Profilbilde NovelleSnelle Trådstarter 08-02-24, 18:50
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg har vært sterkt tiltrukket av tre kvinner i mitt liv. Men aldri handlet på det, aldri turt å spørre mannen jeg var sammen med om jeg kunne få lov til å utforske henne. Men jeg fant en mann som satte meg fri. 

Etter hvert som kjæresten min har lært meg å elske fitta mi og hvordan jeg kan kle meg hvis jeg ønsker å lokke med formene mine - har jeg begynt å legge merke til de samme formene hos andre kvinner. Noen ganger tar jeg meg selv i å la blikket gli til en jeans som sitter bra og noen ganger kan jeg legge merke til en antydning til hvordan hun ser ut under. Jeg legger merke til at det er fint å se på en annen kvinne at hun ikke dekker seg til men lar kropp være en naturlig kropp. Nysgjerrigheten min på det kvinnelige vokste, etter hvert som han lærte meg å sette pris på det kvinnelige i meg selv. Jeg tok meg selv i å oftere og oftere se på bilder av kvinner, nakne, særlig mellom bena når jeg var alene. Nysjerrig, tiltrukket. Undrende. 

Etter hvert turte jeg å innrømme dette, denne nysgjerrigheten som har lagt i meg i 20 år. Jeg var ikke åpen om å dele en kvinne med ham, men ønsket, og ba om muligheten ti å finne ei kvinne jeg likte i samme situasjon. Ei som også var nysjerrig og hadde et savn til noe som hadde vært gjemt bort, for lenge. Det ble litt prøving og feiling før jeg til slutt møtte et sporty jente, noen år yngre enn meg som jeg også hadde andre felles interesser med. Vi hadde samme musikksmak, og startet med å gå på en konsert sammen. Jeg var veldig nervøs, men kjæresten min trygget meg, støttet meg og fortalte meg at jeg kunne få lov til å ha dette helt for meg selv om jeg ønsket det. Han sa at jeg skulle komme krypende under dyna til ham når jeg kom hjem, slik at han kunne vise meg, inni meg, hvor godt han syntes det var at jeg utforsket det jeg trengte.  

Etter mange slike treff, hvor hendene våre møttes, leppene våre møttes, kroppene våre etter hvert møttes - ble jeg modigere. Det var så befriende å vite at kjæresten min aksepterte denne nysgjerrigheten min, og lot meg få ha det alene, som noe som styrket meg og min lyst. Det var deilig å merke hvordan han kikket på meg mens jeg gjorde meg klar. Hvordan han ville slikke meg før jeg gikk, og hvordan han omfavnet meg, mens han rolig kom inni meg, når jeg kom tilbake. Uten hans ro, ville jeg aldri turt. Og han kjenner meg jo, han vet jo godt at jeg til slutt ikke kan la være å la ham se meg i en slik situasjon. Han vet jo hva jeg trenger.

Venninnen mi og jeg savnet begge muligheten til å utforske, utforske mer enn bare menn. Vi hadde begge kjærester som vi elsket. Men dette var noe annet. Noe bare for oss, det var slik det hadde vært en stund nå. Samtidig kunne vi begge også kjenne på lysten til å dele, noe, til de mennene som hadde latt oss få lov til å nyte dette. 

Vi ønsket at de skulle få ta del i noe, bare for å kunne se det det fine jeg og hun har sammen. Det fine som tilliten deres hadde gitt oss muligheten til. Vi møtte på et hotell og ønsket et sted med svømmebasseng for å kunne ha en fin og naturlig start.  

-----

Vi jentene steller oss på hotellrommet og går ned i morgenkåpe, det kjennes alltid litt rart ut å gå i gangene slik. Kjæresten min hadde fått velge ut en bikini  og valgte en gyllen en som akkurat så vidt gikk innafor grensene av hva man kan vise seg i, i offentligheten. Mennene måtte bruke garderoben i anlegget og holde seg litt på avstand til oss inne. Dette var tross alt meg og hennes tid, som de fikk muligheten til å ta en liten del i. Det vi ønsket at de skulle ta del i var å se på hvordan vi flørtet og småkysset i bassenget. Det de fikk ta del i var også å kunne se antydningen til at fingrene våre fant hverandres kropper i boblebadet. Situasjonen var veldig ny, men jeg kjente at hun var våt. Når vi etter hvert går tilbake til hotellrommet spør hun meg om jeg ønsker å la dem få se, litt til.

Usikkerheten min er knyttet til henne. Hun er vakker. Jeg er redd for at han i fremtiden vil ønske henne, mer enn meg. At hun skal gjøre ham hardere enn meg. Jeg er usikker, men lysten min overgår ofte usikkerheten.  Mennene er her i dag fordi de skal få ta del i det vi to har. At de kan få lov til å se det gode de har gitt oss. Vi avtaler derfor at vi kan ligge i senga under dyna, og bare la dem være i rommet, være nær. Før vi kontakter dem trenger jeg å få smake litt ordentlig på henne, før de kommer. Bare være litt til, oss to. Så jeg ber henne om p legge seg på seng og spre beina godt for meg så jeg både for se hvor nydelig hun er, og for å klare å ta til meg litt av hennes selvsikkerhet på veien. 

Følelsen av å åpne døra for kjæresten min mens jeg har smaken av fitte i munnen er deilig. Befriende. Det kjennes naturlig og godt, mine to favoritt ting sammen

Mennene kommer inn. Vi sier ikke et ord, de slippes inn som statister i en annen verden. De finner hvert sitt hjørne i sofaen og ordner frem rødvin i pene glass som de har med til oss alle. Vi jentene kryper opp i senga med morgenkåpene på, jeg småler litt nervøst over situasjonen, drikker vin mens vi kysser forsiktig. Hun er modigere enn meg og kysser meg på halsen og gjør snart tegn til at vi skal reise oss opp og kle av hverandre slik vi bruker å gjøre. Hun vet jeg elsker følelsen av å være blottlagt, naken og fri. Vi kjenner øynene på oss noe som forsterker den gode, ulovlige følelsen. Vi kryper inn under dynene som dekker akkurat nok til at jeg holder usikkerheten min i sjakk mens vi kysser og suger hverandre på brystene. Hennes er større enn mine, duver litt mer, mens mine enda er yppige med tydeligere brystvorter. Vi bruker tid, slik vi alltid gjør. Tungen min om brystvorten  Hendene vandrer dit vi ønsker., fingrene hennes vet godt hvor de skal stimulere meg inni. Vi stryker, tar vare på hverandres lyst. Lukker øynene og glemmer verden.

Etter hvert som vinen og kroppen hennes har sin effekt blir jeg modigere og min lyst til å kjenne meg helt naken blir umulig å la være å tilfredsstille. Jeg vil ha dynene bort, og gi meg henn til lysten. Vi setter oss midt på senga med benene flettet mellom hverandre annen hver slik at vi kommer helt inntil hverandre. Vi gnir oss først mot hverandre, lar leppene stimulere hverandre før vi lirker frem den lille doble staven som vi kan ha mellom oss, inni oss. Vi beveger oss sakte mot hverandre. Rolig frem og tilbake, finner en god takt. Det er uendelig deilig å kjenne hvordan hvor leppene presses sammen, de fyldige yttre leppene mine mot de mindre leppene hennes, de litt større innerste leppene hennes masserer mine små indre på en god måte og jeg får kjenne hvor våt hun er. Vi stopper opp på midten, hun lar fingrene stimulere klitorisen min, slik hun kan så godt, mens vi kysser i et lidenskapelig kyss. 

Jeg lener meg deretter lett bakover og støtter meg på armen mine og nyter først nå følelsen av øynene på meg. De som følger med på brystene mine, som duver så vidt. De som får med seg de deilige leppene våre som møtes der nede og koser med hverandre. Jeg møter øynene hans og forteller ham at jeg ønsker meg mer vin. Jeg vet han da vil komme mot meg, med fokus på meg, på hvor vakker han syntes jeg er når jeg lar lystene mine slippe fri. Han kysser meg. 

Kysset forteller alt, at jeg er den viktigste, hun blir en bonus.

Vi har mange av dem. 


Profilbilde Liebherr VIP 08-02-24, 19:30
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Par
Rating: 4 / 0 / 0

God beskrivelse og fint fortalt🤗Vi har også et slikt åpent forhold at vi låner ut hverandre iblandt og det er helt fantastisk å ha det slik ☺️ 🤗 Som du skriver så er det det forholdet man er i som er viktigst av alt🤗Det å treffe andre iblant er hærlig krydder i sexlivet ☺️ I tillegg styrker det respekten og kjærligheten til hverandre 👏

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.