Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 14-02-24, 11:39
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Teo lente seg over skulderen til Nora, de så ut på det hvite skyteppet som var som store bomullsdotter. Det virket nesten som alt stod stille, også flyet, nesten i hvertfall.
De to var kledd i sommerklær. Det var tydelig at de skulle til et varmt og solrikt sted. Det var første gangen. De hadde ganske nylig flyttet inn i egen leilighet, og hadde aldri reist på ferie sammen. Ikke noe merkelig ved det, de var jo bare i begynnelsen av 20-årene begge to, Nora 21, og Teo 24. Og de hadde en økonomi som svarte til at de var tidlig i voksenlivet. Hun var studine med deltidsjobb, han var snekker. De hadde tro på at de nok skulle få alt til å gå rundt, de var forelsket, opp til ørene. De skulle på tur, på ferie, på eventyr, forventningene var store.
Det var kjølig på flyet, Teo la en genser over de nakne lårene til Nora. Hun smilte takknemlig til hans omtanke. Like etterpå kjente hun den ene hånden hans som kneppet opp den øverste knappen i shortsen hennes. Hånden smøg seg under trusekanten, og videre ned mellom benene. Det var trangt der nede, hun lot lårene gli litt til siden. Teo smilte takknemlig, og la hånden over musa hennes. Hun fiklet litt med mobilen for å finne en god spilleliste, la deretter seteryggen tilbake, og lukket øynene.
De var høyt over skyene. Her var himmelen alltid blå.

Flyturen går raskt, de småsover og drømmer seg nedover på lette vinger. Varmen slår i mot dem når de går ut av flyet. Koffertene kommer som forventet, bussen står der den skal, og leiligheten er nydelig, synes de to. Alt er en del av opplevelsen og eventyret de skal oppleve sammen.
De er klamme og varme når de kommer fram. Gatelysene er tent. De merker at de er slitne. De pakker ut det nødvendigste, dusjer sammen, tøyser og kjærtegner hverandre. De åpner en flaske vin, setter stolene tett sammen på verandaen, de er begge helt nakne, de ser ut over havet. Koffertene ligger åpne bak dem, klær tyter ut. De er framme. Endelig!
Teo er som vanlig helt gal etter henne. Han klarer ikke holde fingrene unna. De tar en tidlig kveld.
De to nakne kroppene blir liggende tett omslynget, etter at de har gitt hverandre det de trengte. De sovner raskt.

De våkner til en strålende morgen. Teo våkner først, han blir liggende å se på Nora. Hun ligger på siden mot ham. Det flortynne lakenteppet har glidd av henne, det er varmt ute, varmt i rommet. Hun klamrer seg til hodeputa.
Teo ser på henne, hun er så nydelig! Han tar på henne, studerer hennes intime anatomi, tenker at hun kunne godt hatt en christinapiercing, det ville kledd henne, gjort henne sykt sexy! Han har nevnt det for henne, hun er enig i at den er fin, men kommer aldri til å gjøre noe der nede. Hun har en serie med hull i det ene øret, hvor hun stort sett bruker hvite perler, det holder for henne. Vil ikke ha flere tatoveringer heller, han har nok for dem begge sier hun. Hun har en liten tekst på underarmen, en liten tekst bak i nakken, som bare vises når hun har hestehale, eller håret knyttet i en liten ball. I tillegg har hun en litt lengre fra armhulen og ned på siden av kroppen. Det får være nok, mener hun. Hun er fin slik. Teo er enig. Selv har han tatovert ene armen, ene leggen, har en passe stor i korsryggen, en litt større over skuldrene og et "bånd" rundt den ene underarmen. Ingen tekster. Og så har han en piercing, en prins albert. En ganske tykk sølvring som går gjennom toppen av penishodet, med en liten kule på undersiden, som holder ringen sammen. I begynnelsen fikk Nora nesten vondt når hun så den, syntes den var litt ekkel egentlig. Nå likte hun den, den var fin å se på. Hun likte å leke med den, med tungespissen, dytte den hit og dit. Hun kjente den ikke inni seg når de hadde sex, men hun syntes den var tøff, og kledde Teo. Den pirret henne visuelt, hun spøkte med at pikken så ut som et sovende og mett rovdyr når hun lekte med den halvstiv etter at de hadde hatt sex. Han var litt hårete på brystet, og på magen, hadde i tillegg litt skjegg. Kroppen hans var veldig annerledes enn hennes, for henne var han som et dyr, hun hadde ikke så mye erfaring med denne typen gutter, eller menn.
Nora våkner av de små berøringene, hun ser på han med trøtte og blide øyne. De legger seg tettere inntil hverandre. Men det er så varmt, de blir klamme. De kysser og koser litt før Nora går i dusjen. Teo går i nærbutikken og kjøper noe enkel mat til frokost.

Han får inntrykk av at det er en del eldre på dette ferieanlegget, godt voksne i hvert fall. Det er nok ingen festplass dette, sier han til Nora ved frokostbordet. Kanskje sover de yngste lenger? foreslår hun. Bassenget var fint, rapporterer han videre. De sitter og spiser på terrassen utenfor inngangspartiet. Der er det morgensol. Det er varmt. Teo sitter i bare shorts. Nora må også lette på antrekket, og sitter til slutt i bare bikinien.

Ingen av de har særlig matlyst så tidlig på dagen. De blir raskt ferdige. Nora tenner seg en røyk til dessert. Jøss! hvor kom den fra tenker Teo. Han tenker at hun er kåt, i betydningen glad i det minste. Hun røyker ikke til vanlig, er bare festrøyker.
Jeg er på ferie! sier hun skøyeraktig og blåser røyken over bordet mot Teo.
Teo var ingen fanatiker, utendørs var røyk helt ok for han.
De ble sittende å småprate litt. Teo kunne av og til være en skikkelig masekopp syntes Nora. Litt barnslig, barnslig sjarmerende kanskje. Han ville alltid ha henne til å være frekk, stadig frekkere, han fikk liksom aldri nok av henne. Hun likte det, uten å si det høyt, han skjønte det nok. Han blandet seg ofte inn i hva hun hadde på seg. Ville at hun skulle vise seg fram. Han elsket å se henne onanere, og oppfordret henne stadig vekk til å gjøre det, så ofte som mulig. Ble aldri for ofte sa han, halvt på spøk, men han mente det faktisk. Hun hørte på han så godt hun kunne. Hun var med på leken, selv om det ikke alltid var like lett og naturlig for henne. Hun spøkte det bort, og sa nei enkelte ganger. Hun måtte helst ha drukket litt, da var det så mye enklere, da var hun nesten alltid kåt. Nå var han på henne igjen, kom igjen da! han smilte til henne, flørtet vilt for å få henne i gang. Det er ferie! forsøkte han seg med han også. Hun var litt enig, de var på ferie, langt hjemmefra, det gjorde det enklere å være litt sprø. Hun tok sigaretten i venstre hånd, lot lårene gli litt til siden og førte den ledige hånden ned i den lille lyseblå bikinitrusa. Fingret litt forsiktig, fornøyd nå? spurte hun ertende over bordet. Han svarte ikke, men det var tydelig at han var fornøyd. Han flyttet bordet litt slik at han så henne bedre. Hun hadde ikke sittet slik i mer enn noen minutter før naboen plutselig dukket opp. Han kom forbi hekken, nikket til henne og hilste med "Hei!", han la nesten ikke merke til Teo, men nikket til han også i det han gikk videre. Nora blir fullstendig satt ut og hilser ikke tilbake, blir bare sprutrød i ansiktet, blir sittende som en steinstøtte uten å trekke til seg hånden. Hun merker at hun blir sint, sint på Teo, for en idiot! Han skjønner hennes reaksjon, men er så rolig og blid at humøret hans smitter over på henne. De ser på hverandre uten å si noe, bare smiler litt hemmelighetsfullt. De er på ferie, hva er galt med å kose seg og ha det bra? Hun er sint, men problemet er at hun er kåt også!
Jeg visste ikke at det var flere leiligheter den veien, sa Teo uskyldig. Trodde vi var den ytterste.
Nora kommenterte ikke. Hun hadde tatt opp hånden, men var ikke lenger sint på han.
De blir enige om å starte dagen ved bassengkanten. Stranda er klart best, men greit med en rolig start. De rydder, pakker ut koffertene, og henter fram det de trenger. De lar leiligheten stå ulåst, bassenget er så nære.
Teo hadde rett, det er stort sett voksne gjester på dette hotellet. De soler seg, bader og spiller biljard. Teo og Nora er de yngste.
Nora er toppløs. Hun får positiv oppmerksomhet fra andre voksne menn. De er seg selv lik! tenker hun. Men det er ganske uskyldig, bare hyggelig. De smiler og tøyser og er overdrevent høflige og oppmerksomme. Glaner litt ofte kanskje, spesielt noen av dem, de er nok single. Nora bryr seg ikke med det. Hun tar det som et kompliment, og har faktisk litt sympati. Hun blir da gammel en dag hun også, tenker hun veslevoksent, får nyte det så lenge hun kan.
Teo koser seg med å være hennes utvalgte. Han sier det til henne. Han inviterer henne på biljard. De spiller. De små faste puppene hennes henger så fint når hun bøyer seg over bordet. Han kommenterer det, hun dulter han i siden. Hun forsøker å ikke posere, men det er så vanskelig når du vet at flere av mennene som sitter i nærheten følger med bak solbrillene. De studerer nøye den nesten nakne unge kvinnekroppen hennes. Hun føler blikkene fra flere kanter. Blir litt irritert av og til, men tar seg i det, det er morsomt også! Hun vinner. Mennene i nærheten har fått en fin forestilling. Det er sommerferie. Alle er glade.
Han de kjenner som naboen kommer bort til dem i det de avslutter spillet.
Hvem vant? spør han lystig.
Teo peker på Nora.
Jeg utfordrer! sier han.
Det var utvilsomt han som hadde gått forbi når hun satt med hånden nede i trusa i morges. De hilser, Kenneth heter han. Det var kjempekleint! Likevel, Nora klarte ikke si nei. Men det var uproblematisk. Han viste seg å være en hyggelig mann. Han hadde en behagelig voksen væremåte, hun merket det straks. Det var ikke kleint i det hele tatt. Han hang ikke over henne og ville instruere henne, han så henne i øynene når de utvekslet noen ord, hadde et behagelig tillitsfullt blikk, og stilte seg heller ikke bak henne. Hun følte seg på ingen måte beglodd. Han virket som en ordentlig type rett og slett, en gentleman. Nesten så hun ble litt fornærmet over at han var så kjølig og korrekt, og upåvirket av henne. Han lot henne vinne til og med! Etter å ha takket for matchen, sa han at han håpet på en revansj senere.. Det måtte han da få lov til, tenkte Nora, og svarte;
Ja, gjerne det!
Han var nok over 40, men holdt seg bra syntes Nora, uten å legge noe mer i det.
Teo kommer i prat med han senere på dagen. Han var fotograf. Han virket helt grei. Hadde vært her ei uke nå.

Etter noen timer i solsteiken pakker de sakene sine og går tilbake til leiligheten. De bestemmer seg for å ta en handletur. Teo vil ha et ord med i laget når Nora velger antrekk. Hun bestemmer selvsagt, men han kommer like selvsagt med sine ønsker. Hun har ikke noe i mot det. Teo vil at hun skal ha på seg skjørt, et kort skjørt. Ikke tettsittende.
Uten truse da eller? spør Nora humoristisk.
Neida, sier Teo. Kle deg søtt i dag, sier han og smiler. Men velg ett som sitter lavt og fremhever hoftene og midjen!
Hun velger et blomstrete plissert skjørt i et lett flagrende stoff, og lyse sommerlige farger. Hun svinser flørtende foran ham:
Slik?
Supert! svarer han.
De vandrer av sted. De oppsøker kun butikker helt i nærheten. Kjøper det de trenger. Siste stopp er den erotiske nærbutikken som ligger på hjørnet av et lite kjøpesenter tett ved der de bor. De setter fra seg handleposene og går sammen rundt og ser hva slags morosaker de har. Det er stort sett det helt vanlige. Nora blir stående ved en samling dildoer i ulike størrelser, og i naturtro utforming. Teo tar den nest største og sier:
Denne skal du ha!
Nora ser på den. Den er rosa, lys rosa, hun ser på Teo og ler.
Eller vil du ha den sorte? spør han.
Hun tror han tøyser. Det gjør han ikke.
Trodde du mente at jeg var trang? spør hun litt irritert i stemmen når hun skjønner at han ikke tuller.
Denne klarer du! sier han freidig.
Ærlig talt, den er nesten dobbelt så tykk som din! svarer hun spisst.
Han rister på hodet; en del tykkere ja, men ikke dobbelt så stor nei.
Hun ser på han og tenker. Ser på dildoen.
Den ser ganske enorm ut da, sier hun ettertenksomt.
Det går fint, sier Teo. Kjøp den du.
Hun ser på han; jeg!?
Den er til deg, sier han lystig. Sjekk fyren bak disken, hvisker han til henne.
Hun ser en fyr der borte, som står og venter.
Gi han noe å tenke på! hvisker Teo igjen..
Hun smiler og rister liksom oppgitt på hodet over hans påfunn.
Kom igjen! kommer det fra han med lav stemme.
Hun tenker seg om, velger den sorte, tar esken med dildoen og går bort til kassen. Mannen bak disken, en ubarbert typisk latinsk type, med glinsende tynt hår, hilser og smiler bredt til henne. Et skikkelig frekt slesk smil, slik latinske smil ofte oppfattes av en norsk kvinne. Hun ser han modig inn i øynene og hilser tilbake med "hello!". Hun legger esken med dildoen på disken, og tar fram kortet for å betale så raskt som mulig. Han bak disken begynner å pakke inn den store esken med gummisaken som ligner perfekt på det den er tenkt å ligne på, som en tro kopi faktisk, med blodårer, penishode og det hele. Han smiler mens han holder på, kaster et blikk på henne av og til mens han fikler;
From Sweden? spør han blidt.
Yes. Svarer Nora kort.
Han stopper opp et lite øyeblikk, og ser undersøkende på henne, nærmest måler henne med øynene. Hva betyr dette? tenker hun.
Han snur seg og henter fram en ganske stor tube fra en hylle bak seg, holder den foran henne, med et blidt fjes og et spørrende uttrykk, hun leser på tuben; "PussymasterGlider".
Of course! sier hun oppgitt og nikker til han.
Hun smiler kleint, han smiler tilbake, er glad han kan hjelpe, som om de to samarbeider om at hun skal få den digre gummipikken inn i musa si! Hun gir blanke faen og smiler enda en gang, vil bli ferdig nå. Det er helt absurd egentlig. Her står det en vakker ung jente som kan få nær sagt hvem hun vil, og kjøper seg en megastor kunstig penis! Slenger den bare på bordet foran en fremmed mann, den skal jeg ha liksom! Hva om han tenker; "til hva da?"
Teo står litt i bakgrunnen og er bare uskyldig tilskuer til det hele.
Nora betaler og kommer til han, de går bort til der de satte handleposene. Teo humrer, de går ut av butikken.
See you soon beautiful lady! hører de fra en lystig stemme i bakgrunnen.
Teo må le, begge ler!
Nå er du en snakkis! sier han til henne.
Bra vi ikke er fastboende her, tilføyer Nora, sarkastisk og lettet.
Men det var moro! innrømmer hun.
Og mer moro blir det! Teo blunker til henne.
Mener du virkelig alvor med den store saken der? spør hun spydig.
Yess, sier Teo.
De er hjemme før de vet ordet av det.
De dusjer, og lager seg en enkel middag. De dekker på det lille bordet på den lave verandaen på baksiden av leiligheten. Det blir posesuppe og hvitløksbrød. Billig rødvin fra matbutikken. De sparer noen kroner, trenger dessuten ikke noe tungt måltid i varmen. Nora lar håret lufttørke. Men det halvlange håret tørker ikke, det er varmt og klamt, med høy luftfuktighet. Teo digger når hun har vått hår, ser litt mørkere ut. Dessuten blir det så glatt og fint når det er fuktig. Teo sitter i bare boksershorts. Nora sitter i bare trusa, og en singlet. De er begge tørste i varmen, og går over til å drikke iskald cider. Alkoholen virker raskt. De er i god stemning begge to. Teo nyter henne med øynene når hun tar av bordet. Han flørter lysting når hun svinser fram og tilbake i den tettsittende singleten og den lille hvite trusa. Den lyser opp i kveldsmørket. Han stryker henne over rumpa. Beføler henne mellom benene så ofte han har muligheten. Han elsker å legge hånden på trusa som sitter så stramt over den lille musa hennes. Han har konstant lyst på henne. Hun nyter det. Hun setter fram noe nøtter og potetgull på bordet de har mellom seg. Hun setter seg og tenner en sigarett. Blåser røyken ut i den klamme kveldsluften. Det er skumring og gatelysene er tent. De er lekelystne begge to. De hører en stol flyttes på verandaen ved siden av. Teo flytter seg litt nærmere henne, slik at de kan snakke lavt sammen. Han ser ned på de deilige lårene hennes. De ser liksom litt rundere ut når hun sitter, bare enda mer sexy tenker Teo. De går helt sammen, han ser på den flate magen som går nedover til den herlige musa hennes; den lille forhøyningen er så tydelig under den stramme trusa. Hun føler den sterke lysten hans, ser på bokseren at pikken er vokst i størrelse. Hun legger en kjærlig hånd på bulen i trusa, stryker og klemmer forsiktig mens hun smiler til han. Den vokser raskt enda noen centimeter av den lille kontakten fra hennes lille berøring. Teo skjenker mer cider i glasset hennes. Han har håp om at hun våger å prøve dildoen i kveld. Tenker at det er best å få henne i ekstra lystig humør først. Han vet at da er hun med på det meste, kan bli skikkelig fnisete og dirty. Han har mange gode minner allerede. Han tester henne, spør om hennes fantasier:
Noen nye i det siste? De ler lavt begge to.
Hun visste at det kom, ventet på det. Hun liker det. Synes han er morsom. Hun tenner en ny sigarett.
Hva er din favoritt? Trekant?
Hun trekker røyken dypt ned i lungene og tenker seg om, forsøker å gi inntrykk av å forberede et ærlig svar.
Høres spennende ut, svarer hun, for å ikke skuffe han.
Teo følger raskt opp:
To gutter eller to jenter?
Er det ikke vanligst med to gutter og en jente? spør hun liksom uskyldig, for å ikke gjøre han sjalu og truet, ved å si direkte at hun lot seg opphisse av tanken på en ekstra mann.
Hun trengte ikke være redd for det. Teo var med på alt, han syntes hennes fantasier bare var søte og opphissende. Hun var uansett hans, han følte seg trygg på det. Teo er fornøyd med svaret.
Hva er mest opphissende ved trekant tror du?
Nå ble han litt for detaljert for henne. Ikke det at hun ikke kunne svare, hun visste vel svaret! men det var bare så direkte. Hun reddet seg ved å svare "det vanlige".
Teo ville spørre mer, men skjønte at hun ikke var klar for å beskrive de detaljene han elsket å høre. Det blir en pause. Nora sitter stille og venter, vet han tenker ut noe mer. Hun røyker og koser seg. Det er helt greit. Selvsagt liker hun å prate om sex. Men på hennes måte, med hennes forbehold.
Hva med jentesex? spør Teo.
Det har du spurt om før, sier hun.
Svaret er ja, sier hun og smiler overbærende. Men ikke en venninne, aldri i livet! Det måtte være noen hun ikke kjenner, men ikke noen tilfeldige heller.
Hm, kommer det fra Teo. De kunne kanskje finne noen som tenkte likt med henne, var i samme situasjon på en måte. Ei som er nysgjerrig.
Jo da, det kunne de, Nora var enig.
Hun hadde veldig lyst faktisk, også til trekant. Men Teo var samtidig mer enn nok. Det var ikke noe stress. Men Teo var litt stresset. Hadde lyst til å komme fram til dildoen. Han skjenket i mer cider til henne. Hun lot han holde på. En skulle tro at det var hun som var den eldste av de to. Gutter blir forutsigbare når de er kåte, intelligensen stiger i hver fall ikke, tenkte hun, det skal være sikkert! Men hun var deilig kåt hun også. Og passe full. Hun måtte på do. Teo merket på bevegelsene at hun var litt forsiktig når hun reiste seg. Verandaen var liten, det var lett å dulte borti noe. Han fulgte henne med øynene. Han ville ikke ødelegge kvelden for henne heller. Hun var så fantastisk deilig der hun smøg seg fram på de nakne føttene, den trange hvite trusa var litt trukket inn i rumpesprekken.
Teo satt stille og ventet på henne. Alt dreide seg om henne nå. Da hun hadde gjort det hun skulle, og kom tilbake, hadde hun liksom kviknet litt til. Hun lente seg mot ham, de kysset et langt og deilig kyss, før hun satte seg igjen. Han la en hånd på låret hennes. Strøk rolig opp og ned på den glatte myke huden. Hun spredte benene litt. Med utsiden av hånden strøk han innsiden av låret hennes. Hun tok tak i hånden hans og ledet den ned i trusa. Han måtte legge hånden helt flat inntil magen hennes for å komme under det stramme strikket. Trusa var så liten som mulig, en størrelse for liten, minst, og satt stramt, akkurat slik han hadde "bestemt".
Han kjente hvor varm og fuktig hun var. Lot bare hånden ligge der. Hun la hånden sin over hans, utenpå trusa, ville at han skulle bevege fingrene. Han lot en finger glid inn i henne. Hun var våt. Trakk den ut og begynte å leke forsiktig med klitten hennes. Hun pustet tungt. Tente seg en ny sigarett. Flyttet seg litt lenger ut på stolkanten. Lårene skled litt lenger til siden. Teo tenkte at nå var hun klar.
Han hvisket til henne: skal vi leke litt med det vi kjøpte til deg i dag.
Hun la hodet til siden, mot ham, og nikket.
Han koste litt mer med henne, og trakk deretter rolig til seg hånden. Hun reiste seg, stumpet sigaretten, og spurte om det var noe igjen av cideren. Teo løftet på boksen og svarte ja, han skulle til å skjenke i glasset, men hun tok bare boksen fra han og drakk opp det siste. Etterpå dyttet de stolene til side og gikk sammen inn i stua. Teo hentet dildoen og glidekremen, Nora stod og ventet. De gikk sammen til soverommet, han foran. Nora trakk raskt av seg singleten, og dro ned trusa, trampet den av seg, la seg deretter mykt i sengen. Teo la fra seg dildoen på nattbordet og gikk tilbake til stua for å hente to glass og rødvinsboksen. Han fylte i glassene, og satte de på nattbordet, trakk av boksershortsen, og la seg ved siden av henne. Hun lå og onanerte rolig med den ene hånden. Med den andre tok hun et lett grep rundt den halvstive kuken hans. Han lente seg over henne og kysset henne på munnen. Strøk håret hennes, kysset henne på pannen. Han søkte nedover på den nydelige kroppen hennes. Slikket brystvortene hennes. Han satte seg på kne ved hodet hennes og bøyde seg over ansiktet slik at hun kunne ta kuken hans i munnen. Han slapp ut et høyt stønn da han kjente de myke leppene hennes presse rundt den stive staken. Tungespissen hennes vippet og lekte med den tykke sølvringen som gikk gjennom penishodet. Han så at hånden hennes jobbet raskere på klitten. Hun hadde trukket det ene benet til seg og latt det falle til siden. Hun løftet litt på hodet for å kunne suge hardere på kuken, med den andre dro hun forsiktig i ballene. Teo trakk kuken ut av munnen hennes. Han snudde seg, og plasserte seg over henne, han ville inn i henne. Hun styrte pikken hans mot den glattbarberte fitta. Han presset seg forsiktig inn. Hun onanerte med lukkede øyne mens pikken gled sakte innover. Han jokket rolig inn og ut, lot pikken komme nesten helt ut, før han igjen presset den inn. Hun tok tak i hodet hans, klemte han fast, flyttet så hendene til midjen. Strøk deretter med baksiden av den ene hånden nedover den faste lodne magen hans, mens hun fulgte kuken hans med øynene. Hun lot hånden gå helt ned til de myke kjønnshårene. Teo jokket, bøyde seg ned og kysset henne. Han jokket og kysset, hun klamret benene sine rundt lårene hans. Hun var som en katt, en kjælen katt. Han strakk ut en hånd mot nattbordet. Fikk tak i glidekremen og dildoen, la begge i sengen ved siden av dem. Han trakk pikken sakte ut av henne. Den var glinsende våt. Hun satte seg opp og tok den i munnen. Sugde og runket samtidig. Han lot henne holde på en liten stund før han ga henne signal om at hun skulle legge seg bakover. Han åpnet glidekremen og smurte inn dildoen.
Hun lå og så på, helt stille. Hun la benene til siden, flyttet de enda en gang for å komme enda lenger til siden. Teo smilte til henne, hun bare så på han, nesten litt overlegent, var konsentrert, så på dildoen. Det var nesten så han kunne se på henne at hun sa til seg selv "dette skal jeg klare!". Han styrte den tykke dildoen mot den sexy sprekken hennes. Den var ikke så mye lenger enn pikken hans, men var nok en god del tykkere, den så ganske ekstrem ut.
Tror du det går? spurte hun plutselig usikkert.
Helt sikkert, svarte Teo. Men det tar nok litt tid. Legg deg bakover og slapp av, sa han. Hun vinket han til seg for et siste kyss.
Jeg gleder meg! hvisket hun til han, spennende! hun ga han enda et kyss.
Humøret skifter! tenkte Teo. Hun er nok usikker, ikke så rart da. Han førte dildoen mot åpningen hennes. Spredte kjønnsleppene litt. Dildoen var mye større enn den lille åpningen. Jeg presser, så får du slappe av og tilpasse deg. Det er slik det funker, kom det fra Teo.
Som om han var en ekspert. Nora stusset litt. Teo la press på, han så at hun åpnet seg gradvis, med noen små millimeter. Det gikk ganske raskt faktisk. Han hadde ligget og presset i kanskje 4-5 minutter, men likevel. Hun løftet hodet litt og fulgte med, han smilte til henne. Ikke glem å onanere, sa han.
Hun fuktet straks en finger og la den på klitten. Hun følte seg sexy, fikk lyst på en røyk. Men det kunne hun bare glemme, på soverommet! i senga! Teo presset hardere, han så at nå var den på vei inn. Nora pustet tungt. Det var deilig, en god følelse. Hun så på Teo som satt på kne mellom benene hennes. Kuken hans var helt stiv, han var nok bra kåt av å se henne slik han også, tenkte hun. Pikken hans var nydelig! Han var en deilig gutt! Teo presset litt for hardt og hun måtte rope au!! for å be han roe seg ned. Men nå var det ikke langt igjen. Gummikuken var prikk lik Teos, bare en god del større. Det var nå bare noen små millimeter som manglet før det sorte pikkhodet var inne i henne.
Teo advarte henne, den ville gå inn med et "plopp"! Nora var klar. Svupp! sa det og hodet glapp inn i henne, hun ga fra seg et lite hvin akkurat i det den brøt det siste hinderet. Teo smilte til henne, hun smilte tilbake.
Da er det verste gjort, sa han. Det var da ikke så ille!?
Nora sa ingen ting, bare smilte og glippet med øynene. Hun kjente på den deilige følelsen. Hun løftet overkroppen litt for å se. Hun himlet med øynene og så på Teo. Fitta så ut som et stort rundt hull hvor en enorm kuk forsvant inn, kjønnsleppene var helt stramme rundt den sorte megapikken. Det gjorde ikke vondt, men den var helt låst. Hun våget nesten ikke røre seg. Teo presset på mer.
Aii!! hørte han fra henne. Tror det begynner å bli bra nå, sa hun.
Teo så bedende på henne;, vi forsøker å få den litt inn!
Nora gikk med på det; men blir det skikkelig vondt så kutter vi ut. Jeg gidder ikke ødelegge ferien heller.
Teo skjønte alvoret, og var helt enig.
Han presset litt til, dildoen gled veldig sakte inn, 2-3, kanskje 4, kanskje 5 centimeter. Nora stønnet fryktelig tungt. Hun så på Teo.
Nei, nå er det nok kjære deg. Nå er det ikke godt lenger.
Teo sa ingen ting. Han trakk dildoen sakte ut til kransen av pikkhodet stoppet mot kjønnsåpningen igjen.
Klar? spurte han henne.
Ja.
Han trakk den kunstige pikken helt ut til et stort lettelsens sukk fra Nora. Hun slapp hodet bakover mot hodeputen. Teo lente seg over henne og tok den glinsende sorte gummipikken i munnen. Han måtte gape skikkelig høyt. Han slikket tuppen, lot tunga gli flere ganger fram og tilbake rundt det pikkhodet. Nora ville vite nøyaktig hvor stor den var. Hun ber Teo hente målbåndet hun har i reisesyskrinet. Han hører etter. Teo humrer for seg selv, tenker at dette er noe hun måtte vite, sikkert noen venninner som har vært innom temaet tidligere.
Nora måler omkretsen på gummibeistet; 18cm!
Nora ser fornøyd på Teo.
Ikke verst! kommenterer han.
De dropper å drikke rødvinen. De er trøtte og slitne av den intense varmen. De pusser tennene, legger seg, koser og tilfredsstiller hverandre, før de sovner i god tid før midnatt.
I morgen skal de på stranden.

Teo har vært tidlig oppe og kjøpt de små nybakte baguettene som er så gode. Han dekker på en enkel frokost. Han er av og til inne i leiligheten og bråker litt bevisst for at Nora etter hvert skal våkne. De har avtalt å være i rett tid på stranden, komme litt før det største tilsiget. Nora dukker opp i døråpningen. Hun kommer rett fra sengen;
Du er så søt! sier hun smilende til den gode fé som sitter og venter ved det ferdig dekkede frokostbordet.
Han måler henne med øynene, hun står i bare trusa, like deilig som alltid.
Heisann! hører de fra åpningen i hekken.
Det er naboen som igjen dukker opp, fotografen. Hva er det med den typen! tenker Nora. Han står oppjaget og stresset i bare bokseren, han forteller at klestørken er stjålet.. Unnskyld, men hadde dere klær hengende til tørk i natt?
Klærne hans hang på klessnoren og alt er stjålet. Han hadde nå bare boksershortser han kunne bade i, han står foran dem og ser ned på det midlertidige antrekket mens han slår oppgitt ut med armene. Han skal stikke på butikken etter morgenbadet og kjøpe noe nytt. Ingen krise da, det florerer jo av badeklær i alle butikkene avslutter han.
Nora og Teo beklager at han hadde vært så uheldig og takker samtidig for advarselen, de skal tørke klær inne fra nå av. Det blir litt stille mellom dem etter at han har gått. Tenker de begge to, på det samme? godt mulig. Nora hadde i hvert ikke klart å unngå å se det enorme utstyret som lå dårlig skjult nede i bokseren. Hun hadde vært nødt til å anstrenge seg for å ikke se flere ganger. Himmel for ei tykk og lang pølse som lå innestengt der nede, på skrå. Bildet hadde brent seg fast på netthinnen til Nora! Ok, han var singel, kanskje var den halvstiv, men likevel. Det var en penis i størrelse absolutt big, hadde han en dildo i trusa?! All sexpraten til Teo hadde gjort noe med henne, måten hun tenkte på. Inntrykket gjorde henne litt stresset og merkelig.
De spiste frokost, og pakket det de behøvde for en dag på stranden.
Stranden var en knapp halvtimes spasertur unna. Da de kom fram gikk de uten å diskutere over den linjen som markerte grensen til nakenstranden. Det var mye mer plass der. De stoppet opp midt på en ledig område og la seg til. De strekte ut hånddukene, og kledde av seg. De kastet små blikk på hverandre, flørtet og hadde det gøy.
Sollyset er utrolig flatterende for kvinnekroppen. Huden får en egen glød, og solen kaster fine skygger, også på de mest intime områdene, sier Teo prosaisk og spøkefullt.
Nora ler, hun digger frekkheten og den rå humoristiske stilen til Teo. Alle tatoveringene, den hårete kroppen, de muskuløse armene og benene. Han var bare så rå og deilig! Og kuken, den var bare dyrisk. Passe stor og tykk, og med den grove ringen på undersiden av penishodet. Og de glatte myke ballene, som hang mellom de slanke og faste lårene... Nora var kåt og glad, ingen tvil om det. Teo spionerte på henne når hun bøyde seg framover og tok opp solkremen fra strandvesken. For å se henne bakfra, det lille rumpehullet hennes, og den glatte musa helt øverst mellom de sexy lårene. Hun var bare så utrolig digg! Dette var Girlpower! Teo så seg fornøyd rundt. Han speidet. Var det flere som så hvor heldig han var? hvor herlig livet var for han? Nei, det var nok tidlig enda, for de fleste. Kun noen få personer satt litt her og der, et stykke unna.
Nora legger seg på magen. Teo ligger på ryggen, setter seg opp, er rastløs. Han stryker over de nakne myke rumpeballene til Nora. De kan ikke være for intime, det er regler også på en nakenstrand. De utveksler små blikk med hverandre. De er så utrolig forelsket begge to, har en så sterk tilknytning. Begge har lyst på hverandre, sterk lyst, lyst på sex! Men de må vente til kvelden. De nyter det likevel, nyter den spesielle og vedvarende rusen de sterke følelsene gir. Forventningens glede kan ofte være den største glede. Ikke minst når du er helt sikker på at de vil bli innfridd!
Teo reiser seg, går de 20 meterne som skiller dem fra vannkanten. Han kjenner på vannet. Skal bade når kroppen er blitt skikkelig varm av den sterke solen. Han går opp igjen. Nora ligger der. Helt flatt, på magen, benene litt til siden. Han ser musa hennes tydelig øverst mellom lårene. Han trekker pusten dypt. Slipper ut et nesten lydløst ahh! Nora strekker seg på skrå framover for å nå tak i strandvesken. Tar ut røykpakken og trekker ut en sigarett. Hun snur seg helt rundt for å sette seg på rumpa. Trekker knærne til seg og tenner sigaretten. Hun har på solbrillene, legger overkroppen bakover og støtter seg på albuene. Hun lar knærne gli til siden. Smiler til Teo.
Hun er så fin! Teo klarer ikke tenke på noe annet enn henne. Og musa hennes. Pikken hans er hele tiden halvstiv. Han er til stede i øyeblikket, og spiller akkurat nå hovedrollen i sin egen drøm.
Nora kunne tenkt seg en luftmadrass, det kunne vært gøy!
Teo er enig. Han sier at han kan stikke og kjøpe en.
Han tar på seg shortsen og går i retning av strandbutikkene på det andre området av stranden, bare noen få er åpnet. Han finner en han liker, betaler og vandrer tilbake. Nora reiser seg med det samme han kommer til det stedet de ligger. Hun er klar for et bad. De ler og knuffer hverandre på veien ned til vannet. Teo klemmer henne hardt i den ene rumpeballen, hun napper etter pikken hans, de er jo nesten alene!
Når de kommer til vannkanten slenger Teo luftmadrassen foran dem, han løper etter og kaster seg over den så bølgene skvetter til hver side. Nora ler og forsøker å følge etter. Teo padler seg noen meter ut i det deilige blågrønne vannet. Hun blir stående, later som hun er snurt og forlatt på stranden. Selv de barnsligste lekene blir møtt med velvilje og glede, forelskelsens rus gir alt en god mening. Vannet når henne til midt på lårene. Hun ser seg rundt, det er ingen som bader i nærheten. Hun ser på Teo og sier at hun må tisse. Teo padler madrassen nærmere, blir liggende og hvile på madrassen, med hendene under haka. Han venter spent. Hun kniser litt barnslig, og legger den ene hånden mellom benene. Bruker fingrene for å styre strålen. Det går noen sekunder så kommer det. Tisset spruter når det treffer overflaten av vannet. Hun tisser masse, den fine gylne strålen varer og varer. Teo ser smilende på henne, han kjenner pikken vokse seg oppover magen der han ligger på luftmadrassen .
Søtt! sier han, nå blir vannet godt og varmt!
Hun ser konsentrert ned mens det renner, kaster av og til et blikk rundt seg, det er ingen andre i nærheten. Hun kniper et par ganger til slutt, de siste dråpene drypper fra musa hennes. Med hendene skyver hun liksom det området hun har tisset i, mot madrassen der Teo ligger. Teo later som han bryr seg og kaver seg vekk. Hun ler og går etter han, dypere ut i vannet. Teo glir av madrassen og kaster seg over henne. De kysser et intenst kyss, de kjæler med hverandres våte tunger, alt er vått og varmt. Teo trykker den nakne kroppen hennes fast til seg. De små puppene hennes presses mot hans hårete brystkasse. Han legger hendene på de faste rumpeballene hennes og klemmer til, ikke for hardt, bare akkurat passe. De kysser. Nora gnir musa si mot låret til Teo. Rugger litt opp og ned. Teo presser den stive pikken mot magen hennes. De kunne holdt på slik i evighet, og vist sin lyst og kjærlighet til hverandre. Men livet vil alltid ha forandring og utvikling. Til slutt dytter Nora seg løs. Hun vil prøve flytemadrassen. Teo hjelper henne opp. De leker og tøyser en stund. Teo henter opp merkelige ting fra bunnen. Nora ler til alt det rare og ekle han finner. Til slutt blir de begge litt slitne, Nora vil slappe av og sole seg på luftmadrassen.
Synd du ikke kjøpte en dobbel da! sier hun ertende til Teo.
Hun legger seg til på ryggen for å ligge og duve i de små bølgene.
Hun lar hendene og benene ligge til ut til siden, over kanten av madrassen, slik at de dupper opp og ned i det behagelige sjøvannet.
Hun ligger fullstendig avslappet slik, sier hun til Teo.
Som en sjøstjerne kommenterer han.
Teo tøyser litt med henne. Dukker opp mellom benene hennes og skryter av den fantastiske utsikten!
Må ikke alltid stå på en fjelltopp for å få god utsikt skjønner du! svarer hun frekt tilbake.
Han svømmer rundt henne, dykker, og svømmer noen lengre drag ut fra stranden, for å sjekke dybden. Det er ganske langgrunt. Han ser to unge gutter gå ut i vannet. De er skikkelig brune og har kullsort hår. Sikkert noen som er herfra tenker Teo. De går ganske nært luftmadrassen til Nora. Teo skjønner dem utmerket godt. Teo følger med dem. Ser at det går noen hyppige "tilfeldige" blikk til den siden Nora ligger og flyter. Han ser at de liksom leker og tøyser med en ball, ballen kommer ofte nært madrassen. Nora padler seg litt vekk fra dem. Det kan bli litt for mye for henne også, tenker Teo. Han svømmer til henne. De ler litt sammen. Nora har ikke så veldig mye mot å bli sett. Det er pirrende. De to unge guttene er søte. Men hun begynner å bli kald nå. De går opp av vannet for å varme seg i solen. Teo tenker at de to guttene nok er skuffet.
De legger seg til igjen på hver sin varme tørre håndduk. De blir liggende å slappe av i varmen fra den deilige solen.
Solen står på sitt høyeste og de praier en mann som går forbi med noen parasoller i favnen. Det koster 2 euro. Teo betaler den brunbarkede mannen. Mannen peker spørrende, vil vite hvor de vil ha parasollen plassert. Han borer den ned i sanden med en utsøkt teknikk, er helt profesjonell i all sin væremåte. Han har nok øynene med seg likevel, tenker Teo. En mann er en mann.
Det er kommet flere badegjester nå. Det sitter par og single, både her og der, bortetter stranden. Teo går bort til en stor hvit hjulvogn ikke langt unna, som nå har åpnet en lem på siden, og er blitt til en kiosk. Han går naken dit. Den står på den riktige siden av stranden, og han er dessuten blitt vant med nakenheten. Det står forresten en liten kø med nakne mennesker der. Han er en del av et fellesskap. Han stiller seg i køen.
Han ser en ung jente og en gutt bak disken inne i kiosken, de har klær på. Sikkert kjærester tenker Teo. Det står en ganske kraftig eldre mann foran ham, sikkert kona som står sammen med han. Begge nakne. To nakne rumper. Ikke de vakreste.
Et ungt par står foran dem igjen. De flørter og ler. Gutten snur seg og peker mot siden, over skulderen til kjæresten. Teo legger merke til pikken hans som svinger mellom benene når han snur seg. Den er ganske tynn, og lang. Jenta ser etter hva han peker på. Teo ser henne fra siden. Hun har små pupper og ei deilig lita mus, hun barberer bort kjønnshårene hun også, hun er fin, tenker Teo. De ser på noe oppe i luften.
Køen går framover. To voksne damer står bak han. Han snur seg og vinker til Nora som ser mot dem der de står i køen. Hun ser ut til å gjøre et lite vink tilbake. Sitter litt langt unna til at han kan si sikkert. Tipper hun kniser bak solbrillene, tenker han.
Teo er framme ved disken. Han forklarer på engelsk hva han vil ha. Det er den unge jenta som tar i mot hans ønske. Han får to is, to ølbokser og sigarettpakken han ba om. Han ber om en "plastic bag". Det får han.
Jenta legger tingene raskt ned i posen, leverer den til han, med et blikk som er låst til ansiktet hans, profesjonell hun også. Hun gjør bare jobben sin, og ønsker å beholde den. Hun smiler til han. Hun var pen, tenker Teo. I det han skal til å gå spør de to voksne damene bak ham om han er svensk.
Nei, norsk, svarer Teo.
Så trävligt! sier de to.
De hilser og sier navnene sine. Han merker at blikkene deres ikke er like profesjonelle som hun jenta i kiosken. De ser mot hånden når de hilser, ser nedover. De er to luringer, han går. Han hører et par korte kommentarer når de tror han ikke hører. Føler ikke at det er noe negativt.
Nora kniser litt når han kommer tilbake, med pikken dinglende halvstiv mellom benene, og plastikkposen i hånden. Han er ikke helt naturist, tenker Nora lystig, de har innskrumpet pikk.
Han gir henne isen, de spiser den raskt før den smelter i solen. De åpner ølet. Nora tenner seg en røyk. Han stryker henne på låret, hånden glir forsiktig mot fitta. De kysser. Pikken til Teo vokser raskt et par nr i størrelse. Det er like før den reiser seg og peker opp. Nora ser det og smiler til han. Hun er fornøyd med at bare et lite kyss fra henne har en så sterk effekt. Hun trekker et dypt drag av sigaretten og gleder seg til de kommer hjem, hun er også kåt. Hun ser et godt voksent ektepar i ferd med å passere foran der de sitter. De er påkledd og sikkert nysgjerrige på dette "nakenområdet". Hodene deres er dreid litt mot dem. Begge de to har solbriller på. Nora forandrer stilling og legger benene lenger ut til siden mens hun nyter et langt drag av sigaretten. Hun vet at hun provoserer. Bare må. De to ser teite ut. De hører ikke hjemme her. De glaner. Teo legger merke til de to han også. Ingen tvil om at de ser mot dem bak solbrillene. Damen sier noe til mannen, han nikker tilbake til det hun sier. Teo legger merke til det, han sier til Nora;
Tviler egentlig på at han er enig med kona.
Nora holder tilbake en latter, og gir han en klem.
De blir liggende å observere andre mennesker av alle slag, mens de småkoser og slapper av i et par timer, før de bestemmer seg for å pakke sammen. Det er greit å ha litt igjen av dagen når de kommer hjem. De kler på seg og stikker innom kiosken for å skaffe noe å drikke til hjemveien. De blir enige om å spise middag ute til kvelden.
De dusjer begge to straks de er kommet hjem. Teo først. Han setter seg utenfor og venter til hun er ferdig. Fotografen kommer forbi mens han sitter der. Han vinker han til seg. De hilser, og småprater litt.
Teo brenner inne med et spørsmål, han vet ikke helt hvordan han skal spørre. Til slutt spør han bare;
Eh, hvilken type fotograf er du? har du et fagfelt eller hva det kalles?
Du mener hva jeg tar bilde av?
Ja, svarer Teo.
Alt mulig egentlig, svarer Kenneth.
Hva med mennesker?
Akt mener du? det kan jeg også gjøre.
Teo spør ivrig; Har du med fotoutstyret hit, eller er du fullstendig på ferie?
Som fotograf har du aldri helt ferie, svarer Kenneth smilende. Så ja, men et litt enklere utstyr enn vanlig, av praktiske årsaker.
Teo nikker og skjønner det. Men, kan han ta private bilder, av Nora, er det greit? Litt frekke bilder da, hvis du forstår, legger han til.
Kenneth forstår utmerket, har hørt spørsmålet før, og nikker profesjonelt. Selvsagt, dersom de ønsker det, kan han godt gjøre det. Er det du som spør, eller dere begge? spør Kenneth lurt.
Teo innrømmer at han ikke har spurt Nora enda, men han skal gjøre det. Jeg skal gi beskjed dersom det blir aktuelt.
Bare gjør det, svarer Kenneth.
Han skriver mobilnummeret sitt på en lapp, og reiser seg, ser på Teo og sier;
No problem! og nikker farvel.

Nora har dusjet og stelt seg ferdig. Hun kommer ut til Teo splitter naken, kun med en hvit håndduk som turban på hodet.
Hva synes du! sier hun og stiller seg smilende foran ham og slår ut med armene; ingen skille noen steder!
Teo ler av henne, og sier; det passer perfekt. Jeg har nettopp snakket med naboen om han kan ta noen profesjonelle bilder for oss.
Hæ!? kommer det fra Nora. Hun ser på han mens hun går inn på stua igjen. Hun forsvinner, men kommer ut straks etterpå, nå med truse på.
Hva var det du sa? sa du? spør hun liksom irritert.
Teo tar det hele med ro, og gjentar seg selv.
Nora ler liksom hånlig; bilder til "oss", hehe! Hun slår over til normal prat; så det er planen din nå! Hvorfor ikke? gjerne det, avslutter hun kort.
Skal vi gå og spise? sier hun for å fortelle at hun var ferdig med fotograferingen, det var en bagatell.
Teo tenker, ok, hun sa det var greit.
Jeg er sulten, sier Teo, og reiser seg.
Bra, jeg skal bare ha på meg noen klær, sier hun og smetter igjen inn den åpne glassdøren.

De finner en trivelig restaurant i nærheten av hotellområdet. De velger et bord som er under åpen himmel. Solen er på vei ned, det er en behagelig temperatur og et romantisk lys.
Mens de venter på maten får Teo en sikrere bekreftelse fra Nora om at fotografering var greit;
Joda, det er helt greit, spennende! bekrefter hun.
De ble enige om å spørre Kenneth om det passet samme kveld. Teo hadde selv tatt noen skrytebilder av henne, men det ble noe annet med en profesjonell fotograf. Nora innrømmet at hun var nysgjerrig.
Håper han er flink, tenker hun høyt.
De drakk over halve rødvinsflasken før maten kom, hun drakk mest. Under måltidet tok Teo en pause og ringte til Kenneth. Han var ferdig med å spise, og satt på en støyfull pub.
Jo, det var greit i kveld! ropte han inn i telefonen.
De avtalte klokken ni. Nora var spent. Teo også. Hun drakk fremdeles mer enn vanlig, var ganske lystig nå. Hun hadde god kontroll, men Teo merket en forandring. Humøret var på et plan over det normale, dvs ganske høyt. De droppet dessert og puslet heller sakte hjemover i god tid for å tenke gjennom fotograferingen. Greit å være litt forberedt.
Det tar sikkert ikke så lang tid, sa Teo. Kanskje han må rigge noe utstyr, men det gjør han nok kjapt.
De leides, pratet lite. De tenkte nok på bildene. Nora håpet at Kenneth hadde litt erfaring og noen ideer, det var vanskelig å finne på noe selv, mente hun.
Ikke for meg! kom det fra Teo, han visste hvordan han ville se henne.
Hun ga han en vennskapelig dytt i siden.

Når de kommer hjem får Teo en melding fra Kenneth. Han har laget en røff liste med forslag til forskjellige poseringer. Det gjorde det enklere at de har samme leilighet som han. Teo smiler når han leser, Nora lurer på hva det er for noe. Han gir henne mobilen. Nora smiler mer og mer etter hvert som hun går gjennom listen.
Tydelig at han har sittet i baren og skrevet dette! sier hun med latter i stemmen.
Kan virke som at han har gjort dette før, legger hun til når hun har vært gjennom hele listen. Teo synes listen er ok. Nora tenker at den er grei nok, hva skal man ellers si? Har man sagt A så må man si B. Kenneth skriver til slutt at han kommer om ca en halv time. Nora og Teo setter seg til med et glass rødvin og venter.
Teo spør om hun er nervøs, spent?
Jo da, kjenner litt på det, svarer hun..
Hun ber om å få mobilen til Teo igjen, vil gå gjennom listen til Kenneth og forsøke å se for seg hvordan det blir, om det blir for kleint eller ikke.
Listen over hvordan han ønsket at hun skulle posere var skriblet ned i all hast påsto Kenneth, det stemte sikkert:

spise sjokolade naken, sitte i en stol, sammenkrøket, vendt mot siden, signalisere livsglede, vilje til å ta for seg av livets goder
skjære brødskive naken, avslappet holdning til nakenhet, seksualiteten er en del av hverdagen
ligge avslappet på sengen, flere stillinger, se inn i kamera, tiltrekning og energi uten anstrengelse
ligge på ryggen og onanere (serie etter hverandre), selvtillit, selvstendighet
stå på alle fire, svai i ryggen, rumpa mot, nærbilder, vis ansikt, flørtende blikk, spre rumpeballene, finger i rumpehullet, (glidekrem, vaske etterpå), ingen grenser eller hemninger, dyrisk og ustoppelig seksualdrift
stå rett opp og ned, se inn i kamera, benene litt fra hverandre, armene høyt, knytte håret i hestehale, åpen kropp som fremhever alt det feminine med ro og stolt holdning, litt sidestilt for å fremheve den ultimate fristelsen; "the vagina triangle", sterkt blikkfang, vise naturlig styrke og makt, trives med oppmerksomhet
gå opp i bro, bilder fra flere vinkler, fokus side, løssluppenhet, lekende og eksperimentell
i dusjen, på do osv, naturlig og avslappet ærlighet
i stol, ett ben over armlenet, åpne seg, spre kjønnsleppene, se direkte inn i kamera, kvinnen som er bevisst sin tiltrekning, kjenner seg selv, og viser selvstendighet og sterk lyst
ri på armlenet/sitte og gni musa mot armlenet, formidle kvinnens lyst som må tilfredsstilles, uavhengighet
ligge på sofa og slappe av, ett ben over sofaryggen, slappe av med en sigarett, elsker risiko og farer, selvtilfredshet, kontroll, trygghet
noen bilder i dusjen, etterpå noen med vått hår, impulsiv og avslappet

Nora spør Teo om hva Kenneth mener med den sluttkommentaren han hadde for hvert punkt i listen.
Vi spør Kenneth når han kommer, svarer Teo bare. Han tenker for seg selv; hun nevnte ikke et ord om at dette blir jo skikkelig porno!
Kenneth kommer litt over en halv time senere. Han har med seg en bag med fotoutstyr. De hilser på hverandre. Han takker ja til et glass rødvin men setter seg ikke ned.
Han spør hva de synes om hans forslag, de sier at det så greit ut.
Så bra! svarer Kenneth.
Han vil komme i gang med det samme, for å ikke bygge opp mer nervøsitet enn nødvendig. Slapp av litt da! sier Teo, sett deg, vi har et par spørsmål, bare et par stykker.
Kenneth nikker ok, og setter seg. Det er tydelig at han ønsker å styre dette, ha regien. Han ønsker å ha kontroll på situasjonen, være profesjonell. Følelser kan lett involveres i en slik setting.
Ok! starter Teo, listen er fin, helt grei. Vi holder oss til den. Det eneste vi lurer på er den kommentaren du har til hvert punkt, har det noe med hva bildene skal formidle?
Helt riktig! svarer Kenneth. Det var ikke vanskeligere. Bilder formidler alltid noe, også aktbilder. Det var bare en forklaring egentlig, en begrunnelse for hver posering, kan du si. Nora følger med, og bryter inn; men hva med... hva var det du kalte det.. hun leser listen på mobilen igjen, "the vagina triangle"?
Hehe, ja det er bare en teori en kollega av meg tror på, som også etter hvert er blitt min teori. Det handler om det mest feminine særtrekket ved kvinnen, trekanten der nede, det å fremheve denne ved poseringen. For å skape et blikkfang, tiltrekke oppmerksomheten. Mest typisk er selvsagt bikinitrusa som allerede er trekantet. Spesielt jenter med litt kraftige lår har en fantastisk "vagina triangle", dersom de kler seg i tights eller joggebukse, og trekker buksen litt opp. Da får vi anatomi og klær i samspill, dersom hun kommer gående mot en mann..hehe..her snakker vi om perfekte linjer som gir virkelig blikkfang!
Teo skjønner utmerket godt hva jeg tenker på, ikke sant? sier han og retter en bestemt pekefinger mot Teo.
Teo nikker samtykkende.
Eh..unnskyld; Nora bryter inn: er det noen som forveksler vagina og vulva her kanskje?
Kenneth smiler; du har nok rett, vi misforstår med vilje, vagina er vulva på folkemunne, kan vi vel si. Det lyder bedre, la oss kalle det kunstnerisk frihet! avslutter han fornøyd.
Han tar opp tråden igjen:
Teorien er at denne trekanten, som kan være ganske markant, både med og uten klær, litt avhengig av posisjon og anatomi, har en genetisk betinget visuell tiltrekning på menn. "The vagina triangle" er noe menn raskt oppfatter, og den vekker helt instinktivt interesse. Vi, min kollega og meg, fortsetter han, med et beskjedent smil, tror ikke det er tilfeldig at varselskilt i trafikken er trekanter, med spissen ned, for å si det sånn.
Haha! interessant teori, kommer det fra Teo.
Ja, ikke sant? svarer Kenneth med et lurt smil.
Nora, ser på de to luringene, vet ikke helt hva hun skal tro.
Vel, flere spørsmål? Kenneth ser på de to. Nei. Ok, da er vi klare? sier han og ser spørrende på de to, han hviler blikket på Nora. Teo ser på henne han også. Hun nikker. De reiser seg og går inn i stua. Nora blir litt mindre sikker. Kenneth går straks i gang med å rigge opp utstyret. Stativ, små lyskastere, og paraplyer som reflektorer, spretter opp som ingen ting.
Dette kan han tydeligvis. Alt dette gjorde det enklere for Nora, det ble liksom noe formelt og jobbmessig over det hele. Det gjorde situasjonen mer naturlig, dette handlet ikke om blotting, det var nærmere kunst.
Hun spurte likevel om hun kunne gå ut og ta en røyk før de begynte.
Gjør det! sa Kenneth, ta gjerne et glass rødvin også. Du skal kose deg nå. Det skal være gøy. Dette skal ikke være noe du ser på med gru og bekymring! gjør du vel? han ser spørrende på henne, lar blikket gå videre mot Teo.
Nora svarer; eh..nei. Litt spesielt er det. Men hun gledet seg.
Teo smiler til henne, er lettet over svaret. Kenneth også.
Dette blir kjempebra! kommer det fra Kenneth.
Teo og Kenneth står og venter på henne når hun kommer tilbake. Kenneth peker og instruerer henne, ber henne stille seg der hvor de skal ta den første billedserien. Nora føler seg litt slapp, lar seg bare styre. Er litt beruset av alkoholen, og ytterligere ruset av oppmerksomheten og spenningen. Hun skjønner at de venter på at hun skal kle av seg. Kenneth ber Teo sette på dempet musikk. Det går noen sekunder før hun føler seg klar. Blusen og bh går av først. Deretter ankelsokkene. Til sist trekkes trusen ned. Det var litt vanskeligere enn vanlig. Hun blir stående splitter naken og vente på beskjed. Hun rekker bare å føle seg idiotisk i to sekunder før Kenneth begynner å gi henne instrukser. Og nå går det raskt. Kenneth flytter seg rundt med kamera, gir instrukser, han er høyt og lavt. Skikkelig ivrig og engasjert. Han flytter på møbler, får av og til hjelp av Teo, leder henne rundt omkring i stua. Fra møbel til møbel. Inn på kjøkkenet, inn på badet, tilbake til møblene. Han retter på detaljer ved små berøringer. Han høres streng ut synes Nora, han nærmest befaler. Teo tenker det samme. Men det er sikkert for å unngå for mye usikkerhet og fomling rundt poseringene. De lar Kenneth styre dette. Nora kjenner at hun liker det faktisk, det tenner henne. Hun blir bare kåtere og kåtere. Det blir mer og mer naturlig for henne å være frekk. Hun får skryt av Kenneth. Det gjør henne bare enda kåtere. Hun glemmer nesten hva de egentlig holder på med, bare nyter oppmerksomheten. Det blir nærmest en rutine, når hun sprer benene, og flørter inn i kamera, alt etter Kenneths instrukser. Hun blir etter hvert så fortrolig med situasjonen at hun legger merke til de to mennene, tenker ikke bare på seg selv lenger, og hvordan hun tar seg ut for de to når hun holder på. Hun tenker at Kenneth er ganske sexy, hun legger merke til at han av og til gjør noen diskret berøringer der nede på seg selv, for å korrigere det "utstyret" også. Han er nok ikke så profesjonell og upåvirket tenker Nora frekt. Hun ser at han er tent på henne. Hun får enda mer selvtillit. Teo er også av og til nede i shortsen med en hånd. Hun skimter han i bakgrunnen. Hun koser seg med å hisse opp de to mennene, og all denne poseringen med fokus på lårene hennes, puppene, rumpa, fitta. Alt er rettet mot hennes seksuelle tiltrekning, hun blir skikkelig kåt, og alkoholen virker i samme retning...
Hun trenger en røykepause.
Helt greit for Kenneth. Vi har bare et par serier igjen å "skyte", sier proffen.
De går utenfor. Det er en herlig kveld. Vindstille og varmt. Hun står naken og røyker utenfor. Kenneth og Teo går ut de også. Kenneth skjenker i et glass rødvin til henne, ber henne drikke ut, får et glass til, bildene blir bedre, mer avslappet, sier han. Hun føler det er litt merkelig å stå der naken sammen med de to mennene som begge har shorts på. De småprater. Nora gjør som Kenneth sier, drikker ut, hun drikker også ganske raskt det andre glasset, kjenner en deilig varme i hele kroppen, alkoholen og lysten får henne til å føle at hun brenner av opphisselse...
Bra! sier Kenneth når han ser henne tømme det andre glasset, nå holder det, sier han smilende.
Teo spør om hva han skal ha for jobben.
Betaling!? kommer det oppriktig forbauset fra Kenneth.
Det hadde han virkelig aldri tenkt på, dette er en sann fornøyelse, rett og slett en ære å være med på, en så vakker kvinne, det er hun som fortjener betaling, sier han og bukker galant for Nora.
Hun rødmer, det synes ikke, hun er allerede rød i kinnene, av alkoholen, av at hun er blitt voldsomt kåt av å vise seg fram på alle disse måtene....
Nei, glem betaling! sier han.
Teo får en idé, han tar Nora til side, snakker fortrolig med henne, hva med sex som betaling? De hadde snakket om å eksperimentere sammen, først og fremst trekanter eller partnerbytte, dette var noe i nærheten, det var et eksperiment.
Hun ble ikke overrasket eller forferdet, hun tenkte ikke. Lysten var allerede tent, en intens lyst, lysten var for sterk, hun sa ok straks.
Teo ble litt overrumplet av det kontante svaret, men det var jo han som kom med forslaget. Altså, greit for dem begge, de gjorde dette sammen!
Teo formidlet det til Kenneth. Kenneth tror han tuller, og svarer leende:
Ja det hadde i hvert fall dekket alle "utgiftene".
Nora er blitt passe påvirket av rødvinen nå, settingen har gjort at hun føler seg uimotståelig, hun har lyst på ham rett og slett, er så utrolig kåt og nysgjerrig. Teo hadde sett det på blikket hennes når Kenneth instruerte henne, og hvordan hun lo flørtende til hans kommentarer. Han kjenner igjen alt sammen, han kjenner henne. Hun flyter på en bølge av komplimenter, selvtillit og lyst, tenker ikke helt logisk, tenker kun på å ha det godt, og vil ha gjerne ha mer. Kenneth svarer unnvikende; jeg skjønner nå at dere ikke tøyser, men er ikke sikker på om det er riktig likevel.
Han ser på Nora med et spørrende blikk. Hun smiler tilbake, tar et skritt mot ham. Er så nær at det er naturlig at hun tar han i hånden. Hun holder rundt den ene hånden hans, med begge hender. Hun gir nesten inntrykk av å be han pent, kroppsspråket trygler han om å komme til henne, om å gi etter for den sterke lysten. Hun ser at han forsøker å kjempe i mot. Han klarer det ikke, det er umulig. Kenneth er helt uforberedt. Han ser nedover den nakne kroppen hennes, de slanke runde lårene, den faste flate magen, han "oppdager" den nydelige nakne kroppen hennes på en helt annen måte, ser alt det deilige ved henne med andre øyne. Han nyter henne plutselig som mann, ikke som fotograf. Kenneth skjønner det ikke, at det er mulig! at det er sant! Han blir litt svimmel, hjelpeløs, eier ikke motstand, blodet banker så hardt at han kjenner et sus i ørene.
Han river seg løs fra situasjonen og sier: ok da tar vi de siste bildene!
Han skjenker i et halvt glass rødvin til seg selv, han bruker Noras glass, styrter det i seg.
De går inn i stua igjen.

Kenneth er rask og bestemt, han gir enkle instrukser, men er frekkere. Er nesten dirty når han ber henne eksponere seg, gi av seg selv, friste med sin kvinnelighet. Ber henne åpne fitta for nærbilder, vise hvor våt musa er. Det virker som han gir beskjeder til seg selv, etter sine egne ønsker. Han virker å ha mistet kontroll over følelsene. Han stopper. Sier at han dropper den siste serien med bilder.
Det er vel bra nå, er det ikke? han sitter på ett kne og ser litt oppgitt på Nora, og Teo.
De er begge enige, det er helt sikkert nok. De har massevis å se gjennom, helt sikkert supre bilder.
Kenneth beklager seg, det ble vanskelig etter det forslaget dere kom med i pausen. Jeg ble helt satt ut, sorry! Han senker hodet.
Nora legger en hånd på skulderen hans. Hun hvisker i øret hans; det var godt ment!
Hun ser over skulderen hans, og mot Teo. Han nikker til henne. Hun stryker Kenneth på ryggen, kjæler litt med håret hans, gir han en klem.
Kom! sier hun, og tar et lett tak i armen hans.
Kenneth har ingen vilje. Han reiser seg. Hun trekker ned shortsen hans. Pikken er helt stiv. Den var ikke så stor som hun hadde forestilt seg, men den er fin likevel. Et nydelig bevis på at han har lyst på henne. Hun tar tak i den med den ene hånden, runker og kjæler litt med den. Teo stiller seg litt nærmere, han bare må se på. Kenneth er bare en figur, en statist, betyr ingen ting, han vil se henne. Se henne fra en ny vinkel. Studere henne utenfra på en måte. Være tilskuer for å skjønne hvor heldig han selv er.
Kenneth hadde ikke like fin kropp som Teo, langt i fra, men den var ok, litt mage, men han var i god fysisk form, det var tydelig at han trente mye..
Nora trekker han med seg mot sofaen.
Kenneth er usikker, han tenker at hun er virkelig liten, hvor gammel er hun? 21 hadde han hørt nevnt. Han føler seg som en tyv, en skurk, det blir feil, han har ikke vært i nærheten av en så vakker jente på sikkert 20 år, om noensinne. Og den lille musa! Men han kan ikke annet enn følge henne. Hun trekker han med seg, suger han til seg av all kraft. Legger seg på ryggen og gjør seg fristende for han, uimotståelig. Han bøyer seg over henne, han må bare bøye seg for henne.

Nora, er revet med av den sterke lysten selvsagt, men klarer likevel ikke unngå å være praktisk og barnslig i tankegangen. Hun tenker igjen på kuken hans, at en bokser gjerne får utstyret til å se større ut enn det er. Han er heldigvis klart mindre enn dildoen, omtrent som Teo. Nora føler seg trygg på at dette går fint. Kenneth har helt sikkert gjort dette mange ganger før. Hun tar tak i pikken hans og styrer den dit hun vil. Han legger forsiktig press på. Venter og venter på at hun skal tilpasse seg. Hun onanerer, beveger en liten finger over klitten, fingeren jobber utålmodig. Det tar tid, han presser. Han ser henne mildt og rolig i øynene, hun slapper av, og er anspent, på samme tid. Han glir sakte inn. Kukhodet forsvinner inn mellom de stramme kjønnsleppene. Teo henger over sofaryggen. Han følger intenst med på de to. Han ser litt dum ut, måpende av lyst og kåtskap selv. Han griper tak i hånden hennes. Det er så vakkert å se henne slik, å se henne fra tilskuerplass.
Den spedbygde unge jentekroppen, som ligger der med knærne så langt til siden hun bare klarer, for at han skal komme seg inn i henne, med en pikk så tykk i forhold til den slanke kroppen og de deilige hoftene. Hun ser så liten og hjelpeløs ut, der hun ligger under den store kroppen til Kenneth. Hvor lang er hun egentlig? Teo visste ikke nøyaktig, kanskje 160-65 cm, nærmere 160.. Kenneth er sikkert 30-40 kilo tyngre enn henne. Han presser seg videre inn, mens han hele tiden har øyekontakt med henne. Han virker beroligende på henne, han utstråler trygghet. Hun kniper leppene sammen, de hører små lyder fra henne. Det er stort sett bare mmm...med sammenknepet munn, korte og lange mmm...av og til et lite åhh! før det igjen går over til mmm... Kenneth presser, trekker seg tilbake, støter igjen, han øker rytmen gradvis. Kroppen hennes gynger fram og tilbake med støtene, nå merker Teo at hele sofaen gynger, og knirker. Sikkert en sovesofa! rekker han å tenke. Mmmm....hører de fra henne, hun griper hardt i hånden til Teo. Den andre hånden har hun på hodet til Kenneth som henger over henne. Hun lugger. Kenneth kjenner det nok, lar henne holde på selv om det er ubehagelig. Den tykke pikken går ganske langt inn, nesten hele den stive staken forsvinner inn i henne. Det glinser i de tydelige blodårene når han trekker seg ut. Han skyver seg inn igjen, med tyngde. Teo ser hvordan Nora nyter pikken til Kenneth. Hun er utrolig flink til å holde rytmen. Teo er helt betatt. Hun har benene løftet, fletter de slanke leggene bak korsryggen hans, hun jokker imot med underlivet for hvert støt han gir henne. De har et samspill, de jobber perfekt sammen! Teo er fascinert av hvor perfekt de to nakne kroppene stimulerer hverandre. Det var så vakkert og intimt, nesten som å se en naturfilm om mennesket. Om forplantning. Han følte en sjalusi når han så hvor godt de hadde det sammen. Han hørte tydelig at det gikk for henne flere ganger. Hun nådde stadig små topper, orgasmer i serie, en strøm av velvære som ble understreket ved lave, intense og velkjente lyder. All fotograferingen og poseringen hadde skapt enorme forventninger og spenninger i henne. Hun var klam av svette, Kenneth også. Teo hadde tatt av seg shortsen og stod nå selv naken ved siden av dem og runket. Den ledige hånden hans gikk rolig opp ned på den knallharde pikken, den andre holdt fremdeles i Noras venstre hånd. Hun la godt merke til hva Teo foretok seg, sansene var skjerpet, hun var i et intenst modus. Hans tilstedeværelse forsterket opplevelsen hennes med Kenneth. Hun kjente på den sterke sjalusien hans, at han hadde veldig lyst på henne han også. Hun så hvordan hånden hans runket raskere og raskere, nærmest i takt med kuken til Kenneth som gikk inn og ut av henne. Det ga henne ekstra tenning, hun fikk litt dårlig samvittighet, men kunne ikke unngå fristelsen til å flørte litt med han. Hun sendte han noen frekke blikk som med all tydelighet viste hvor deilig hun hadde det, hvilken nytelse Kenneth ga henne. Hun stønnet, overdrev gjerne litt, for å gjøre Teo enda mer opphisset. Hun jokket i mot med fitta når Kenneth støtet. Mest for å pirre Teo som så på. Det var slemt, det var nesten pur ondskap. Men den intense følelsen fra blodet som banket i fitta, gjorde at hun tenkte ikke klart, hun klarte ikke motstå fristelsen. Teo ble helt gal av lyst på henne! Hun lekte med følelsene hans, og sine egne. Teo runket utålmodig, hånden hans gikk raskt opp og ned mellom benene hans. Hun følte seg smigret, hun kjente en sterk glede over at hun var den som kunne tilfredsstille de to kåte mennene. Hun strøk Teo på hånden, sa med lav stemme: "etterpå er det din tur, vennen min!". Det var så deilig å være elsket på denne måten, så intenst deilig! Kenneth hører henne han også, blir revet med av det intime spillet mellom dem, han holder det gående i noen minutter, ikke så veldig lenge, det var vanskelig å vite hvor lenge det pågikk, tiden gikk så alt for fort! Plutselig rykker Kenneth til, det kommer tre fire korte harde støt etter hverandre, som gjør at Nora klynker og kniper igjen øynene. De hører et tungt stønn og alt roer seg. Bevegelsen stopper, knirkingen stopper, Kenneth har stoppet. Alt skjedde uten dramatikk, nesten som en skuffelse, orgasmen, verdens deiligste skuffelse. Det skulle gjerne vært så mye mer, så uendelig mye mer! Det er en intens stillhet. Kenneth ser på Nora. Han smiler til henne. Hun smiler tilbake. Lettet. Han støtter seg på armene og trekker seg forsiktig ut. Den blodsprengte pikken sklir sakte ut av kjønnet hennes, glinsende. Den er fremdeles stor, men ikke like hard. Den vipper halvstiv mellom benene hans straks etter at den er kommet helt ut. Han blir sittende en liten stund på knær mellom benene hennes, det er helt stille, de hører han puste. Pikken henger nå i en slapp bue fra hoftene hans. Det drypper en dråpe sæd fra pikkhodet og ned på sofaen. Han ser på kroppen hennes, han legger en hånd på hvert av lårene som ligger til siden, han stryker hendene opp og ned på innsiden. Kjenner på den myke glatte huden, nærmest for å bekrefte for seg selv at dette er virkelig, noe han opplever, nærmest for å hylle hvor deilig det var å pule en så deilig ung jente. Teo vil være med også, han flytter hånden over på den flate magen hennes, ser på henne, hun smiler et lite uskyldig smil. Han stryker nedover den glatte magen. Lar hånden gli helt ned til den våte sprekken der nede, lar en finger gli opp og ned det nydelige kjønnet hennes. Det kiler. Hun ler en liten latter. Et lite knis. Begge de to mennenes hender stryker over den nakne kroppen hennes. Hun får en merkelig følelse av å bli tilbedt, som om de to mennene dyrker henne. Hun elsker det. Hun utveksler et blikk med først den ene, så den andre, og smiler til dem begge, litt naivt, men full av ekte følelser, og en slags takknemlighet.
Kenneth reiser seg, og går ut av sofaen, i det han sier;
Jeg tror aldri jeg har blitt så godt betalt for en jobb noensinne!
Han blunker til Nora og gir et vennskapelig dytt i skulderen til Teo. Han henter rødvinen og et glass, synker ned i en stol like ved sofaen. Han tar en stor slurk rødvin, fyller glasset igjen og setter seg til for å se på de to. Nora og Teo ser på hverandre. Ikke lenge. Teo er straks som et dyr over henne nå som hun er ledig. Han er blitt nærmest gal av opphisselse av å se henne bli tilfredsstilt av en annen. Han kryper på alle fire over henne med den stive blodsprengte staken som står knall stiv mellom lårene hans. Han har ventet en evighet nå, i 100 år føles det som. Han vurderer et øyeblikk om han skal gi henne noen minutter før han tar henne. Han ser henne i øynene, hun møter blikket hans, hun ser så selvsikker ut. Nesten så han ikke kjenner henne igjen. Han ser ned på henne, ser at sæden til Kenneth er begynt å gli sakte ut av den våte musa. Han klarer ikke vente, han vil ha henne straks, han var blitt ekstremt kåt av å se på henne når Kenneth tok henne. Hun ser på han med litt trøtte øyne, men smiler likevel, og legger armene rundt ham. Hun skjønner ham, vil være snill og god mot ham også. Han fortjener det. Hun legger benene litt lenger ut til siden for å vise at hun gjerne vil ha han også. Kuken til Teo gjør mindre inntrykk, den glir bare inn i musa hennes, hun er fremdeles litt åpen etter Kenneth. Men hun koser seg, nyter denne pikken også, har det rett og slett behagelig på en annen og tryggere måte. Hun tenker at den er den deiligste, størrelsen passer perfekt til henne. Teo hadde kanskje rett, det var bra å prøve seg på noe større. Hun syntes nå at pikken til Teo var helt perfekt. Hun legger benene slik hun gjorde da Kenneth pulte henne, leggene klamrer seg rundt den sterke kroppen hans. Hun følte seg ikke så trang lenger.. Hun lukker øynene og nyter på ny den behagelige gyngende bevegelsen, klamrer seg til den trygge varme kroppen til Teo med armer og bein. Hun er helt uten bekymring og smerte, bare herlig nytelse av å kjenne nok en kuk gli inn og ut av den følsomme våte musa. Hun jokker i mot for hvert støt, de finner en rytme, den gode rytmen. Du er den beste! og bare min! hvisker hun så bare han hører det, og omfavner han i et ømt kyss. I morgen skulle de igjen på stranden. Det var alltid sol. Ferie var det beste hun visste!

Neste morgen våkner de senere enn vanlig. Soverommet er helt lyst. Teo blir vekt av ei våt tunge som glir mykt opp og ned undersiden av pikken. Han ligger med halvåpne øyne. Kjenner tunga til Nora stimulere det følsomme lemmet der nede. Han har et fantastisk morrabrød. Pikken er så hard som den bare kan få blitt. Den vipper av og til når den forsøker å sprenge seg enda større, større enn sin fysiske begrensning. Han kjenner hver minste berøring av tunga. Hun kiler rundt kransen av kukhodet med tungespissen, flytter seg nedover staken. Sleiker med hele tungebladet over de glatte ballene. Himmel! tenker Teo. Han ber henne være forsiktig. Han vil ikke komme nå. Han vil sveve hele dagen på denne herlige følelsen, han vil se hele dagen i sterke farger. Nora ler av han, runker han forsiktig, mens tungespissen leker i det lille hullet på toppen av det glatte penishodet. Han ber henne snu seg, gi han også noe å kose med. Hun legger seg omvendt, plasserer knærne på hver side av hodet hans. Han har fitta hennes 5 cm fra nesetippen. Sukk! tenker Teo, og strekker ut tunga. Han legger hendene bak på rumpeballene hennes for å trykke henne ned mot ansiktet. Vil stikke tunga så langt inn i henne som mulig. Han nyter den herlige smaken. De ruller over på siden, stadig med ansiktet mellom benene til sin elskede, de vil ikke slippe taket. Klamrer seg til hverandre. De to nakne kroppene er hele tiden tett sammen. Hender og tunge søker stadig den andres deilige fristelser. De bytter stillinger. De kjæler med hverandre, klemmer og kysser. Gnir kroppene sine mot hverandre. Gir hverandre trygghet og kjærlighet. Hele kroppen føles som en erogen sone, de balanserer hele tiden på en hårfin kant. Berøringene blir mer og mer forsiktige, ingen av de vil tippe over. De holder hverandre oppe, gir av og til et lite dytt, men holder tilbake, så den andre ikke faller over, og blir borte. De vil at øyeblikket skal vare, bli til en evighet. To kjønn, tilpasset hverandre. Splitter nakne, uten fysiske eller følelsesmessige hindringer. Med kjønnsorganer som viser alle fysiske tegn på at de er forberedt til å føre genene videre. Armer og ben flettes inn i hverandre, på instinkt. De er i en parringslek, fra dyreriket. De spiller på sitt naturlige instinkt, de tyner alt de kan av nytelse ut av sin medfødte natur. De tøyer og strekker den fasen som fører til den øverste topp. De har ført hverandre dit så mange ganger før, de vil være der så lenge de bare kan. Livet kan ikke bli bedre enn akkurat her.

Utmattet og glade innser de begge til slutt at været er for fint til at de kan tilbringe hele dagen i sengen. De dusjer, spiser frokost, og gjør seg klare til en ny dag på stranden. Teo ber Nora pent om å ha på seg den sorte shortsen hun kjøpte før de dro. Han har fremdeles hele innsiden av pannelappen fylt av rosa erotikk. Nora hadde faktisk tenkt å bruke den i dag uansett. Det var jo for slike øyeblikk hun kjøpte den. Hun var med på leken, hun var like kåt og glad selv. Teo slukte henne med øynene. Den trange shortsen, i det tynne stoffet, og med søm foran, gikk bitte litt inn i sprekken hennes, sømmen bak gikk langt inn mellom rumpeballene. Ingen kan påstå annet enn at hun kledde det! Teo fikk en liten reisning bare han tenkte på den. Men nå skulle det ikke så mye til heller, i den herlige tilstanden han var i denne morgenen. Det var bare helt fantastisk å være så kåte sammen! Teo fikk livet i de fargene han ønsket. Nora var ikke langt unna hun heller, hun følte at shortsen satt helt fint på henne, hun likte den, trivdes i den..

Nora syntes det var nesten merkelig at de ikke møtte Kenneth når de forlot leiligheten. Han hadde jo for vane å dukke opp hele tiden. Han drømmer nok ekstra søtt i dag, kommenterte Teo, og strøk henne over rumpa. Nora sa ingen ting, hun kjente det prikket litt ekstra i underlivet.
Da de kom ned til stranden var det allerede kommet en del folk der. De var senere ute i dag. Men det var godt med plass. De fant en plass litt lengre bort fra kiosken denne gangen. Det var for tett med mennesker akkurat der. De fant en ledig plass mellom et eldre ektepar og ei yngre jente, som sikkert hadde en partner, da det lå to håndduker der hun satt. Nora kledde straks av seg. Hun var avkledd før de hadde tatt hånddukene ut av strandveskene.
Teo ble overrasket. Hadde gårsdagen gitt henne ny selvtillit? Han følte at han måtte kle av seg han også.
Nakne begynte de å legge på plass hånddukene og det de hadde med seg. Han kjente at pikken var halvstiv, han var uforberedt. Men den hang fint mellom benene. Det ga en god følelse å la den eldre damen ved siden av få se. Han merket seg at hodet hennes var litt vendt mot dem, hun hadde solbriller på. Vær så god! nyt synet av pikken min frue! tenkte Teo; vi koser oss begge to.
Solen stod høyt på himmelen. Nora ville bade med det samme. Teo måtte bare henge med. De ruslet hånd i hånd ned til vannkanten. På veien ned møtte de han som sikkert var typen til den unge jenta som satt alene nærmest dem. Han var neppe over 20 år, brun over hele kroppen, og helt uten kroppshår. Han hadde en slank, litt spedbygd guttekropp. Nora blir leken og oppspilt av det flotte synet, og gir Teo en dytt for at de skal løpe om kapp til vannet. De avkjøler seg og tøyser litt i det klare sjøvannet. Det er ingen bølger, sanden ligger rolig på bunnen, og vannet er lysegrønt.
De svømmer og leker litt med hverandre. Det er flere som bader samtidig. Forskjellige språk snakkes, diskret blikk utveksles, små nikk og smil, det er en god stemning. Både unge og gamle kjøler seg ned i det behagelige vannet. Teo ser en ung gutt svømme rundt med snorkel. Han kommer nærmere, tar en bue rundt der de står.
Han gjør Nora oppmerksom på den nysgjerrige typen. Nora ler og synes det er bare søtt! Hun svinger seg naturlig rundt i vannet, stiller seg med framsiden mot der gutten svømmer, og smiler samtidig flørtende bakover mot Teo. Teo må bare le av henne, hun er så herlig frekk! De ser at snorkelen bråsnur og svømmer utover.
De går opp av vannet og tilbake til hånddukene.
Teo tenker at Nora er blitt frekkere. Hun er blitt mer selvsikker. Hun er som før, men det er noe med blikket og væremåten. Han har allerede merket noen små nyanser, at noe er annerledes, det har skjedd en utvikling, en positiv utvikling, tenker han.
Hun lar blikket vandre i større grad, hun forsyner seg med øynene. Fotograferingen, poseringen, og det som skjedde etterpå, i går kveld, har gjort hennes verden videre. Hun har flyttet egne grenser, fjernet noen hindringer. Teo tenkte at det var helt greit, bare fint. Han ser på henne der hun sitter. Hun sitter på den nydelige rumpa si, sitter lent bakover, med støtte fra hendene. Han ligger på siden og nyter henne. Hun ser ut over havet, suger til seg det fantastiske inntrykket fra det sterke sollyset, som glitrer på de små krusningene, den uendelige havoverflaten, og lydene fra alle de lykkelige menneskene som bader der ute.
De smiler til hverandre. Solen brenner på kroppen. De har begge fått litt farge. Nora henter fram en røyk. Tenner den og koser seg videre med den gode feriestemningen.
Han tar på solbrillene for å studere henne mer diskret. Han ser på når hun fører sigaretten til munnen og nyter et dypt drag. Hun blåser røyken rolig ut, koser seg med nikotinens virkning. Hun sitter med benene trukket til seg, knærne til siden. Folk passerer nede ved vannkanten, hun får oppmerksomhet. Har nok ikke noe i mot det. Hun er nok deilig kåt og glad nå, tenker Teo.

Flere og flere bader, det er en stadig trafikk fram og tilbake mellom stranden og det kjølige sjøvannet. Varmen fra solen gjør at det blir nærmest uutholdelig å være for lenge på land. Teo ligger på ryggen nå, skifter ofte stilling for ikke å bli brent. Han ser små svetteperler på magen. Han ser over mot Nora som også ligger på ryggen. Hun ligger helt flatt, med hendene langs siden. Hun har små svetteperler under brystene. Brystvortene peker stivt opp i luften. Nedenfor den flate magen ser han hoftebenene hennes, mellom dem den lille forhøyningen av venusberget. Et herlig syn i profil! Han legger den ene hånden på magen hennes, på nøytral grunn. Hun lar hodet gli til siden, de ser på hverandre, et døsig men kjærlig blikk utveksles. Nora tar et mykt tak rundt håndleddet hans, løfter hånden hans fra magen til ned mellom benene, legger den forsiktig over det solvarme venusberget. Teo smiler til henne, og lar en finger markere sprekken hennes når han trekker hånden rolig oppover til magen igjen.
Nora reiser overkroppen og tar fram sololjen fra strandvesken. De kan ikke bli så mye lenger, sier hun, hun føler seg brent her og der. Hun heller sololje i hendene sine og begynner å smøre seg på framsiden av benene. Høyrehånden gjør lange drag opp og ned, og etterlater en glinsende overflate. Hun smører armene, brystene, skuldrene og magen, lar hånden gli ned mellom benene, ser seg ikke rundt. Bare smører. Den glattbarberte musa blir blank og glinsende den også. Teo snur seg over på magen. Presser den ganske stive pikken ned mot håndduken.
Nora holder opp flasken og ser spørrende på Teo;
Kan du ta ryggen?
Eh, gjerne, bare vent litt.
Nora trekker på smilebåndet og setter flasken mellom dem, før hun legger seg over på magen.
Teo ligger og kjenner på det mens utstyret finner tilbake til presentabel størrelse. Når han er klar reiser han seg opp på knærne, tar flasken med sololje og setter seg med ett ben på hver side av kroppen til Nora. Han heller ut litt i den ene hånden og begynner å smøre inn skuldrene og ryggen hennes.
Mmmm! hører han fra henne.
Han gnir og masserer. Han merker at den eldre damen følger med dem. Han merker også at utstyret reagerer på å sitte slik over den nakne kroppen til Nora. Det var som faen! tenker Teo, pikken reiser seg litt igjen. Nok! sier han inni seg og ser strengt ned på den. Den har vokst seg så stor at forhuden er trukket tilbake. Han retter seg litt opp så ikke det glatte penishodet skal berøre rumpeballene hennes, det ville fått katastrofale følger. Han fortsetter å gni inn oljen i den glovarme huden hennes. Masserer litt mer enn nødvendig, for å være snill.
Mmmm..hører han fra Nora igjen...deilig! mumler hun..
Han stryker langs midjen hennes, går over korsryggen. En deilig svai, tenker han. Han flytter seg lengre nedover kroppen hennes. Begynner med den herlige rumpa. Pikken reagerer straks, den står nå, ikke opp, men stikker rett ut, er ganske så stor.
Han kaster et lite blikk til siden. Ser damen ved siden av som smiler vennlig til han. Gubben følger også med, han smiler også. De ser så trivelige ut, så han smiler tilbake.
Klart de skjønner situasjonen. Kona hans ser litt bort for å være snill, men blikket kommer straks tilbake, hun må følge med videre. Den tykke sølvringen gjennom undersiden av penishodet vises tydelig nå når pikken står rett ut mellom benene hans og forhuden har trukket seg tilbake. Nabokona er fascinert, sitter vennlig smilende og ser på den flotte unge mannen. Hun bryr seg ikke om hva andre tenker, hun er på en nakenstrand. Det som skjer er naturens gang, hun nyter naturen, slik den skal oppføre seg. Teo skulle gjerne brukt mer tid på de deilige rumpeballene til Nora, som nå glinser blanke og herlige av sololjen. Han brukte kanskje litt mye? Han skynder seg nedover benene. Er rask her. Han avslutter med litt ekstra olje øverst mellom lårene hennes, klarer ikke stå i mot, og blir bare enda mer kåt. Pikken hans er nå helt stiv, og han føler seg som ei kåt bikkje når han kryper på alle fire tilbake til sin egen håndduk. Han ser til andre siden, og der ligger sannelig den unge jenta alene, og stirrer på den stive pikken hans hun også, uten solbriller. Typen hennes bader nok igjen. Teo legger seg på magen, selvfølgelig. Den unge jenta legger seg på magen hun også. Han ser at hun rikker litt på seg, bruker noen sekunder på å få lagt seg riktig. Med den ene hånden under seg.
Tiden går raskt når du har det bra, selv når du gjør omtrent ingen ting. De blir enige om å pakke sammen. Det er så kjedelig å bli solbrent. Nora gjør nå alt i motsatt rekkefølge; hun bretter håndduken og pakker alt før hun tar på klærne, legger bare klærne klare. Det er fremdeles ganske fullt på stranden, og to nye har nettopp installert seg like nedenfor dem. Det er to unge menn. De har beholdt shortsen på. Har kanskje ligget her en stund, Teo vet ikke. Men Nora har i hvert fall lyst til å pirre dem litt. De koser seg i solen, liggende på magen, de bruker solbriller. De følger med, på Nora.
Hun tiltrekker seg Teos oppmerksomhet og peker ut mot havet på en stor seilskute. Sikkert bare et påskudd for å snu seg, for at de to guttene skal få se henne forfra, tenker Teo. Skuta der ute er ikke all verdens attraksjon. Teo nikker likevel og smiler, er med på spillet hennes. Hun snur seg og bøyer seg ned, med strake ben, for å ta opp den lille sorte shortsen, men først og fremst for å gi de to guttene der bak den beste utsikten. Teo observerer og registrerer, humrer litt for seg selv, og blir selv ganske kåt av denne forestillingen. Han er selv påkledd og har nettopp avsluttet en liten lek med både den unge damen til venstre, og den vennlige eldre damen til høyre. De har begge fått se det de ønsket å se. Han venter på Nora, står og ser på når hun trekker på seg shortsen. Selv uten truse er den så trang at hun må dra skikkelig i den for at den skal komme helt på plass. Men da sitter det til gjengjeld helt fantastisk. Han ser de to guttene nedenfor smile og kommentere noe til hverandre. Nora tar på bikinioverdelen, så er hun endelig ferdig til å dra. De kaster et siste blikk ut over havet for å ta et farvel for denne gang. De kommer snart tilbake!

Teo går bak Nora på stien opp fra stranden. Han nyter den slanke nakken hennes, med den smale tatoverte teksten og det tynne sølvkjedet, under de hårtjafsene som henger ned fra den hårballen hun knyttet i all hast, den dype rumpesprekken hennes, de vakre benene, med knærne som går litt innover, de deilige myke lårene, som gnir mot hverandre helt øverst, de sexy slanke leggene. Sexy sexy! tenker Teo, ikke mulig å bli deiligere enn dette, han er enig med seg selv. Nora aner ingen ting om hva som "foregår" bak henne, bare går, er på vei hjem.

Hjemme igjen. På oppslagstavlen ved inngangsporten leser de "Barbecue".
Det er grillaften på hotellet i kveld! sier Nora begeistret.
Passer helt glimrende tenker de begge, det har blitt lite skikkelig mat i det siste. Feit krydret mat, chips og feit dressing er akkurat det jeg trenger nå, sier Teo, som er skrubbsulten og ser alt tydelig og klart for seg: en stor tallerken med en haug med chips!
De passerer bassenget og nikker og hilser litt hit og dit til de som virker kjente. Nora legger merke til en mann som ikke hilser, men ser litt ekstra på henne. Det er noe kjent med ham. Han ser på henne som om han kjenner henne.
De dusjer og spiser hver sin brødskive når de kommer hjem. Teo setter seg utenfor på terrassen med en flaske rødvin. Det er varmt og godt, han sitter med vått hår og i bare shorts. Nora bruker lang tid på badet, de skal jo på grillfest etterpå.
Hun ser strålende ut når hun endelig kommer ut til Teo.
Hun blir tatt i mot med et "Jøss!". Teo er begeistret. Håret er vått og kjemmet bakover, hun har satt på plass de fine hvite perlene i ørene. Et lysegult kort skjørt, som passer utmerket til lårene som har blitt solbrune. En enkel tettsittende hvit t-skjorte oventil. Et smykke formet som en stor blomst hviler mot det nakne brystet hennes.
Teo ser på henne og smiler. Hun har gjort noe med øynene også, det gnistrer av dem, som fra to mørke hull, han skjønner ikke hva hun har gjort, men blir helt betatt.
Han skjenker i glasset hennes. Nora tar en slurk og tenner seg en røyk. Teo vet ikke hva han skal si, han føler seg fremmed, føler en distanse til henne, hun er så ufattelig vakker, han føler seg underlegen. En litt ubehagelig følelse. Han reiser seg for å kysse henne, for å få en bekreftelse på at hun fremdeles bare er hans Nora.
Hun besvarer kysset på en måte som fjerner all tvil. Hun ser på han, nesten så hun unnskylder seg, er bare så glad. Hun trekker et deilig langt drag av sigaretten, blåser røyken stille ut i den varme kveldsluften. Det siver en mild røyklukt bort til Teo, som har satt seg igjen. Teo sniffer den i seg, det lukter ikke så aller verst tenker han, det kommer fra henne.
Det er en stille kveld. De hører at det flyttes og arrangeres saker og ting et stykke unna på hotellområdet. Litt etter kjenner de lukten av en grill som er tent.
Gleder meg! sier Nora. Sulten du også?
Absolutt! svarer han, og nikker med et smil om munnen.
Straks de hører litt større aktivitet der borte bestemmer de seg for å gå og sikre seg en god plass.
De er ikke de første, noen gjester har allerede funnet sitt bord, og noen er til og med i gang med å spise. Det er skumringstid og de velger et bord i nærheten av en lampe. Det bugner med mat, tilbehør av alle slag, de lar seg begeistre og fyller på hver sin tallerken. De bestiller en flaske rødvin. Den koster det dobbelte av butikkpris, men noe må de tjene penger på, det er helt greit. Nora får øye på Kenneth ved et bord litt lenger mot bassenget. Blikkene møtes, de nikker til hverandre. Han sitter med et par på sin alder.
Maten smaker, de spiser og drikker, mange er allerede ferdige og har forlatt bordet, nye kommer stadig til. Det er en god stemning. Teo venter på at Nora skal spise ferdig sin tallerken. Han spør om hun tar en runde til. Nei takk. Dette var andre runde, to runder er nok, hun er stappmett, men det var herlig med mat, innrømmer hun. Teo sier at han klarer en siste runde. Han reiser seg for å hente påfyll.
Nora ser seg rundt, det er ingen helt i nærheten, så hun tar sjansen på tenne seg en røyk. Akkurat i det hun tar sigaretten mellom leppene og skal til å tenne lighteren, dukker det opp en annen lighter. Nora skvetter: Verdens eldste sjekketriks! hører hun fra han som holder lighteren, nesten som på gamle filmer! fortsetter den ukjente.
Hun snur seg overrasket og ser et par som står ved siden av henne. Han som holder lighteren er en stor voksen mann.
Er det ikke Nora? spør han.
Hun studerer han nøye, og gjenkjenner straks fyren!
Det er pappaen til Monica! sier Nora høyt til seg selv, og til de to som står der, smilende. Stemmer det, svarer han rolig. Det ser faktisk ut til at vi har fått leilighet ved siden av dere. Vi kom i går kveld, legger han til.
Nora vet ikke helt hvordan hun skal forholde seg til situasjonen, sier bare, ja, eh.. vi bor der borte, og peker litt forfjamset over bassengområdet.
Vi kan vel kalle det lille Norge, svarer han, det er der vi nordmenn er plassert, sier han smilende. Er det greit at vi setter oss her?
Nora kan ikke annet enn svare; så klart!
De håndhilser, og presenterer seg. Han med Henrik, hun med Lotte. De setter seg, en på hver side av bordet. Lotte setter seg ved Nora. Teo dukker i samme øyeblikk opp ved bordet. Han smiler og ser litt spørrende på de to nye gjestene. Nora forteller at det er gamle kjente. Veldig gamle! understreker Henrik og humrer.
Jeg er far til en barndomsvenninne av Nora. De var vel bestevenninner en periode dersom jeg ikke husker feil.
Nora nikker, jo da, hun og datteren, Monica, var ofte sammen i 12-13 og 14-årsalderen.
Så hyggelig!, sier Teo og hilser på dem begge.
Dere er nesten ferdige ser jeg, sier Henrik, og vi har ikke begynt, legger han til og reiser seg. Lotte smiler og reiser seg hun også.
Håper dere blir sittende litt til, sier han til Nora, gleder meg til å høre hvordan det går med deg!
Ja da, Teo måtte ha en tredje porsjon, så vi sitter litt til, sier Nora og ler litt stivt.
Hun glemmer å gjengjelde med sin interesse for barndomsvenninnen. Hun ble nok litt satt ut der, tenker Teo. Han ser at hun trekker et par dype drag av sigaretten. Blåser en røyksky over bordet.
Hyggelige folk! prøver Teo seg.
Ja, var nære naboer i noen år, svarer Nora.
Teo smiler. Han hadde ikke så mye på tallerkenen den siste gangen. Det andre paret er straks tilbake. De hadde spist like før de fikk nyss om at det var grillmat, så de var bare litt sultne. Henrik tar raskt opp tråden, han spør Nora om hva hun studerer, når de kom, hvor lenge de skal være her osv. Forteller tilbake om seg selv og Lotte. Han er ganske høyrøstet, buldrer ut med spørsmål og opplysninger.
Nora kjenner han igjen. Hun husker han som en stor bamse med høy latter.
Han forteller at datteren Monica hadde samboer, hadde flyttet til Danmark, og en del annet som ikke var av nevneverdig interesse for Nora. Monica tilhørte fortiden. Men hun var en veldig nær venninne i en periode. Teo ser at Nora ikke har så mye å snakke om. Han bryter opp, takker for en hyggelig prat, og ser fram til å bli bedre kjent, vi er jo naboer i noen dager nå, avslutter han med. Henrik løfter glasset og skåler til det.
Nora og Henrik smyger seg vekk mellom bordene. Henrik følger dem med øynene.
Du verden, sier han ettertenksomt, Nora var blitt voksen!
Han holdt en pause, hun var vel 13-14 når han sist så henne, men fremdeles veldig lik seg selv faktisk.
Flott jente, sa Lotte.
Typen var litt røff da, kom det fra Henrik. Men tatoveringer og ungdommen i dag... jeg er nok bare gammel.
Neida, svarer Lotte smilende til han.
Nora og Teo går en liten omvei tilbake. De går ut av hovedporten, litt rundt i nabolaget, før de går tilbake og inn gjennom en annen port for bli kjent med mer av hotellområdet. De leies og småprater i den varme deilige sommerkvelden.
Nora forteller at Henrik var akkurat slik hun husket han, en stor hårete fyr, en bamse, med høy latter. Hun husket ikke at han hadde skjegg. Han var en grei type, litt hissig av og til, men veldig snill, slik hun husket han i hvert fall. Nora synes Teo ser veldig brun ut i lyset fra gatelyktene.
Når de kommer fram til leiligheten ber Teo henne om å fortelle litt mer om venninnen. Nora smiler hemmelighetsfull, hun har et par morsomme historier fra den tiden.
De setter seg utenfor på terrassen med hvert sitt glass rødvin. Nora forteller at Monica var ganske frekk og tullete av seg. Det var alltid hun som fant på forskjellige ting. Hun var liksom sjefen. De var like gamle, men hun var en del høyere enn henne. De var sammen stort sett hele tiden på slutten av barneskolen og begynnelsen av ungdomsskolen. En gang bestemte Monica at de skulle tisse i blomsterbedet deres. De tisset der hver dag når de kom hjem fra skolen. Foreldrene hennes var overbevist om at det var katter som gjorde det! De holdt på å le seg i hjel når faren hennes forsøkte alt av midler, og sterke krydder, som han spredde i blomsterbedet for å holde kattene unna. Tror aldri de fikk vite sannheten, avsluttet Nora nokså fornøyd. Teo humret til den historien.
Du kan fortelle det til han nå! foreslo han.
Kanskje det, svarte Nora.
Den sprøeste historien er nok likevel da Monica lette i nattbordskuffen til mora. Der var det mye rart. Mener å huske at det var 5 eller 6 dildoer der.
Det kan du tenke deg var spennende for to småjenter! sa hun og tittet skøyeraktig på han. Teo satt full av forventning til fortsettelsen.
Det var utrolig spennende, vi løp sammen hjem fra skolen hver dag, og var sammen hver dag vi var hjemme i sommerferien. Tror vi var 14 det året. Monica var aller verst, som vanlig. Hun prøvde ut en av de største, jeg brukte bare den minste. Det var først lenge etterpå at jeg skjønte at det var sikkert den mora brukte der bak.
Teo måtte le. Nora også.
Nora fortsatte:
Monica lærte seg å få orgasme. Hun hadde også funnet noen blader som ga henne mange nye ideer. Nora husket første gangen venninna fikk orgasme trodde hun at hun var alvorlig syk. Hun hylte og ristet så Nora ble skikkelig redd. Nora fikk aldri orgasme. Det ble etter hvert slutt da hun syntes at venninna ble for tullete, og brukte henne bare som en hjelper til seg selv. Hun ble ganske opptatt av å bruke dildo i rumpa også. Det likte ikke Nora noe særlig. Monica hadde funnet noen stillinger som hun likte best. Den aller beste var, i følge henne, å bruke dildoen når hun lå på siden, mens jeg holdt det ene benet hennes høyt slik at jeg kunne stikke den minste dildoen i rumpa hennes samtidig. Jeg hjalp henne noen ganger, men ble fort lei. Da var det over egentlig.
Men det var gøy da! Morsomt å se tilbake på, ganske sprøtt!
Teo nikket helt enig, og spør:
Var det aldri noen som oppdaget noe da?
Tror ikke det.
Hun tente seg en røyk, så på Teo mens hun blåste ut den blågrå røyken. Hun så at historiene hadde gjort han kåt, han satt med den ene hånden nede i shortsen. Han trakk ned strikken litt slik at pikken kom til syne. Han runket mens han hele tiden hadde blikket festet på Nora. Nora hadde blikket på den stive pikken som stakk opp av shortsen. Hun kjente det prikke og banke i underlivet. En lyst som gjorde henne svimmel, lysten etter å kjenne noe hardt og deilig mellom benene hadde bygget seg opp i løpet av dagen.
Hun lot den ene hånden gli ned i trusa. Begynte å onanere forsiktig hun også. Hun tok et drag av sigaretten, lot røyken fylle lungene, nikotinen, alkoholen, det varme været, all lysten hun hadde bygget opp, gjorde at hun følte seg bare merkelig, følte seg uforutsigbar. Teo skulle til å reise seg, men stoppet akkurat i det han la hendene på armlenene, de hørte det knase i grusen bak den høye hekken. Nora hadde hørt det samme og satt stille. Hun trakk til seg hånden. De hørte kremting utenfor. Henrik kom i åpningen, Lotte like bak.
God kveld folkens! Greit at vi stikker innom?
Teo svarte med det samme; selvfølgelig, bare stig på!
Herlig kveld! kom det fra Henrik.
Slå dere ned! sa Teo og pekte i retning de to ledige stolene.
De smilte og nikket til Nora og tok hver sin plass rundt bordet.
Jeg skal hente mer drikke! sa Nora og reiste seg.
Nei nei! kom det fra Lotte, vi har selv, jeg stikker og henter. Vi bor jo rett rundt hjørnet.
Gjør det, sier Henrik. Vi tenkte det kanskje var litt frekt å komme deisende inn her med en vinkartong under armen. Nærmest invitere seg selv. Vi var jo ikke sikker på om det passet. Hehe, nei, svarer Teo, det kunne blitt litt merkelig å slepe rundt i nabolaget med vinkartongen på jakt etter en fest.
Så sant så sant! svarte Henrik og humret med sin buldrende latter. Nok om det, hvordan står det til her da? Dere trives i varmen?
Selvsagt, kom det fra Teo.
Helt herlig! svarte Nora.
Litt i varmeste laget for meg da, fortsatte Henrik, men skal ikke klage, Lotte elsker varmen. Det kan nesten ikke bli for varmt! kom det fra henne i det hun kom tilbake med en vinflaske i hver hånd.
Damene liker å kle av seg! kom det spøkende fra Henrik.
De lo alle sammen, Henrik aller mest, og høyest. Henrik var frekk og morsom fyr, på en naiv måte. Han styrte samtalen, tok mye plass. Nora kjente han igjen fra da hun var liten, det var alltid mye latter og god stemning hjemme hos Monica. Men det som var merkelig, var at nå var hun plutselig en del av det, ikke bare en som observerte det, hun var selv blitt voksen. Det var ikke en alder, det var en kategori. Nå var hun med de voksne. Henrik var en faktor fra fortiden, som fikk henne til å sette seg selv i et nytt perspektiv. Det tok litt tid å skjønne akkurat det. Hun satt og grublet og fulgte med på Henrik. Hun følte at nå var hun ikke lenger bare den lille venninnen til Monica. Hun fikk en annen type oppmerksomhet fra han. Nå var hun kommet inn i de voksnes verden. Men Henrik var fremdeles pappaen til Monica for henne, hun klarte ikke helt å se han som noe annet. Hva tenkte han selv? Hun følte helt klart at han ga henne oppmerksomhet som kvinne. Så ung og uerfaren var hun ikke. Hun merket at etter hvert som praten gikk ut over kvelden var det kvinnen som fikk oppmerksomheten, rollen som barndomsvenninne til datteren ble bare brukt som et påskudd.
Men de hadde det moro. Teo koste seg tydeligvis, han satt tett med Henrik og de lo godt sammen. Hun og Lotte fant også tonen. Lotte var ikke så mye eldre, hun var så vidt fylt 30. Henrik var stadig innom og klådde på henne. Han blandet seg av og til inn i praten når han reiste seg for å hente drikke, kun for å klemme litt på henne. Hun elsket det, det var så uskyldig og deilig. Henrik hadde få hemninger. Teo ble ganske full etter hvert, og ble tydeligvis inspirert han også. Hun kjente hendene hans både her og der når han passerte, eller når han hang tilfeldig over dem for å delta i diskusjonen.
Teo betror at han faktisk har fått litt sansen for røyklukt, ikke inne, men blandet med frisk kveldsluft, sier han og sniffer ut i luften.
Haha! buldrer Henrik, her skal du se hva jeg har sansen for, alle dufters mor, urduften, den uimotståelige! sier han i det han reiser seg, og stiller seg høytidelig foran Lotte, dytter vekk bordet litt, bøyer seg rolig ned, og stiller seg på ett kne foran henne.
Han letter deretter så vidt på skjørtet hennes og spør høflig; må jeg?
Lotte ler og nikker. Hun holder skjørtet velvillig oppe med begge hendene. Henrik lener seg fram og stikker hodet inn mellom benene hennes , han borer nesen mot det stramme stoffet i trusa, og trekker pusten dypt inn gjennom neseborene.
Ahh!, dette er duften over alle dufter! sier han og reiser seg.
Teo ler, Lotte ler, Nora smiler. Han går videre til Nora, stiller seg foran henne, kaster et raskt blikk på Teo, som smiler og er med. Han gjør akkurat samme prosedyre foran henne, og ser spørrende opp. Nora sitter helt rolig.
Teo er fokusert, han ser den hvite trusa til Nora under skjørtekanten, den sitter herlig stramt over den lille musa. Nora er allerede veldig våt, har vært det i nesten hele kveld, av og på, er sikker på at hun lukter fristende for Henrik. Hun nikker til han og løfter skjørtet på samme måte som Lotte. Han stikker nesen sin inn mellom benene hennes, trekker et dypt drag, neseborene vibrerer;
Ahh! ..stønner han, han lener seg fram en gang til, konsentrert; han presser nesetippen mot der han ser sprekken antydes, trekker et nytt drag; ahhh! Fy f...!
Nora klarer ikke holde tilbake en liten latter.
Henrik reiser seg med et stort smil, åpenbart særdeles fornøyd. Nikker til Teo.
Her snakker vi DUFT! Her har vi alt, universet, verdensaltet, i gassform, dette er medisin! bensin! fuel til raketten, magisk, magnetisk, trolldom! finnes ikke ord for å beskrive dette gutten min!
Han strekker armene i været, legger hodet bakover og stirrer mot det uendelige.
Nora ser helt tydelig at han har ereksjon, hun ser over mot Lotte som smiler mens hun rister oppgitt på hodet.
Henrik buldrer opp mot himmelen.: "La oss treffe de nødvendige miljøtiltak! fjerne unødvendige klær, for å nyte naturen, menneskenaturen! La oss hylle vår opprinnelse! med fokus på årsaken, metoden! come on!".
De ler alle sammen, bryr seg ikke om betydningen i det han mener og sier, de ler av den store tykke hårete mannen med full ereksjon. Henrik roer seg og deiser ned på stolen ved siden av Teo. Skjorten er åpen, den store hårete magen velter ut over shortsen. Han er bare hår og skjegg hele fyren, som en gorilla, tenker Nora. Og bare komisk.
Henrik hviler seg mot skulderen til Teo. Han er klar for en fortrolig samtale. Teo har tatt av t-skjorta og sitter i bar overkropp. Når Henrik får øye på alle tatoveringene til Teo kalkulerer han med at Nora liker litt røffe typer. Han hinter det til Teo, og gir han en vennskapelig dult i siden, tilføyer et lite blunk med det ene øyet. Han spør med lav stemme om de blir med og leker litt, de to, og vi to.
Nora er moden for slikt? tiden er moden, ikke sant?
Det er varmt, det er sent, det er mørkt, det er alkohol, det er ferie, det er mengder med erotikk og lyst. Teo er i all slags rus. En lykkerus. Men han tenker såpass klart at han klarer å kalkulere sitt eget regnestykke; Henrik er ingen trussel for Teo, han er bare en brikke, en eldre overvektig brikke, en fargeklatt, en utenforstående som tilfører en opplevelse i livet, i deres liv, hans og Noras, de to opplever livet sammen. Dessuten, han har fått inntrykk av at Nora er med på leken allerede. Derfor: han smiler og nikker til Henrik, som straks tolker det som "vi er med". Og det er riktig, for Teo har i tillegg Lotte som bonus. Hun er hot og sexy, Teo har studert henne i hele kveld. Hun er velskapt og feminin. Teo har skikkelig lyst på fitta hennes.
Henrik reiser seg, går bort til Lotte og hvisker noe i det ene øret hennes.
Hun fniser litt og reiser seg hun også. Hun stiller seg ved bordet og trekker ned trusa. Blunker til Nora som følger med på de to.
Henrik gir henne en liten dytt for at hun skal bøye seg over bordet. Hun gjør som befalt, lener seg over bordet og støtter seg på albuene.
Han tenner en sigarett og gir den til henne. Deretter løfter han opp skjørtet hennes slik at rumpen er bar.
Han begynner å slikke mellom rumpeballene hennes. Sprer de med begge hender og lar en bred tunge gli oppover den deilige rumpesprekken. Han lar tunga gli opp og ned noen ganger før han stopper ved det lille hullet. Han kaster av og til et lite blikk på Nora og Teo, som begge to følger spent med på hva han foretar seg.
Lotte puster tungt, trekker av og til et drag fra sigaretten og blåser røyken ut med et dypt stønn.
Kos deg og slapp av du! sier han til henne.
Det er nettopp det jeg gjør vennen min! svarer Lotte frekt, og trekker et nytt drag av røyken. Hva med deg da Nora, du røyker da også, vil du ha også ha en røyk? bare kom og legg deg! spøker han og holder oppe røykpakken.
Nora er så kåt at hun faktisk hører etter. Handler automatisk og på instinkt. Dessuten har forestillingen gitt henne veldig lyst på en røyk.
Hun går bort og stiller seg ved siden av Lotte. Trekker ned trusa og tramper den av seg, løfter opp skjørtet og lener seg over bordet. Henrik gir henne en sigarett, stikker den mellom leppene hennes og tenner den. Han stiller seg bak de to igjen. Han sprer rumpeballene hennes og gir henne samme behandling med tunga.
Han elsker det, det er veldig tydelig. Teo er helt fascinert over hvor lidenskapelig han er. Den store gamle gubben med alt det håret og skjegget. Skjegget må da kile de to jentene i rumpa!? Nora elsker det hun også, han hører henne stønne for hver berøring. Henrik gir dem en klask på rumpa så det smeller, først Lotte, så Nora. Teo føler at han bare må være med! Han reiser seg og stiller seg foran de to deilige jentene. Han trekker ned shortsen og runker kuken stiv, det går raskt. Lotte blir helt målløs av den grove sølvringen som går gjennom kukhodet. Nora trekker han til seg og tar pikken i munnen. Teo jokker inn og ut av munnen hennes. Lotte ser på, vil være med hun også. Hun vinker han til seg med en liten håndbevegelse. Teo flytter seg til henne, gir henne pikken. Hun stikker tungespissen mot ringen hans og ser samtidig opp på Teo. Han bare ser på henne, smiler litt. Hun gaper over hele kukhodet, og suger på en måte som viser tydelig at hun elsker å stimulere menn på denne måten.
Han ser tungen hennes som sleiker rundt den stive staken. Nora trekker han tilbake igjen. Teo har det fantastisk mellom de to jentene som sloss om å få leke med pikken hans.
Henrik vil bytte plass med Teo. Det er greit. Det er Teos tur til å smake på rumpa til de to jentene. Han stiller seg bak de to som ligger lent over bordet. Han stryker opp og ned de herlige lårene, hen kjenner på de herlige glatte rumpeballene. Lar fingrene gli opp og ned i rumpesprekken. Han har vanskelig for å bestemme seg for hvor han skal begynne.
Han går fram og tilbake mellom de to, bytter ubesluttsomt fra den ene til den andre, ønsker egentlig å ha dem begge, samtidig.
Han starter med Nora, sprer rumpeballene hennes og stikker tungespissen mot det lille mørkerøde hullet hennes. Hun stønner ved den lille berøringen. Han går raskt over til Lotte, gjør det samme med henne. Han hører et nytt lite stønn straks den ivrige tunga treffer rumpehullet. Henrik har trukket ned shortsen han også. Pikken hans er ganske kort, men tykk. Den stikker ut av en mørk skog av hår. Jentene bytter på å suge. Henrik står med hendene på hoftene og humrer. Han går mellom dem, fra den ene til den andre. Jentene fniser av det fornøyde ansiktsuttrykket hans. Henrik får lyst på mer, han er umettelig. Han foreslår at de går inn. Alle er med. De går inn på soverommet.
De kler av seg det de har av tekstiler. Til slutt ligger de alle fire helt nakne i den store dobbeltsengen. Henrik er enorm, han har hår overalt. Pikken står helt stiv ut av et buskas med sort tett hårvekst. Henrik legger seg på ryggen og vinker Lotte til seg. Hun setter seg på pikken hans og legger begge hendene på den store hårete magen hans. Hun begynner å gynge fram og tilbake, opp og ned. Henrik humrer og koser seg. Han strekker ut hendene og knar de små faste puppene hennes.
Teo legger seg på rygg han også, Nora setter seg over han. Hun bruker den ene hånden til å styre pikken hans inn i fitta.
Begge jentene sitter nå og rir på hver sin kuk. Ingen har sagt et ord så langt.
Etter hvert brytes stillheten, og rommet fylles gradvis av erotikkens og gledens lyder. Det er stønn og latter, knis og små bemerkninger. Henrik foreslår at jentene bytter plass. Ingen protesterer. Lotte trer seg raskt ned på kuken til Teo. Begynner å ri med det samme. Nora bruker litt lenger tid. Pikken til Henrik er kortere og tykkere. Henrik hjelper til med den ene hånden.
Sånn ja! sier han når han endelig er inne i den trange fitta hennes.
Hun presser den helt inn.
Der sitter du godt tenker jeg! sier Henrik og humrer.
Nora ler av kommentarene hans. Hun sitter som på en hårete pute. Hun kjenner det rykker i den tykke pikken hans. Det er et merkelig syn å se det tette sorte buskaset mellom benene hans. Litt av en kontrast til den glatte hårløse fitta hennes.
Henrik elsker det tydeligvis. Han har løftet seg opp på albuene for å se henne bedre.
Hun plasserer begge hendene på den hårete store magen hans, den er som en stor kul. Hun koser med den myke pelsen på kulemagen hans, mens hun jokker rolig opp og ned på pikken.
Han stønner høyt og smiler til henne. Han ser på henne med et filosofisk blikk;
Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få se deg slik, den lille Nora! Som ekte kvinne! Med voksne lyster. Jeg husker når du og Monica sprang nakne gjennom vannsprederen om sommeren. Det var noe annet det, du var ikke akkurat klar den gangen!
Han humrer og tenker på de spinkle uferdige jentekroppene.
Nora ler av de dumme bemerkningene, igjen. Hun ser på de to ved siden av. Teo ligger med lukkede øyne, hendene bak nakken og bare nyter behandlingen fra fitta til Lotte. Lotte er veldig flink. Nora er misunnelig på teknikken hun bruker, hun har så stor bevegelighet. Hoftene bølger mykt fram og tilbake, og opp og ned, det er som om hun danser en magedans! Hun ser på den stive kuken til Teo når den glir ut av henne, de markert blodårene på undersiden av staken. Pikken glir nesten helt ut, for så å forsvinne sakte inn igjen, ut, og inn, i en jevn rytme. Lotte masserer klitten mens hun holder på. Pusten går jevnt og tungt. Hun trykker hoftene ned på den deilige kuken til Teo. Kjenner at hun fylles gradvis opp, sprenges ut og åpnes. Av og til høres det ut som hun når en topp, at hun kommer. Nora ser at hun er veldig våt, kjønnshårene til Teo er sammenklistret av saftene hennes. Det kommer små klaskelyder hver gang den hårløse musa treffer underlivet til Teo. Han begynner å våkne til. Hendene er blitt mer aktive, han stryker magen til Lotte og kjenner på puppene hennes. Han kommer nok snart tenker hun. Hun ser på ansiktet og det enkle kroppsspråket at han har det deilig. At han nyter det Lotte gjør med han. Ikke så rart da! tenker Nora. Det er på tide å ta over! Det er musa hennes som skal tilfredsstille han. Ikke fitta til Lotte! Hun løfter seg av pikken til Henrik, merker at den siger ut av henne med et lite "plopp". Hun tar tak i armen til Lotte for å få oppmerksomheten hennes, og sier til henne;
Vi bytter!
Det er greit, men det er tydelig at hun er litt motvillig. Det får ikke hjelpe, tenker Nora. Hun tar plassen hennes og fører den glinsende pikken til Teo inn der den hører hjemme. Den går lett inn takket være saftene hennes. Det gir en deilig følelse å ta over for henne.
Hun begynner å ri med rolige bevegelser, på sin måte. Av og til gnir hun seg mot underlivet hans. Får et deilig trykk på klitten, hun kjenner at orgasmen er veldig nær, små rykninger kjennes, Teo kjenner det også. Det skulle ikke mer til, ei ny fitte, andre omgivelser. Han eksploderer i en sterk orgasme, som har bygget seg opp i løpet av en lang dag full av inntrykk. Han spruter inn i henne samtidig med at hun kniper seg til sin orgasme. De jokker underlivene mot hverandre og stønner så de får de andres oppmerksomhet.
Lotte smiler og stryker Teo på låret. Hun er alltid like glad når hun har gjort andre glade. Hun føler at hun har litt av fortjenesten. Hun har alltid vært fascinert av orgasmen som det endelige resultatet, sluttproduktet. Det øyeblikket mannen må gi etter for kvinnen, når lysten etter henne går gjennom taket, og de er komplett hjelpeløse.
Henrik ser også at de to har nådd klimaks, han synes det er flott og gir Nora en klaps på rumpa. Fantastisk å se når unge mennesker nyter sex!
Flink pike! sier han, og humrer så han rister, hele sengen rister.
Nora og Teo får ikke med seg så mye fra de to andre, det gnistrer inne i hodene på dem, de er midt i en stjernehimmel, begge to, sammen.

Henrik ser smilende på Nora når hun kommer til hektene igjen.
Det var jenta si det!
Han humrer og ser på henne; nå skal du komme hit lille venn og plassere den søte lille musa de over ansiktet mitt!
Nora smiler tilbake, og hører lydig etter. Hun løfter seg av Teo og flytter seg over til Henrik. Sæden til Teo drypper av henne. Et par dråper lander på den hårete magen til Henrik. Enda en dråpe faller på den skjeggete haken når hun skrever over ansiktet hans for å sette seg på plass.
Teo legger seg slapt på siden og stryker det ene låret til Lotte i det hun tar fatt igjen, på å massere pikken til Henrik med den deilige fitta si og de myke hoftebevegelsene.
Lotte smiler til Teo, legger håret bakover og erter han med en liten trutmunn mens hoftene danser fram og tilbake på den tykke pikken.
Teo ser den titte fram av og til mellom kjønnsleppene hennes.
Hun stønner og jokker i stadig raskere rytme, det kniper til der nede, hun hyler av glede, kjenner de fantastiske ilingene som stråler fra orgasmens kraft, fra underlivets sentrum og gjennom kroppen. De ørsmå intense signalene fra kjønnet hennes går videre inn i pikken til Henrik og er alt som skal til for å gi den store hårete kroppen det siste dyttet mot den ultimate nytelsen. Hele den tunge kroppen rykker til av disse små sammentrekningene, hele sengen dirrer av det som skjer i kroppen hans.
Teo hører verdens dypeste stønn fra mellom benene til Nora.
Nora skjønner hva som skjer og griper han i håret og presser ansiktet hans mot det klamme varme underlivet sitt.
Går det bra med deg gubben? roper hun frekt og skøyeraktig ned til han som holder på å kveles under henne, der nede mellom lårene.
Gjett om! hører hun i en blanding av stønning og mumling fra det skjeggete ansiktet hans.

Alle har fått sitt.
De blir liggende i den store sengen, det er stille i soverommet. Fire nakne kropper. De ligger parvis, i favn med sin trygge utvalgte partner. De søker ro, en trygg havn. Det er naturlig etter at sterke følelser har ledet dem ut i et ukjent og stormfullt hav av opplevelser. Hendene søker fremdeles rundt omkring på den andres kropp. Men berøringene er nå uten den samme intensiteten. Følelsene er nå bare som dønninger på havet, store runde bølgetopper, etter en stormfull natt. Dønninger som vil bevege havet helt til neste stormfulle natt.
Henrik går ut av sengen. Han kommer tilbake med en flaske rødvin og to glass. Han skjenker i dem begge. Gir det ene til Nora. Det andre til Lotte.
Vi får dele på glassene, sier han.
Nora sitter på knær i sengen. Henrik ser på den deilige unge kvinnekroppen mens hun legger hodet bakover og drikker, den glatte musa hennes er så ufattelig vakker! spesielt for han, som kjenner henne.. Han smiler til henne. Hun legger ikke merke til det. Hun gir glasset til Teo.
Teo tar en stor slurk, mens han hele tiden har blikket festet på Nora, de mørke øynene hennes glitrer, for han.

Alt har en ende, de har alle hatt sin del av moroa.
Festen er over. De takker hverandre for en fin kveld, fine opplevelser.
Nora og Teo følger de to gjestene ut i den mørke natten.
Farvel, god natt, og på gjensyn!
Henrik og Lotte forsvinner arm i arm rundt hjørnet av hekken som skiller leilighetene.

Nora og Teo blir stående og se på stjernehimmelen. Det blinker der oppe. Av og til noe rødt, av og til noe hvitt. Lysene beveger seg sakte mot øst.
Nye feriegjester! sier Teo. De lander om knapt 10 minutter. Sikkert mange som gleder seg!

Nora tenker på morgendagen. Hun tar et godt tak rundt Teo, klamrer seg fast. Hun gleder seg hun også. 

Profilbilde Tymbro99 15-02-24, 13:43
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Historiene diner er helt utrolig flotte!

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 15-02-24, 14:21
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Tymbro99

Tusen takk, det er alltid deilig å få skryt!

(Og samtidig hyggelig at du likte det du leste)

Profilbilde Lyst 17-02-24, 11:39
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 10 / 0 / 0

Velskrevet og deilig!

Takk!🥰

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 17-02-24, 22:13
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde

Det beste komplimentet jeg kan få, takk.

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 17-02-24, 22:15
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Lyst

Hyggelig tilbakemelding.

Profilbilde Mann63oslo 28-02-24, 09:24
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Vakkert og deilig !  Gleder meg til sommer og nakenstrand !  Veldig godt skrevet !

Profilbilde oslomann1961 12-04-24, 14:44
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig historie det der. Herlig å sitte her å runke og lese dette.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.