pausen til å fortelle Tarjei om den stillingen Anne hadde snakket om, som hun hadde et ønske om å prøve. Tarjei er selvsagt med på det, han har aldri prøvd den, spennende! Anne leter opp den videoen hun hadde vist til Lars, og lar Tarjei få se, han blir imponert og motivert. De gjør seg klare. Anne henter glidekremen. Hun setter seg på huk i sengen og begynner å smøre inn rumpehullet. Hun gir deretter kremen til Lars slik at han kan smøre inn kuken. Lars gir kremen videre til Tarjei; for sikkerhets skyld, det blir sikkert trangt nok, sier han. Tarjei nikker og er enig. Når alle er klare legger Anne seg på siden. Lars legger seg på siden bak henne, Tarjei foran. De aker seg mot hverandre slik at de tre nakne kroppene ligger så tett sammen som mulig. Anne ler litt, er spent og glad, kjenner det er deilig bare å ligge klemt mellom de to nakne mannekroppene. Latteren sitter løst, det er noe komisk over det også, tenker hun. Anne og Lars ligger på venstre side, Tarjei på sin høyre. Hun løfter høyre ben og legger det over det ene benet til Tarjei, for å gjøre det lettere for de to å komme inn. Lars har begynt å presse på bak. Han sprer rumpeballene hennes så godt han kan med hendene. Han glir rolig inn, de hører et sukk fra Anne akkurat i det penishodet forsvinner inn i det lille hullet hennes bak. Lars jobber seg videre inn. Anne tar tak i kuken til Tarjei og styrer den på riktig plass, foran. Tarjei presser seg mot henne med hoftene. Han legger seg enda tettere. Pikken hans smyger seg inn i henne. Bra de brukte glidemiddel tenker han. Han kjenner pikken til Lars fra den andre siden. Han ser at han ikke vil nå så dypt, han kommer ikke skikkelig tett inntil med kroppen. Men Anne er fornøyd, hun er helt stille. Nå koser hun med hodet til Tarjei, rufser han i håret. Begge er inne nå. De begynner å bevege seg, forsøker å finne en lik og jevn rytme. Anne er fremdeles helt stille, de hører bare pusten hennes. Tarjei kommer seg litt lenger inn; wow! hører de fra Anne. Hun kjente det! Mennene finner en rolig rytme, de støter annen hver gang, har ikke annet valg, blir for trangt hvis ikke. Anne er overbegeistret;
Fy faen! hører de fra henne. Fy faen faen faen! ahhh! fy faen!
Anne klemmes mellom de to nakne mannekroppene, kjenner de stive tykke pikkene stikke inn i henne, annenhver gang, fra begge sider, hun elsker det! Orgasmene kommer en etter en, hun blir helt svett og klarer ikke dette kjøret for lenge, hun ber om en pause.
Ok, da har vi prøvd det! sier Lars.
Mennene var litt misfornøyde med bevegelsen. Ikke like begeistret som henne. Hun skjønner dem, de blir litt låst når de ligger på siden mot hverandre.
Anne foreslår nå en vanligere variant. Hun ber Tarjei legge seg på ryggen. Hun setter seg over han og holder kuken hans oppe med en hånd mens hun styrer den inn. Lars står lydig og ser på mens den glinsende pikken til kompisen forsvinner inn i fitta hennes, hun tar den helt inn. Hun gir tegn til at Lars skal ta henne bakfra. Hun lener seg framover. Legger seg over Tarjei og tar tak i hodet hans med begge hender, og gir han et herlig kyss. Tarjei er fornøyd, har det fint der han ligger. Koser seg. Lars smører på litt ekstra glidekrem på kuken, og litt til i rumpehullet hennes, før han igjen presser seg inn i henne. Hun ligger med benene utenfor benene til Tarjei. Lars legger press mot det mørkerøde hullet hennes, og glir ganske enkelt inn denne gangen. Han kjenner det er fryktelig trangt med det samme han er inne. Han kjenner den tykke pikken til Tarjei hele veien inn. Anne er igjen blitt helt stille, skikkelig konsentrert. Hun er andpusten. Tarjei klarer ikke røre seg i det hele tatt. Han er helt låst. Lars presser seg veldig sakte innover, det er fryktelig trangt; ai ai ai! hører han fra Anne, hun legger hånden bakover for å holde han igjen. Han kan ikke gå dypere. Hun ber han jokke mest i åpningen. Lars gjør som han blir bedt om. Kuken hans går forsiktig inn og ut ved den trange åpningen. Anne hyler av begeistring! Herlig! ahhh! Tarjei kjenner små krampetrekninger, Lars kjenner at hun kniper også bak, frivillig eller ufrivillig, det aner han ikke, men han kjenner tydelig at hun kommer på flere måter! Anne ber han roe seg, bare ligge helt stille. Hun vil bare ligge slik litt, kjenne på den gode følelsen det intense presset der nede gir henne. Hun kysser Tarjei. Han svarer kyssene hennes ivrig, han har jo ikke så mye annet å foreta seg der han ligger presset ned i sengen av tyngden fra to nakne kropper, og med en kuk som holder på å eksplodere inni den varme fitta hennes.
De blir liggende slik i noen minutter, lar Anne kose seg med den gode følelsen. Anne er egentlig ganske fornøyd nå, men hun vet jo at mennene føler det annerledes, de trenger en utløsning.
Dere kan også komme nå, hvis dere vil, sier hun.
Førstemann! sier Lars, han har følt seg klar lenge nå.
Ønsker du å komme i rumpa? spør Anne.
Gjerne det, svarer Lars.
Det er fryktelig trangt da, sier Anne. Kanskje Tarjei skal trekke seg ut først?
Lars er enig; det er nok best!
Anne løfter seg opp på alle fire slik at Tarjei skal kunne trekke seg ut av henne. Hun ser ned mens kuken til Tarjei glir sakte ut av henne. Hun føler med han der han ligger med den blodsprengte pikken som nærmest skriker etter utløsning.
Snart din tur også! sier hun til Tarjei.
Hva om jeg kommer i munnen din da? foreslår han.
Helt i orden for meg! svarer Anne.
Tarjei smiler fornøyd til henne når han åler seg framover i sengen for å ta plass foran henne.
Lars er allerede i gang med å jokke inn og ut av det trange rumpehullet. Tarjei er rask med å stikke kuken inn i munnen på Anne. Begge er så kåte etter å få utløsning at de knapt nok har øyekontakt med hverandre når de står og jokker. Anne hører den tunge pusten fra dem begge. Det er nærmest dyrisk, hun føler seg som et hunndyr midt i mellom de to kåte mennene som jager utløsning. Tarjei munnpuler henne i samme rytme som Lars. Begge har en rolig jevn rytme. Hun kjenner hendene til Lars holde hardere og hardere rundt hoftene hennes, at kuken trenger seg stadig lenger inn. Hun kjenner et veldig trykk bak i rumpa, det er himmelsk deilig, hun håper det er like deilig for Lars! Lars føler at kuken brenner der inne, det er så sinnsykt varmt og trangt! han klarer ikke holde ut mer en et par minutter før han spruter sæden sin inn i henne. Anne hører noen kjente lyder der bak, endelig fikk han ro i sjelen! tenker hun og smiler for seg selv.
Lars gir henne et klaps på baken og trekker seg ut, han går på badet for å vaske kuken. Tarjei står fremdeles og puler foran, han bruker ofte litt tid på å komme. Anne spør om han også vil komme i rumpa hennes.
Han foretrekker foran. Og han har ombestemt seg, han vil komme i fitta.
Anne innretter seg straks, hun legger seg på ryggen og trekker benene tilbake og til siden.
Tarjei vil helst pule henne med ett ben til siden og det andre over skulderen. Hun gjør alt for å tilfredsstille gjesten deres, og inntar den ønskede posisjonen når Tarjei står klar på knær foran henne. Han tar tak i det ene benet som han legger over den ene skulderen. Anne hjelper han å styre inn kuken. Han begynner å jokke inn og ut av henne.
Han elsker denne stillingen, det gir så mye bevegelse. Og hun ligger så deilig! sier han til henne.
Anne smiler til den kommentaren.
Lars kommer tilbake og stiller seg opp for å se dem holde på. Han fyller opp tekoppen og setter seg på sengekanten.
Du må nok ta henne i rumpa kompis, dersom du skal bli ferdig! Anbefales!
Kanskje det, vi får se! svarer Tarjei med et smil mens han jokker videre.
Du kan jo ta Tarjei i rumpa! kommer det fra Anne spøkefullt.
Hehe, kunne alltids gjort det, svarer Lars, men er ikke klar for mer akkurat nå, han nikker ned mot pikken som henger slapt mellom benene.
Den kåte praten gir Tarjei et ekstra kick og han kjenner at han er like ved å komme. Han bytter raskt stilling og legger seg over Anne i misjonærstillingen.
Gammel klassiker! kommenterer Lars, går aldri av moten!
Tarjei legger all sin tyngde i støtene og jager pikken sin inn og ut av den varme våte fitta. Anne ligger rolig og smiler til han, hun skjønner at nå er det like før han spruter.
Det går ikke mange sekundene før Tarjei kommer med noen kraftige rykninger i hoftene, etterfulgt av flere høye ubestemmelige lyder.
Han fortsetter å jokke inn og ut, takten bli roligere og roligere etter hvert som han blir mindre hard. Til slutt synker han sammen over henne.
Når han har roet seg helt tar hun tak i hodet hans og rufser han i håret og spør omtenksomt:
Var det godt for deg?
Tarjei smiler og nikker. Du er nydelig! sier han med overbevisning. Før han vender seg mot Lars som sitter like ved: En takk til gubben din også, legger han til, og gir Lars en vennskapelig dult i siden.
Har du det fint hos oss? spør Anne.
Han smiler. Lener seg over henne og gir henne et langt kyss på munnen til svar.

Etter at Tarjei har fått tatt seg helt inn igjen sier Anne:
Da er vi alle glade og fornøyde, alle har fått fred i sjel og sinn? Anne ser lystig spørrende på de to mennene.
Ingen av de protesterer.
Da er tiden inne for film! utbryter hun lykkelig.
Hun strekker seg etter fjernstyringen, kryper under det store pleddet, og vinker de to mennene til seg.
De protesterer ikke nå heller. De kryper inn under pleddet til henne, en på hver side, og legger hver sin arm rundt henne.
Hun rugger seg godt inntil de to sterke nakne mannekroppene.
Hun kjenner noen dråper med sæd fra Lars gli sakte ut av rumpehullet som fremdeles er litt sårt. Sæden fra Tarjei har så vidt begynt å renne ut av fitta. Hun kjenner to våte varme striper renne nedover det ene låret.
De to stripene, og den døsige roen i de to mennene som nå hadde fått det de trengte av henne gjorde henne trygg og lykkelig. Hele hennes verden var nå under et stort pledd.
Det var en slik deilig ro i rommet at hun igjen la merke til lyden av den svake knitringen fra peisen, og regnet som pisket mot vindusrutene ...

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.