Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 08-02-24, 08:11
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Skal jeg bestille til deg også?
Gjør det! En mocca takk!
Skal vi dele et kakestykke?
Gjerne det.
Vibeke gikk til disken og bestilte en mocca, en capuccino og et kakestykke. Kaffen tok litt tid, de forsøkte å legge mye kjærlighet i faget sitt disse kaffeekspertene, eller baristaene som de kalte seg. De var flinke. Kaffen smakte aldeles nydelig.
Det er fordi vi ikke får vite hvor mye søtt de tilsetter, påstår Andrea. Det teller liksom ikke når du ikke vet det, sier hun smilende til søsteren.
Hvordan går det med minstemann? hun nikket mot barnevognen som stod ved siden av bordet.
Mye slit for oss voksne, men han ser ut til å ha det bra, svarer Vibeke. Det var merkelig å feire bursdagen hans, vi feiret den for han, skjønner ikke så mye enda stakkar.
Nei, det er klart, svarer søsteren. Men han tar nok igjen senere skal du se!
De smilte til hverandre, rørte litt i kaffekoppen, og nippet forsiktig til den varme drikken.
Vet du om alle kommer til helgen? Andrea ser spørrende over bordet.
Ja, så vidt jeg vet blir vi fulltallig.
Så bra!
Den årlige festen var en tradisjon som nå var 6 år gammel. De skulle møtes alle søskenbarna, med partner, for å tilbringe en helg sammen. Det var en kort tradisjon, som alle ga inntrykk av å sette pris på.
De to søstrene kom godt ut av det med hverandre. De hadde mye til felles. De var jevngamle, 26 og 28, Vibeke var den eldste. De var begge gift, begge hadde funnet seg en noe eldre ektemann.
De gledet seg til søskenbarnfesten, det var en fin anledning til å holde kontakten syntes de. De hadde avtalt et uformelt møte, nå i forkant, ganske enkelt for å ta en liten prat, og samtidig le litt av tidligere fester. Det var en del historier å se tilbake på. De hadde hatt mye moro med forskjellige episoder, leker og konkurranser. De var på en måte to grupper, en ung og en litt eldre. Men det var en fin gjeng, som gikk godt sammen tross noen aldersforskjeller.
Til sammen var de 11. Alle bortsett fra den yngste, som var Håkon, hadde funnet sin partner. Han var bare ett år yngre enn Andrea. De to jentene hadde tilbrakt flere sommerferier med Håkon når de var små, sammen hos besteforeldrene. Det var ekstra nære bånd mellom de tre. De hadde mange felles opplevelser å se tilbake på. Håkon var ofte i sentrum på disse festene, fikk litt ekstra oppmerksomhet. Han var den livligste, og hadde mange gøyale innfall og replikker. Som de fleste satte pris på. Spesielt den kvinnelige halvdelen av søskenbarngruppen lo godt av hans påfunn.
Han var enebarn, sikkert litt bortskjemt, og av den selvsikre utadvendte typen. I tillegg var han ganske så velskapt og tiltrekkende. Det var det liten tvil om. Og det var de to søstrene også skjønt enige om. De snakket ofte om han. Det var ofte han det handlet om når de så tilbake på disse treffene. Ubevisst eller bevisst. Det han gjorde var interessant. Slik var det bare.
Andrea lurte på om han fremdeles var singel. Vibeke bekreftet at, jo, det var han, hun hadde sporadisk kontakt med han på sosiale medier. De snakket om hvilke leker og konkurranser det ble denne gangen. Ingen av dem visste, det var alltid noen overraskelser.
Det var Marit og Thor som skulle ha ansvaret for festen denne gangen. De husket i fjor da Tonje og Kristian hadde regien, da var det nakenbading! Det var litt drøyt, for noen av dem, men alle ble med. Den døren ble på en måte åpnet året før da de var på den hytta med boblebadet.
Ja, husker du det! kom det fra Andrea.
Det skal være sikkert at Vibeke husket det!
De var en liberal familie, ble de enige om. De humret etter hvert som minnene ble hentet fram. Og hver gang Håkon dukket opp ble det et ekstra opphold, rundt temaet. Og han dukket ofte opp. For tre år siden hadde han kunngjort at han var blitt sæddonor. Det vakte stor latter og mye vitsing fra mennene, husket de. Det gjorde også et inntrykk på kvinnene, de gjorde sine egne tanker. Begge de to unge kvinnene var ganske opptatte av han. For å si det rett ut, så var begge veldig interessert, på sin kvinnelige måte. De likte å snakke om han, underholde hverandre. Det ble sjelden for mye, for de var begge enige; han var en fantastisk deilig gutt.
Det de begge husket aller best var selvsagt nakenbadingen. De nevnte ikke noen detaljer. Men de snakket om det, og lo lett, sirklet rundt inntrykkene, på akkurat passe avstand, og tenkte omtrent det samme. Av og til ble det en liten pause, akkurat som tankene hengte seg opp i noe følsomt, eller forbudt, noe som måtte gjennomtenkes før det kunne formidles videre, eller ikke. De var søstre, men noe holdt de for seg selv. Trodde de. Den ene skjønte likevel stort sett hva den andre tenkte. Og det var greit.
Fra det ene til det andre! kom det fra Andrea; mannen min ønsker at vi skal ha barn!
Den kom brått på, Vibeke ble stille på den andre siden av bordet.
Vibeke tenker seg om, neimen så flott da! Det er da vel på tide for dere også, er det ikke? Andrea smilte; det er vel det, sa hun.
Det ble stille igjen. Vibeke så mot barnevogna, hvor hennes lille sønn lå og sov.
Hvor gammel er han nå? spurte Andrea.
Femten måneder, svarte Vibeke.
Andrea tenkte. Han ble unnfanget på sommeren da skjønner jeg.
Stemmer det, ble det svart.
De to søstrene ser på hverandre. Andrea bare smiler. Vibeke føler nesten at Andrea skjønner noe, at hun kalkulerer seg fram til noe.
Hva tenker du på? spør hun.
Ingen ting, svarer Andrea ærlig.
Sikkert?
Ja, helt sikkert.
Skal jeg fortelle deg en hemmelighet? fortsetter Vibeke alvorlig.
Andrea blir usikker.
Men da må du love at du aldri, aldri! forteller det videre til noen som helst på denne planeten.
Andrea ble enda mer usikker. Men ufattelig nysgjerrig, og svarer raskt; selvsagt!
Vibeke tar sats og sier; Håkon er biologisk far til sønnen vår.
Andrea bare ser på henne. Tusen tanker går gjennom hodet hennes.
Hun forsøker seg; eh, vet Tormod det, er det noe feil med han, fysisk?
Nei.. og nei, svarer søsteren kort.
Ok, sier Andrea. Var det et eh..uhell?
Nei, igjen.
Hva med Håkon, vet han?
Nei, nok en gang.
Vibeke sitter klar til å forsvare seg videre. Men det behøver hun ikke. Andrea bare smiler, ler litt for seg selv; så bare du vet altså?
Ja, svarer Vibeke, nesten trassig. Jeg fikk ideen når han fortalte at han var sæddonor, fortsetter hun. Vi var akkurat i en fase hvor vi prøvde, hvorfor kunne ikke han donere til meg? Han har jo fantastiske gener, er i tillegg testet og kontrollert av leger, er frisk, har sæd av beste kvalitet. Hva er galt med å ønske det beste til sitt eget barn?
Hun ser mot Andrea og håper på støtte. Andrea vet ikke hva hun skal tro, enda mindre hva hun skal si. Er det i det hele tatt mer å si? Med ett får hun et lite stikk av sjalusi. Hun begynner å tenke på hva som gjorde henne gravid, eller hvem, og hvordan. Hun klarer ikke å holde detaljene tilbake, fantasiene er sterke, hun ser dem for seg, intime bilder velter mot henne. Blir sjalukåt, en sterkt ubehagelig følelse. Hun blir klart mindre positiv. Vibeke skjønner hva som foregår på den andre siden, hun leser tankene hennes. Hun bestemmer seg for å parere det som kommer:
Du kan gjøre det samme! Bare nevner det, jeg valgte det, jeg er moren, det blir du også. Andrea merker at hun blir litt fandenivoldsk, hvorfor kan ikke hun gjøre det samme? det er jo mulig. Jeg bestemmer, jeg blir mor til barnet. Hun sier nesten litt apatisk, ut i tomme luften:
Jeg har sluttet med prevensjon faktisk.
Så bra! Vibeke kaster seg over den nye retningen, den nye muligheten. Da er kroppen din klar, fysisk. Hun blir ivrig; når har du eggløsning?
Over helgen, svarer Andrea med monoton stemme, og med hodet fullt av tanker.
Vibeke smiler, et litt for stort smil kanskje. Det ble bare så stort, hun følte en så stor lettelse. Hun følte at Andrea var i ferd med å akseptere henne allerede, og følte at søsteren ville komme henne i møte ved å gjøre det samme.
Da må du gripe sjansen! sier hun oppildnet. Det er et skjebnetreff! Det knytter oss enda mer sammen, oss to, familien også faktisk, storfamilien. Og du får et virkelig kjærlighetsbarn! Jeg vet helt sikkert at Håkon er klar for deg. Vi er søstre, og veldig like av utseende, han er gal etter meg. Eh.. unnskyld, med det er sant!
Andrea ble enda mer sjalu, og enda mer overbevist om hva hun skulle velge.
Vibeke fortsetter:
Han har jo så nydelig ansiktstrekk, og for en kropp! han er en modell for et perfekt menneske.
Vibeke kjørte på. Hun angret straks at hun var så overfladisk, men Andrea var så rystet av øyeblikket. Klarte ikke motsi storesøsteren, dessuten var hun bare så fullstendig enig. Hun kjente at en sterk fysisk lyst lå og ulmet i henne. Det ville være en helt vill hemmelighet, en så utrolig sexy hemmelighet! Den nære framtiden kastet seg over henne, hun så seg selv sammen med Håkon, og var utro på alle tenkelig og utenkelige måter.
Det handler også om sikkerheten, for barnets helse, fortsetter søsteren, han er mye yngre enn mannen din, har gode gener, begge foreldrene hans er leger, smarte folk.
Hun brukte sine egne argumenter nå. Ignorerte risiko knyttet til slektskap.
Hun kjørte gjennom det programmet med argumenter hun selv hadde brukt, for å motarbeide den dårlige samvittigheten. Hun trodde egentlig ikke helt på alt sammen selv, men lot det stå til.
Og ingen vil noensinne få vite noe om det, det vil for alltid være hemmelig, avsluttet hun.
Nå måtte hun la søsteren få tenke selv. Hun hadde sagt sitt, hadde kanskje enda noen argumenter, men nå måtte søsteren få fordøye. Det ble veldig stille mellom dem, ingen ting ble sagt på flere minutter.
Vibeke fikk øye på kakestykket hun hadde kjøpt. Det hadde de helt glemt. Vibeke dyttet kakefatet mot søsteren. Hun spiste det halve. Dyttet fatet tilbake til Vibeke for at hun kunne ta den andre halvdelen.
Mobilen til Andrea ringer, det er mannen, Einar, han lurer på hvor lenge hun blir borte, når hun kommer tilbake. Hun hører stemmen hans i det fjerne. Våkner delvis til og svarer at de blir nok en times tid til, og ser samtidig spørrende over mot Vibeke for å få en bekreftelse, hun nikker.
Hun ble kalt tilbake til virkeligheten av å høre mannen i telefonen. Hun føler at det Vibeke har gjort er slemt.
Vibeke føler at hun må kjempe videre. Bestemmer seg for å ta fram trumfkortet.
Hun innrømmer at hun faktisk har hatt sex med Håkon, både før og etter den gangen han befruktet henne. Du vet, vi kjenner jo hverandre så godt, det er liksom ingen is som må brytes, ingen høy terskel som må overskrides. Det er så lett at det er vanskelig å motstå. Vi har hatt sex 4 ganger, to ganger den helgen han befruktet henne. En gang før, det var første gangen, de to gangene da han befruktet meg, og den siste sent i svangerskapet faktisk.
Hæ! Kommer det fra Andrea, dette vil hun ikke skjønne uten videre, hun vil ha detaljene. Vibeke forklarer; hun møtte han nokså tilfeldig, han ville gratulere med graviditeten. De avtalte å møtes på en kafé, hun var litt usikker på om han ville stille noen ubehagelige spørsmål. Men det han egentlig ville, skjønte hun i ettertid, var å ha sex med henne, rett og slett. Hun ble faktisk lettet når han hintet om det, og de tilbrakte flere timer på et hotellrom sammen. Det var helt vilt! Hun hadde aldri vært så kåt noensinne! Og jeg med den store magen! Avsluttet hun med et lite smil.
Andrea visste ikke helt hva hun skulle tro, ble faktisk litt pirret selv. Men fortrengte det. Vibeke unnskyldte seg med at hun var vanvittig kåt i siste del av svangerskapet, og mannen var mye ut og reiste.
Andrea lot som hun hadde forståelse.
Søsteren sier at det var helt fantastisk, hver gang. Hun vurderer faktisk om hun skal gjøre det igjen, la han befrukte henne neste gang også, dersom, hvis osv.
Seriøst? spør Andrea, som ikke har helt mistet evnen til å la seg overraske.
Vibeke nikker. Han er så seriøst deilig! hun smiler ertende over bordet til søsteren..også på den måten, du vet, som mann, hun ser lurt på lillesøsteren.
Andrea er helt ferdig, utmattet, kjenner at hun er blitt skikkelig kåt av praten til storesøsteren.
Vibeke fortsetter med å anbefale at de har sex to ganger, fredag og lørdag, for å være sikker. To gang er helt sikkert nok, han er en kåt ung hingst, hele tiden i brunst, du kjenner han! Andrea må le. Begge ler. Det er blitt litt komisk. De ler av hverandre.
Jeg skal hjelpe deg, støtte deg, for jeg er sikker på at dette er noe du vil, dette er riktig for deg, avslutter Vibeke alvorlig.

Ja, dette ville Andrea, lysten og konkurranseinstinktet gjorde at hun klarte ikke å stå i mot en slik fristelse.
De bestemte seg for å bryte opp.
Vibeke hadde en siste beskjed; husk, hold Einar unna!
Andrea lovte det.
Til han sier du at du tror du har mensen, at du er litt usikker på syklusen etter at du sluttet med prevensjon. Husk mye sex når graviditeten er bekreftet, slik at mannen din tror han har gjort jobben!
Andrea klarer ikke å holde tilbake et lite knis, hun nikker lydig.
Planen var klar.
Fredagen kommer, det er helg. Mat, klær og toalettsaker pakkes inn i bilen. Andrea er spent, full av forventninger, og selvsagt kåt. Denne turen har så mye ved seg, og den ene tingen overskygger alt. Einar blir litt revet med og gleder seg mer enn vanlig han også.
Bilturen tar et par timer, de planlegger en stopp på veien. Det er fint vær og varmt. De har begge kledd seg i lette turklær. Andrea har kledd seg sporty. Hun har valgt antrekket med omhu. Tettsittende oventil og nedentil. Hun viser alt. Tightsen er sømløs og med tynt stoff. Ikke mye overlates til fantasien, hverken foran eller bak. De minste detaljer er tydelige. De små faste brystvortene ser ut til å ville stikke to hull i den stramme toppen. Det er treningstøy, de skal på tur, det kan godt være slik.
Den tynne toppen går i ett med tightsen. Tynne tekstiler går hele veien nedover den faste magen og ned til venusberget, som antydes som et sensuelt høydepunkt, en deilig fristelse. Tightsen går litt opp i musa, en ørliten sprekk tegner seg helt nederst.
Hvorfor ikke? tenker Andrea, hun er da kvinne! Det tynne stoffet er kjempedeilig, er en nytelse å ha på seg, hun er så kåt at det blir naturlig for henne.
Einar ser med naiv begeistring hvor fin kone han har. Han synes hun er så dødsfrekk og deilig at han har lyst til å ta på henne, men han våger ikke, våger heller ikke kommentere, føler det ikke passer seg. Hun kan ikke for at hun er skapt slik, og at kvinneklær er slik at de viser alt det vakre, tenker han. Tilfeldig tenker han, helt naturlig. Han nøyer seg med å være stolt av henne.
Bilturen går som planlagt. De sier ikke så mye. Ser mest ut av bilvinduet.
Einar kaster av og til et blikk på lårene til Andrea som sitter drømmende ved hans side. Det er så sjelden han ser henne kledd så sporty. Han smiler til henne av og til.
Andrea skjønner, hun føler den positive oppmerksomheten. Han er søt! tenker hun glad.
Da de kommer fram er Vibeke og Tormod i ferd med å pakke ut av bilen. Det var avtalt at de to parene skulle komme fram omtrent likt. De fleste er kommet ser det ut til. De utgjør en velkomstkomité på gårdsplassen foran det lille motellet. Det er en glad forsamling som omfavner og kysser hverandre. De to søstrene har bestilt en litt større campinghytte de to parene skal dele på baksiden av motellet.
Marit og Thor tar ansvar med en gang. De kom først og har allerede installert seg. De hjelper de andre med bagasje og nøkler til rom og hytter.
Når alle er på plass blir dagens program annonsert; først en halv times spasertur til en lokal pub, deretter tilbake til motellet hvor de samles på motellets veranda til grillkveld og noen uhøytidelige spørrekonkurranser. Motellet står for mat og servering. Ingen kontroversielle påfunn med andre ord. Alle gleder seg. Puben er bare et forspill, en oppvarming.
De koser seg med kjølig alkoholholdig drikke, finner seg en plass ute i solen. Den tynne isen som alltid er der til å begynne med, blir raskt brutt. Stivheten smelter i den deilige kveldsolen, det er mye latter og klemming.
Andrea vandrer rundt og småprater med hver og en av dem. Overfladisk, hverdagslig prat, for å informere seg om siste nytt, uten spesiell interesse. Først og fremst for å signalisere normal medmenneskelig omtanke, og vennskap. Med Håkon blir det litt annerledes. Hun slipper nesten ikke til, han er hele tiden opptatt føler hun. Hun føler seg forknytt og irritabel, men klarer å holde masken. Hun blir stående å prate med søsteren.
Vibeke blunker til henne og sier at hun er nydelig, hun har noe spesielt ved seg, hun lar blikket gå ned på henne.
Andrea ler litt. De ler litt sammen. Andrea får til slutt en liten prat med Håkon. Hun følte seg stiv og keitete. Han var rolig og avslappet, men hun følte at han la merke til henne. Gjorde sine "notater" i bevisstheten. Eller var det bare innbilskhet?
De ble raskt ferdige med puben. På veien tilbake er det et helt annet lydnivå på gruppen. Andrea passer på at tightsen er trukket tilstrekkelig opp før hjemturen, at den sitter perfekt. Hun leier Einar, går foran Håkon.
Mennene begynner å bli lystige. Håkon også.
Hun hører latteren hans bak seg flere ganger. Maten er så godt som klar når de kommer til motellet, de finner seg en plass ved bordene. Andrea setter seg på skrå overfor Håkon. Vibeke og Tormod sitter ved siden av henne og Einar.
Andrea kjeder seg grusomt. Hun føler at hun ikke kan drikke så mye, og hele opplegget virker så usigelig kjedelig. Hun spiser, men er ikke spesielt sulten.
Einar spør om hun har det bra, om hun koser seg.
Hun svarer selvsagt ja, men det gjør hun absolutt ikke, koser seg ikke i det hele tatt. Hun er så ufattelig kåt. Er helt distansert fra hele den lystige gjengen, har nesten mistet interessen for øyeblikket hun befinner seg i. Hun ser av og til over mot Håkon. Får øyekontakt. Han smiler og ler til de to ved sin side, av og til over bordet, også til henne. Andrea har så store forventninger, er full av glede, men er overhodet ikke glad.
Vibeke legger merke til det.
Einar merker ingen ting, han er i storform.
Andrea ser at Vibeke skjenker i glasset hans. Hun må smile, ingen vet hva hun smiler til, smilet passer til alle egentlig. Det hun smiler til er Vibeke, som følger planen. Hun sørger for at glasset til Einar ikke står tomt.
Solen synker på himmelen, kvelden kommer. De sitter fremdeles rundt langbordet, ikke alle, og ikke hele tiden. Det er en økt trafikk rundt omkring. Noen har en personlig prat med en utvalgt, noen røyker, noen er borte, sannsynligvis på toalettet. Det er også andre gjester der. Andrea klarer ikke å stå i mot lysten på en sigarett. Får ofte denne trangen når hun er ekstra kåt.
Hun reiser seg og bommer en røyk fra en som står ikke langt unna der de sitter. En tilfeldig gjest. En ganske flott fyr egentlig. De blir stående og prate. Hun føler at han skanner hele kroppen hennes med øynene. Det er ikke ubehagelig i det hele tatt, hun liker det. Det er akkurat denne typen oppmerksomhet hun behøver nå. Hun flørter med han, forsiktig, bare med øynene, hun har ikke helt kontroll på følelsene. Uten at det var med i "planen", så funket dette slik det alltid gjør;
Håkon fikk henne på radaren. Han følte seg på en måte truet. Han hadde slukt henne med øynene tidligere på kvelden, men ikke latt henne merke noe, hva skulle han gjøre? annet enn å nyte synet av det herlige søskenbarnet, med den herlige kvinnekroppen? Nå måtte han gripe inn, gjøre seg tilgjengelig i det minste, dersom hun søkte noe mer. Han var litt usikker på forholdet til Einar, en trivelig og grei kar, men var Andrea tilgjengelig for flere enn hennes ektemann? slik søsteren Vibeke var. Håkon hadde alltid tenkt på at de to søstrene var veldig like, kanskje også på dette området?
Han reiste seg og oppsøkte de to. Hilste på den ukjente og presenterte seg. Han gikk rett på sak og klarte raskt å ekskludere "inntrengeren" fra praten, slik at han forsto at han var overflødig. Håkon kjente at den lille konkurransen gjorde han kåt, og førte han nærmere Andrea.
Andrea var overlykkelig av at han endelig var der foran henne. Hun flørtet og lo til alt han sa. Kjente øynene hans spre varme i kroppen. Blikket var ikke til å ta feil av. Han så liksom ned av og til i samtalen.
Hva var det han så etter mon tro? når øynene flakket uskyldig opp og ned kroppen hennes i den mørke sensommernatten?
Andrea kniste inni seg, nå visste hun at hun hadde han på kroken. Hun følte en så merkelig utålmodighet. Ble rastløs, men en deilig rastløshet, for nå var hun glad. Følte at det deilige hun drømte om var så nært. Hun så bort på bordet der de andre satt. Vibeke satt fremdeles ved siden av Einar. Igjen skjenket hun glasset hans. Nå gikk alt etter planen!
Andrea så et lys langt der borte, pekte på det og spurte Håkon om han visste hva det var, bare for å fylle det intense øyeblikket med noe ufarlig.
Håkon grep anledningen og ledet henne bort fra utelampen de stod ved, litt nærmere rekkverket, slik at de kunne se bedre.
De stod slik og så inn i mørket begge to, på et uinteressant lys i det fjerne. De var helt stille. Andrea kjente hånden til Håkon stryke over rumpa, langs rumpesprekken. Hun bare stod og så, begge stod og så, helt rolige. Hun kjente hånden gli inn mellom benene bakfra. Det sitret i kroppen hennes. Blodet banket i den våte musa, det prikket der nede, hun var elektrisk! en fantastisk følelse. Hånden trakk seg tilbake, nå kjente hun den foran. Hånden lå over musa hennes. En finger strøk oppover sprekken, på utsiden av det tynne stoffet. Andrea grep anledningen. Hun hvisket til han:
Jeg kommer til deg i kveld!
Håkon skulle ønske han kunne kysse henne.
Han spurte; når?
Hun visste at han hadde en egen hytte, hun visste også hvilken. Hun hadde mobilnummeret hans, skal gi beskjed, sa hun med lav stemme.
Jøss! Håkon var imponert, dette var kanskje ikke så impulsivt?
Han gledet seg, han hadde lenge hatt lyst på Andrea, men våget ikke gjøre noe av respekt for henne, og Einar selvsagt. Men nå, når han visste at hun var tilgjengelig, da ble lysten om mulig bare dobbelt så stor. Han kjente på en liten begynnende ereksjon, det var en deilig følelse. Han elsket den! Det var et godt tegn, han skulle ha seg med det deiligste søskenbarnet sitt. Hun han hadde vært hemmelig forelsket med i årevis fra han var liten gutt. Søsteren hennes var fantastisk, det visste han allerede, livet er herlig!
De skilte lag, og fant tilbake til sine plasser ved bordet.
Einar tok i mot henne med begeistring. Uvant begeistring. Han var, ganske ulikt han, veldig full. Vibeke sendte et diskret blikk til søsteren. De smilte til hverandre. Jobben var gjort! Andrea lo av han, og sa at nå tror jeg virkelig det er sengetid!
Einar protesterte vilt, men ga seg raskt.
Hvem vil ikke legge seg med denne dama! sa han til alles latter.
Det ble så naivt og uskyldig når det kom fra ham, det var så utypisk og uten baktanker. Andrea syntes han var veldig søt. Men blikket gikk mot Håkon. De andre sa at det ble ikke lenge til de kom etter. Måtte tenke på morgendagen!
Vibeke hjalp henne med å bringe Einar til hytta. Det var enda mer tydelig hvor beruset Einar var når han forsøkte å reise seg. Det var en jobb å holde han på bena. Men de to søstrene fikk han trygt i seng.
Andrea sa til han at hun skulle sitte litt ute med Vibeke i den fine sommernatten. Han bare mumlet noe til svar før han sovnet i den myke sengen.
Andrea sendte straks melding til Håkon.
Han skulle komme hvert øyeblikk, så snart han kunne. Han gledet seg.. hytta hans er ulåst..
Andrea holdt telefonen slik at Vibeke kunne lese meldingen. Hun slettet den straks etterpå. Vibeke smilte til henne, ga henne en god klem.
Jeg stikker tilbake! sa hun. Tormod og jeg legger oss snart vi også.
Andrea ble sittende og vente på Håkon. Hun hørte Einar snorke noe forferdelig inne i hytta. Hun ventet i 15-20 uendelige minutter før hun så en lang slank skikkelse oppe ved motellet som måtte være han. Hun gikk bort til hytta til hans. Så seg rundt før hun gikk stille inn den ulåste døren.
Det var nesten helt mørkt der inne, men øynene hennes hadde blitt vant til mørket så hun så konturene av møblene. Hun satte seg slik hun var i sofaen i stua.
Noen små minutter senere kom Håkon. Han la straks merke til hvor hun satt. Han ble stående å se mot henne. De var helt stille begge to. Han begynte å kle av seg. Tok av seg skjorta, la den over armlenet på lenestolen, deretter shortsen, strømpene, og til slutt bokseren. Han ble stående naken på golvet. Han så på henne.
Hun var helt beruset av lyst på han. Hun så de deilige konturene av den nakne kroppen hans. Han var klar allerede, hun så det tydelig. De skulle ha seg med hverandre. De to søskenbarnene skulle pule for første gang. Det var et knull basert på så mye mer enn bare sex. Det handlet om vennskap, familie, lyst, befruktning, det var en plan bak det hele, en planlagt nytelse, med planlagte gode konsekvenser. Mannen hennes, Einar, visste ingen ting, skulle aldri få vite noe. Han hadde det bra der han var. Hun skulle også ha det bra. Og hun skulle gjøre slik at de sammen fikk et nydelig barn. Einar skulle også få dele gleden, fruktene. Det var bare opp til henne nå.
Hun begynte å kle av seg hun også. Toppen ble trukket over hodet. Den falt ned i sofaen. Hun hadde ikke bh. Det trengte hun ikke, puppene var små og faste. Hun tok av strømpene. Hun ålet seg ut av den trange tightsen. Den ble til nesten ingen ting når den kom av, det var hennes former som gjorde den til det den var. Hun var uten truse.
Håkon la ikke merke til det først, det var liksom ingen forskjell. Han stod og ventet på enda en bevegelse. Da den ikke kom skjønte han. Han gikk mot soverommet.
Andrea gikk etter.
Håkon tente et stearinlys og satte det på en kommode inne på soverommet. Han trakk dynen til side og la seg i sengen, på ryggen.
Andrea stod ved sengekanten, rett opp og ned.
De så på hverandre.
Han lå der som en gresk gud. Med de smale hoftene, de brede skuldrene, den muskuløse veltrente magen. Skjønt han påsto at han aldri trente noe særlig. Hun trodde på han. Han var bare skapt slik. Det var derfor hun ville befruktes av hans sæd, hun var selektiv. Hun ønsket det beste for sine barn, det aller beste. Det var derfor hun fant ideen riktig. Og nå var det hennes kvinnekropp, som var årsaken til hans begjær. Det han hadde å gi var rettmessig hennes, hun var årsaken, hun skulle bare hente det hun hadde gjort seg fortjent til. Nå var det bare opp til henne å lede han det siste stykket helt fram, til han måtte gi slipp, dypt inne i hennes nakne kropp.
Håkon lå og runket, hånden hans gikk rolig opp og ned på den fristende staken.
Hun fulgte han med øynene. Det var aller første gang hun så penisen hans, den var akkurat så deilig som hun hadde forestilt seg. Tenk hvor mange ganger hun hadde ønsket å se den da de var små! Spesielt de siste årene de tilbrakte sommeren sammen.
Nå lå han der, foran henne. Hun så den sterke armen bevege seg, med de markerte blodårene, den store hånden som hadde et fast grep rundt det hun i årevis hadde drømt så intenst om, uten å sette ord på det, noensinne! Han runket som av gammel vane, som et slags ubevisst tidsfordriv, som en hverdagslig naturlig handling. Han virket konsentrert, han fulgte henne med et fokusert blikk som vandret over den nakne kvinnekroppen.
Han var fullstendig klar, på det minste vink fra henne. Han så mellom benene hennes, ikke hele tiden, men blikket gikk dit av og til, ofte, nesten hele tiden, følte Andrea.
Han kunne ikke unngå det, og hvorfor skulle han unngå det? Hun var der, for han, hun ville at han skulle se. Hun ville gjøre han kåt.
Han var nok utålmodig nå tenkte Andrea, hadde nok vært utålmodig lenge, etter å få henne. Så enkelt og primitivt var mennesket i denne fasen. Menn var alltid det. De hadde vanskelig for å vente, holde seg tilbake når de hadde lyst på en kvinne. Kvinner kunne sitte på en ild av følelser, uten å vise det like tydelig. Den stive staken til en mann talte for seg selv, var utålmodig av natur, de utsprengte blodårene talte et tydelige språk. Den varslet et sterkt ønske, en uro, et problem. Alle kvinner visste hva det betød, og at de hadde løsningen. Det var et kompliment, en bekreftelse på at de hadde makt over et annet menneske, en annen mann, om han var aldri så stor og sterk! At det var opp til dem hva de skulle la han få nyte, om han skulle få alt, også det aller deiligste. Og det var nettopp det hun ville gi han. Hun skulle gi han det aller beste av seg selv. Men hun måtte være forsiktig, hun måtte ikke skape falske forventninger, han kunne ta henne med makt. Kreftene en kvinne kunne sette i sving hos en mann var så sterke at de kunne gjøre mannen til et dyr, et rovdyr. Hun følte at Håkon var på vei dit nå. At hun hadde ført han dit.
Han hadde vært klar lenge, han visste hva hun hadde å tilby. Hadde fått gode hint om det allerede i sommerferiene, da de var unge. Lysten hadde vært der i årevis. Han hadde ligget timevis i varme sommerkvelder og kikket i taket, uten å få sove, mens han tenkte på alle de intime kvinnelige detaljene, aller mest på fitta hennes, slik menn hadde for uvane.. Ikke bare på hennes. Men også søsterens. De hadde vært så nært sammen i hele oppveksten. Han hadde gjort det med søsteren, fått nyte henne, fått sin årelange lengsel tilfredsstilt. Nå var det hennes tur til å tilby, det han helt siden han var en ung gutt, alltid hadde drømt om. De hadde hatt en felles drøm. I kveld ble den til virkelighet.

Det var nesten så hun kunne besvime av lykke. Hun la seg rolig ned ved hans side.
Han fulgte henne med øynene. Hånden hans gikk fremdeles opp og ned på den stive staken. Hun lente seg mot ham og ga han et kyss på kinnet. Hun la den ene hånden mellom benene hans. Tok et mykt og godt tak om de faste ballene. Veide den myke glatte pungen i hånden sin, kjælte med den varme deilige sæden som var der inne, som var hennes fortjeneste. Hun hadde aldri gledet seg mer. Hun dyttet vekk hånden hans og tok tak i den harde store kuken. Hun tok over for han, hun begynte å runke han forsiktig. Lot den lille hånden gli opp og ned på staken. Hun kjente pusten hans, hun hørte den gikk raskere. Hun økte rytmen, hånden gikk raskt opp og ned. Hun så at hjertet hans banket hardt og hurtig under den kraftige brystkassen. Han kunne ikke bli mer klar enn nå. Han skulle gjøre det samme med henne som med søsteren. Det er hennes tur nå! Hun skulle bare nyte!
Andrea lukket døren stille bak seg. Listet seg lett forbi de andre hyttene og tilbake til dit hun skulle tilbringe natten. Hun var så lett på foten at hun følte at hun gikk på en sky av bomull. Aldri hadde hun blitt tilfredsstilt på en slik måte. Hun følte seg så ufattelig glad. Hun hører Einar snorke, elsker lyden faktisk. Hører også andre lyder, elsker de lydene også. Når hun kommer nærmere skjønner hun at søsteren og mannen koser seg.
Hun sniker seg inn, er oppspilt og lykkelig og vil spionere litt på de to. Se på når de også har det godt sammen. Hun ser gjennom nøkkelhullet. Ser rett på sengen. Det er lett å se hva de holder på med. Ingen tvil om at kuken til Tormod er langt inne i rumpehullet til Vibeke, heller ingen tvil om at hun er med på det frivillig. Andrea humrer litt. Blir ganske tent av å se på. Og så Tormod da! Pikken hans går inn og ut av det lille hullet bak på søsteren, hun presser mot og stønner. Jizess! Andrea trekker seg unna for å vente til de er ferdige. Hun ønsker å få noen ord med henne før hun legger seg.
Mens hun venter får hun melding fra Håkon: "Kan jeg få deg i morgen også? .. flere ganger..eh..kan jeg?".
Hun tenker seg om, svarer: "Skal se hva jeg får til. Please, ikke send melding til meg, bare svar på mine, obs obs! og det innen 5 minutter! Ikke svar dersom min melding er eldre enn 5 min!! Da kan mobilen ligge et sted så Einar ser den, mobilen er åpen. Ps tror ikke vi får tid til sengekos i morgen, men jeg har på meg kort skjørt..
Hun får raskt svar, med smilefjes og et tilleggsspørsmål:
"Uten truse?".
Hun svarer med smilefjes: "Natta!".
Hun våger ikke å være truseløs, skjørtet hun har med er for kort. Men tar heller med flere truser i veska.
Det er blitt stille på soverommet til søsteren og mannen. Hun tar i ytterdøren og lager noen lyder slik at det skal høres ut som hun er nettopp kommet tilbake.
Søsteren oppfatter det på riktig måte og sniker seg ut av soverommet. Andrea kommer henne i møte, de gir hverandre en god klem. Hun måler henne med øynene der hun står, splitter naken, sier; Jøss! barberer du deg du også nå!?
Det er Tormod som har en greie med det, svarer hun kjapt. Hvordan gikk det? spør hun ivrig. Superbra! svarer Andrea.
Vibeke ser på søsteren og smiler. Hun ser på henne at hun snakker sant. Husk, det blir kanskje den eneste sengekosen, men du må forsøke å få han flere ganger, jo flere jo bedre, men da blir det bare kjappiser.
Hun er ivrig, tydelig engasjert.
Andrea smiler av henne, søsteren planlegger fremdeles for henne!
Men du, fortsetter hun, du er sikker på eggløsning over helgen? Du har jo hatt menstruasjon etter at du sluttet med prevensjon?
Andrea svarer ja til begge spørsmålene. Hun er ganske sikker på eggløsning over helgen, mandag eller tirsdag, kanskje onsdag, vet ikke hvor regelmessig hun er enda.
Så utrolig bra! utbryter Vibeke. Da blir dette din andre eggløsning etter at du sluttet med prevensjon, den første gangen ble du ikke gravid, du hadde jo menstruasjon, så dette er en kjempesjanse for deg! dersom hormonene er i balanse. Og husk; sædceller kan leve i 5-7 dager, du må holde deg inne med Håkon søster, slik at han stadig fyller på med nye! Da blir sjansene bare større. Og du må ta godt vare på dem! sier hun med tøysete søt stemme vendt ned mot musa til søsteren.
Andrea ler. Men blir inspirert, hun legger en hånd mellom benene, stryker utenpå den sorte tightsen som sitter så stramt over venusberget, så rart å tenke på at jeg har sæden til Håkon her inne akkurat nå!
Hvordan var det med Håkon? spør Vibeke nysgjerrig. Helt fantastisk! svarer Andrea. Samtidig, det å vite at jeg er ubeskyttet og fruktbar, gir en ekstra dimensjon, gjør sexen så utrolig spennende. Jeg føler meg faktisk mye mer kåt og sexy nå enn med prevensjon.
Vet alt om det kjære søster! kommenterer Vibeke. Det er ikke bare psykisk, men det handler også om hormoner. Men ok, vi må legge oss. Det er forresten en fotballkamp på tv i morgen, Einar er jo fotballinteressert, kanskje det kan være en mulighet? sier hun og ser på søsteren. Der sier du noe, det kan det faktisk, svarer hun. Jeg skal forresten bruke skjørt i morgen, i alle tilfelle! hun blunker til søsteren, som svarer;
"Godt tenkt!".
De avslutter praten, stikker etter tur innom badet, og går deretter til hver sin mann.
Andrea blir liggende å tenke litt. Hun føler på en barnslig spenning rundt det hele. Føler også en intens spenning overfor mannen sin, at han ikke vet. At hun har valgt å mikse med en annen manns gener, at hun ønsker å befruktes av den beste sæden. Hun føler seg slem, sliter litt med det, for han er så snill mot henne. Hun lover å være det tilbake. Men det blir etterpå.
Hun legger seg tett inntil Einar, og sovner.
Neste dag blir enda finere enn den forrige. Det er over 20 grader allerede på morgenen. Andrea er i strålende humør og våkner frisk og uthvilt. Hun går ut i bare singlet og truse for å sjekke det deilige været. Utenfor møter hun Vibeke som også er våken. De hilser og takker for i går, de blir sittende utenfor å prate. Vibeke foreslår at de kan gå en tur i det deilige været. Det er felles frokost klokken 11. Det er over to timer til.
Ja, gjerne det svarer Andrea.
Hun blir sittende å tenke på Håkon. Hun har tenkt på han helt siden hun stod opp. Hvert eneste minutt.
Vibeke skjønner.
Send en melding til han, sier hun til søsteren. Vi går langs sjøen, til fyret, han kan dukke opp der, tilfeldigvis..
Ansiktet til Andrea lyser opp, hun ser fornøyd på søsteren og skriver en melding. Sender til Håkon.
Han svarer raskt, er nok redd for fristen på 5 minutter som Andrea nevnte:
"Skal være der, når?", er det kjappe svaret.
De blir enige om klokken 10.
"Hva med søsteren din, vet hun?", spør Håkon i neste melding.
Andrea svarer: "Ja".
Jentene får det travelt, fikser seg og skriver en lapp til mennene som sover, de legger lappen på stuebordet: "Går tur, tilbake til frokost! Hilsen V+A" .
Turen til fyret tok en knapp halvtime. Flere av søskenbarna hadde snakket om det kvelden før, om å ta en tur til fyret. Vibeke foreslo derfor at de ikke fulgte stien når de nærmet seg, de fikk heller gå litt nærmere sjøen slik at de ikke møtte noen, for å være på den sikre siden. Andrea nikket enig. Vibeke ba søsteren sende melding om hvor hun var til Håkon. Vibeke skulle fortsette til fyret. Hun skulle være der og holde øye med om det kom noen. Ha mobilen i nærheten, og på vibrering, så skal jeg varsle dersom nødvendig, var det siste hun sa til søsteren.
Andrea så takknemlig på søsteren, og ga henne en stor klem, før hun ruslet ned gjennom det høye gresset og ned til fjæra.
Håkon hadde ikke helt skjønt beskjeden han fikk, eller var han for oppslukt av andre tanker? Uansett, han gikk feil, han gikk nesten helt til fyret. Vibeke fikk øye på han og vinket og pekte i retning der Andrea var. Det skjønte han. Vibeke så at han gikk riktig. Han forsvant bak all den høye vegetasjonen som førte ned mot sjøkanten. Omtrent på samme sted som Andrea hadde gått ned. De får rulle seg litt i gresset og lage seg en egnet plass, tenkte storesøsteren. Hun ble stående vakt, det var ingen som kom.
Det var vindstille. Solen skinte fra en skyfri himmel. Havet lå helt blankt og stille. Det kom til å bli skikkelig varmt i løpet av dagen, tenkte hun.
Hun forsøkte å se om noe rørte seg nede i fjæra. Hun speidet mot det området hun trodde de møttes. Hun ventet selvsagt ikke å få sett noe. Det gjorde hun heller ikke.
Tiden gikk. Hun så på klokken. Det var over en halv time siden Håkon hadde gått ned.
De bør være ferdige nå, tenker hun. Hun orket ikke komme svett til frokostbordet.
Fem minutter senere fikk hun øye på Andrea, hun gikk samme veien opp, som hun gikk ned, hadde vel laget seg en liten sti. Hun børstet av klærne mens hun gikk. Håkon var ikke der. Det var bra, tenkte Vibeke. Noe må de tenke ut selv.
Vibeke gikk henne i møte.
Andrea var blid som en sol. Hun omfavnet søsteren igjen, ga henne en klem.
Nå må vi ikke overdrive dette da, sa hun litt på spøk.
Jeg er bare så glad! kom det fra Andrea.
Skjønner! kom det fra storesøsteren. Vi må hjem og fikse oss til frokosten. Gikk det bra? Andrea bare smilte.
Hun så seg rundt før hun løftet opp skjørtet sitt, det var en stor våt flekk midt på trusa. Vibeke lo litt, og ristet liksom oppgitt på hodet.
De leides på veien hjem til hytta.
Håkon ventet i et kvarter før han gikk tilbake samme vei som de to jentene. Håkon gikk og tenkte på Vibeke. Han ble litt overrasket og flau når Andrea fortalte at hun visste. Han ble litt høy på seg selv. Men han tenkte at det ble nesten som i gamle dager, når de fant på spennende leker sammen i sommerferiene, det var tider det også! Han husket godt hvor forelsket han var i de to søstrene hver sommer, så forelsket at det gjorde nesten vondt! Tenk at det skulle gå slik, at.. og begge to da! Han var et eneste stort smil på veien hjem. Manglet bare et langt strå i munnviken. Han kjente at han hadde noe gress nede i bokseren; får skifte når jeg kommer hjem, tenker han.
Da jentene kom tilbake var begge mennene deres stått opp og nydusjet. De var i perlehumør. Hvordan går det med hodet? spurte Andrea og ga Einar en god klem.
Han svarer:
Det gikk fint, blir nok en annen taktikk i kveld ja, men det var moro!
De gikk sammen for å spise frokost. Håkon så dem oppe ved motellet da han kom hjem.
Etter frokosten hadde Marit og Thor noen aktiviteter klare, de skulle ha orienteringsløp og spille krokett. Solen var kommet høyt på himmelen så det ble varmt i solsteiken. Temperaturen nærmet seg 30. Det var satt fram øl, til mennene først og fremst, og hvitvin og cider med tanke på damer som ikke likte øl like godt.
Det ble en lystig stemning i heten. Håkon hadde dukket opp til lekene han også. Han og Andrea var forsiktige med drikken. De utvekslet av og til et lite blikk, det var nok. Einar var uansett tett på Andrea hele tiden. Til tross for sitt forsett om forsiktighet med alkoholen virket det som Einar likevel hadde fått i seg nok. Han var i storform, slik flertallet av de andre. Varmen gjorde at de tålte så uforskammet lite.
Da lekene var over ble tatt til orde for at de skulle stikke ned til sjøen og ta et bad, noen foreslo nakenbading igjen, men det ble nedstemt denne gangen.
Men det var frivillig! Fniste noen av damene, som gjerne ville lure de halvfulle mennene inn i en vandrehistorie for framtiden.
De løp sammen ned til sjøen og badet, ingen nakne denne gangen, men i undertøyet. Det ble fleipet og flørtet på tvers av parforholdene. Det var en anledning for de som gikk med et innestengt savn og begjær, de kunne lette forsiktig på sløret uten at noen kunne ta dem for det. Andrea og Vibeke fikk noen lystige kommentarer, utelukkende positive, noen på kanten, andre over kanten. Ingen gjorde notater, det ble bare latter og fnis. Håkon slapp som vanlig ikke unna oppmerksomheten, han gjorde de andre mennene litt forlegne, bare en kort stund, de var jo slekt og venner, og han var den yngste. Kvinnene var egentlig ganske stille, de var redde for å si det de egentlig tenkte. Det ble noen korte gøyale scener med truser som skled ned, noen som falt på runde steiner, andre som frøs i det kjølige vannet. Det var høye stemmer, høy latter og skrik og skrål, fra en gruppe voksne halvt berusede mennesker. Da energien til slutt gikk ut av dem gikk gruppen litt i oppløsning. Noen ble liggende nede i fjæra for å sole seg. De fleste mennene skulle opp og se fotballkampen. Andrea ble værende igjen for å sole seg, sammen med søsteren.
Håkon gikk opp til hytta, han skulle ikke se fotballkampen, bare slappe av. Han gikk med et bilde av den hvite våte trusa til Andrea på netthinnen. Den ble veldig gjennomsiktig når den var våt. Han satte seg til på markterrassen utenfor hytta, under en parasoll, med en iskald øl og mobilen. Han ventet på melding.
Einar var oppe på motellet for å se fotballkamp. Han kom til å være borte i to timer..
Du har muligheten nå! sa Vibeke og så på henne.
Andrea tenkte det samme; men hva om han ikke har lyst allerede?
Han har lyst! Tro meg på det, sa Vibeke bastant og smilte selvsikkert.
Er det ingen andre som besøker Håkon da? spør Andrea litt usikkert.
Hun rødmet litt av den doble betydningen; jeg mener, bare stikker innom?
Det er bare å låse seg inn, så tror de at det er ingen hjemme, kom det fra Vibeke.
Andrea sendte melding til Håkon.
Han svarte med det samme: "Bare kom, er utenfor hytta".
Andrea reiste seg, tok på seg toppen og skjørtet, tok skoene i hendene for å gå barbent opp. Hun ga søsteren en klem, og vinket til de andre som lå litt lenger borte. Da hun hadde kommet litt på avstand kom hun til å tenke på at hun hadde ikke dusjet siden sist de hadde sex, men hun hadde badet i sjøen. Hun stakk en forsiktig finger ned i trusa og luktet diskret på den, det luktet greit tenkte hun. Det luktet litt Håkon innbilte hun seg, og ble enda kåtere.
I det hun nærmer seg hytta til Håkon lar hun blikket vandre litt rundt omkring, for å forsikre seg om at ingen holder øye med henne. Kun Håkon har henne i øyekroken. Hun går ganske raskt opp de siste meterne, stiller seg foran han som sitter der og later som ingen ting. De sier bare hei. Deretter går de inn i hytta. Andrea vrir rundt låsen etter seg.
Bra! sier Håkon.
Han går en runde for å sikre at alle persienner er lystette. Hele verden skal stenges ute. Nå skal det bare være de to.
De går sammen til soverommet. Vrenger av seg det lille de har av klær og slenger seg på sengen. Andrea må le høyt. Håkon ser spørrende på henne og ler litt han også. De begynner å lekesloss, dasker puter på hverandre og klamrer seg til hverandre, det er nesten som de er 12-13 igjen tenker de begge. De fniser og ler, ruller rundt hverandre i dobbeltsengen. Håkon beordrer henne til å sette seg på ansiktet hans. Hun adlyder villig, setter seg bom ned på det smilende ansiktet til Håkon. Gnukker og gnir den våte fitta over hele fjeset, før hun velter seg leende over på siden. Han fanger henne inn igjen med et godt grep. Tar tak i hodet hennes og presser det ned på kuken sin. Hun kniper igjen leppene, han presser ansiktet hennes mot den stive kuken, lugger henne litt, helt til hun åpner munnen og gaper over staken. Han jokker inn og ut helt til hun blir andpusten, han går litt for dypt inn i munnen hennes. Han slipper hodet hennes og lar henne få ta seg igjen. I mens slikker han brystvortene hennes, hun kommer til hektene igjen og smiler, og synes han er søt og snill. Hun løfter brystene opp for å gjøre det enklere for han, holder ett bryst i hver hånd mens han slikker og sutter forsiktig på de to stive knoppene. Det kiler! hun ler høyt. Hysj...sier Håkon med lav stemme, hun roer seg..Still deg på alle fire! sier han. Hun er lydig. Stiller seg spent på alle fire midt i sengen. Svaier i ryggen slik at rumpa skal friste litt ekstra for den kåte hingsten. Håkon slikker på en finger. Hun ser bakover, følger med, for å se hva det neste blir. Hun smiler, er glad i hele ansiktet. Han stikker fingeren mot rumpehullet hennes, slikker litt til, gjør den enda våtere. Presser igjen, helt til fingeren forsvinner inn i det lille rumpehullet. Åhhh! kommer det fra henne, ansiktet blir med ett alvorlig, i noen sekunder, før hun smiler igjen. Han presser fingeren sakte innover, helt til hele fingeren er inne. Han kryper framover for å kysse henne. Det er hun med på. De kysser. Han lar samtidig fingeren gli sakte ut og inn av rumpa. Hun stønner tungt og småbiter i leppene hans, og tunga. Ahh! deilig!! hvisker hun. Håkon trekker ut fingeren og stiller seg på knær bak henne, hun følger med igjen. Han legger en hånd på korsryggen hennes for å få mer svai i ryggen. Den andre hånden holder i kuken. Han fører den mot sprekken hennes, trekker den oppover til den treffer hullet. Han dytter den forsiktig inn. Andrea stønner tungt igjen. Hun snur seg framover, nå skal hun konsentrere seg om å nyte. Han tar tak på hver side av rumpa hennes og begynner å presse seg innover. Pikken glir sakte inn mellom de stramme kjønnsleppene, stadig dypere inn. Han trekker seg litt ut, dytter innover igjen, begynner å jokke rolig inn og ut. Han skifter grep og tar tak rundt midjen hennes. Presser henne mot seg, presser den trange fitta inn på kuken. Åhh! Himmel!! sier han ut i rommet.
Telefonen ringer! Mobilen til Andrea. Han bråstopper, Andrea bråvåkner. Hun ser straks at det er Einar som ringer. Hun ser spørrende på Håkon, han svarer; du må vel ta den..Det går noen sekunder før Andrea er klar. Hun rensker stemmen med et kremt, tar sats ;
Hei kjære!
Heisann! hører hun fra andre enden. Han spør om hun har tenkt seg opp til dem, om hun kan ta med ipaden, det er noe jeg har lyst til å vise de andre.
Dessverre elskling! svarer hun, skal straks tilbake til stranden, er akkurat oppe i hytta, og har skiftet til bikini for straks å gå ned igjen, lyver hun.
Men hun skal gjøre det etterpå! skifte til bikini og gå ned på stranden, så blir det likevel ikke direkte løgn, bare en tidsforskyvelse, unnskylder hun for seg selv.
Hehehe! Hører hun fra Einar, en latter som dukker opp kun når han har drukket aldri så lite alkohol; tenker du ser deilig fristende ut akkurat nå! kommer det fra han.
Andrea blir rød i ansiktet, men det forhindrer henne ikke fra å svare;
"Det kan jeg love deg tøysekoppen!".
Det er greit, kos dere, avslutter han, vi kommer nedover igjen etter kampen, snakkes! Snakkes! svarer hun veldig lettet.. Puh!
Hun legger fra seg mobilen.
Hva ville han? spør Håkon nysgjerrig.
Bare lurte på om jeg hadde tenkt meg oppover, og om jeg kunne ta med noe.
Ok. Det var litt nære på det der, kom det fra han.
Ja, svarer hun.
De ble stille noen sekunder. Håkon stod fremdeles der bak, med den stive kuken langt inne i henne.
Hun tenkte at hun ble utrolig kåt av å tenke på det; at hun lå naken på alle fire, med kuken til Håkon langt inne i fitta, samtidig med at hun snakket med mannen sin.. Grøss! Følelser er ikke til å bli kloke på. De er ikke akkurat pålitelige veivisere for hva som er riktig og galt. En veldig dårlig samvittighet tok henne. Men hun måtte fortsette. Hun måtte få Håkon til å tømme seg igjen, men hun måtte også skynde seg tilbake til hytta og skifte til bikini, og springe ned til de andre i fjæra..
Kjør på! sa hun litt tilgjort lystig til Håkon.
Han hørte etter, han kjørte på. Han dunket den stive pikken helt inn, han hadde nok den samme følelsen han også, at de ikke kunne tøye dette for langt, han kjørte på i et høyt tempo.
Andrea kjente orgasmen komme, hun fikk igjen litt dårlig samvittighet, men det var bare så sykt deilig! Og hun måtte fullføre nå.
Hun satte i et lite hyl når de små sammentrekningene kom, det ga Håkon den siste dytten han trengte for å skyte sin attraktive sperm inn i hennes våte vagina, akkurat slik hun ønsket. Hennes mål var nådd, igjen. Han pumpet ut to sterke stråler av den varme sæden, dypt inn mellom benene på den fruktbare jentekroppen, dypt inn i fødselskanalen, naturen gikk sin gang. Andrea stanget hodet ned i hodeputen, bet tenne sammen og elsket den deilige stramme følelsen når flere små orgasmer kom etter hverandre. Hun skalv, lårene dirret av rykninger. De ble liggende noen minutter og kose etterpå. De måtte samle seg. Nyte dønningene. Men følte også at telefonen fra Einar var et varsel om at de måtte være forsiktige De ble enige om at Håkon ble ved hytta, og Andrea stakk ned i fjæra, i bikini.
Vibeke fikk øye på Andrea på vei ned den siste lille bakken mot fjæra. Hun holdt øye med henne bak solbrillene. Det var noe elegant og tilfreds over henne. "Nypult og deilig" er det noen som kaller det, kanskje var det noe i det? I hvert fall var hun frisk og rød i kinnene når hun kom fram. De sa hei til hverandre. Andrea la ut håndduken sin ved siden av henne. Hun la seg ned, og slapp ut et langt lettelsens sukk. Vibeke smilte til henne, følte at hun ikke behøvde si noe. Hun strøk henne over kinnet. Hun tenkte at kroppen hennes var flott, alt for flott! hun ble litt misunnelig. Hun hadde en slik kropp som gjorde at, nesten uansett hva hun kledde seg i, så kunne andre oppfatte henne som; utfordrende for menn; provoserende for kvinner. Som nå, hun hadde en helt vanlig bikini på seg, likevel..
Andrea la hodet til siden og så på søsteren:
"Jeg føler meg som en verpesyk høne!", hun lo litt av sin egen kommentar.
Du er det! kom det, på spøk, fra Vibeke.
Hun så ned på bikinitrusa hennes, det var tydelig at hun nettopp hadde vært hos Håkon. Det var kommet fram et synlig bevis, nok en liten våt flekk, som etter hvert sikkert ville bli større. Vibeke hintet med blikket om det som vistes der nede.
Andrea så etter, la bare hodet bakover og sa; "Ah!".
Hun orket ikke gjøre noe med det akkurat nå, bader straks etterpå, men ikke nå. Hun var sliten.
De ble liggende og døse i solen til omtrent da fotballkampen skulle være ferdig, da gikk Andrea og tok et bad. Hun stod og tørket seg da Einar kom ned til dem.
Han kom alene, de andre skulle se på golf. Han kysset Andrea på munnen; "Du er deilig!", sa han til henne.
Andrea besvarte kysset og ga han en god klem. Han ga Vibeke en klem også.
Solen var blitt så lav nå at de ble enige om å gå opp alle sammen. Jentene ville innom hytta for å ta en dusj. Einar behøvde ikke, men han ville ha en kald øl i kveldssolen, så han ble med dem. Han satte seg til utenfor, på markterrassen. Jentene dusjet etter tur. Badet var så lite og trangt at de gikk inn i stua for å stelle seg. De satte seg i sofaen for å lakkere neglene. Andrea var naken, Vibeke hadde truse på.
De småpratet, med lav stemme, så ikke Einar skulle høre dem gjennom den åpne verandadøren. Andrea ba søsteren om å hjelpe til litt i kveld også. Hun kunne ikke regne med å skjenke full Einar igjen, det var han ikke klar for, hun kjente han såpass. I tillegg syntes hun det var litt slemt. Men distrahere han litt kunne hun gjøre, passe på at han hadde oppmerksomhet dersom hun og Håkon fant en anledning til å stikke seg unna for et kjapt knull.
Vibeke lovte å følge med, og hjelpe dem så godt hun kunne.
Hun var fornøyd med at Andrea nå var mer på offensiven, at hun slapp å føle seg som en pådriver.
Andrea følte nesten at hun hadde et slags forhold til Håkon nå, nesten som da de var små. Da de hele tiden hadde nye planer sammen, da også var Vibeke med, nesten i samme rolle som nå; den eldste, hjernen bak det meste. Eneste forskjell var at nå var planene voksne, seksuelle. Et forhold til Håkon var aldri et tema, de skulle kose seg sammen, og hun skulle få Håkon til å befrukte henne. Det var hennes plan, hennes plan var over dobbelt så stor som Håkons. Det hadde ikke han behov for å vite.
Vibeke foreslo at de gjorde det på toalettet. Hun fant ikke på noe mer kreativt eller bedre, og det har funket i "tusen år", sa hun med et lurt smil.
Andrea smilte tilbake, hun var enig.
Men, ikke bruk det toalettet som alle bruker, finn et som er i en annen del av bygget.
Andrea var enig igjen; "God idé, det er nok det sikreste!".
De gjorde seg ferdige, Andrea valgte også denne kvelden å kle seg i et sommerlig lårkort skjørt. De gikk sammen opp til motellet for å spise et felles måltid.
Alle søskenbarnene var igjen samlet. Det var siste kvelden og som vanlig høy og god stemning. Det var buffet, og mye vandring fram og tilbake med tallerkener fulle av god mat. Andrea og Vibeke var igjen plassert slik at Einar satt mellom dem.
Han var forsiktig med drikken denne gangen. Drakk selvsagt rødvin til maten, men hadde mer kontroll. Litt i hvert fall. Han skulle kose seg i kveld også, de møttes jo bare en gang i året.
Som alltid, når han hadde drukket, ble Einar ekstra klengete på Andrea. Det skulle bare mangle, han var jo mannen hennes.
Andrea likte det vanligvis, men akkurat nå ble hun litt stresset på grunn av det spillet hun hadde gående. Men hun fant etter hvert ut at hun måtte bare slappe av og kose seg. Hva var vel bedre enn å ha oppmerksomhet fra to herlige menn, to menn som ville henne det beste! Etter stadige hentydninger, og forsiktig mas, lot hun seg trekke litt til siden, på tomannshånd.
Han hadde vært ekstra kjærlig og intim hele kvelden, etter at han hadde sett henne i bikini nede i fjæra.
Det var så typisk han! Det skulle ikke mer til. Derfor, etter maten, ble hun sittende i en stille krok med bare han. Han ville ha litt romantikk i sommernatten, og det fantastiske lyset, sa han.
Hun unte han det, ville gi han det, han var jo så snill.
De fant et bord i et ledig hjørne av den store takterrassen. De hadde hvert sitt rødvinsglass. Satt på samme side av bordet. I en liten toseters sofa.
De kysset, et herlig langt kyss.
Hun kjælte med han, strøk han over håret, mellom benene. Utenpå buksene, først, deretter lot hun hånden gli ned i buksa, for å kjæle med den stive pikken, som hadde så lyst på henne.
Men han visste jo at hun enda ikke hadde fått en regelmessig menstruasjon, at det var usikkerhet rundt dette, for han mystisk usikkerhet, som han ikke ville være for påtrengende rundt. Han lot henne bestemme, ville ikke forstyrre med sin uvitenhet, han var gentleman.
Hun runket kuken hans forsiktig under bordet.
Han pustet tungt, smilte til henne. Han forsøkte seg med en hånd ned mellom benene hennes han også. Han hvisket til henne; "Bra du har skjørt på deg i dag!".
Hun smilte til han.
Han strøk hånden over den stramme trusa, som lå perfekt over den deilige kåte musa, forsøkte seg fram, for å se hvor langt han kunne gå. Han ville føre hånden under trusestrikken, hadde så uimotståelig lyst, men der ble han stoppet av en bestemt hånd.
Det var greit. Hun runket han, det var det viktigste.
Hun kneppet opp bukseknappen hans. Den stive pikken stod rett opp. Det gikk fint å runke slik, hun hadde gjort det så mange ganger før, med hodet liggende ømt mot hans skulder.
Han lukket øynene.
Andrea tok seg i å tenke at pikken til Einar var veldig fin, ganske like Håkons. Men det var Håkons pikk hun hadde mest lyst på akkurat nå, merkelig egentlig, når de var så like.
Alkoholen, og henne i bikini, hadde gjort han så klar for henne. Hun skjønte det. Hun så på den stive pikken hans der nede i halvmørket, hun tok en tøyserviett fra bordet og la den pent over kuken hans, og grep rundt. Han var så nær nå, han var på vei til himmelen, som kaptein i en månerakett! Han smilte fornøyd til henne, hun smilte tilbake.
Hun runket raskere, stadig raskere. Alt foregikk under bordet, men det som skjedde over bordet var også annerledes nå. Men Einar brydde seg ikke. Det gjorde derimot Håkon, som satt et lite stykke unna, og hadde fulgt med hele tiden. Han skjønte godt hva som foregikk, og han var absolutt ikke mindre kåt enn Einar! Pikken hans hadde også vokst til full størrelse, og gjorde at han måtte pent sitte der han satt. Nå så han helt tydelig at Einar sprutet, han gjorde et rykk og veltet rødvinsglasset med den ene hånden. Einar lo til Andrea, som også lo, mens hun fremdeles hadde en hånd opptatt under bordet. Han så Einar legge hodet bakover, hånden til Andrea var nå stille. Han omfavnet henne, klemte henne godt. Ga henne deretter et langt hett kyss, før han bøyde hodet for å se ned på seg selv. Han pekte på buksen og kommenterte noe. De satt og pratet livlig før de reiste seg. Det var tydelig at rødvinen hadde rent over shortsen hans. Han vinket på en servitør, forklarte noe, pekte og ga Andrea en klem, før han gikk av gårde. Han skal ned til hytta for å skifte shorts! tenkte Håkon oppildnet. Han så bort på Andrea. Han så henne legge fra seg den hvite tøyservietten med innhold på bordet. Blikkene deres møttes. Andrea gikk til Vibeke som satt i en prat med Tormod og et annet par.
Hun tok henne til side. Hvisket til henne at hun måtte forsøke å oppholde Einar når han kom tilbake. Hun skulle forsøke å finne et ledig toalett som egnet seg. Hun ville gjøre som de var blitt enige om, de nærmeste toalettene var uansett grisete. Hun ville ikke ha seg hvor som helst.
Du kan spørre en servitør om de ikke har noen litt finere, eh.. renere? forsøkte Vibeke.
Ha! nei det altså! så frekk klarer jeg ikke være! svarte hun resolutt. Hun avsluttet samtalen med å si at, dersom hun ikke var tilbake innen 15 minutter, da holdt de på. Hun skrev en melding til Håkon, sendte den mens hun så mot der han satt, i meldingen stod det:
"Følg meg!".
Hun så at han fiklet med mobilen, brukte litt tid. Hun fikk en hentaianimasjon tilbake, som gjorde at hun fikk enda sterkere trang til å gå på toalettet. Hun slettet meldingen, og gikk mot den åpne vitrinedøren som ledet ut av takterrassen. Hun gikk gjennom lokalet og ned trappen til etasjen under. Her var det ikke mange mennesker. Hun stoppet opp litt, slik at Håkon skulle se hvilken vei hun valgte. Hun gikk til venstre, hun hadde sett et skilt i enden av korridoren. Der var det et toalett, det var ledig. Hun åpnet og tittet inn. Det var et handicaptoalett. Hun så seg tilbake, Håkon kom gående rolig mot henne. Hun gikk inn og lukket døren etter seg. Noen små sekunder senere åpnet døren seg, og Håkon kom inn. Hun trakk ned trusa, tok den av uten at den kom i kontakt med golvet. Hun skulle bruke den igjen. Einar hadde sett den. Hun måtte tenke på alt. Kunne ikke plutselig dukke opp med ny truse. Skulle hatt to like! Det ble noen heftige minutter med Håkon. Han måtte ha gått hele veien med full ereksjon, for han var allerede kåt som en okse med full reisning. Han om det! Nå skulle hun hjelpe han. Hun satt bokstavelig talt på løsningen, det vil si, ikke akkurat nå. Nå stod hun klar, framoverlent over vasken, og gjorde seg lett tilgjengelig for han, med benene godt ut til siden. Håkon tok posisjon bak henne, løftet opp skjørtet og presset seg inn i den svulmende kåte fitta hennes. Han stønnet som et stort hårete dyr, mens han presset kuken innover i den trange kanalen. Han jokket og pulte uten tanke på hennes ønsker. Uten tanke på at kvinner av og til har sine ønsker og behov, som ikke alltid harmonerer med menns metode. Heldigvis virket det i dag som om denne kvinnen bare hadde ett ønske, akkurat det samme som han selv, et lykketreff! Hun var ei kåt tispe nært opp mot eggløsning, hun skulle befruktes for enhver pris, og oppførte seg slik; stilte rumpa fram, med benene godt til siden, hun fortalte med et enkelt språk at han skulle ta henne, hardt, og nå! Hun representerte den kvinnelige siden av dyreriket, de passet naturlig sammen! Håkon tok tak i puppene hennes og knadde dem hardt mens han jokket inn og ut, det gjorde vondt, hun vridde seg løs, han lugget henne i håret, det gjorde også vondt, han dasket henne på den ene rumpeballen så det sang i de nakne flisbelagte veggene, det ga et ekko i veggene! Han likte det og klasket igjen! Hun likte det også! De fikk orgasme samtidig, de sensuelle lydene som fulgte ble forsterket av de nakne veggene, de ble vulgære og tydelige, de ble begge oppildnet, og stønnet litt ekstra for å fortelle partneren, og hele verden, hvor rått de elsket vill hemningsløs sex! De gnidde de klamme kroppene sine mot hverandre, naken klam hud og krøllete klær om hverandre, alt ble låst sammen av de to kjønnsorganene som stimulerte hverandre på naturens perfekte måte. De var ferdige, fornøyde, men det var ikke stedet for kos. De avsluttet med et deilig langt kyss, mens de lot hendene kjæle mellom benene på den andre, nærmest som en takk.
De måtte tilbake. Andrea tok fram en våtserviett og tørket seg mellom benene. De kledde på seg. Andrea tok et tørk med dopapir, brettet det noen ganger, til en slags pute, trakk deretter ned trusekanten og presset på plass den lille papirputen foran kjønnsåpningen. Håkon stod og så på mens hun holdt på.
Hun smilte til han og sa; du kan bare gå du vennen min! Ikke smart om vi kommer sammen tilbake vet du! hun blunket lurt til han.
Håkon gikk.
Da hun kom tilbake til de andre var Einar der i ny ren shorts. Han satt med Tormod og Vibeke. Han hadde holdt av en plass til henne. Hun la hånden på skulderen hans og satte seg. Han kysset henne med det samme.
Vi blir vel ikke så sene i kveld, blir vi vel? spurte han henne.
Det var greit for henne om de avsluttet i rett tid, svarte hun.
En time senere gikk de to sammen med et annet søskenbarnpar. Vibeke og Tormod skulle bli litt til, men de ble ikke sene de heller, sa Vibeke.
Det var en utrolig varm sommernatt. Andrea og Einar lot soveromsdøren stå åpen når de la seg. De ble enige om å ha alle vinduene og dørene åpne, i håp om at det skulle bli litt bevegelse i luften. Einar sovnet raskt, han var alltid slik. Andrea trengte litt mer tid. Hun lå våken når søsteren og Tormod kom. Hun hørte dem godt, de forsøkte å være stille, men de hadde nok drukket litt for mye på slutten av kvelden. Hun hørte Vibeke fnise og le, de hadde barnefri.. De lot også døren til soverommet stå åpen i varmen.
Andrea ble liggende å høre på dem. Det var voldsomt så kåte de var. Det var så stille at hun hørte den minste lyd. Selv små instrukser, og intime ønsker, var hun i stand til å høre slik at hun så for seg ganske nøyaktig hva de holdt på med. Hun ble kåt selv, ble liggende å høre på mens hun onanerte. Hun tenkte på alt hun hadde opplevd med Håkon. Det gjorde henne bare enda varmere. Hun sparket av seg dyna. Til slutt sovnet hun.
Midt på natten våknet hun igjen. Hun følte seg tung i hodet. Det var vanskelig å få skikkelig søvn. Hun skjønte hva som hadde vekt henne; Tormod og Vibeke var i dusjen. De hadde sex der også. Ja ja, tenkte hun halvt i ørske. Hun hadde utsikt til baderomsdøren, den var lukket. Hun duppet av igjen, men våknet av lyset fra badet, når døren ble åpnet. De to listet seg stille ut. Hun så dem tydelig. Hun så den halvstive pikken til Tormod i profil når han gikk forbi. Den så ikke så verst ut, tenkte hun. Hun hørte litt hvisking i det andre rommet. Tormod kom tilbake, han stanset utenfor rommet der hun og Einar lå. Åpnet døren litt mer, og tittet inn, som om han ville venne øynene til mørket der inne. Hun lå i mørket, hun så han veldig tydelig. Andrea latet som hun sov. Hun lå helt naken, utenfor dyna. Benene lå litt fra hverandre. Tormod stod helt stille, hadde full utsikt. Hun følte seg beglodd, helt tydelig at han stod og betraktet den nakne kroppen hennes. Hun var sikkert opplyst fra lyset i døråpningen. Han runket kuken helt forsiktig med den ene hånden. Herregud da menneske! tenkte hun. Du oppfører deg, og ser ut som en gris av en voldtektsmann der du står! Det pirret henne litt likevel. Det var jo mannen til søsteren. Hun så at pikken hans reiste seg. Hun rikket seg litt, liksom i halvsøvne, lot den ene hånden stryke litt over musa, som om hun koste seg til en våt drøm. Pikken hans reiste seg straks enda et hakk opp. Hun lo høyt inni seg.. Vibeke dukket plutselig opp i den smale døråpningen hun også. Hun ble også stående å se! Litt av en forestilling! Hun hører den hviskende stemmen til søsteren:
Søt jente, ikke sant? skapt akkurat som meg.. hun tok han bestemt i armen, de forsvant begge to inn på sitt eget soverom.
Neste morgen er alle sammen våkne i god tid. Bortsett fra Andrea. Tormod forsøker å bråke litt så hun våkner;
Nei nei! sier Einar, la henne sove!
Tormod er utålmodig etter å komme hjem, Einar også, men han kan alltids vente.
Vibeke sniker seg inn på rommet hennes. De gjør en avtale. Vibeke skal ta mennene med på en spasertur, slik at Andrea kan avlegge Håkon en siste visitt. Hun må sende melding til han, høre om han er våken. Andrea sender fra sengekanten mens søsteren ser på;
Bare kom! er svaret. Han svarer på sekundet, har fremdeles respekt for 5-minuttersregelen til Andrea.
Det kommer en ny melding innenfor "tidsfristen"; Har morrabrød! skriver Håkon.
Vibeke ber om å få se meldingen. Hun fniser. Kos dere! sier søsteren og gir henne en klem før hun lister seg mot døra. Husk å send melding når dere er ferdige! er det siste hun sier før hun lukker døren bak seg.
Andrea blir liggende å høre etter lyder utenfra, for å høre når de har gått. Hun ligger med den ene hånden mellom benene, og koser litt med seg selv mens hun venter. Tenker det er litt trist at det er siste gangen med Håkon i dag. Men tenker at det er bra også, det er på tide at hun tar seg av Einar. Stakkars! tenker hun, får dårlig samvittighet. Men han kommer helt sikkert til å bli jublende glad dersom hun blir gravid. Og det har hun et godt håp om nå. Hun stryker over magen med den ene hånden, og lar den gå ned til musa igjen. Lar hånden gli kjælende opp og ned. Kjenner på den deilige følelsen det gir å bare la hånden stryke rundt på de erogene sonene, magen er nå blitt en stor erogen sone!
Det er blitt stille der ute. Kysten er klar. Hun kler på seg. Ser ut av vinduet, bort mot hytta til Håkon. Det er heldigvis mulig å gå nesten usett. Skal ha veldig uflaks dersom noen ser at hun går akkurat dit. Hun går rolig ut døren. Lukker uten å låse, uten å bråke. Spaserer barbent og helt avslappet over den lille gressplenen. Håkon sitter foran vinduet. Han ser henne gjennom persiennene. Hun kan ikke se han. Han ser at hun har på seg en liten shorts i dag. Håkon blir kåt av alt hun har på seg, og alt hun tar av seg. Han er klar for henne, alltid klar for henne. Hun kommer inn døren. De omfavner hverandre, som om begge tenker på at i dag er siste gang. Kanskje for evig og alltid. De går inn på soverommet. De kler av seg. Det er nesten blitt en rutine. De skal vise hverandre hvordan de er skapt, igjen, de skal vise alt, ingen ting skal skjules. Alle hindringer må bort. Klær er hindringer. Alt handler om hud og nakne kropper som tiltrekkes, som skal nytes sammen. Isen er for lengst brutt. De har en stilltiende avtale om å nyte sex sammen, den store døren ble åpnet på gløtt allerede i barndommen, ungdommen. Nå i voksen alder går de sammen inn det hemmelige seksuelle rommet. Klærne er av, de er klare. Avtalen kan settes ut i livet. De legger seg mykt på sengen. Kroppene deres er allerede i full gang med å produsere de riktige kroppsvæskene, som til slutt smelter dem sammen, og gir verden et nytt og deilig menneskebarn.
De ligger og koser, kan ikke få nok av den deilige kroppen til den andre. Tiden flyr. De flyr sammen, høyt der oppe. Den deilige roen og stemningen brytes raskt da de hører stemmer utenfor hytta. Andrea ser overrasket på Håkon. De hører stemmen til Vibeke, og Einar.
De er tilbake allerede! utbryter hun.
Mennene ville hjem og pakke, Vibeke hadde ikke klart å holde dem igjen uten å vekke mistanke.
Sukk! tenker Andrea. Akkurat nå! Hun kjenner på den deilige følelsen av å bare ha den stive pikken til Håkon inne i fitta, vil ikke gi slipp på den ennå. De har bare så vidt kosepult fram til nå. Hun må i hvert fall få han til å tømme seg en siste gang. Hun kjenner at hun blir litt oppgitt, er sliten av alt hemmelighetsskremmeriet rundt sexen. Hun hører fremdeles stemmene deres utenfor hytta. Hun bestemmer seg for å gi litt faen. Hun vil ha seg mens de står utenfor. Bare nyte pikken til Håkon, og tvert i mot bruke sitasjonen til å bli enda mer opphisset.
Hun ser dem for seg der utenfor, ser seg selv utenfra, med benene spredt, at hun stønner og nyter den herlige penisen til Håkon som har tatt Einars plass. Hun gleder seg til han skal sprute all den deilige varme sæden sin inn i henne. Tenker på at hun og Håkon er i ferd med å skape et nydelig lite menneskebarn til seg selv og Einar, et skikkelig kjærlighetsbarn, mens Einar selv, og de andre, står bare noen få meter unna, utenfor hytteveggen..
For en deilig erotisk hemmelighet! Men hva når de oppdager at hun er våken, hva skal hun si når hun kommer tilbake? Det går helt sikkert bra, de er blitt så flinke nå, hun og søsteren. Hun kan lyve om at hun har akkurat vært og hentet litt kaffe fra Håkon, fant ikke deres.. hun er så nære nå, kan ikke tabbe seg ut så nære målet. Einar vil aldri tro noe vondt om henne. Det går helt fint! trøster hun seg med, mens hun nyter kuken til Håkon som går inn og ut der nede. Hun ligger og ser på den deilige pikken hans, nyter den jevne rytmen inn og ut. Hun hører noen stemmer utenfor igjen, bryr seg ikke. Håkon senker hodet av og til for kysse de bløte myke leppene hennes. Tempoet er så rolig at hun begynner å reflektere over hvor deilig livet kan være når mannen gjør hele jobben! Det er så avslappende å bare ligger der å være deilig for han. Det er alt han ber om, og det er hun flink til, og gjør det mer enn gjerne til de hun er glade i, som Einar og Håkon. Takket være naturen er både hun og Vibeke flinke til dette, å ligge å stimulere menn, både øyne og kropp, og gi dem det de behøver, deres aller beste minner for livet!
Hun hører Håkon puste tungt, han har økt tempoet noe, ikke mye, han stønner, hun kjenner faktisk at han spruter der inne, en gang, to ganger. Hun innbiller seg at hun kjenner den deilige sæden fylle henne opp der nede, at pikken hans svømmer i sæd der inne. Hun hører stemmene utenfor hytta, det er lett å kjenne igjen stemmen til Einar. Hun smiler til han som ligger over henne, som for å vise at hun synes han er flink, en god gutt. Han roer seg, senker seg ned og legger seg over henne. Han spør om hun vil komme hun også, hun svarer at det er ikke nødvendig. Han sier han kan slikke henne. Hun smiler et takknemlig smil. Jo det er veldig deilig. Ikke stress med orgasme da, sier hun. Det er deilig bare å bli slikket.
Hun reiser seg litt i sengen, setter seg på en pute og legger to puter bak ryggen, lener seg bakover mot veggen. Nå ligger hun godt. Benene legger hun til siden, og trekker knærne litt til seg, åpner seg. Det er slik hun liker aller best å ligge når Einar slikker henne.
Hun kjenner at litt av sæden til Håkon renner ut av henne. Hun tenker at hun har fått det hun behøvde, og mer til, orker ikke stresse mer med det.
Hun lukker øynene og venter på den første berøringen fra tungen hans. Håkon setter seg på knær mellom benene hennes, legger en hånd på innsiden av hvert av de myke deilige lårene, og lener seg helt inntil kjønnet hennes for å smake med tunga. Han ser for seg å sitte slik resten av hele sitt liv, og langt inn i evigheten..
Andrea er trøtt, hun drømmer, føler at hun ligger i armene til Einar. Hun føler på en god trygghetsfølelse. Hun har hatt det spennende, nå vil de få det spennende sammen. Hun skal føre dem sammen igjen, enda tettere.
Hun kjenner den myke bløte tungen til Håkon kjæle der nede. Hun nyter stillheten, hun nyter det i stillhet.
Han er ikke den første, ikke den andre heller, helt sikkert ikke den siste.
Spiller det noen rolle? Hun nyter det hver gang, vil alltid elske det, elsker å bli elsket.
Hun kjenner lysten hans overføres gradvis til sin egen kropp. Hun stjeler av hans følelser, hun stjeler tilbake energi skapt av henne, det er et naturlig samspill.
Tankene på Einar trenger seg igjen på. Hun føler seg ikke slem, har ikke dårlig samvittighet. Han blir alltid så glad når hun har det godt. Han skulle sett henne nå.
Nå har hun det godt, hun føler at hun lever, og er trygg på at alt kommer til å gå så bra.

Profilbilde Mrmacphisto 11-02-24, 09:21
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

En fantastisk historie. Så godt skrevet. Jeg ble helt revet med. Følte jeg var på familietur. Hadde første runde med sex falt ut?

Tusen takk

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 11-02-24, 22:58
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Takk selv. Jeg forsøker å gjøre det litt skjønnlitterært. Erotikken fortjener det. Det kan bli litt langt og kjedelig for de utålmodige. Men jeg skriver for de andre, de som ser verdien i å vente litt på "utløsningen".

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 15-02-24, 21:07
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Mrmacphisto

Glemte å svare på spørsmålet. Nei, den første sexscenen ble utelatt i håp om å få en bedre stigning i fortellingen.

Profilbilde Mrmacphisto 18-02-24, 22:31
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Aha 👍🏻 Skal lese flere av historiene dine

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 18-02-24, 22:50
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Mrmacphisto

Det må du gjøre. Veldig hyggelig med tilbakemeldinger👍

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 24-02-24, 10:47
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde

Som mann, som skriver det jeg selv finner spennende, så vet jeg at jeg henvender meg mest til menn. Derfor er det ekstra gøy når kvinner også finner noe av og til. 

Profilbilde Mrmacphisto 25-02-24, 09:42
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde

Har du lest denne: Øya, en novelle?

Jeg ble så kåt at jeg måtte gå inn på badet til svigermor, og ta en rask runk. Leste i det skjulte, og var skjelven da jeg var ferdig.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.