Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 07-02-24, 15:12
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Endelig kunne ferien starte for den vinterbleke familien. Da de ankom hotellet kokte det av lekelystne barn i det store bassenget. Ungene kunne ikke vente på å hoppe i det blågrønne vannet med små bølgetopper som glitret mot dem i det sterke sollyset. Men mamma Solveig måtte være streng, det ble ingen bading før de hadde vært på rommet og skiftet.
Pappa Eskil var inne i resepsjonen og sjekket inn. De fikk rom nr 202, lett å huske for store og små.
Det var ferie, og alle var glade. Eskil nikket og hilste både hit og dit, på vei ut fra resepsjonen. Utenfor sto ungene og dro i armene til mamma for at hun måtte skynde seg. Sammen trillet de koffertene til rommet de hadde fått tildelt.

Mor beordret begge barna til en dusj før de kunne dra til bassenget. Ungene skjønte ikke vitsen, men de hørte etter når mor fortalte at de selvsagt måtte være helt rene når de skulle bade i bassenget.
Etter dusjen var det bare å blåse opp noen badedyr, og skifte til badetøy, før de rushet opp til bassenget.
Ungene sprang foran, de kunne alt veien. Mamma og pappa tuslet noen meter bak, med håndduker under armen, i en sindig sandalrytme.

Solveig og Eskil gikk en runde rundt bassenget før de bestemte seg for hvor de skulle legge seg til. De trakk noen solsenger sammen og installerte seg.

Plutselig var de der, på ferie! Solsenger, parasoller og bading var alt som betydde noe i to uker framover.
De ble sittende å se på ungene som koste seg i bassenget. Ungene lekte fint sammen, tross aldersforskjellen på to år. Mens de lekte spionerte de på andre barn på samme alder, slik unger har for vane. På nysgjerrig søken etter nye venner.

Herlig å endelig kunne slappe av! utbrøt Solveig.
Eskil smilte og nikket. Han lente seg mot henne, de kysset hverandre på munnen.
Hva synes du om den nye bikinien? spurte Solveig.
Eskil undersøkte nøye før han svarte helt korrekt; den er veldig fin, fargene kler deg.
Hun hadde en lys ensfarget pastellblå bikini. Hun hadde også med noen med sterkere farger, men de fikk vente til hun selv fikk litt farge på kroppen.
Den er ikke for liten? spurte hun, og trakk litt i strikken på bikinitrusen.
For liten? neida, det er jo en bikini. De skal være små. De er finest når de er små, og tettsittende, svarte Eskil med et lurt smil.
Solveig smilte.
Eskil tenkte med seg selv, at jo, den var liten, og veldig sexy! Spesielt likte han at trekanten foran var så liten, og at den satt så stramt, fint å se konturene av den deilige musa til Solveig.. og det hver dag, i 14 dager framover!

Eskil droppet å stille spørsmål om sitt eget antrekk, det var jo hun selv som hadde kjøpt den romslige mørkeblå badeshortsen. Hun syntes det var greit å se mennenes utstyr, men ikke til enhver tid.

I bassenget hadde ungene funnet seg en lekekamerat, de var nå tre som lekte sammen. Den tredje var en jente på omtrent deres alder.

Solveig og Eskil ble liggende og slumre i skyggen fra parasollen, med solbriller på. Ungene ble aldri lei så det ut til. De lekte fremdeles med den nye jenta. Det så ut til at de hadde det riktig så fint sammen.
Timene gikk fort. De hadde ankommet midt på dagen, og klokken var nå blitt nærmere syv om kvelden. De hadde ikke en gang pakket ut, så de ble enige om at Solveig skulle gå ned til rommet og begynne med utpakkingen, så kunne Eskil holde øye med ungene til bassenget stengte om en time.
Han tok av seg solbrillene og ble sittende å orientere seg litt i den behagelige kveldsolen. På den andre siden møtte han blikket til en jevnaldrende mann som nikket og smilte.
Han nikket og smilte tilbake. Det var en han kjente igjen fra da han kom, en han hilste på i resepsjonen.
Den andre reiste seg og kom bort til der han satt.
Hei! sa han og strakte ut hånden for hilsen.
Han hette Henning og var far til Milla, som tydeligvis hadde funnet tonen med deres barn. Det er deres barn er det ikke? sa han og nikket i retning av hvor de lekte.
Jo, det stemte. De har lekt fint sammen i flere timer nå, sa Eskil. Våre heter Alv og Astra, de er 5 og 7.
Milla er midt i mellom, hun er 6, kommenterte Henning. Vi holder til der borte, sa han og pekte mot tre solsenger. Han vinket til hun som satt der og så ut over bassenget, hun vinket diskret tilbake. Det er mamma'n til Milla, sa Henning, Hedda heter hun, kona mi altså.
Eskil myste i kveldsolen, han så en slank og pen dame som satt på den andre siden av bassenget. Han hadde lagt merke til henne tidligere, hun skiftet stilling av og til, og satt ofte på kanten av solsengen og leste i en bok, bare avbrutt av og til med et blikk i retning av hvor de tre ungene lekte i bassenget. Eskil hadde lagt merke til henne fordi hun var den eneste av kvinnene som solte seg toppløs. Hun hadde ganske små pupper så det ut til, kanskje var det nettopp derfor. Kanskje tenkte hun at ingen ville finne på å la seg provosere når brystene var så lite iøynefallende.
Eskil reiste seg ; det er vel straks sengetid for badeløvene nå! sa han i det han rettet ut stolryggen på solsengen. Han vinket til barna og gjorde tegn til at de skulle komme opp av vannet. Klokken hadde passert åtte, stengetiden for bassenget. Det var ikke om å gjøre å bryte reglene første dagen. De fikk heller se etter hvert, hvor langt de kunne tøye dette klokkeslettet dersom barna ikke fikk nok før den tid.
Alle tre barna kom lydige dit de to fedrene stod. De protesterte likevel, men til ingen nytte.

De voksne sa til barna at de kunne sikkert møtes igjen i morgen.
De to gruppene tok farvel og tuslet hver sin retning.
Vi går ned og hjelper mamma med å lage mat, så Eskil til ungene. Dere er vel sultne nå, ikke sant?
Ja! hva skal vi ha til mat? spurte de i kor.
Jeg tror det er pizza, sa Eskil.
Yess! kom det fra den eldste, og yess! kom det fra den minste, de la på sprang i forveien.

Solveig hadde maten klar når de kom. Hun hadde dekket et bord ute på verandaen, med duk og levende lys. Hun var nydusjet og våt i håret, kledd i en singlet og et kort sommerskjørt. Ungene og Eskil satte seg til bords slik de var. De var alle sultne og måltidet gikk raskt, deretter var det en rask tannpuss, og så til sengs for ungene.

Eskil ryddet bordet og tok seg en dusj.

Når han var ferdig og skiftet for kvelden, satte han seg til å nyte den flotte utsikten i skumringen. Solen hadde gått ned, luften var varm og stille. Utelys var tent her og der. Det hørtes kun noen små tilrop nede i dalen, og en og annen bil i det fjerne. Han trakk pusten dypt av velvære.
Solveig kom og satte seg hun også, hun hadde armene fulle med en flaske rødvin, to glass, og en pakke sigaretter. Hun var på ferie! Nå skulle hun kose seg og feire en fin start på ferien. Eskil smilte til henne.
Hun skjenket i begge glassene. Skål! sa hun og smilte over bordet til han på den andre siden. Eskil løftet glasset til skål.
De ble sittende stille noen minutter uten å si et ord. Freden og roen hadde endelig senket seg.

Solveig åpnet røykpakken, det vil si, det var ikke vanlige sigaretter, det var cigarillos, en slags mellomting mellom sigarer og sigaretter. Hun hadde blitt svak for disse etter at hun prøvde dem på deres aller første sydentur sammen. De varte mye lenger enn en sigarett, og ble således også billigere, noe som var helt greit det også. Hun røkte ikke til daglig, men unte seg denne uvanen når hun var på ferie.
Eskil røkte ikke, men han elsket duften av disse cigarilloene. Og han satte pris på denne uvanen til Solveig. Han fant henne elegant og sexy når hun røkte. Hun kledde det. Faktisk ble han tent av å se henne trekke dype drag av sigaretten, og se hvordan hun holdt røyken inne en stund før hun slapp den sakte ut i en tynn grå stråle i den stillestående luften. Han hadde fortalt henne det, og hun syntes det var litt sjarmerende og morsomt, hun flørtet med det. Hun blåste gjerne røyken litt i hans retning, da hun visste at han likte den særegne duften.
Hun tente røyken med lyset som stod på bordet. Tok et dypt drag og lente seg tilbake og kjente på den deilige roen når nikotinen bredte seg rundt i kroppen hennes. Den gjorde henne kåt. Og hun gjorde Eskil kåt.
Han så på henne, han kjente henne så godt, han skjønte at hun inviterte til tilnærmelser, ønsket å slappe av, kose seg. Han var forelsket. Han reiste seg, tok tak i armlenene på stolen hennes og satte stolryggen i en halvstilling, slik at hun lå avslappet bakover.
Hun tok et nytt dypt drag av sigaretten, og så på han med forventning.
Eskil smøg hendene under skjørtet hennes og tok tak i trusekanten på hver side av hoftene. Hun løftet litt på seg slik at han kunne trekke den av henne.
Han dro den nedover benene hennes, holdt trusa foran seg og begravde ansiktet sitt i den mens han snuste til seg den gode duften av henne, før han la den på bordet.
Solveig smilte og blåste sigarettrøyken på den kåte tullekoppen.
Hun løftet det høyre benet og la det over det ene armlenet, deretter løftet hun skjørtet litt slik at han kunne komme til der han ønsket.
Eskil satte seg godt tilrette, den deilige musa hennes var våt allerede, nå skulle han bare nyte.
Hun kjente en første hårfin berøring av tungen der nede. Hun trakk nok et dypt drag av sigaretten, dette var ferie! Hun holdt røyken inne lenge, blåste deretter en tynn velduftende røykstråle nedover magen mot han som holdt på der nede, før hun lot hodet falle tungt tilbake mot den myke nakkeputen. Hun fortjente dette tenkte hun. Eskil fortjente dette. Alle fortjente dette.

Det var blitt fullstendig natt ute. Det var en kveld for de sterkeste følelser, for nytelse, under en kullsort himmel som var prikket av små blinkende stjerner, som var som små glør som holdt ilden i live, til solen igjen skulle stå opp.
Det ble en tidlig kveld for de voksne også.

Neste morgen våknet de overraskende nok før ungene, barna må ha vært helt utslitte etter all badingen den første dagen.
Solveig våknet først, klokken var vel omtrent halv åtte. Hun var i sedvanlig feriemodus, kåt og glad, og sjekket straks om Eskil hadde morrabrød, noe han nesten alltid hadde på denne tiden. Hun søkte med den ene hånden, Eskil var klar! også i søvne.
Han lå beleilig til på ryggen. Solveig trakk forsiktig vekk lakenet, hun lente seg over den stive tykke staken som lå oppover magen hans.
Eskil våknet ganske straks når han kjente tungen hennes gli opp og ned på undersiden av den harde og følsomme kuken. Men han lot som han sov. Lot henne holde på.
Hun koste seg med penisen hans, tok den i munnen og sugde stille og forsiktig, slikket ballene, før hun sakte krøp over ham, veldig forsiktig, for å ikke vekke ham, enda. Hun holdt kuken oppe med den ene hånden og førte den forsiktig inn i den våte fitta. Hun lot seg senke sakte ned på den. Hun klarte ikke å holde tilbake et dypt og inderlig stønn når hun kjente den gli sakte inn i henne. Hun ble sittende helt stille når den var helt inne.
Eskil myste forsiktig i skumringslyset som fylte rommet. Han skimtet silhuetten av den flotte overkroppen hennes, han så for seg den deilige glattbarberte musa, som nærmest slukte kuken hans med de stramme fitteleppene.
Hun satt ganske stille, hun masserte de fyldige brystene med begge hendene og kjente på den deilige følelsen.
Herlig! tenkte Eskil, for en start på dagen! Han kjente den deilige fuktige varmen fra musa hennes, som grep rundt den blodsprengte kuken. Han kjente små knipebevegelser rundt skaftet.
Hun begynte å rugge forsiktig med hoftene.
For Eskil så det ut som hun hadde lukkede øyne. Han ble modigere og åpnet øynene litt mer, han så høyrehånden hennes jobbe aktivt med klitten.
Hun rugget og gned seg mot ham, pustet tungt. Plutselig rykket hun til, Eskil kjente musa stramme seg i trekninger rundt kukskaftet, hun runket han med fitta og stønnet tungt før hun sank sammen over sin kjære ektemann.
Eskil kysset henne på munnen, tungene møttes og de ga hverandre en fin start på den nye dagen..

De ble liggende omslynget i hverandres armer noen minutter.
Eskil brøt stillheten; vet du hvem som er foreldrene til Milla, altså foreldrene til den nye bassengkameraten til ungene?
Ja? tror det, svarte Solveig delvis spørrende.
Eskil fortsatte; de satt på andre siden av bassenget, rett overfor oss. Far til Milla kom bort til oss etter at du var gått ned, og vi småpratet litt før vi gikk ned. Han virket hyggelig, heter Henning. Han var en av de jeg hilste flyktig på i resepsjonen da vi kom, da hadde en button på t-skjorten.
Ok? sa hun, fremdeles litt undrende.
Det var en swingers-button, avsluttet Eskil.
Det ble stille.
Det var da litt av et sammentreff! sa Solveig og så på Eskil, så han dypt inn i øynene, helt til han smilte.
Han kjente dem ikke, aldri sett dem før, kors på halsen!
Det var da litt spennende faktisk, sa hun med et glimt i øyet. Så du har ligget og drømt om konebytte i ferien også du da, gutten min, derfor du var så fullstendig klar for meg i dag da! sa hun litt ertende.
Hehe, er godt fornøyd som det er jeg, svarte Eskil til sitt forsvar. Men jo da, han hadde tenkt litt over det.
De var begge to positive til denne livsstilen, og hadde mange besøk bak seg i swingers-miljøet hjemme. Det kunne være aktuelt for han, men vi får vente og se, bli litt bedre kjent med dem, dersom forholdene ligger til rette for det. Vi har jo nettopp ankommet tross alt. Hva tror du da? spurte han henne.
Vi får ha et åpent sinn, svarte hun bare. Hadde absolutt ikke partnerbytte i tankene når vi planla denne ferien, men som sagt, det er spennende, så vi får se, kanskje kan vi si "hvorfor ikke?". Men nå må vi komme oss opp og lage mat, ungene våkner sikkert hvert øyeblikk. Men du, en ting til, Eskil stopper henne i det hun er på vei ut av sengen; at de flagger livsstilen med en button, må da være en oppfordring til å ta kontakt? eller?
..eller, Solveig tar over: for å gjøre seg interessant? Tror du har rett i det første, men glem det nå, vi må stå opp og gjøre oss klare for en ny dag ved bassenget!

Da ungene våknet var de i et fantastisk humør. Et humør som smittet over på foreldrene. De spiste en rask frokost, dusjet og gjorde seg klare til en ny dag ved bassenget.

Ungene fløy ut av døren med badedyr under armen. På vei opp den flislagte gangveien spør Eskil om de skal legge seg til i nærheten av foreldrene til Milla? Kanskje bli litt bedre kjent med dem?
Vi gjør det, svarer Solveig.
Har du tenkt mer på det jeg nevnte i går.. du vet?
Ja, Solveig smilte, har tenkt litt på det. Vi får se, ta det som det kommer. Vi får bli litt kjent med dem først, så tar vi det derfra.

De var ute i god tid, og fant en fin plass med fire ledige solsenger i et hjørne av bassengområdet. Det var noen barn ute i vannet allerede. Ungene så etter Milla, hun var ikke kommet enda. De kastet det de hadde i hendene og hoppet ut i det deilige vannet.
Eskil og Solveig hadde så vidt fått lagt ut hånddukene da de la merke til den andre familien i motsatt ende av bassenget, de stod og skuet ut over området. Henning fikk øye på Eskil og Solveig. Han valgte deres retning, han gikk et par skritt foran kone og datter. Han kom slentrende, de hørte flapping fra sandaler, han var kledd i shorts og t-skjorte. Da han kom helt bort til dem, hilste han og spurte om det var greit at de tok den ledige plassen ved deres side.
Ja, selvfølgelig!
Mor og datter kom like bak, Milla var klar til å bade, Hedda var kledd i en diskret strandkjole. Eskil la merke til at den var åpen. De satte fra seg strandveskene, alle hilste på hverandre. Milla hoppet straks ut i vannet for å finne igjen Alv og Astra. Eskil gikk og hentet en parasoll til, slik at alle hadde muligheten til å få litt skygge når solen var på sitt sterkeste. Hedda takket for hjelpen. Henning plasserte solsengene, spurte Hedda hvordan hun ville de skulle stå i forhold til solen. Solveig kommenterte at de hadde fått en fin brunfarge, hadde de vært her lenge? De hadde vært her en uke, hadde en uke igjen. Solveig unnskyldte seg med at de var nettopp kommet. Det ble litt snakk om været som hadde vært siste uke, været hjemme i Norge, og annet hverdagslig rundt ungene og butikker i området osv. Hedda og Henning hadde vært der et par ganger før de fikk Milla, og de var godt kjent. De kunne være til god hjelp sa Solveig. Det var bare å spørre sa Hedda. Det ble raskt en uanstrengt og fin tone mellom dem. Eskil følte for å avkjøle seg litt og inviterte Henning med ut i bassenget. De stupte uti så vannet sto rundt dem. Vannet var deilig lunkent og de to karene tok noen svømmetak og koste seg. Ungene kom bort til de og begynte å tøyse med dem. De to mennene tøyset litt tilbake men visste at de måtte ikke overdrive, for da kom de seg aldri ut av bassenget igjen, det ville bli et sabla mas. De distraherte ungene ved å slenge en ball av gårde, slik at de kunne snike seg opp av vannet. De to kvinnene fulgte med dem da de steg opp av bassenget.
Var det deilig? spurte Solveig.
Herlig! svarte Eskil, Henning nikket smilende.
De ble stående litt ved siden av solsengen slik at vannet rant av dem. Eskil følte at han hadde Heddas oppmerksomhet bak solbrillene. Han rufset litt i håret og tok på seg solbriller selv også. Han hadde god utsikt til de nesten nakne kroppene til damene. Solveig var nydelig, det visste han alt om, Hedda var aldeles nydelig hun også, runde deilige lår, flat mage og små faste pupper. Hun lå med det ene benet hengende ut over kanten av solsengen, en trang liten bikinitruse satt stramt over den sexy forhøyningen mellom benene hennes. Han sammenlignet med Solveig som var glattbarbert. Han tenkte at Hedda nok var glatt hun også, så slik ut, maks noen millimeter, og det kan være veldig fint det også tenkte Eskil.
Han kjente en lykkefølelse i kroppen, han var med ett blitt utrolig kåt. Kuken vokste, han snudde seg og gikk et par skritt mot rekkverket bak solsengene, for liksom å nyte utsikten. Han måtte gjøre noe, han dyttet pikken diskret hit og dit, forsøkte med litt opp og til siden under trusestrikken, for å holde den på plass. Men det gikk ikke, den vokste for raskt i den vide shortsen, det kunne bli pinlig. Han sa til Solveig at han gikk en tur på toalettet. Han siktet seg inn mot to dører ved siden av bassenget, ruslet rolig og kontrollert av gårde langs bassengkanten, han måtte runke, bare måtte! På veien bort bestemte han seg for å ikke runke til Hedda, det kunne bare gjøre han enda mer besatt av henne. Han skulle runke til Solveig som hadde sex med Henning, for å være "snill", fordi det føltes "riktig".
Straks han kom inn i det halvmørke rommet kledd i blanke fliser, fant han en ledig bås, alle var ledige heldigvis. Han trakk ned shortsen, runket noen ganger og rev av noe dopapir som han surret rundt penishodet. Han tenkte på Solveig naken på sengen, den deilige myke kroppen hennes, splitter naken, at hun legger seg til på sengen nede i rommet deres, besatt av lyst. Lyst på en kuk hun aldri har kjent før. Hun ligger og venter på at Henning skal gi henne den deilige følelsen en ny kuk gir henne. Han så for seg den store kroppen til Henning. Den stive kuken hans som stakk ut mellom de sterke lårene, i det han krøp på alle fire for å plassere seg over byttet sitt, for å pule henne, kjøre kuken sin inn i henne, for å nyte kona hans. Han så for seg Solveig liggende der forventningsfull med lårene godt til siden, for at musa hennes skulle være åpen for ham, en ny og ukjent som skal tilfredsstille den brennende lysten hennes. Han hadde et bilde i hodet av at Solveig lå og smilte flørtende og velvillig til Henning, at hun tok tak i kuken hans med den ene hånden, løftet den opp og slikket den på undersiden, sleiket ballene hans før hun gapet over det store blanke kukhodet, sugde og slikket og koste seg, før hun deretter tok den ut og førte den kuken inn mellom benene sine. Han så for seg Henning liggende over henne med den tunge kroppen sin, presse den lille kroppen hennes ned i madrassen, mens den harde kuken forsvant stadig dypere inn i den våte varme sprekken hennes. Han hørte henne stønne av begjær, av rå nytelse. Han så for seg det hele stående ved sengen, som tilskuer til at Solveig slynget armer og ben rundt ham, låste han fast, for at han ikke skulle komme unna, for at han skulle trenge dypt inn i henne, og tilfredsstille henne. Han hørte Solveig stønne for hver gang Henning presset seg inn mellom benene hennes. Han så for seg hendene som klamret seg rundt hoftene hans, de slanke fingrene som kloret seg fast i rumpeballene hans, for å presse kuken hans så dypt som mulig inn i musa, at hun strakte seg mot ham og møtte ham i et langt tungekyss mens han lå over henne, og jokket den knallstive kuken sin i en jevn rytme inn og ut av det våte varme hullet..
Eskil runket vilt og hemningsløst til disse fragmenterte fantasibildene han laget seg i sitt hode, han kjente spruten komme, han kom kjapt. Han skalv i benene noen sekunder, ble ganske straks utmattet og slapp. Han lente seg mot doveggen, pustet ut. Han så ned på dopapiret som var fylt med sæden hans, han dro det av den halvstive pikken og kastet det i do, hvilte hodet mot veggen i omtrent ett minutt, slik at han kunne tisse. Han vasket hendene og gikk deretter rolig tilbake til de andre. Han var sulten, fikk lyst på en burger. Han skulle spørre Solveig om hun ville ha noe.
Da han kom tilbake til de andre kom akkurat Astra opp fra bassenget og ville ha is, alle barna ville ha is. Det passet bra; kom alle sammen! vi går og kjøper is! sa Eskil til vill jubel fra ungene.
De gikk til bassengbaren og handlet inn, ungene var med og hjalp til. Bare Eskil skulle ha mat, han kjøpte øl til maten, kjøpte en øl til Henning også, tok det for gitt at han takket ja til en iskald pils i varmen. De gikk tilbake til plassen ved bassenget og fant hver sin solseng for å nyte isen. Ungene virket begeistret for at foreldrene hadde funnet sammen, det var en glad stemning.
Mamma, skal ikke du sole puppene dine? slik som mamma'n til Hedda? spurte Astra.
Solveig lo og svarte; ja kanskje de vil ha litt brunfarge de også! Ok da, hun tok av bh'en slik at de fyldige puppene fikk komme fram i sollyset.
Du må ikke glemme solkrem da mamma! kom det fra Astra.
Nei, det må jeg huske, bra du passer på, svarte Solveig lystig. Skal gjøre det med en gang etter at jeg har spist isen!
Hun smattet ivrig på den deilige isen, med de fyldige puppene i det fri. Isen måtte spises raskt i den sterke varmen fra solen. Ungene var straks ferdige og pilte av gårde til en ny runde i bassenget. Solveig gnidde inn puppene sine inn med solkrem. Hun satt på kanten av solsengen, vendt mot Henning. Henning var ikke helt upåvirket, han tok en stor slurk av ølet som Eskil hadde spandert, og snudde seg på magen.
Henning strekker seg etter telefonen, han sender melding.
Pling sier det i telefonen til Hedda.
Hedda skriver melding.
Pling sier det i mobilen til Henning.
Henning spør Solveig og Eskil om de kan holde øye med Milla en halvtimes tid, han og Hedda skal bare en tur ned på rommet, han blunker til Eskil.
Eskil smilte og nikket.
Vi gir beskjed til Milla før vi går, sa Hedda.
Det går fint, sier Solveig.
Henning går som han står, i bares shorts og sandaler, Hedda tar på seg strandkjolen.
De stikker innom bassenget og gir Milla beskjed om at de blir borte en kort stund. De går sammen ned stien som går gjennom den lille hagen som fører til leiligheten deres. Solveig følger dem med øynene. Hun snur seg mot Eskil:
Kanskje vi skal gå en tur på rommet vi også, når de kommer tilbake?
Vi gjør det, svarer Eskil.
Solveig ser litt drømmende på han, hun spør forsiktig; har du lyst på Hedda?
Eskil ser på henne, svarer; ja, han må innrømme det.
Solveig fortsetter; skal vi spørre dem om bytte? Eskil smiler nikkende; jeg kan ta det opp med Henning når anledningen byr seg.
Jeg kan høre med Hedda, sier Solveig.

Etter en halv time kommer de tilbake. Hedda deler sin begeistring for den deilig varmen og det fine været, alt var så vakkert...
Eskil tenker med seg selv at det er nok mer enn været hun er fornøyd med.
Hun går ned til bassengkanten og sitter på huk og følger ungene som leker med stor energi. Mens hun sitter der knytter hun det glatte sorte håret sitt i en ball bak i nakken, nesten likt Solveig. Hun kommer smilende tilbake. Hun tar av strandkjolen og legger seg grasiøst og selvsikkert ned på solsengen.
Det manglet bare et dypt ahh! livet er herlig! tenkte Eskil.
Hun smører den tilfredse og deilige kroppen inn med sololje, lårene glinser i solen.
Eskil klarer ikke tenke klart, han er kåt igjen.
Han tenker at han må ta seg sammen, partnerbytte ligger alt for høyt i tankene hans, det er slettes ikke sikkert det blir noe av.
Hedda og Solveig blir enige om at barna trenger en ny runde med solkrem, den er sikkert vasket av i bassenget.
Eskil benytter anledningen, han bestemmer seg for å få en avklaring. Han inviterer Henning på en øl i baren mens damene smører solkrem.

Henning er med, alltid klar for en øl!
De to mennene labber lystig av gårde i retning den trivelige lille baren på andre siden av bassenget. Etter en kort innledning med lange iskalde slurker fra store beduggede glass går Eskil rett på sak; han nevner gårsdagen, da de kom tidlig på formiddagen; om Henning husket at de møttes raskt og tilfeldig da han sjekket inn på hotellet, i resepsjonen?
Jo da, Henning husket det!
Eskil, sa at han la merke til et lite merke på t-skjorta hans.
Haha! så du gjorde det ja! kom det fra Henning. Hva tenkte du da? spurte han tilbake, og sendte et litt freidig blikk mot Eskil.
Eskil tenkte seg om, fant ikke på noe bedre å si enn; er dere swingers?
Henning tok en slurk av ølet og nikket.
Eskil smilte; vi også.
Det ble stille. Begge tok en ny slurk av den iskalde ølen.
Henning; det var interessant, har dere vært det lenge? jeg tenker i forhold til barna osv.
Eskil fortalte at deres første erfaringer var fra før Astra ble født, så de har holdt på en stund. De hadde lengre pauser etter begge barnefødslene, og de var ikke like aktive nå etter at de hadde stiftet familie, men de forsøkte å få med seg ett treff i måneden. Selv om det heller ikke alltid lot seg gjøre.
Det blir omtrent likt med oss det, svarte Henning. Hedda trengte en lengre pause etter fødselen.
Er dere medlemmer i en klubb?
Ja, de var det.
Vi også, svarte Henning.
Det var litt små forhold der de bodde, men det var et fint miljø, sa Eskil. Det er også bra at det er lite og oversiktlig, fortsatte Eskil. Solveig er veldig opptatt av diskresjon.
Ser den sier Henning, Hedda også. Jeg og selvsagt. På små steder dukker det raskt opp ubehagelige rykter, ikke alle takler denne livsstilen, ikke en gang praktisert av andre!
Eskil føler at isen er brutt, og spør direkte; skal vi bytte?
Gjerne for meg, svarer Henning enkelt. Kan godt spørre Hedda dersom du ønsker.
Eskil nikker.
Enn Solveig? er hun interessert, spør Henning.
Ja, ganske sikkert.
Henning fortsetter; vi har stort sett bare gode erfaringer med partnerbytte. Men vi har en avtale om at ingen av oss gjør noe på egen hånd.
Selvsagt, sier Eskil.

De blir sittende å prate om sine erfaringer med partnerbytte, humøret stiger til såpass store høyder, at etter tre øl og tre shot bestemmer Henning seg for å sende melding til Hedda: "Solveig og Eskil er swingers *smilefjes*, de er interessert, jeg også, hva med deg?".
Henning holder opp meldingen så Eskil får se, de smiler lurt til hverandre.
Skal du sende? spør Eskil.
Henning bare ser på han, trykker "send".
Mennene satt som to spente guttunger i baren og spionerte mot den andre siden av bassenget der Hedda og Solveig lå. De ser at Hedda tar opp mobilen. De ser at hun fikler, for dem ser det som hun skriver.
Pling! sier det i mobilen til Henning:
"Du er full!" *smilefjes*.
Mennene ser over bassenget, damene snakker sammen, er ganske livlige, de skuler over bassenget mot baren. Mennene sitter i skyggen, damene kan ikke se dem, men de myser i solskinnet og håper likevel å få øye på to lattermilde fyrer.
Mennene lar det gå noen minutter, de ser at Hedda og Solveig prater sammen på den andre siden, tydelig at de har fått noe å snakke om.
Eskil sender melding til Solveig: "Lyst på Henning i kveld? *smilefjes*".
Lyst på deg er svaret.
Hun tror jeg sitter og tuller, sier Eskil. Noe hun forsåvidt har rett i! Han lo, fornøyd med sin egen kommentar.
Ikke mer drikke nå sier Henning, vi risikerer å komme tilbake som to klovner.

Det er en livlig og god stemning mellom de to damene når de kommer tilbake fra baren. Livets glade gutter er tilbake! sier Hedda.
Solveig spør; Skulle ikke vi ned en tur da Eskil?
Jo, passer det nå? Han ser spørrende på Hedda og Henning.
Bare stikk dere! Vi skal være badevakter!
Solveig tar på seg bikinioverdelen; da går vi! Og med en lattermild stemme la hun til; så skal jeg se å få deg edru!

Hedda og Henning benyttet anledningen til å diskutere hva de ville videre. Diskusjonen ble kort og enkel, de var klare for partnerbytte begge to. Begge syntes det andre paret var hyggelige og attraktive.
Da Solveig og Eskil kom tilbake var de smilende og i godt humør begge to, tydelig at de hadde utvekslet noen ord, og hadde forventninger om noe spesielt.
Solveig gikk ned til bassenget og så til barna, hun sa de måtte komme opp og få litt mat.
I fellesskap bestemte de seg for å spise et enkelt måltid i restauranten. Varmen gjorde at sulten ikke var så stor for de voksne, barna derimot måtte nok ha en stor pizza, to stykk kanskje. De voksne bestilte en burger hver. Damene nektet mennene øl til maten, de trengte en pause, de fikk nøye seg med cola.
Selv trengte de en øl hver. De avtalte å spise sammen til kvelden, gå ned i byen og se seg om, finne på noe moro for barna.

Kvelden gikk raskt, de hadde det trivelig sammen og ble enda mer sammensveiset. De ble enige om at de skulle snakke mer om det de alle tenkte på dagen etter, når barna var i bassenget. Uten at det ble sagt uttrykkelig, lå det i luften at de kom til å bytte neste dag. Men de tenkte nok at det var ingen grunn til å stresse med det, de følte at det var avklart. Det lå en spenning i luften, som alle kjente på, som alle koste seg med, uten at noen satte ord på det.

Neste dag ved bassenget begynte som den forrige. Rutinene hadde allerede satt seg. De hadde funnet "sin" plass ved bassenget. De kom i samlet flokk, ungene litt foran, Solveig og Eskil tasset etter. Hedda, Henning og Milla hadde litt tregere morgenrutine og kom noe senere.

Eskil hadde vært "vaktmester" og hadde samlet en gruppe solsenger og to parasoller som stod klar da den andre familien kom, det var bare å bre ut håndduker og slenge seg ned. Solsengene var ikke interessante for barna, de kastet seg ut i det deilige bassenget.
De voksne hilste mer familiært på hverandre denne gangen, tydelig at de hadde kommet hverandre nærmere.
Damene ga hverandre en klem, mennene var skikkelig kompiser. De takket for i går og gjorde seg klare for en ny lang og behagelig dag i solsteiken.
Du verden for et liv! kom det fra Henning i det han la seg til rette på solsengen.
Kan ikke bli stort bedre enn dette! svarte Eskil.
Damene smilte og var tydeligvis enige de også.

Solveig tok av seg bikinitoppen, begge damene solte seg toppløse. Hedda hadde på seg en ny bikini, en pastellgul bikinitruse med snøring foran, nesten som en liten shorts. Hun hadde fått fin brunfarge så hun kledde den veldig, syntes Solveig. Men den var litt drøy etter hennes smak. Den hadde en søm foran, og trusen var så tight at sømmen gikk ganske tydelig inn i sprekken hennes.
Drøyt men veldig sexy! tenkte Solveig, litt misunnelig. Hun følte seg også nærmest litt underlegen fordi hun selv hadde samme bikini som dagen før.

Ok! Hvor står vi i tankeprosessen? kom det plutselig fra Henning, han så seg rundt.
Alle så på ham, og på hverandre, alle skjønte hva han tenkte på, men ingen ville innrømme at de skjønte med en gang hva som var temaet.
Det ble en pause.
Hedda så på Eskil, Eskil så på Solveig. Solveig så tilbake på Eskil, han nikket.
Solveig tok ordet; det er helt ok for oss. Og dere?
Vi er klare, svarte Henning, og så på Hedda, som smilte samtykkende.
Det ble stille igjen.
Solveig spurte; hvordan gjør vi det rent praktisk?
Eskil tenkte at dette var et typisk spørsmål fra henne, hun var alltid så opptatt av det praktiske!
Vel, kom det fra Henning, vi kan gjøre som i går, bare at vi bytter. Tar en "siesta" midt på dagen.
God idé! syntes Eskil.
Hva sier vi til ungene? lurte Solveig på.
Hedda foreslo at de kunne si at de handlet litt og tok en pause i solingen, fordi solen var så sterk midt på dagen.
Alle var enige om at det var et fornuftig forslag.
Hvem er først ut? spurte Eskil. Han angret selv på at han hørtes så utålmodig ut, og forsøkte å glatte over det ved å foreslå Solveig og Henning.
Henning så spørrende over mot Solveig.
Hun smilte tilbake og sa gjerne det! Det er bare å hoppe i det!
Apropos! kom det fra Henning, tror jeg trenger en dukkert! Han reiste seg, Eskil fulgte etter, de stupte ut i det krystallklare vannet så spruten sto rundt dem.
Håper det ikke er stupeforbud her, sa Solveig.
Har ikke sett noe skilt, og ingen har reagert på det så lenge vi har vært her i hvert fall, svarte Hedda.
De lå og så på de to mennene som gled rundt i bassenget, tok noen svømmetak og lå og fløt mens de avkjølte seg.
Det blir spennende! sa Hedda prøvende ut i løse luften, akkurat så høyt at Solveig hørte det. Solveig sa ingen ting, bare smilte et lurt smil i retning av henne. Da mennene kom opp av vannet merket Solveig at Hedda fulgte Eskil med øynene. Hun følte det litt ubehagelig, men slo det fra seg, det ble for dumt. Hun så heller på Henning, hvorfor ikke? De skulle ha det moro! De skulle leke en lek for voksne! Men selv om hun hadde gjort dette før, ble hun aldri helt vant med det. Og dette var i tillegg litt annerledes enn hun var vant med. Dette opplegget var nesten for intimt, på ferie, med ungene, og under åpen himmel, i sterkt sollys! Hedda lå på solsengen ved siden av, på ryggen, Solveig holdt øye med henne, den lille forhøyningen mellom benene hennes, med den lille sprekken var bare så utrolig sexy! Hun hadde litt lyst på henne hun også..
Hun måtte jobbe litt med seg selv. Finne riktig modus, for å kunne nyte det, for å finne den gode balansen mellom ro og trygghet på den ene siden, og den intense spenningen på den andre.
Solveig går ut i bassenget for å leke litt med barna. Kontakten med de lekende barna hjelper henne med å få ned spenningsnivået i kroppen. Ungene er så glade og takknemlige for at hun deltar. Hun har det gøy. Men hun er bare halvveis til stede. Hun kjenner at hun har lyst på sex, en vanvittig lyst hun ikke er i stand til å fortrenge, hun følger med der de andre sitter. Etter en tid ser hun Eskil gjøre tegn til at hun skal komme opp fra bassenget. Hun sier til barna at hun må opp nå, og at hun har noe hun må gjøre, blir borte en kort stund. Barna blir skuffet, hun lover å komme tilbake etterpå, lover! Hun kjenner blodet banke der nede mellom benene. Føler seg helt rar og fjern, hun går rolig ut av bassenget, hun løser opp håret og stiller seg i dusjen ved bassengkanten. Hun kjenner at hun er sinnsykt kåt, er av og til litt svimmel, lar bare vannet renne nedover kroppen. Hun går tilbake til de andre.
Ga du beskjed til barna? spør Eskil.
Ja, men tror ikke vi kan være borte for lenge, svarer hun.
Hun føler seg revet mellom det sterke begjæret etter sex, og ansvaret for barna.
Skal vi si en halv time da? spør Hedda.
Det bør være bra, sier Eskil.
Solveig nikker.
Henning er klar til å gå. Solveig tørker seg raskt, lar håret være vått, legger det bare bakover. Eskil gir henne et kyss på munnen og nøkkelen til rommet, deres rom er det nærmeste. Solveig glemmer å ta på seg bikinioverdelen, går bare slik hun er, kun i bikinitrusen. De går sammen forbi rekken av solsenger. Eskil ser etter dem; får virkelig øynene opp for hvor vakker og feminin kropp Solveig har, den smale midjen, den faste fyldige rumpen, og de deilige runde lårene som gnir mot hverandre helt øverst. Først nå legger han merke til hvor liten hun er sammenlignet med den store kraftige kroppen til Henning.
Eskil følger dem med øynene i det de forsvinner bak den store hekken ved enden av bassengområdet.
Han kom til å tenke på at dette er faktisk første gangen at de har sex hver for seg. Han har sett henne ha sex med andre menn utallige ganger, men han hadde alltid vært til stede, det har alltid vært noe de har gjort sammen. Dette ble annerledes. Han ble litt usikker. Men Henning hadde gitt inntrykk av å være en ok fyr, det burde gå fint. Han slo seg til ro med det. Samtidig følte han at han gikk glipp av noe, han likte å se på når hun hadde seg med andre.

Han hører Hedda bak seg; det er alltid så spesielt og rart første gangen!, sier hun. Bare å vite det, tenke det, er merkelig, du blir aldri helt vant med det.
Eskil var enig. Men det er jo det som er spenningen, la han til.
Hun så på ham. De så på hverandre, ingen tvil om at begge to hadde forventninger, de gledet seg til det ble deres tur.

Eskil får lyst på en iskald øl. Han reiser seg og spør samtidig om Hedda vil han noe å drikke. Jo takk, hun tar gjerne en lett og kald sommerdrink, med paraply!
Eskil smiler, stikker føttene i sandalene og tusler av gårde.
Hedda følger han med øynene, er fornøyd med det hun ser. Kjenner på en deilig lyst. Hun følger han med blikket, hele veien rundt bassenget og bort til baren. Hun har begynt å tenke på han på en annen måte, hun gleder seg til å leke med ham, gleder seg til å gjøre han varm og gal, det skal hun nok klare!
På veien tilbake kommer Eskil gående med et brett. Han stopper og snakker med ungene, gir de hver sin is, hjelper de med å ta av papiret og legger det på brettet, før han reiser seg og går tilbake til Hedda.
Hun har satt opp ryggen på solsengen, og sitter og ser på ham med et lurt lite smil når han kommer. Eskil gir henne drinken, og tar selv det store det store ølglasset som er vått av dugg, du verden som det fristet! Han tar en stor slurk av den iskalde ølen. Hedda nyter drinken sin. Eskil blir stående. Han ser seg rundt, lar blikket gli rolig over bassengområdet, før han ser på Hedda, skanner hele kroppen hennes med øynene. Han hviler øynene skamløst lenge på den lille forhøyningen mellom benene hennes, og den synlige sprekken. Hun holder tilbake et lite smil. Hun skjønner hva han tenker, det er opplagt, han er bare en mann.. Hun har ikke noe i mot det. Det er meningen. Hun er med på det. Hun tar en stor slurk av drinken sin.
Eskil vinker til ungene som leker.
Astra roper og spør hva de skal gjøre med ispinnene. Eskil peker på en søppeldunk som står ved bassenget.
Han ser på klokka, Solveig og Henning har vært borte i ca 20 minutter. Solen steiker, det er varmt, han har snart drukket opp hele ølen. Den går rett til hodet i varmen. Han er rastløs, reiser seg og går bort til dusjen ved bassenget. Dusjer raskt og går tilbake til solsengen, han er spent på å lese ansiktet til Solveig, om hun har hatt det fint med Henning.
Hedda går og tar seg en dusj hun også. Blir stående helt stille og nyte det kjølige vannet som renner nedover den nesten nakne kroppen. Eskil holder øye med henne. Hun merker det, føler det, og nyter det. Hun går ut av dusjen. Kroppen glinser i solen, vannperler ligger utenpå huden. Hun går rolig og elegant, sakte skritt, den ene foten foran den andre. Det er ikke bare Eskil som legger merke til henne. Det er et par menn til rundt bassenget, de er ikke så opptatte som de later som. Han som ligger på solsengen nærmest dusjen har solbriller på. Hedda nyter oppmerksomheten i det hun passerer han. Hun trekker forsiktig i den våte bikinitrusen som har seget litt ned. Den lille streken midt på trusa kommer tydeligere fram. Det gjør nok inntrykk, den ukjente mannen gjør en liten bevegelse for å rette på brillene.
Eskil er utålmodig, han må ha henne nå. Han kjenner den steikende solen, han låner hatten til Henning.
Ikke verst! du kler den!, sier Hedda når hun kommer tilbake. Hun har en egen hatt som hun tar på.
De sitter bare og venter begge to, klarer ikke finne på annet enn å vente.
Eskil har drukket opp ølen sin. Hedda tar den siste slurken av drinken.
Det er gått over en halv time.

Ah! der kommer de! Eskil ser Solveig ved enden av hekken som avslutter bassengområdet. Hun tripper av gårde og ler. Hun går barbent på de solvarme flisene. Hadde hun ikke sandaler på? tenker Eskil. Han ser henne småspringe og svinge inn nærmere hekken der det er skygge på flisene.
Å gud hvor jeg brenner føttene! roper Solveig leende til de hun passerer.
Hadde du ikke sandaler? spør Hedda når hun er kommet helt fram.
Jo da, men jeg glemte dem! svarte Solveig.
Ok, så hun ble såpass satt ut, tenkte Eskil.
Henning kom litt lengre bak, han hadde et ekstra sandalpar i hendene.
Alv roper med glad stemme på mamma fra bassenget, Solveig vinker glad tilbake, stikker benene i de alt for store sandalene til Eskil og går ned til barna. Henning kommer stille og rolig sigende mot dem, han klarer ikke holde tilbake et fornøyd smil.
Hedda ser på ham med et lurt blikk, og spør med lav hviskende stemme; nå hvordan gikk det?
Helt fint! hvisker han tilbake, og gir henne et kyss på munnen.

Solveig kommer tilbake, hun går ut av de store sandalene til Eskil og synker ned på solsengen ved siden av han. Eskil lener seg mot henne og spør nysgjerrig; nå? gikk det greit?
Hun ser på ham, og svarer, med lav stemme; Han var litt røff til å begynne med, men det gikk seg til ganske raskt, hun syntes litt synd på han, han var jo bare utrolig kåt! Vi fant tonen, og han var kjempeflink og omtenksom, dersom jeg kan bruke det ordet, sa hun og ga Eskil et lurt blikk.
Lyst til å gjøre det igjen? spør Eskil, som den endelige testen på hvor bra det var.
Hun trengte ikke betenkningstid, og svarte ganske bestemt; helt klart!
Eskil spør; kom han inni deg? Ja..? svarer Solveig spørrende.
Jeg ser det, svarer han, han ser ned på henne, hun har en våt flekk midt på bikinitrusa.
Åh gud! hvisker Solveig lystig. Jeg var nok litt snar med å ta den på!
List deg bort til dusjen sier Eskil, eller du kan da alltids bare dukke deg litt i bassenget, det er da ikke så ille?
Nei det går ikke altså! svarer Solveig bestemt og reiser seg. Hun knytter et tynt slør rundt livet og går mot dusjen.
Eskil ser på henne gjennom de mørke brilleglassene. Han fikk så utrolig lyst på henne. Det var en så merkelig psykologi i dette, slik var det på swingerskvelder også, han fikk alltid ekstremt lyst på henne etter at hun hadde pult med andre menn. Og nå gikk hun der elegant og sexy mot dusjen, den sexy kvinnekroppen, med varm sæd fra Henning inni den deilige fitta. Sukk! Han må spørre om Hedda er klar!
Hedda og Henning stod bak solsengene, ved gjerdet, og pratet sammen. De smilte og lo, ingen tvil om at Henning hadde hatt en fin opplevelse.
Solveig kom tilbake fra dusjen. Hun hentet fram nøkkelkortet fra vesken, kysset Eskil og stakk det i hånden hans; da er det din tur!
Eskil så utålmodig mot Hedda for å se om hun var klar.
Hun ga Henning et kyss og gjorde seg klar til å gå med Eskil.
Kos dere! kom det fra Solveig. Solveig ser litt misunnelig etter den slanke kattemyke kroppen til Hedda. Hun blir nok deilig for Eskil tenker hun. Hun ser at de ikke snakker sammen når de går, går bare rolig og bestemt, side om side. Solveig ser at en annen mann legger merke til Hedda når hun passerer, han har nok fått øye på den frekke bikinien hennes.. Menn altså! tenker Solveig og smiler innvendig. Hun fikk litt lyst på en slik bikini selv, litt søtt med ekstra oppmerksomhet, deilig å føle seg sexy og attraktiv..
Hun har en vanvittig deilig følelse, det var en fantastisk opplevelse, hun smiler til Henning, han smiler tilbake. Henning stiller seg ved siden av Solveig, og gir henne en klem. Hun gjengjelder den og stryker han på kinnet. Hun vurderte å gå til ungene i bassenget, hun ville dele litt av sin glede. Hun så på dem der de lekte, men ombestemte seg, de så ut til å ha det fint der de holdt på.

De satte seg på hver sin solseng. Det var en spenning i luften, mellom de to, en god spenning. Isen var brutt, den lille usikkerheten var nå borte, de hadde nå bare positive forventninger, de var kommet i en sone av trygghet. De håpet begge at Eskil og Hedda fikk den samme gode opplevelsen..

Tiden gikk fort, solen stekte og de var begge ganske døsige etter den intense sexen. Solveig lå og fulgte med barna med et halvt øye. De lekte og ropte, gikk aldri tom for ideer. Alle har det bra! tenkte Solveig. Kunne de ha det bedre! Mange tanker gikk gjennom hodet. Hun tenkte på de som var på rommet. Hun tenkte på hva hun selv nettopp hadde opplevd. Hvor fantastisk deilig det var. Hvordan det fikk blodet til å bruse gjennom kroppen. Hun håpet virkelig at Eskil og Hedda fikk det til å fungere, at de fikk det like fint. Hun kjente nå at hun hadde et veldig sterkt ønske om mer sex med Henning! Hun la hodet til siden og så på ham. Han møtte blikket hennes. Det var liten tvil om at også han ville ha henne igjen. Hun tenkte at hun måtte passe på å ikke bli alt for oppslukt heller. Hun hadde aldri tenkt at dette skulle dukke opp i ferien, og hun måtte ikke glemme at barna også skulle ha det bra. Men det så ikke akkurat ut til at de manglet så mye der de hoiet og skrek ute i bassenget heller!
Hun reiste seg og gikk ut i bassenget, svømte bort til barna igjen. Henning fulgte henne med øyene. Han var i et herlig humør. For ei fantastisk dame, så hot og herlig! For ikke lenge siden lå hun splitter naken under ham, og nærmest hylte av lyst når han presset kuken sin inn i musa hennes, ville ha bare mer og mer. Nå, ikke lang tid etterpå, var hun helt mor, og koste seg, slappet av med de herlige ungene, som om det var bare en helt vanlig deilig dag. Henning tenkte filosofisk for seg selv; det kaller jeg et rikt liv, hun får i pose og sekk.
Han senket ryggen på solsengen og la seg bakover, med hendene bak nakken. Han lukket øynene og begynte å tenke tilbake en knapp times tid, han kjente at det rørte seg nede i shortsen, igjen. Livet var herlig! Han følte seg som en konge!

Før de visste ordet av det var de andre kommet tilbake. Hedda vekker Henning brått ved å sette seg på solsengen der han ligger og småsover. Han kvekker til, tror ikke den tåler vekten av to personer, han dytter henne ut og reiser seg, de ser på hverandre og smiler, og kysser. De omfavner hverandre og kysser et langt og lidenskapelig tungekyss.
Solveig, som hadde lagt seg til på solsengen ved siden av, ble litt ukomfortabel, synes det blir litt for mye. Hun kaster et blikk ut over bassenget. Hun ser at Milla følger med på dem. Hun kysser Eskil, bare et ømt kyss på munnen. For at Milla ikke skal tenke at det er bare hun som har litt rare foreldre. Solveig bestemmer seg for å ta det opp med Hedda når anledningen byr seg. Synes det blir litt for intimt ved bassenget. Eskil og Solveig utveksler noen ord, han har hatt det bra, Hedda var kjempedeilig! De gir hverandre en god klem. Ingen angrer, begge ønsker å gjenta det, alt er bare bra!
De blir enige i fellesskap om å "feire" med et felles lite måltid. De kaller opp ungene og går til bassengbaren og bestiller et enkelt måltid. Ungene jubler over pizza og brus, de voksne er lystige og i glimrende humør, det er den gode feriestemningen. Etterpå stormer ungene, fulle av ny energi, tilbake til bassenget og nye fantasifulle leker, som de voksne ikke helt skjønner meningen med. Mennene har fått smaken på det iskalde ølet, og bestemmer seg for å slappe av i den svale skyggen i baren. Damene ønsker å sole seg litt mer, få litt mer farge, og går og tar plass ved solsengene. De vender solsengene etter solen, tar av seg det lille ekstra de hadde på når de var og spiste, slik at de begge ligger bare i bikinitrusen. Solveig ruller sammen sidene på bikinien slik det er nesten bare trekanten foran solen ikke når fram til. Hedda flytter sidestykket på bikinien litt opp og ned, av og til, det er hennes taktikk for å unngå markert skille. De har ikke ligget mer enn noen minutter før kelneren fra baren dukker opp med et brett og to paraplydrinker.
"Your husband say you like this" sier han med et smil, og setter de to på et lite bord som står mellom solsengene.
De bekrefter at ja, "they like", og takker for servicen. De tar hver sin, og koser seg med den iskalde drinken. Den får en rask effekt i solsteiken. Praten løsner. Solveig bestemmer seg for å ta opp den, for hennes del, litt for drøye intimiteten ved bassenget. I den alderen jentene er nå, kan det oppfattes som ganske pinlig. Jo da, Hedda kan være enig, vil ikke gjøre det kleint for barna. På den annen side, Milla er vant til en del da. De har alltid vært åpne i forhold til intimitet og nakenhet i deres lille familie. Men diskresjon utad er hun enig i, så hun ser den, de blir raskt enige.
Hedda benytter anledningen til å fortelle at hjemme, om sommeren når det faller naturlig, er hun ofte naken hjemme. Alt med måte selvsagt, men hun hopper ikke rett i klærne når hun står opp om morgenen. Senest i dag smurte jeg frokost til Milla, uten klær, Milla er vant til det, hun reagerer ikke på det.
Henning synes det er bare flott, hun så på Solveig og smilte.
Solveig kommentert tilbake med en liten latter; kan tenke meg det!
Milla er litt mer nøye da, fortsetter Hedda, hun er naturlig beskjeden. Henning er også litt mer diskret, han er jo tross alt mann.
Solveig vedkjente den samme tilbøyeligheten, men hun hadde stort sett trusen på da, følte det var det riktige for henne.
Samtalen gikk deretter over på swinging, begge følte de hadde stort utbytte av det. Det tilførte parforholdet noe ekstra. De lo og var enige om at mennene var bare helt ville hjemme etter swingerskvelder, de erfarte den nøyaktig samme effekten, mennene ble som kaniner på hjemmebane!
Henning ble vanvittig kåt av å se meg ha meg med en annen, betrodde Hedda.
Solveig lo bekreftende, at slik var Eskil også, ingen ting tente han mer enn det!
De hadde begge to vært aktive i swingersmiljøet under graviditeten også, begge hadde følt en økt lyst på sex spesielt i perioden før fødselen.
Solveig fortalte at hun hadde aldri hatt så mye sex, og så mange partnere som i periodene like før fødslene. Mennene var helt ville etter henne, alle ville ha henne! Hun måtte ta litt hensyn selvsagt, og avvise veldig mange.
Hedda fniste og bekreftet at hun hadde hatt det på akkurat samme måte da hun var gravid med Milla. Selv om hun følte seg mindre sexy med den store magen, var mennene helt gale. På de siste swingerstreffene før fødselen stod mennene i kø for å ha seg med henne.
Solveig lurte på hvilke stillinger hun likte best når magen var stor.
Det ble en del bakfra, på alle fire, med hun og Henning, svarte Hedda, men det hun likte aller best var nok å ligge på siden med det ene benet løftet. Spesielt når hun ble tatt av flere etter hverandre, da likte hun best å se hvem som var nestemann ut. I tillegg var det gøy å se hvor kåte mennene var når de holdt på. Hedda måtte le litt av Henning på den tiden, han bare måtte stå ved siden av for å passe på! Spesielt når de med det største utstyret tok henne, for at de ikke skulle bli for ivrige og hardhendte med henne. Det var litt søtt syntes Hedda. Begge hadde erfart ekstra oppmerksomhet og omtanke.
Solveig fortalte at hun fikk alltid den beste madrassen, for at hun skulle ligge behagelig, at mennene hjalp henne av og på med klærne.
Hedda fortalte at de som pulte var hele tiden veldig omtenksomme, spurte om de gikk for dypt, om hun hadde det bra osv. Det kunne bli litt vel mye faktisk, det var hele tiden sikkert minst 7-8 stykker som stod og så på når hun ble pult, og det var ikke bare menn heller.
Damene var enige om at det var en veldig spesiell tid, og ganske fantastisk egentlig!
De begynte begge å bli litt revet med av den frekke praten, glassene var tomme, og de klarte ikke si nei når kelneren igjen dukket opp med brettet sitt og to nye drinker. De lovte hverandre at det ble bare en til, denne var den siste.
"Last one! thank you very much!" sa Solveig, for å unngå at mennene sendte flere drinker.

Solveig hadde litt dårlig samvittighet for å glemme ungene, og kastet et blikk ut over bassenget for å se hva de holdt på med. Der fikk hun til sin lettelse øye på Eskil og Henning som var ivrig deltagende i leken, til stor glede for barna! Damene ble liggende å se på mens de holdt på. Mennene var fulle av ideer og pågangsmot i den barnslige leken.
Hedda tok en slurk av den nye drinken og ville ikke helt slippe det temaet de var så godt i gang med, hun spurte ettertenksomt og nysgjerrig, etter hvilke preferanser Eskil hadde, hadde han noen av den sære typen, noen fetisjer?
Solveig var også godt i gang med den andre drinken, og kjente at praten hadde gjort henne kåt, hun svarte villig; Eskil har noen merkelige interesser ja!
Hedda ble nysgjerrig.
Solveig fortalte; han er litt sub i sine lyster, han liker facesitting, wet, å få, ikke så opptatt av å gi, og han tenner på, eh... creampies..sikkert mer også som jeg ikke kommer på i farten. Hedda ble litt stille, før hun tok for seg sin partners lyster; Henning kan være både dominerende og underdanig, liker best det første. Liker av og til å være litt røff, herje litt, og vise at han bestemmer, "bruker" meg, og prater dirty samtidig. Ganske morsomt og opphissende egentlig, innrømmer Hedda. Men han liker også facesitting, og han elsker å slikke, og han liker å se meg onanere, det gir han et kick. Wet er ikke noe for han, han takler ikke lukten.
Det er viktig at du drikker mye vann i forkant, bemerker Solveig, da tisser du blankt. Vi gjør det stort sett kun når vi er ekstra kåte ved swingerstreff. Det er to til på de treffene som har denne lysten. Da er vi noen damer som gir dem det de vil ha, i et badekar, sier hun med et lurt smil.
Hjemme har vi ikke samme muligheten. Men av og til lar jeg han se på mens jeg tisser i dusjen, så har vi sex etterpå, det er nok til å tenne han skikkelig! Fint med litt variasjon, avslutter Solveig.
Hedda nikker enig. Hun har også vært med på wet noen ganger i swingersmiljøet, hun håpet at hun kunne få Henning til å like det, hun tente veldig på det selv! Creampies er noe Henning også tenner på, det er suben i han som trenger den tror jeg. Han digger når jeg har hatt meg med en annen, og han kan se det synlige beviset etterpå, sier hun med en liten geip.
Hehe, ja, sånn er Eskil også, kommenterer Solveig tilbake, han vil også gjerne se når det renner ut etter en annen. Noen ganger slikker han meg ren også. Litt spennende å være horete, men ikke helt min greie dette nei, men lar han få den gleden av og til da! Menn kan være noen skikkelig kloakkrotter, kommenterte hun lystig.
Hedda smilte og var ganske enig egentlig. Selv om hun unnskyldte dem, enkelt ganger var de jo bare så kåte av seg! Og de kunne jo alltids si nei takk selv, det respekterte i hvertfall Henning.
Samme for Eskil, var Solveig rask med å legge til. Han tvinger meg ikke nei. Og det er jo en lek, hvor begge skal ha det mest mulig gøy, helst samtidig, men annen hver gang kan også være en god løsning.

Det ble en pause i praten. De så mot bassenget. De to mennene steg opp av vannet. De var ferdige med badingen. De smilte til de to på solsengene. To velskapte menn i sin beste alder. Håret lå vått bakover. Vannperler rant nedover de muskuløse overkroppene. Det tynne stoffet i badeshortsen var klistret til hoftene deres. Jentene så den tydelige konturen av den tykke deilige penisen.

Barna hadde funnet hverandre, de voksne hadde funnet hverandre. Det kom til å bli en aldeles herlig ferie for dem alle sammen..

Profilbilde Mrmacphisto 07-04-24, 15:44
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Gleder meg til sommeren

Profilbilde oslomann1961 12-04-24, 15:41
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Så deilig å lese dette

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.