Profilbilde thetagamma Trådstarter 13-02-24, 23:21
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Detter er en sann historie.

Jeg var hjemme på juleferie og har en tendens til å bli litt kåt over tiden, da det er lite alenetid fra familie når man bor på gutterommet i ferien. Jeg surfet den gangen NP forumene, og selvfølgelig så jeg jo etter profiler i hjembyen. Ikke at jeg hadde tenkt noe seriøst med det, men alltid litt mer pirrende når man vet man er nært. Jeg har tidligere hatt en opplevelse med en mann, hvor jeg da knullet, men var ikke så gira på det igjen.

Jeg kom over en profil hvor det kun var et bilde. Han var jo noen tiår eldre enn meg, men den pikken var bare helt fantastisk. Bildet var tatt på badet med bokseren rundt anklene og en nydelig ståkuk som jeg syns så helt fantastisk ut. Ikke verdens største, men stor, og estetisk pen. For morro skyld så sendte jeg melding til vedkommende, bare for å høre hva han likte. Fikk greie på at han likte yngre gutter, og spurte litt hvordan jeg så ut. Jeg gav en ok beskrivelse og han virket noe interessert.

Jeg hadde egentlig ikke planer om det, men noe i meg fikk meg til å si at jeg hadde lyst å suge pikk, rett på sak. Jeg kjente at adrenalinet pumpet etter jeg hadde sendt meldingen, for plutselig hadde jeg jo gjort litt alvor av noe. Han spurte meg om ikke jeg var litt langt unna (siden profilen sa bosted og ikke hjemstedet), forklarte at jeg var på ferie. Han spurte meg om jeg svelget, forklarte at jeg hadde sugd pikk bare en gang før, men han kom ikke.

Etter en del minutter med hjertebank så kom meldingen: "ok, kom da". Og nå begynte jeg nesten å bli svimmel av spenning. Jeg fikk adressen, rushet ut gjennom døren og inn i bilen. Jeg kjørte ned dit, parkerte, gikk bort til døren og ringte på.

En kjekk mann, eldre enn meg, åpnet døren. "Kom inn", jeg fulgte lydig etter. Han kommenterte på at han ikke hadde tenkt treff så sent, men at det fristet likevel. Han var også skeptisk siden bosted var så langt unna, men jeg forklarte at jeg var hjemme på ferie. Uten at noe mer ble sagt så gikk han inn på stueteppet, åpnet buksen sin, slapp den ned rundt anklene og dro frem den slappe utgaven av den sinnsykt deilige pikken, barbert og nydelig estetisk.

Jeg skalv nesten av spenning nå, og synet av pikken gjorde at det rykket i min egen bukse. Jeg gikk bort til han uten å si noe, satte meg på kne foran og tok hånda mi rundt pikken. Han så forventningsfult ned på meg, og jeg åpnet munnen og slikket forsiktig på kukhodet. Forsiktig til å begynne med, så lukket jeg munnen om hodet og lekte litt med det med tungen inni munnen. Nå kjente jeg at han begynte å vokse i munnen min, og jeg la hendene mine på lårene hans og begynte å suge, frem og tilbake med munnen, og lot tungen gli over kukhodet hver gang. Det tok ikke lenge før han var helt hard og jeg sugde ivrig på kuken, prøvde å ta den litt og litt dypere.

Jeg satt der på kne og sugde skikkelig for første gang, den første blowjobben jeg gir. Jeg nyter hvert sekund, og er helt sprengkåt. Jeg tar den litt ut av munnen og runker den fantastiske pikken litt, før jeg sluker over den igjen og jobber den inn og ut av munnen, fortere nå enn i starten. Jeg mumler at pikken er sykt digg og at det var digg å suge. Jeg tar tak i rumpeballene hans og trekker han litt mot meg i hvert støt. Jeg spør om det er deilig og om jeg skal gjøre noe annet, men han sier "Bare sug du, så kommer jeg", og jeg blir enda mer motivert av det.

Tankene svirrer i hodet mitt, jeg skjelver av kåthet, og kjenner at jeg egentlig har lyst å spørre om han kan sette seg, så jeg kan trekke ned buksen og sette meg på pikken hans, men det tørr jeg ikke. Så jeg fortsetter å suge. Han stønner og lukker øynene, og ser opp mens jeg suger, det er tydelig at han nyter det.

Jeg tenker plutselig litt på at, hva om jeg ikke takler sperm i munnen? Jeg vil jo ikke spytte det ut på teppet hans. Så jeg skal til å ta pikken ut av munnen og spørre "skal vi gå på badet?" For jeg tenker da kan jeg ihvertfall spytte i vasken eller do, men akkurat i det jeg trekker hodet bak for å ta pikken ut og spørre, så stønner han til og begynner å komme! Masse sæd pumper inn i munnen min, og jeg må faktisk bare svelge det unna for det kommer mye… Jeg holder munnen om den pulserende pikken og fortsetter å svelge det som kommer, og jeg elsker det! Han pumper all sæden inn i munnen min og slipper ut et tilfreds sukk og jeg kjenner pikken begynner å bli slappere igjen.


Etterpå så reiser jeg meg opp, litt målløs, han sier det var bra digg, og kommer til å sove godt i kveld. Jeg svarer at det er bra, men er litt slått ut av forskjellige følelser. Jeg kler på meg, sier hade, og drar derfra. Kribbling i magen hele veien hjem…

Vi pratet litt i ettertid, jeg hadde så lyst å ta den pikken bakfra, kjenne den inni meg og kjenne hofta som støter i mot. Dessverre ble det aldri sånn og lengselen er der ennå i dag…

Profilbilde Søtmunn37 03-04-24, 21:40
Medlem siden: Apr 2024
Fylke: Agder Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Det var utrolig sexy historie. Akkurat noe sånt jeg også ønsker meg 😊

Profilbilde bonecrusher ID-Verifisert 13-04-24, 23:18
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Østfold Halden
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Nice

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.