Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 09-02-24, 13:11
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Det var en deilig vårdag i april. Anette og Sverre tok søndagsfrokosten ute i hagen. De hadde vært i selskap kvelden før og våknet ganske sent. De snakket om festen.
Møtte du Hanne og Torbjørn? spurte Sverre.
Ja, jeg snakket så vidt med dem, svarte hun.
Vet du hva de fortalte meg, at de hadde åpnet forholdet.
Åpnet forholdet? Anette så spørrende på sin mann.
Ja, du vet, slik enkelte gjør etter flere års ekteskap, dvs de blir enige om at de kan ha sex hver for seg, med andre. Ganske enkelt egentlig, uten noe mer enn det.
Ja vel, men er det så vanlig da? spurte hun tilbake.
Tja, hverken vanlig eller uvanlig vil jeg tro. Verden går framover! Livet handler om forandring og utvikling vet du! sa han og smilte.
Ja det må jeg si, mumlet hun tilbake.
Grunnen til at jeg nevner det, er at jeg tenkte, hva med oss? eh.. eller deg, kunne du tenkt deg noe slikt? han så oppriktig spørrende på henne.
Hun smilte, har du tid til det da? spurte hun tilbake.
Nei, ikke jeg nei, men du som jobber halv stilling har da masser av tid til noe slikt, sa han med et lurt smil. Riktignok er huset vårt stort, og det krever sitt, men nå når barna er ute av redet har du jo all verdens anledning. Du har da ikke så mange spennende hobbyer heller. Jeg tror rett og slett du ville hatt godt av å ha en elsker, eller kanskje to.. kom det fra han litt spøkefullt. Jeg ble faktisk sittende å tenke på dette etter at jeg hadde den praten i selskapet i går. Du holder deg i form, er fremdeles meget attraktiv, jeg er sikker på at du ville blomstret med et mer aktivt seksualliv. Og nå er det vår også, sa han og slo ut med armene, timingen er glimrende!
Hun smilte til han, studerte han nøye, var dette alvorlig ment, eller hva?
Selvsagt! sa han. Du vet, jeg har aldri vært sjalu av meg. Og jeg elsker deg like mye som før, så dette forandrer ingen ting mellom oss to.
Hun lente seg mot ham, og ga han et kyss.
De ble sittende og slappe av i den milde vårsola.
Anette så over hustakene, og ut mot fjorden. Det var vindstille, sjøen lå helt blank i det fine været. Ingen vind, ingen støy, kun noen fugler som kvitret her og der.
Hun fikk en god følelse, hun kjente en ørliten kribling mellom benene.
Kanskje hadde Sverre rett? Sexen de i mellom var deilig, men nokså rutinemessig og forutsigbar. En elsker vil gjøre sexen mer spennende, og hun kunne få nye impulser, som hun kunne ta med seg inn i deres forhold.
Hun så på Sverre, han hadde hele tiden sittet og sett på henne, han smilte.
Du begynte å drømme nå! sa han i en ertende tone.
Hun smilte tilbake.
Ja, hun tenkte, men jeg vet ikke om jeg tør, sa hun til ham.
Hva! hva tør du ikke? spør han litt tilgjort forbauset. Ikke tull kjære, jeg ser at jeg har vekket en lyst, du har fått farge i kinnene, sa han fremdeles like blid. Jeg har allerede oppnådd å gi deg en energi, da er vi i gang. Dette skal vi legge til rette sammen! utbrøt han med glød og engasjement, to av de egenskapene som i sin tid gjorde at hun ble så forelsket i akkurat denne mannen.
Hun reiste seg, måtte ha litt ro, følte seg litt forlegen. Gikk opp mot huset. Sverre fulgte henne med øynene. Inne på kjøkkenet støttet hun seg mot kjøkkenbenken, og dro pusten dypt. Hun så ut av vinduet, på en skyfri blå himmel. Hun kjente at det var noe som skjedde mellom benene, hun var sykt kåt! Samtidig hadde hun en følelse av skam. Hva er det som skjer tenkte hun, var ikke dette galskap?
Hun så nedover i hagen, for å se om Sverre kom etter, nei, han satt fremdeles der nede. Hun kneppet forsiktig opp bukseknappen. Førte høyrehånden ned i trusa. Det var varmt og klamt, rett og slett vått. Hun begynte å bevege fingrene der nede. Hun lukket øynene. Å gud så deilig!
Sverre hadde rett, dette var noe hun ville! Hun hadde hørt om andre. En flyktig tanke hadde streifet henne også. En tanke drevet av misunnelse, eller nysgjerrighet? En fornedrende følelse av intens lyst, hun kunne ikke fornekte det. Hun behøvde heller ikke late som noe annet overfor mannen sin. Hun følte seg sikker på at han sto for det han sa. Det kom bare så plutselig og direkte når det ble kastet på henne på denne måten, som en mulig virkelighet!
Hun gikk ned til han igjen. Satte seg ved hans side. Hun så på ham, og sa med lav stemme; det er greit for meg.
Han så fornøyd ut. Han la en hånd på hennes, så på henne og sa:
Dere kan bruke gjesterommet, det står allikevel ledig.
Hun skulle til å si noe, men ble avbrutt.
Slapp helt av kjære, dette er noe vi gjør sammen, dette blir veldig bra. Vi kan innrede rommet litt ekstra fint kanskje, litt erotisk inspirert. Med noen fine bilder, så blir det et positivt rom, et rom for gode opplevelser, hehe.
I morgen den dag stikker du på butikken og finner noe som kan passe til dette rommets nye formål. Jeg har alltid syntes at det rommet har vært for sterilt og kjedelig med alt det hvite. Vi kan godt låse det av, da kan du være litt ekstra frekk, gjør det med litt humor, det senker stressnivået! Slike ting er du flink til, det vet jeg. Og så må du finne noe ekstra fint undertøy, noe skikkelig sexy, alt kler den deilige kroppen din, ikke hold igjen dersom det er noe du har lyst på.
Puh! tenkte hun. Så raskt, og så enkelt, så enkelt var det for han! For en herlig mann, hun elsket han over alt på jord!
Etter en natt med sjeldent het elskov, våkner de til en mandag. Hun jobber halv dag, og bestemmer seg for handle saker og ting på vei hjem. Hun opplever en merkelig forandring med seg selv. En komplett forvandling. Når hun går i butikkene er hun ikke seg selv lenger, hun er ikke bare kona til Sverre. Hun er nå like mye en sexy og attraktiv kvinne! Hun legger merke til menn som legger merke til henne. Og, ikke minst, hun tenker perverse tanker, tanker som har ligget døde i mange år. Hun ser andre menn og tenker på hvordan det ville vært å ha sex med dem, hun skjønner det nesten ikke, men hun klarer ikke å la være å like det. Sverre har åpnet sinnet hennes. Var det en del av hans plan?
Av og til går det sterke ilinger av lyst og forventninger gjennom henne, men hun klarer ikke å ta helt av. Hun har fremdeles en uro, hun har fremdeles noen betenkeligheter. Hun kjøper nytt pent undertøy, men ikke spesielt sexy. Hun kjøper noen nye bilder til å pynte med på gjesterommet. De er pene, litt romantiske, men ikke erotiske. Sverre blir nok skuffet.
Men neida, når han kommer hjem, ber han om å få se hva hun har kjøpt, og han er godt fornøyd.
Glimrende! sier han, nå må vi se å få spredt budskapet, vi må lage en tekst til en kontaktannonse, og vi må ta noen bilder som egner seg.
Etter middagen satte de seg ned og fant fram til et par nettsteder som virket ok. De leste en del annonser for å se om det var noe å lære fra andre, språkbruk osv. De lærte nok noe, men ble enige om at de skulle skrive etter eget hode. Det blir best.
Annonsen skulle være informativ og seriøs, ikke opphissende på annen måte enn at den skulle gjøre de riktige mennene interessert. Annette skrev. Hun oppga høyde og vekt og viste til bilde. Bildet tok Sverre. Hun var pent antrukket, med kroppsnære klær. Hun stod foran en anonym bakgrunn. De kvinnelige formene måtte selvsagt vises, på en diskret måte. Annonsen inneholdt ellers hva hun la vekt på, slike ting som seriøsitet og diskresjon, god hygiene og en respektfull væremåte. Dersom kjemien stemte dem i mellom, kunne hun gjerne etablere en fast avtale for regelmessige treff, det var ønskelig.
Det var nok.
De letet opp et par nettsteder som brukere hadde hatt god erfaring med, og satte inn annonsen.
Anette var helt utslitt etterpå, hun var nesten svimmel. Sverre var helt rolig, og blid. Anette hadde ikke dusjet etter at hun kom hjem, måtte dusje nå. Hun onanerte lenge i dusjen.
Det kom kun useriøse tullesvar den første dagen. Den andre dagen var det en mann som de syntes stemte godt med den profilen de så for seg. Anette var hemmelig begeistret, hun klarte så vidt å legge bånd på seg av respekt for Sverre, hun latet som nesten ingen ting. Hun var skikkelig tent på den mannen, fantasien løp løpsk. Sverre mente at hun burde svare, og invitere han. Anette var enig, han hørtes grei ut, han var singel, og trivdes med det, men han behøvde likevel sex av og til. Han hette Kristian.
Hun svarte, og de utvekslet noe mer informasjon, og avtalte å møtes. Fredag er en fin dag, sa Sverre. Det var fridagen hennes. Du kan godt velge andre dager, dager du slutter kl 12. Bare alt er normalt og fredelig når jeg kommer hjem. Jeg vil ikke komme overraskende på, det er best slik, mest komfortabelt for alle, sa Sverre. Siden det er snakk om første gang, kan du feks invitere på en lunsj her hjemme, og dersom dere er trygge på hverandre, kan dere gå videre derfra. Jeg tror det er en grei framgangsmåte, avsluttet han.
Anette var enig, hun avtalte et møte, med en uformell lunsj. Hun lovte ikke mer, men at det kunne bli mer, lå selvsagt i kortene.
Fredagen kom. Anette var alene hjemme. Hun hadde brukt mye tid før hun klarte å bestemme seg for hva hun skulle ha på seg. Det ble til slutt den enkle løsningen, en kosebukse, i mykt behagelig stoff, og en tynn genser. Hun dekket et lunsjbord, brukte lang tid, gjorde alt veldig sakte for at tiden skulle gå, hun fulgte med i vinduene.
En bil kjørte inn på gårdsplassen. Det ringte på døra, sommerfuglene i magen hennes slo med vingene. Hun tenkte ikke, bare gikk og åpnet.
Han hadde gått et par meter bakover, og stod der og så på henne, hei! sa han og smilte.
Hei! svarte Anette.
Hun kjente han igjen fra bildet. Han strakte frem hånden, de hilste.
Trivelig at du kunne komme! sa hun.
Gleden er på min side! svarte han høflig.
Hun trakk seg til siden og inviterte han inn. Det var deilig sommervær, så han hadde bare en poloskjorte på seg. Han tok av skoene. De så ganske nye og fine ut. Han gjorde et bra inntrykk på henne. Hun ledet han innover i huset. Han kommenterte med høflighetsfraser hjemmet deres, og lunsjbordet som stod klart. Han satte seg.
Hun sa vær så god! og gikk deretter og hentet noe hun hadde glemt i kjøleskapet.
Han fulgte henne med øynene.
Hun kom og satte seg hun også.
Han hadde sittet høflig og ventet på henne før han forsynte seg.
De begynte med forsiktige tomme fraser, etter hvert gikk praten over på mer konkrete og nysgjerrige spørsmål rundt hvem den andre var osv. Praten ble løsere, og de smilte og lo litt her og der. Til slutt nærmet han seg det virkelige temaet. Han var høflig nok til å ikke snakke om hennes mann, han var intelligent nok til å skjønne at den siden av saken var avklart, og noe som ikke angikk ham. Han benyttet en liten pause som oppsto til å overrumple henne med et direkte spørsmål:
Skal vi gå videre?
Hun var ikke helt uforberedt, hun hadde håpet på dette spørsmålet, og hun skjønte og følte at det ville komme.
Hun svarte; gjerne det! Hun sa det nesten litt trassig, men det skyldtes ikke uvilje selvsagt, det var mer motet som holdt på å svikte, hun måtte ta sats for å få det ut.
Det ble helt stille etter det, hun begynte å ta av bordet, han reiste seg og hjalp til der han kunne.
Når alt var ryddet bort, stilte han seg tett inntil henne. Han tok hendene hennes, kysset først den ene hånden, så den andre. Mens han holdt øyekontakten med henne.
Hun så seg litt rundt, nærmest for å sjekke at ingen så dem.
Han reiste seg og ble stående foran henne, nå var det hun som måtte lede dem videre. Hun ga han et lite kyss på munnen. Han ville ha mer. Han presset sine lepper mot hennes. Det gikk over til et langt og deilig kyss. Anette ble helt svimmel, det var så lenge siden hun hadde fått et slikt kyss! Hun kjente hånden hans nede i trusa, han var snar! Hun protesterte ikke, hun elsket det, hun var nære å si; vær så god, bare forsyn deg! De ble stående slik noen minutter, han hadde en finger inne i henne, den gjorde henne gal. Hun fomlet over hele kroppen hans med hendene, klemte grådig på den store bulen mellom benene.
Hun trakk seg unna og hvisket; kom! Gikk deretter i retning det rommet som stod klart til dem.
Han fulgte lydig etter.
Der inne kledde de av seg. Hun var mye raskere enn han. Hun satte seg på sengen, lot seg falle bakover på ryggen. Hun lå og så på når han tok av det siste klesplagget. Hun lå helt apatisk og stirret på den deilige penisen hans. Hun ble helt svak i kroppen, hun ble liggende og smile. Derfra og ut husker hun bare en varm tung kropp, varme hender, en bankende følelse mellom benene, en våt tunge, tung pust, orgasmetrekninger, en følelse av å miste kontroll, hviskende ord i det fjerne, kyss og kjærtegn, og helt til slutt, en erotisk smak av sæd i munnen.
Hun hvilte hodet på brystet hans, mens hun kjælte med kuken. Han lekte med håret hennes, likte at det kjentes så mykt og glatt. Det var en deilig ro og tilfredshet i rommet. De hadde begge fått det de ville. Hun følte på en behagelig indre lykke. Det var ingen ting spesielt å prate om egentlig, det var heller ikke meningen.
Hun spurte om han kom neste fredag.
Ja, svarte han kontant. Uten å tenke, uten å se for seg at noe som helst kunne rokke ved denne avgjørelsen.
Fint, sa hun, mer var ikke å si.
Hun hadde spurt, det var nok.
De hadde enda et par timer til mannen hennes kom hjem, men hun ville ha litt tid for seg selv, så hun spurte Kristian om det var greit at han dro nå.
Så klart, fikk hun til svar.
Han kysset henne, gikk ut av sengen, og kledde på seg. Han ble stående og nyte synet av henne der hun lå helt naken på sengen. Han bøyde seg over henne, ga henne enda et kyss, gikk ned på henne og slikket henne, stakk tungen godt inn før han reiste seg igjen. Han ville ha den deilige smaken hennes i munnen når han dro. Han var litt pervers, hun rødmet, fordi hun likte det.
Hun reiste seg og gikk med ham ut i gangen.
Han tok på seg skoene, og kysset henne farvel. Det ble et langt kyss, med beføling og erotiske etterdønninger, hun sto jo der fremdeles splitter naken.
Han la en hånd mellom benene hennes mens de kysset, stakk inn to fingre, hun gispet.
De sa etter hvert farvel og på gjensyn, og han forsvant ut døren. Anette så etter han i kikhullet i døra. Hun så at han diskret stakk to fingre i munnen mens han så mot huset...
Anette tok klærne sine og gikk på badet. Hun brukte god tid i dusjen, måtte onanere seg fram til enda en orgasme, for å få den roen hun ønsket.
Da mannen hennes kom hjem, omfavnet han henne og kysset henne inderlig.
Nå hvordan gikk det? Gikk det fint?
Kjempefint! svarte hun.
Fortell, var han ok?, på alle måter altså, fortsatte han.
Han var trivelig og høflig, alt gikk helt fint, vi skal møtes igjen neste fredag.
Så bra! utbrøt Sverre. Supert! Og den enkle lunsjen gikk fint?
Jada, svarte hun, helt fint, alt gikk veldig bra.
Han igjen; men husk, ikke legg opp til noe sosialt, for all del, gå rett på sak, det må du la de forstå, han er der bare for en ting. Det er det eneste kravet jeg stiller faktisk, ikke la det balle på seg. Det sosiale er vårt, det hører oss til. Og blir det for sosialt bytter du han ut med en ny. Blir det sosialt kommer følelsene, og det vil tappe deg for energi, motsatt av hensikten. Hun hadde ikke tenkt på akkurat det, men han hadde nok rett igjen.
Hva skal vi ha til middag i dag forresten, skal vi dra på restaurant og feire? det var jo en suksess, ikke sant?
Det høres kjempekoselig ut, svarer hun. Da får du kle deg litt ekstra fint for meg, for husk jeg vil også ha deg i kveld, la han til med et lurt smil.
De kler seg pent og bestiller taxi. De bestemmer seg for en bryggerestaurant. Været tillater at de spiser utendørs. Etter en rask drosjetur ankommer de restauranten. Finner et fint bord med utsikt over elven, og bestiller mat og en flaske rødvin.
Skål! sier Sverre. Skål for oss!
De klinker glassene og tar en god slurk av den fyldige vinen. Sverre har øynene festet på henne, hun har fått en ny og spesiell utstråling, er blitt så farlig sexy...Han kommenterer det; du har liksom fått mer glød i øynene synes jeg, et slags sultent rovdyrblikk, hehe..
Tuller du nå?
Jo da, men bare litt. Nå vil jeg ha detaljer, sprutet han inni deg?
Eh.. ja, forsåvidt, i munnen.
Hehe, sa han, og smilte frekt til henne.
Der kommer maten! Din først, og der like bak, min.
De var veldig sultne, og spiste litt før de fortsatte samtalen.
Hun ser på ham og spør; er du virkelig ikke det minste sjalu?
Vel, han måtte innrømme at det var han faktisk, veldig sjalu også. Men han følte at det var en sjalusi opplevd i kontrollerte omgivelser. Han hadde jo ikke noe ønske om at hun skulle gå bak ryggen hans og være utro, det ville være et tillitsbrudd av verste sort, et svik. Dette var noe helt annet, dette var noe de gjorde sammen. Målet var å frambringe de samme sterke følelsene som utroskap utløser, de følelsene som oppleves ved sjalusi, og at de skulle, under disse trygge omstendighetene, gi sterk nytelse, ikke sterk lidelse. Han ville surfe på denne sterke emosjonelle bølgen.
Gjør du det da? spør Anette.
Ja, svarte han, kontant, det gjør jeg virkelig. Ser deg for meg, splitter naken og deilig, tungpustet, koser med en annens kuk, at du leder han inn mellom de nydelige lårene dine, stønner av nytelse, osv osv.
Han ser på henne, litt skøyeraktig..
Hun rødmer taus.
Du er blitt supersexy og deiligere enn noen gang! Han ser på henne og smiler. Hun kunne ikke annet enn smile tilbake.
Jeg har forresten en ny mann til deg, sa han, for å understreke hvor sterkt han var med på dette prosjektet, at dette var like mye hans eget prosjekt.
Han fiklet litt med mobilen, fant fram kontaktsidene de hadde gjort seg kjent med tidligere, ga henne telefonen for å vise henne at hun hadde fått et nytt svar.
Anette leste; en gift mann, trofast i snart 15 år, noen år yngre enn dem, diskresjon helt avgjørende, ville bevare forholdet for enhver pris, fikk alt for lite sex, aldri oral, det var hans største savn, osv.
Hun så opp på Sverre, han så spørrende tilbake.
Hva syns du? Jeg mener han har en god profil. Trygg, stabil, klare ønsker, en nokså pen mann, etter bildet å dømme.
Anette så nøyere etter, jo, han så ut som en grei type, slank, pent kledd, han var absolutt interessant for henne.
Hvorfor ikke? sa hun, hun var med videre.
Haha, ikke lat som! kom det fra Sverre.
Men han lot det ligge. Han var en meget stilig mann, Sverre skjønte jo at hun var tent, det var også meningen. Svar han når vi kommer hjem, hvilken dag foretrekker du?
Anette tenkte seg om. Vi får nå se først om det blir en avtale, men dersom han er med, vil tirsdag passe bra.
Enig, svarer Sverre, da har du tirsdager og fredager, da er vi i mål. Det er viktig at du ikke har bare en avtale, det gjør deg mindre sårbar, og mindre tilgjengelig for føleri. La de gjerne vite at de ikke er den eneste, da skjønner de bedre at dette handler om fysisk kontakt, og sex, ingen skal være på let etter partner, da faller alt sammen.
De spiste ferdig og dro hjem.

Sverre var i godt humør og ville at Anette straks skulle svare på annonsen. De åpnet en ny flaske rødvin og satte seg i sofaen med pc'n. Anette skrev på et svar, Sverre leste over skulderen. Han ønsket at hun skulle pirre han litt på slutten. Det gjør det mer spennende, sa han.
Med hva da? spurte hun tilbake.
Fortell han at du gleder deg til å treffe han, at han høres hyggelig ut. Videre at du lover full diskresjon, og at du likte det han skrev, spesielt det om oralsex. At du elsker å bli slikket, at mannen din elsker å slikke deg, så du tror nok at han vil like musa di han også.
Æh, må vi være så konkret?
Kom igjen! dette må han tåle, hvis ikke er han feil person. Det er en test.
Ok da. Anette skrev og sendte.
Var vel like greit at de skrev og sendte, som det første de gjorde når de kom hjem. Alkoholen virket på dem begge, Sverre løftet det tynne sommerskjørtet hennes, dro av henne trusa. Hun la seg villig bakover på sofaen og spredte benene.
Appetitten etter sex var på sitt høyeste, for dem begge.
Tirsdagen kom. Tiden nærmet seg. Hun hadde dusjet. Hun stelte seg på badet mens hun snakket med Sverre på telefonen. Hun gledet seg veldig. Kjempespennende! Han skulle komme hvert øyeblikk. Hun hadde barbert seg ekstra nøye, foran og bak, nappet ut de siste hårstråene med pinsett, tror nok han blir fornøyd.
Det skulle bare mangle, du er helt sikkert nydelig! svarte Sverre.
Hun hadde en deilig følelse selv også, følte seg attraktiv. Hun hadde den ene hånden mellom benene mens hun snakket, langfingeren lekte med klitten.
Er du kåt? spurte Sverre.
Kanskje! var svaret.
Herlig! svarte han. Det ringte på døren.
Han kommer nå! Jeg må gå og åpne!
Kos deg! hørte hun fra den andre enden, ha det bra elskling!
Ha det bra, vi snakkes!
Hun stiller seg foran speilet en siste gang. Fikser håret og stryker en hånd over musa, kjenner langs kjønnsleppene, trekker litt i de og kjenner etter med en finger, lar også noen fingre gli opp og ned langs rumpesprekken, jo , hun er helt glatt. Hun tar på seg en morgenkåpe og går raskt ned trappen for å åpne.
Hun ser først gjennom kikhullet, det er han! Han har en lyseblå skjorte på seg. Hun åpner og sier hei med glad stemme.
Hei, sier han. Fredrik! han strekker ut hånden.
Hun tar i mot hånden, og presenterer seg. Hun slipper han inn.
Beklager antrekket, hadde det så travelt at hun rakk bare så vidt å dusje før han kom. Så da så hun ikke noe poeng i å kle seg etterpå.
No problem! svarte han mens han sparket av seg skoene.
Denne veien sier hun og går foran mot gjesterommet.
Han lar blikket flakke litt rundt når de går fra entreen til gjesterommet. Han lar seg imponere, alt er moderne med elegante detaljer uten overdådighet. Er huset nyinnredet?
Jo da, det var modernisert innvendig, svarte hun.
Dere har en flott hage der ute, fortsatte han.
Hun tenkte at han var litt nervøs, og ville bare ha noe å prate om, hun jattet med.
Her er vi! sa hun i det de gikk inn den åpne døra til gjesterommet.
Jøss, koselig!
Bare legg klærne dine på den stolen der, sa hun, og pekte på en stol som sto i hjørnet av rommet.
Han sa ingen ting, han presset med to knyttnever ned i sengen, for å kjenne hvor myk den var.
Merkelig fyr, tenkte Anette, er nok litt nervøs. Hun senket persiennene på de to store vinduene, tok av seg morgenkåpen, gikk opp i sengen, og krøp under dynen.
Fredrik fikk et lite glimt av henne, og var rask med å ta av seg klærne. Han gikk og la seg på den andre siden av sengen.
Anette fulgte han med øynene når han gikk rundt sengen, så at han hadde en fin kropp og en deilig penis, hun gledet seg.
Han krøp under dyna, de la seg inntil hverandre og begynte å kysse.
Først ganske forsiktig, deretter gikk det over til mer intens klining, de ble raskt kortpustet og sterkt opphisset av lysten på hverandre.
Han fomlet og utforsket henne med hendene. Han kjente overalt på kroppen hennes, håret, puppene, magen, lårene, og mellom benene. Hun strøk han litt over det myke håret han hadde på magen, før hun tok tak i kuken hans og runket den forsiktig. Den var allerede stiv. Den hadde en fin størrelse. Hun kjente på ballene hans, de var myke, men faste, tydelig at han hadde gledet seg til å møte henne!
Han kysset henne på magen, kysset seg nedover mot musa. Han trakk unna dynen, og stilte seg på alle fire over henne, motsatt vei. Hun tok tak i kuken som hang over ansiktet hennes, og runket mens hun slikket de glatte ballene hans. Han stønnet av tilfredshet når han endelig fikk smaken av henne på tunga.
Åh himmel!! så deilig du smaker!! utbrøt han.
Han slafset i seg smaken av henne, pustet og peste nesten som en hund mens han holdt på, hun var søkk våt! Han elsket det! Hun slikket kuken hans på undersiden, før hun presset den ned og tok den i munnen. Hun runket og sugde mens hun jokket med hoftene for å presse seg mot ansiktet hans. Han klarte ikke styre seg han heller, han kjørte kuken inn og ut av munnene hennes, han jokket med hoftene og sprutet en kraftig sprut inn i munnen hennes nesten med det samme. Hun hørte et tungt dempet stønn i det spruten kom, han ble stående helt stiv og urørlig mens han sprutet, deretter sank han sammen over henne. Hun svelget unna sæden hans.
Sorry! sa han, en liten pause bare, så er jeg klar igjen, jeg var bare så ekstremt kåt!
Han la seg til rette mellom benene hennes. Hun spredte lårene for at han skulle komme bedre til. Han stakk tunga så langt inn han bare kunne, hun jokket i mot med hoftene for å hjelpe han inn så langt som mulig. Han samlet smakene av henne og lå og koste seg, mens han samtidig runket den halvstive pikken. Det tok ikke lang tid før kuken var klar igjen.
Hun smilte fornøyd når hun så at han allerede var klar til å pule henne. Han førte kuken inn i henne. Anette lukket øynene og stønnet av tilfredshet når hun kjente den sprenge seg innover.
Fredrik stoppet opp litt, går det greit?
Hun nikket smilende.
Er kuken min større enn den du er vant med?
Hun smilte av spørsmålet, og ristet på hodet. Dere er nok ganske like.
Han hadde kanskje håpet at han var større, men..han ga henne nytelse, uansett, ingen tvil. Han presset seg helt inn, ble liggende stille over henne, så henne i øynene. De smilte til hverandre, kysset. Han sa:
Jeg må si du er heldig som har en slik mann, det er virkelig sympatisk av han å la deg ha andre menn!
Hun nikket, og bekreftet med et lite ja, han var spesiell.
Tenner han på det? spurte Fredrik videre.
Ja, han gjør det, svarer hun.
Han begynte å jokke inn og ut av henne. Hun gynget med for hvert støt. Hun lukket øynene, drømte seg bort i den rolige og deilige rytmen av kuken til Fredrik som gikk inn og ut av fitta. Hun fingret på klitten, onanerte med rolige avslappende bevegelser. Hun bare nøt øyeblikket uten stress, kjente varmen bre seg gjennom hele kroppen for hvert støt fra den harde kuken. Hun lå og kjente på den lykkelige følelsen det var å være på veien mot den seksuelle tilfredsstillelsen. Men det var noe mer, en enda større lykke, den lykken det var å kjenne bekreftelsen gjennom en ny manns sterke begjær. Det var ikke en ren fysisk opplevelse, det var en mental tilstand, å kjenne hvor deilig det var å vekke en så sterk lyst i en enda en mann, en hun ikke kjente. Det var en omtrent like stor nytelse som den seksuelle fysiske nytelsen. Hun tenkte på Sverre som var på jobb, han tenkte nok på dem av og til, så henne for seg naken med en annen manns kuk inni seg, det gjorde han helt sikkert kåt, han hadde jo fortalt henne det ganske tydelig..
Hun tenkte; håper han ikke sitter i et møte akkurat nå..
De hete tankene brakte den første orgasmen, hun kjente intense bølger gikk gjennom kroppen, fitta strammet seg rundt kuken til Fredrik. Han merket det, han så på henne og smilte, kysset henne på pannen, mens han fortsatte å pule henne. Det kom flere orgasmer, noen mindre, hun følte seg lett og tung, om hverandre, hun svevde av lykke.
Hun våknet av lykkerusen når hun hørte stemmen til Fredrik, han bad henne snu seg. Han ville ta henne bakfra. Hun stilte seg lydig på alle fire. Han lot kuken gli nedover rumpesprekken hennes før han trakk rumpeballene litt fra hverandre med hendene, og kjørte kuken inn i henne.
Åhh! enda en ny og deilig følelse! Hun onanerte mens han pulte henne i den nye stillingen. Han nærmet seg igjen, la seg over henne og klemte forsiktig på puppene som gynget i takt med hvert støt. Støtene ble hardere og hardere, han pustet tungt over henne, dro henne ganske hardt i håret, trakk hodet hennes bakover, lugget, ga henne av og til et klask bak på rumpa så det sang i veggene, hun elsket det! Det var så herlig! Han tok tak i begge hendene hennes og klemte de sammen bak på ryggen, hun vår låst og hjelpeløs! Støtene ble villere og villere helt til han satte i et dempet brøl av forskjellige vokaler fra hver sin ende av alfabetet! Hun var så våt at hun kjente ikke spruten komme. Han sank slapt ned over ryggen hennes, hang der i noen sekunder, før han lot seg falle over på siden, helt død av utmattelse!
Hun lo litt av han, lekte litt med den halvstive følsomme kuken hans. Tok den i munnen og lot tunga leke med den, slikket den ren. Han lå på ryggen og smilte.
Kom og sett deg! sa han.
Han trakk henne til seg. Ledet henne til å sette seg på ansiktet hans. Hun satte seg godt til, på huk, med ett kne på hver side av hodet hans. Hun klemte han fast mellom lårene, og jokket rolig fram og tilbake over ansiktet og tunga hans. Hun tok tak under hodet hans og presset det opp mot fitta, å himmel og hav så deilig det var!
Hun pulte ansiktet hans med fitta!
Hun kjente at nye orgasmer var på vei. Hun presset ansiktet hans så hardt hun kunne mot den våte fitta, gnidde seg godt fram og tilbake, helt til hun kjente nye bølger av deilige orgasmetrekninger og en intens varm og god følelse bre seg i den hete nakne kroppen hennes..
De blir liggende og slappe av begge to, ser i taket.
Hun spør om ikke han er redd for at kona skal få en mistanke. Kvinner har følsomme antenner.
Han tviler på at det er noen fare, han elsker henne, og kommer til å være som vanlig med henne.
Er det ikke en fare for at du kanskje vil oppføre deg annerledes likevel da? spør hun videre. Tror ikke det, sier han.
Men det kan høres at han er klar over den faren.
Da er det enklere for deg, sier han til henne.
Han løfter seg halvveis opp, vender seg over henne, og setter seg på huk med den halvstive kuken foran ansiktet hennes. Hun tar den i munnen, merker at den vokser straks hun strammer leppene.
Mannen din tenner jo på det, vil det selv, vil at du skal leke med andre!
Hun tar kuken ut av munnen, og svarer smilende;
Ja, han vil faktisk at jeg forteller om det, detaljer, at jeg forteller at jeg har sugd andre, og latt de komme i meg, litt absurd egentlig!
Hun tok den i munnen igjen og sugde videre. Klemte forsiktig på ballene hans. Det skulle ikke mye til, han var snart klar igjen!
Hva tenker du da? fortsatte han.
Hun måtte ta ut kuken igjen, hun så på ham; jeg tenker at det er deilig. Som kvinne så er det klart jeg liker å se at jeg kan gjøre noe med andre menn også, ikke bare mannen min, rent fysisk, at jeg får pikken deres til å vokse, og bli stiv.
Sammenligner du, eller nyter du bare? spør han ivrig.
Sammenligner kanskje litt, men nyter mest, svarer hun.
Hva er forskjellene da? han er nysgjerrig nå!
Du spruter mer enn han i hvertfall, og blir raskere klar igjen. Du har en veldig fin penis, glatt og hard, litt hardere enn hans, men dette snakker vi ikke om, det blir litt feil.
Ok, kan jeg komme i munnen din igjen?
Hun nikker.
Runk meg til jeg kommer! ber han henne.
Hun rugget litt på seg for å skifte stilling, ville ha en pute under hodet. Fortsatte deretter. Hun runket med den ene hånden, masserte ballene forsiktig med den andre.
Han pustet tungt, strekte den ene hånden bakover og fingret musa hennes.
Hun var fremdeles våt, han stakk inn en finger og smakte på den, og en gang til, hun smakte så fantastisk, gjorde han sykt kåt!
Hun runket raskere og raskere, han fingerpulte henne med hånden, men måtte gi seg, han kjente ballene knyte seg, han var klar til å sprute igjen..hun trakk forhuden hardt tilbake et par ganger og han kjente at det ikke var mulig å holde igjen lenger, han sprutet to kraftige stråler med sæd inn i munnen hennes, hun ble litt overivrig og klemte med det samme litt hardere på ballene, litt for hardt!!
Åhhh! hørte hun, og lot det være....han ble raskt veldig følsom og trakk seg ut av munnen hennes.
Hun tørket seg rundt munnen og svelget.
De ble liggende tett inntil hverandre. Det var tid for kos og klining. Hun lå med det ene låret mellom benene hans. De befølte hverandre over hele kroppen, mest mellom benene selvsagt, de klarte ikke holde fingrene vekke. De småpratet, praten var preget av det de holdt på med. Han lurte på om mannen hennes brukte å komme i munnen på henne.
Ja, han gjorde det av og til.
Likte hun det?
Likte og likte, det var opphissende, og dere menn liker det.
Han kysset henne, hun svarte så deilig, kona hans ville aldri la han gjøre det..
Tiden gikk fort, Anette oppdaget plutselig at det var bare en knapp time til Sverre kom hjem. Hun spurte Fredrik; skal vi møtes neste tirsdag?
Selvsagt! var svaret.
Han ble litt stresset og spurte om han ikke kunne slikke henne bare litt til før han dro, det blir jo en hel uke til neste gang..vil gjerne ha den deilige smaken din i munnen når jeg drar herfra, da varer du liksom litt lenger.
Han også! tenkte Anette, hun smilte til ham; da må du ikke dra rett hjem og kysse kona etterpå!
Neida, hun kommer ikke hjem før senere i kveld, slapp av!
Ok, svarte hun, men det er også en uke til jeg får se deg igjen, så vi legger oss i 69'er.
Som sagt så gjort, de ble liggende med ansiktene mellom benene på hverandre i enda 15-20 minutter.
Anette elsket å suge en halvstiv pikk, det å kjenne den vokse gradvis i munnen. Sannelig fikk hun ham helt stiv enda en gang, og sannelig måtte han igjen tømme seg. Sæden hans smakte bare bedre og bedre, hun hadde virkelig fått smaken på den! Faktisk bedre enn Sverres, det kunne hun ikke si til noen selvsagt. Hun måtte være forsiktig. Men hun kjente at hun elsket virkelig den deilige penisen til Fredrik! Akkurat denne dagen i hvert fall var den litt foran både Kristians og Sverres, selv om alle tre var helt nydelige!
Straks Fredrik var dratt stakk hun i dusjen. Hun lot det varme vannet renne over den nakne og tilfredse kroppen. Hun var fremdeles kåt og litt urolig, men ufattelig glad.
Hun filosoferte mens hun onanerte. Tenkte på hvor heldig hun var, hvor spennende det var å prøve andre menn. Nå kunne hun pule tre forskjellige menn hver uke!
Hun tenkte på Fredrik, at han nå drar hjem til kona, og skal late som ingen ting etter å ha pult en annen flere ganger, og slikket en annen fitte enn konas.
Hun var egentlig glad hun ikke var noen av dem..
Hun derimot, føler at hun på en måte gjør en god gjerning, at hun gjør andre lykkelige. Hun dekker fysiske og psykiske behov hos andre, sprer glede og fine opplevelser, gir av seg selv. Og hun nyter det selv! Hun blir glad i seg selv og de hun er nær. Hun får lyst til å elske alle sammen, og får lyst på livet. Får lyst til å ta vare på seg selv, lyst til å trene, lyst til å kjøpe klær og pynte seg, stelle seg litt ekstra.
Alt har fått en ny og sterkere mening. Sverre hadde rett. Som vanlig. Hun hadde fått mer energi, og den smittet i tillegg over på andre.
Sverre kommer hjem.
De bruker langt tid på å lage middag. De samarbeider med å lage et ekstra godt måltid, er nøye med sauser og tilbehør. De koser seg sammen, med matlagingen. De spiser og nyter maten, prater lite. Men utveksler mange blikk, øynene møtes ofte. Han ser på henne at hun har hatt det godt, hun er rød i kinnene, øynene gløder. Han får umiddelbart veldig lyst på henne, men han bestemmer seg for å vente, sirkle rundt henne til kvelden kommer. Bare være nær henne, litt intim, og kjenne de deilige duftene av en kåt og tilfredsstilt kvinne full av liv. Han vil bygge opp en ufattelig lyst til kveldens siste timer, når han skal møte henne under den varme dynen, i den bløte sengen..
De tar en drink til dessert. De blir sittende i armkroken til hverandre og se på tv. De slapper av og småprater i sofaen. Det er viktig å gjøre også hverdagene spesielle, mener Sverre. Og disse dagene må markeres, de er spesielle.
Hun trykker seg inntil han. Hun elsker han over alt på jord.
Sverre vurderer å være hjemme når hun tar i mot andre, tror det kan løfte opplevelsen enda et hakk, pule henne enda tettere på, aller helst før hun dusjer..
Hun smiler av enda et av hans deilige og merkelige påfunn.
Har du anledning til det da? spør Anette.
Kanskje, svarer han med et lurt smil.
Han løfter glasset; en skål for Sverres sjalukåte manifest, som består i å fremprovosere de sterke utroskapsfølelsene, under kontrollerte betingelser, og nyte oppsiden, sammen med sin elskede!
Herlig! da er vi inne i en ny fase sammen, vi har gitt livet et kraftig løft, jeg tror vi har noen deilige år framover! sier han og ser inn i de smilende øynene hennes..

Det tror hun også, hun legger en hånd på låret hans, og gir han et kyss for framtiden..

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 11-02-24, 23:02
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Godt at du likte det du leste!

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.