Profilbilde KapteinKinky Trådstarter 07-02-24, 18:17
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Dette er en fiktiv novelle med fiktive personer og handlinger.

Han åpnet garasjeporten og kjørte inn bilen, og satt stille en liten stund mens porten gikk inn. Han rettet på capsen og gikk ut, åpnet døren inn til huset før han gikk bak til bagasjerommet. Med et spent smil om munnen åpnet han bagasjerommet, og kikket tent på fangsten sin. Imot han lyste to brune øyne og noen dempede «skrik». Han hadde vært veldig nøye når han kneblet den unge jenta som lå der, ville jo ikke tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet. Hun hadde på seg tettsittende treningstøy, hun hadde akkurat kommet ifra trening når hun ble overumplet, bundet og kneblet og kasta bak i bilen før de kjørte avgårde. Han sto en stund og nøyt synet med et frekt smil, og kikket etter det avtalte kodeordet for at leken var over. Han tok opp mobilen og tok noen bilder før han puttet telefonen tilbake i lomma.

Hun var veldig spent og tent ifra det øyeblikket han hadde kapret henne og dratt henne mot bilen sin, dette var en fantasi som hun hadde drømt om en stund, men som ikke hadde blitt oppfylt ennå. De hadde funnet hverandre på nettet, og utvekslet fantasier, hva som tente de og kodeord. De hadde ikke avtalt tid og sted for hendelsen, men nå var den her. Endelig! Han var 15 år eldre enn hun, men det gjorde ingenting, hun elsket en erfaren mann som kunne sette hun på plass. Hun hadde terget han lenge med å sende bilder av seg selv, med og uten klær.

Han bøyde seg ned og plukket hun opp og slengte hun over skuldra før han gikk målbevisst mot døra. Hun var bare 1.62 høy, slank men med faste bryster og en rumpe hun ikke var flau over. Innover gangen så passet hun på å sprelle litt ekstra, og fikk et klaps på baken og streng beskjed om å forholde seg rolig, noe som tente hun ennå mer. Hun kunne kjenne at trusa var gjennomvåt, og det var ikke svette fra treningsøkta tidligere. Han åpnet en ny dør, gikk inn og slengte hun ned på en seng, før han snudde seg for å lukke døra.

Hun snudde seg i senga og så seg rundt om i rommet, det så ut som et rom fra en kjent film, men ikke like mye rødfarger. Senga virket solid og i overkant stor tenkte hun, med en gapestokk i enden som pekte ut mot døra. På veggene hang det pisker og andre redskaper som hun kun hadde sett på bilder, aldri på nært hold. I ene hjørnet på rommet sto det et kors så det ut som, uten at hun helt skjønte hvorfor. Ennå.

Etter at døren var lukket, snudde han seg og gikk mot senga, og satte seg på kanten. Fra et bord ved senga tok han opp et sort og rød lærhalsbånd, og snudde seg mot jenta og sa: «Fra nå av er du min eiendom, og må gjøre som eg ber om». Hun så på halsbåndet med store øyne før han strakk seg bort og satte det på. Han satte det på ganske stramt, og satte på en liten hengelås. Dette skulle ikke av med det første. I halsbåndet festet han et bånd som han knytte fast i senga, før han reiste seg igjen og gikk bort til en kommode, og hentet ut 4 lærmansjetter, før han gikk tilbake til senga.

«Nå løsner eg teipen, om du prøver deg på noe tull, så blir du straffet hardt» sa han strengt og så hun inn i øynene. Hun nikket raskt til svar, før han begynte å løsne teipen som hun var bundet med på hender og føtter. Han løsnet først på føttene og tok av sokker, treningstightsen før han festet på lærmansjettene. Deretter festet han de til hver sin sengestolpe med reimer, og strammet disse godt så føttene sprikte. Deretter løsnet han teipen rundt hendene, og kledde av henne genseren og t-skjorten, før han gjentok prosessen med å feste mansjettene rundt hvert håndledd og så binde de fast til de gjenstående sengestolpene. Nå lå hun i en X og kunne ikke bevege seg, og hun pustet tungt.

Hun hadde aldri vært så tent som hun var nå, det pirret i hele kroppen. Nipplene sto som 2 fjelltopper under sports-BHen og trusa var nok så våt at man kunne vri den opp. Hun lengtet etter mer, men kunne bare ligge der og vente på hva som var neste steg. Plutselig kjente hun 2 hender som berørte hun lett fra skuldrene og nedover kroppen. Det ilte gjennom henne, det kilte litt men mest så var hun så tent at hun stønnet høyt gjennom teipen og hun lukket øynene. Han lot hendene vandre rundt overalt på kroppen hennes, fra topp til tå, men berørte ikke brystene eller underlivet.
Huden hennes var silkemyk mot de rue hendene hans.

Plutselig så kjente hun at Bhen blei dratt oppover før den ble klippet opp med en saks. Hun skvatt litt, men kunne jo ikke gjøre noe motstand. Trusen fikk også samme behandling, så nå lå hun naken, bundet og hjelpesløs i senga der, og kjente saftene rant nedover. Han førte en finger lett ned langs fitta, før han tok fingern foran nesa hennes og sa ertende: «Tror den lille tøsa er litt tent eg!» Og han hadde helt rett, hun hadde aldri vært så kåt før, den lille berøringen der nede hadde jo ikke akkurat hjulpet på. Hun kikket nedover og så den store bulen i buksen hans.

Han reiste seg opp igjen, tok opp telefonen og tok noen nye bilder. «Viktig å dokumentere» sa han med et sleskt smil, før han la fra seg telefonen. Deretter åpnet han døra og gikk ut, lukket den bak seg. Nå lå hun der alene, bundet og kneblet, naken og så kåt at hun kunne eksplodere når som helst, og tenkte for seg selv, hva skjer nå?

Profilbilde Kompis 07-02-24, 23:08
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Spennende - fortell mer! 😄

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.