Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 08-02-24, 12:45
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Her må vi vel kunne parkere! sa den ene høyt til selv i det han stanset bilen.
Det går sikkert bra, svarte han andre.
De parkerte firmabilen ved siden av en nedfrosset bil som stod i oppkjørselen.
Frostrøyken stod ut av munnen på dem når de kom ut av bilen, det var isende kaldt. De tok med seg en del verktøy, og gikk opp mot det som så ut til å være inngangsdøren.

Fruen i huset sto og så på dem fra vinduet i andre etasje. Hun åpnet vinduet og ropte ned til dem:
Bare gå rett inn, døren er åpen!
Hun lukket raskt vinduet. Den som gikk først av dem vinket ok tilbake og åpnet døren.

Hun ble litt overrasket av at det var to som kom. Den andre var sikkert en lærling. Men det står jo navnet til et tømrerfirma på bilen, var det snekkere? Hun merket seg at han som gikk bakerst var lang og slank, lutet litt, typisk ungdom, sikkert en lærling. Hun gikk ned for å ta i mot dem.
Heisann, og velkommen! Unnskyld antrekket, sa hun og pekte nedover en tynn og elegant neglisjé, som var alt hun hadde kastet på seg i farten.
Den var ørlite gjennomsiktig, og en liten sexy truse var så vidt synlig gjennom stoffet.
Jeg forstod det slik at vannet blir stengt noen timer, så jeg tok en dusj før dere kom, sa hun, så da kom jeg ikke lenger enn til dette antrekket.
Har du ikke morgenkåpe da? ble det spurt tilbake i en spøkefull tone.
Jo, men den var til vask dessverre. Unnskyld men, er dere snekkere? Dere er kommet for å fikse badet, ikke sant?
Det stemmer, vi er snekkere.
De presenterte seg. Brage, sa den første, og strakte ut hånden, Isak sa den andre, og nikket til hilsen. Ingrid, svarte fruen.
Vi må gjøre noen forberedelser, kom det fra den eldste av dem, rørleggeren kommer litt senere på dagen.
Dette vet dere best, svarte fruen, dette kan jeg absolutt ingen ting om, sa hun og smilte, mens hun kjælte med en liten hund som tittet frem mellom benene hennes.
Denne veien, mine herrer, sa hun og ledet an. Vi må nok opp en etasje, det badet som skal fikses er i andre.
De to gikk etter henne. Brage fikk en fantastisk anledning til å studere bakenden hennes, og de fyldige, men svært sexy lårene. Trappen gikk lett som en drøm, tross alt utstyret de hadde med seg. Da de kom opp lot hun dem ordne seg selv.
De satte i gang med arbeidet. Småpraten gikk dem i mellom. Det var et fasjonabelt strøk, og de merket seg at det var ikke spart på penger i detaljene, hverken i huset eller på badet.
Og hun fruen der, var rimelig fasjonabel også, en skikkelig godbit sa Brage.
Hm, jeg har dame! mumlet Isak.
Og ut fra bildene vi så på veggen, er mannen en god del eldre, hun er sikkert ikke mer enn 35-40, og rimelig utsultet, fortsatte Brage resonnementet sitt med en lurt smil. Slike damer har mye fritid, og bruker mye tid på seg selv. Det er en fin kombinasjon, de er ofte de aller kåteste. Her kan det kanskje bli noe på oss!
Isak lot som han ikke skjønte helt.
Etter noen turer opp og ned trappen, inn og ut av huset etter mer verktøy, og noe støy og banning, ble de ferdige. To timer tok deres del av jobben. De ryddet etter seg, og gikk ned trappen. Halvveis nede kjente de en deilig lukt av nystekte vafler.
Nede ble de møtt av fruen. Hun hadde nå kledd seg i en trang topp og en lys grå joggebukse. Hun hadde definitivt ikke bh, kanskje truse. Men det var neimen ikke sikkert, ut fra det han kunne se... tenkte Brage. De ble helt satt ut. Hun hadde sminket seg og fikset håret, og så virkelig frisk og fantastisk ut.
Det er vel lunsjtid for dere nå, ikke sant?
Jo, svarte Brage, og så på kameraten, det er forsåvidt det.
Supert! Jeg har stekt vafler og har varm kakao til dere. Sett sakene deres i gangen , og kom og forsyn dere! sa hun og gikk bort mot et bord som var dekket litt inne i stua.
De gjorde som befalt, og gikk og satte seg ved bordet. Her er det vel mange fristelser! sa fruen, og lot blikket hvile akkurat så lenge på begge to, at de burde kunne få en aning om hva hun hadde å tilby. Menn er menn.
De småprater og koser seg med vaffel, syltetøy og kakao. Hun gir hunden en godbit ved bordet. Hun spiser ikke mye selv, ser mest på at de to andre som spiser. Når de er ferdige begge to, setter hun seg i en toseters sofa, like ved spisebordet, hun ser på dem. Hun sitter i sofaen og stryker hunden, virker litt drømmende. Virker som hun ombestemmer seg, hun dytter hunden ned av sofaen. Reiser seg og stiller seg ved bordet, ser på den ene hånden til den eldste av dem, en stor arbeidsneve. Hun legger hånden sin over den, kjæler med den, føler med fingrene langs de tydelig blodårene. Hun tar hånden hans, og leder den nedover magen sin, videre under snøringen på joggebuksa, og enda litt til. Dit. Der de begge ønsket. Hun kjenner en deilig varme bre seg i hele kroppen, hun blir andpusten, pulsen stiger. Den yngste, lærlingen, ser på dem med halvåpen munn. Han ser jo hva som skjer. Dummere er han ikke.
Hun lar den sterke hånden holde på litt dere nede, før hun trekker den kjærlig og forsiktig opp. Flytter seg deretter til han andre som sitter og måper, og gjør det samme med hånden hans. Han blir forfjamset, men hun kjenner likevel en ny ivrig hånd utforske hennes kvinnelige hemmeligheter der nede. Han virker litt klønete. Det virker som han gjør det bare fordi sjefen gjorde det. Men det er likevel tydelig for henne at han har intet i mot å kjenne litt han også.
Hun ville gi dem en forsmak, på et språk menn forstår, uten ord.
Hun er ør og svimmel, vet nesten ikke hva hun holder på med, føler at hun ledes av instinkter. En lyst og et savn, som har bygd seg opp over år, har tatt kontroll over henne. Den styrer kroppen hennes, nesten mekanisk.
Det er helt stille mens de holder på, en intens stillhet fylt av spenning. En seksuell spenning som overgår all annen spenning, fordi den inneholder så utrolig mye av alt.
Veien var åpen, hun hadde vært besluttsom, nærmest uten å tenke, kun med sitt mål for øye. Skamfølelsen var ukjent.
Det går ikke langt tid før hun tar de begge i hendene, og får de til å reise seg.
Hun ser ned og sier med lav stemme, nesten hvisker: mannen min er bortreist, vi kan bruke soverommet.
Hun går deretter foran, og opp trappen. De følger etter. Hunden tusler bakerst.
Hun kjente det kriblet i underlivet, på en helt annen måte enn hun hadde følt på årevis. Hun var sikker på at de hadde sterk lyst på henne, såpass godt kjente hun mannfolk!
Hun fikk litt dårlig samvittighet overfor ektemannen når hun passerte et stort bilde av henne og sin utkårede, som hang i trappeoppgangen. På bildet omfavnet de hverandre, bildet lyste av lykke og ekte kjærlighet.
Men dette var noe annet, det kunne ikke forklares. Det måtte leves. Gjøres. Hun hadde ikke et valg. Selv om hun elsket sin mann. Det var ikke noe feil her, hun elsket sin mann, det gjorde hun virkelig! Men hun hadde hatt denne lengselen i så mange år. Hun ga seg selv god samvittighet: han får aldri vite om dette! det får være nok. Hun har hatt sex så mange år med han nå, bra sex, men likevel. Det er bare menneskelig, og normalt, at hun nå har en sterk, og aldeles uimotståelig lyst, til å prøve noe annet, føle noe annerledes. Å være bare kvinne, ikke bare kone. Hun var helt sikker på at flere av venninnene hennes var enige, de hadde jo sine historier. Det vil gi henne så mye deilig energi, at det vil komme mannen hennes til gode..
Det var helt fantastisk å føle seg attraktiv og kvinnelig igjen, om det så var for bare en kort stund. Godt å kjenne at hun faktisk hadde makt, at hun hadde kontroll, hvor lydig de kom etter henne opp trappen, for å nyte henne uten prat, uten spørsmål. De hadde sine lyster de også. Hun hadde noe de ville ha, de hadde noe hun ønsket seg, mer enn noe annet akkurat nå. Det var en fornuftig avtale, den var opplagt og logisk, naturlig. Hun var spent på å se dem nakne, hvor flinke de var. Hun kjente at hun var våt, hun gledet seg vanvittig, det hele føltes uvirkelig. Hun hadde ventet lenge på en håndverker, hadde lest om kvinner som ofte brukte denne muligheten til å få en ekstra fin opplevelse. Men mye skulle klaffe, og det gjorde det i dag, endelig! Ja endelig!
Hun visste ikke at de kom før mannen informerte henne i går, over telefonen. Han ringte fra London. Hadde helt glemt at han hadde bestilt noe arbeid som måtte gjøres på badet. Hun hadde grepet sjansen, bestemt seg med det samme. Mannen ute av huset, endelig kunne hun gjøre det, realisere en godt bevart drøm...
De var oppe. De gikk forbi badet som skulle fikses, og videre til soverommet. Hun foran, de to karene etter, og bakerst, den nysgjerrige lille hunden Pia.
Inne på soverommet justerte hun ned det sterke dagslyset med persiennene. Tok vekk sengeteppe og dyner, slik at sengen kun var en stor myk hvit flate med to puter.
Hun strøk over det glatte lakenet, glattet det ut, kjælte nesten med det, hun gledet seg slik at hun ble nesten ustødig, nå skulle hun kose seg! Det var helt uvirkelig hvor plutselig hun var kommet til denne fantastiske muligheten! Hun hadde ikke noe valg, det måtte skje, i dag, skjebnen hadde lagt dette i hendene på henne.
De to mennene lot henne bestemme regien, hva som skulle gjøres når.
Hun lot plaggene falle, og krøp full av forventning opp i sengen. Hun satte seg splitter naken helt øverst i den store sengen, for å vente på de to mennene. Hun forsøkte ulike stillinger, før hun la seg på ryggen, med hodet på den ene puten.
Hun var rastløs.
Hun trakk benene til seg, lot knærne falle litt ut til siden. Lå der helt perverst egentlig, med lårene til siden og kjønnet helt åpent, som en fristende hulder. Hun tenkte ikke, bare var klar, det falt så naturlig, de skulle jo gjøre det, det er slik det gjøres. Hun så på dem, med et utålmodig blikk, full av forventning.
Hun hadde fyldige lår, litt fett på magen, faste ganske små pupper. Hele kroppen var myk, glatt og deilig, og fast og fin. En kropp menn elsker. Fitta likte både hun og mannen best med kort velfrisert hår, en mørk trekant. Hun begynte å onanere, litt prøvende og forsiktig. Kjente hvor våt hun var, ble bare enda kåtere av å kjenne det tydelige beviset fra sin egen kropp. Hun klarte ikke ligge helt rolig.
Mennene kledde av seg. Den eldste, Brage, ble raskt klar, han var vant. Han stod ved sengen, kraftig bygget, middels høy og en del hår på kroppen, kuken var halvstiv, en tykk deilig kuk.
Han krøp opp i sengen på en så selvfølgelig måte, at det var tydelig at han hadde gjort denne ekstratjenesten flere ganger før. Dette var hverken hans første, eller eneste sjanse!
Han ble tatt i mot av hennes ømme og kjærlige hender. Hun tok straks tak i kuken hans. Begynte å kose med den, kjente på den med nysgjerrighet, hun ville ha den helt stiv, så snart som mulig, hun var våt nok, og klar allerede. Hun klemte pungen hans og runket kuken utålmodig.
De kysset, et deilig tungekyss, han kjærtegnet kroppen hennes. Myke berøringer fra en handyman som var vant til å bruke kraft. Han behandlet henne forsiktig, var redd for å gjøre noe galt med den myke deilige kroppen hennes. Han ville ikke ta noen sjanser, nå når han var så nært det aller deiligste en kvinne kan gi en mann.
Hun likte det, var allerede i en annen verden, en verden av begjær og sterke følelser. Hun kjente på rumpa hans, de harde faste rumpeballene, kjente på de sterke hårete armene. Alt dette var så nytt for henne.
Hun runket litt mer på kuken, ville se hvor stor hun kunne få den til å bli, hvor hard. Ville sammenligne med mannens, dette blir bare så spennende!
Nå først oppdaget de Isak, som stod passiv ved sengekanten og så på de to nakne menneskene som var helt beruset av den lysten de vekket i hverandre.
Kom igjen da gutten! kom det fra Brage.
Ingrid så på den unge gutten. Han var helt nydelig der han stod splitter naken, skulderlangt hår, slank, smale hofter, brede skuldre, tatovering nedover hele den venstre armen, hårløs ung kropp, helt til å spise opp! Og med verdens vakreste penis som hang halvstiv ned mellom lårene! Ingrid var helt taus. En lang slank penis, helt glatt uten synlige blodårer, nesten ny og ubrukt.
Hva er problemet? er det dama? spurte Brage. Han har dame, sa han til henne. De har vært sammen i 3 måneder, og jeg sier deg kjære Isak, dere er ikke faste enda, dessuten får hun aldri vite noe som helst. Han så på ham.
Isak var enda ikke overbevist.
Dette er en del av jobben, gutten min!, fortsatte han med et lite smil, come on!
Jeg skjønner at han er i tvil jeg da, forsøkte Ingrid forståelsesfullt. Det er litt vanskelig når han har ny kjæreste.
Hun satt og holdt rundt den stive kuken til Brage mens hun snakket, slapp den når hun oppdaget det selv, det virket jo litt dumt.
Nå ønsket hun med hele sin nakne deilige kvinnekropp at også Isak skulle komme opp til henne. Hun ønsket så vanvittig intenst å få kjenne på, å få suge på den unge deilige penisen hans.
Tankene hennes fløy av sted. Hun bestemte seg for å handle. Hun akte seg bort til den unge gutten, så på han, reiste seg så hun stod i senga. Hun kom akkurat i høyde til å kunne kysse han på munnen. Satte seg ned og tok den herlige penisen hans i munnen. Den ble steinhard nesten med det samme. Han har lyst! tenkte hun, hehe, han klarer ikke stå i mot.. Hun slikket og kjælte med kuken, dyrket den slik bare en kvinne full av lyst kan. Hun la hendene bak på de små faste rumpeballene hans, og sugde seg fast på staken. Hun kjente en deilig sæddråpe piple fram fra tuppen, nam! tenkte hun, den smakte nydelig! Kuken sikler etter musa mi..Hun reiste seg igjen og kysset han, klinte lenge og intenst mens hun runket kuken hans. Hun følte at hun måtte roe han ned litt, få han til å føle seg trygg, og glemme kjæresten. Hun tok han i hånden og ledet han opp i sengen. Han var ikke motvillig lenger.
Hun la seg på ryggen mellom de to mennene, og lot benene gli fra hverandre, gjorde tegn til at Isak skulle gå ned på henne.
Han gjorde som hun ville, han var så kåt den unge gutten, at hun kunne gjøre hva hun ville med han. Han slikket henne, ganske rolig og uten plan egentlig. Tydelig ganske uerfaren.
Hun fulgte han med øynene mens han holdt på. Det var så nydelig å kjenne en annens tunge der nede, for første gang på uendelig mange år.
Brage ga Isak en liten dytt, han tok over, slikket mer erfarent, gjorde de rette tingene.
Åhhh! det er så fantastisk deilig! stønner hun.
Isak gikk på knærne opp til henne, den stive kuken stod rett ut.
Hun tok straks tak i den og førte den til munnen. Brukte en hånd til å kjæle med de glatte ballene hans mens hun sugde. Han holder nok ikke lenge, Isak får ta meg først, tenkte hun.
Brage kunne slikke, hun kjente orgasmen kom, hun klynket og presset underlivet mot ansiktet hans, la benene bak hodet hans og jokket mens han tungepulte henne.
Åhhh! stønnet hun, du er bare så kjempeflink! Mye flinkere enn mannen min!
Plutselig kjente hun noen som slikket henne på siden av hodet, på øret.
Hunden hennes hadde hoppet opp i senga den også!
Nei Pia, husj! la mamma være i fred nå, sitt! sa hun, og pekte på teppet ved siden av senga. Hunden trakk seg skamfull tilbake og gjorde et lite hopp ut av senga.
Jeg skjønner at du også vil være snill med mamma, men du må vente litt lille venn! sa hun og smilte til den troskyldige skapningen.
Pia satte seg lydig ned på det lille teppet ved siden av sengen for å følge med på "mamma" som koste seg med de to ukjente mennene.
Ingrid dyttet forsiktig vekk hodet til Brage, hun hvisket til Isak at hun ville pules.
Isak plasserte seg lydig mellom benene hennes, hun bøyde seg fram og tok tak i kuken hans, styrte den inn i fitta. Isak presset seg sakte inn i henne.
Kuken hans var så glatt og fin tenkte Ingrid. Den var skinnende blank når den kom ut igjen. Han gikk rolig inn og ut av henne, tydelig at han visste at han måtte ta det rolig for ikke å komme for raskt. Han hvilte på strake armer mens han kjørte den harde kuken inn og ut av henne med rolige bevegelser. Han måtte ta pauser av og til.
Brage satt tålmodig ved siden av og ventet, han kysset Ingrid på pannen av og til, mens han samtidig hadde en stor hånd på det ene brystet hennes, liksom for å holde ut mens han ventet på sin tur.
Ingrid kjente ikke like mye fysisk som når mannen hennes pulte henne, hans pikk var tykkere, men psykisk var dette noe helt annet. Tanken på den vakre penisen til den ukjente unge gutten, som gikk inn og ut av henne gjorde henne helt sykt kåt, bare tanken gjorde henne tungpustet.
Isak trengte stadig lengre pauser nå, så Ingrid ba Brage pule når Isak tok pauser.
Brage hadde en mye tykkere kuk, også tykkere enn hennes mann.
Himmel!! noe så herlig! stønnet hun når den tykke kuken til Brage sprengte seg inn i musa hennes! OMG! hva er det dere gjør med meg!
Hun lo rett og slett, det var så fantastisk for henne å oppleve å bli pult av to helt fremmede menn, etter så mange år med kun ektemannen, hun ble helt hysterisk lykkelig. Hun måtte le en lang hjertelig latter.
Hva er det jeg holder på med!? jeg er jo godt gift! og hvorfor har jeg ikke funnet på dette før!! sa hun lattermildt..
Brage måtte le litt han også mens han kjørte kuken inn og ut av henne.
Hun stønnet og klynket for hvert støt, hun holdt seg fast i hoftene hans som banket mot kjønnet hennes.
Nå var det Isak sin tur igjen.
Han jokket ikke mange ganger før hun merket at han slet med å holde igjen, så hun holdt han tilbake når han var helt inne i henne, kysset han på munnen, lot tungene leke litt, og hvisket at han kunne sprute sæden sin inni henne nå.. disse frekke ordene hadde en raskt effekt..
Han begynte å jokke inn og ut i høyt tempo, kjørte på så dypt og hardt han kunne.
Ingrid ble helt målløs over den ville kraften fra den unge gutten. Hun klarte ikke annet enn holde seg fast og si ah.. ah.. ah..! for hvert støt.
Til slutt brølte han og kjørte kuken så langt inn i henne han maktet, og holdt den der med et stålgrep rundt hoftene hennes, mens han sprutet dypt inne i henne. Det rykket i overkroppen hans, og han presset og presset sæden sin inn i henne, før han plutselig stoppet opp, og ble hengende helt utkjørt over henne.
Ingrid lå helt stille, hun hadde aldri opplevd maken! Hun fikk øyekontakt med Isak, han senket seg og kysset henne, et raskt kyss, nesten litt skamfullt, men som for Ingrid føltes som en slags takk.
Isak holdt seg inni henne helt til han begynte å bli slapp. Han lå over kroppen hennes, slik at hun måtte legge hodet til siden for å få puste. Til slutt trakk han seg ut.
Brage var nestemann. Han lente han seg over henne og styrte den tykke stive kuken sin inn i henne. Det gikk greit, hun var skikkelig våt og full av sæden til Isak. Han gikk helt til bunns med det samme.
Ingrid satte i et hyl av begeistring.
Han jokket i jevnt tempo, inn og ut, noen ganger bare i åpningen, noen ganger dypt.
Ingrid stønnet høyt og oppriktig:
OMG!!
Plutselig hoppet hunden opp i sengen igjen, begynte å bjeffe mot Brage!
Nei, nei, nei! kom det fra Ingrid, la den snille mannen være!
Hunden skjønte ikke så mye, trodde matmor var truet.
Ingrid strakk ut en hånd og klappet den, gå nå! sitt der! sa hun og pekte på teppet ved siden av senga.
Brage kjørte på igjen, lente seg over henne og tungekysset henne mens han lot hoftene arbeide. Han merket stadige små orgasmetrekninger i den varme våte fitta hennes.
Halloo! hørtes det plutselig fra etasjen under.
Det ble brått stille på soverommet.
Mamma?
Hørte de spørrende fra nede i første etasje.
Ingrid kvakk til, hun stoppet Brage som bare hadde senket rytmen, og ble helt stille. Hun så på klokka og tenkte i noen sekunder. Det var tvillingene, de to døtrene hennes som var hjemme fra skolen!
Hun kremtet litt stille og tok sats:
Hallo jenter! jeg er oppe i andre, det er noen arbeidsfolk her. Stikk på kjøkkenet dere, der har dere varm kakao og nystekte vafler! Kos dere barn! Jeg kommer ned straks!
WOW! Vafler og kakao!! hørte de jentene rope i kor.
Hunden spratt opp og pilte ut døråpningen for å hilse på de to som var kommet hjem.
Jaja, sa Ingrid og smilte til Brage. Lukk døren du Isak, vi får prøve å være litt stille nå.
Brage fortsatte der han slapp, han jokket energisk inn og ut.
Ingrid var helt svimmel av de kraftige og uvante støtene, dette var noe helt annet enn å bli pult av kuken til ektemannen!
Men Brage kom ikke, han økte tempo, jokket og jokket, men klarte ikke komme. Det knirket og knaket i senga.
Ingrid kjempet en voldsom kamp for å ikke å hyle både den ene og andre gangen. Til slutt måtte de ta en pause.
Jeg suger deg, sier Ingrid, du kan komme i munnen min.
God idé, svarte Brage.
Det hjalp, Brage kjente straks at stimuleringen fra tunga hennes løftet han enda et hakk. Han holdt godt tak i hodet hennes og munnpulte henne. Han jokket raskt inn og ut, og plutselig kjente han himmelen åpne seg når sæden sprutet inn i munnen hennes. Hun svelget unna og knadde ballene hans på samme tid.
Ahhh! sa han og slapp seg bakover, deiset ned i senga, på ryggen.
Fantastisk gutter! Sa Ingrid, tusen takk skal dere ha begge to! Nå må vi kle på oss og late som ingenting dere!
Hun gikk ut av sengen og fant fram en våtserviett fra nattbordskuffen, hun tørket seg rundt munnen, og mellom benene. Deretter kledde hun på seg.
Når alle var påkledd gikk de rolig ned trappen alle tre. Hun fulgte dem til døra, takket dem for hjelpen, eh..innsatsen..
Hun ble stående i døråpningen og drømme når de gikk; Brage var deilig, kraftig og sterk, dyrisk og rå, hun hadde kjent han gjennom hele kroppen. Og Isak var en deilig ung gutt, det skulderlange håret, og den lange slanke kroppen.. og for en nydelig penis! Tenker kjæresten er glad i han!
Hun satte døren på klem for å holde det meste av kulden ute, og samtidig kunne følge de to mennene med øynene. Opplevelsen hadde gitt henne mersmak, hvorfor ikke? Å kunne nyte all denne lysten og samtidig gjøre disse to mennene lykkelige. De hadde ikke bare gitt henne en fantastisk opplevelse, de hadde gitt henne en frihetsfølelse. Hun følte seg virkelig som en kvinne. Hun skulle nok ta godt i mot sin mann når han kom hjem, han skulle ikke lide noen nød. Men han skulle være borte i enda to døgn, vi får se.. Hun drømte seg straks bort; når kommer rørleggeren?

Det ble vinket til henne fra bilen som rygget ut fra gårdsplassen. Hun vinket forsiktig tilbake. Den eldste av dem satt ved rattet, det kunne se ut som han smilte.
Han smilte, han hadde "glemt" den ene verktøykassen oppe på badet.. måtte nok en liten tur tilbake..

Profilbilde Eksperimentell 10-02-24, 07:39
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig historie...

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 11-02-24, 23:01
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Fint at det ga deg en god opplevelse.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.