Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 14-02-24, 11:59
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Det var lørdag morgen. De to venneparene hadde kommet sent til hytta, og hadde gått rett til sengs kvelden i forveien.
Simen og Vilde gledet seg alltid veldig til disse hytteturene med Espen og Karina. Mennene var barndomskamerater fra skoledagene. De to parene hadde kjent hverandre i flere år, og hadde hatt både ferieturer og mange andre fine opplevelser sammen. De slappet av i hverandres selskap, tenkte veldig likt, og var åpne om det meste, også om sex. Og, når det gjelder det siste, var hytta til Simen og Vilde blitt et slags hemmelig paradis for de to parene. Hit dro de om sommeren når været var fint, og anledningen bød seg. For å hygge seg med sol, bad, grilling og mye deilig og variert sex.
Hytta lå på en liten øy ytterst ute i fjorden, ganske usjenert, hvor de kunne slappe av og kose seg hele dagen, helt uten klær. Det var det som gjorde disse helgeturene så spesielle. De elsket den deilige frihetsfølelsen det ga dem dette private nakenparadiset.
Og endelig lå forholdene til rette, både med hensyn til barnepass og vær, for at de igjen kunne tilbringe en slik helg i fellesskap.
Simen våknet strålende opplagt etter en natt i den friske skjærgårdsluften. Det var et nydelig lys fra en blank sol på en klar himmel. Han stod og så ut av soveromsvinduet, han hadde en god følelse i kroppen. Den lave solen sendte et skrått lys over terrenget og det korte gresset i den lille hagen. Et gress som ble beitet ned av frittgående sauer. Gradestokken viste allerede 20 grader, det ville bli en varm sommerdag.
Kona hans, Vilde, hadde listet seg ut av sengen før han våknet, han så henne ute i hagen. Han visste at hun likte denne stille morgenstunden for seg selv. Spesielt her ute på øya.
En enkel benk stod plassert ved en liten bergknaus foran den lille øyas eneste tre, et tre som han selv hadde plantet for mange år siden. Der satt hun, og leste i en bok. Hun satt med benene i kors, løftet av og til blikket og så ut til å bare nyte øyeblikket, og de varme strålene fra solen som steg opp fra øst. Hun var deilig naken, hun var som Eva i Edens hage.
Det samme tenkte Simen, som holdt øye med henne fra vinduet.
Han elsket å se den fine kroppen hennes i slike vakre omgivelser. Han tvilte på at hun leste så mye. Hadde nok boken med først og fremst for å kjenne på den avslappende følelsen det var å ha noe å holde i, noe stille og trygt mellom hendene. Et slags håndarbeid, som tilførte en behagelig stemning og ro til øyeblikket.
Soveromsvinduet stod på gløtt. I luften var det lyder som hørte øya til. Humler som surret, et par måkeskrik, en skarp tone fra en tjeld, og av og til, en sau som kunne høres i det fjerne. Det var gode lyder, som gjorde noe med deg, gjorde deg glad, og rolig. Han var sikker på at Vilde tenkte og følte det samme som ham. Han så det på henne. Han følte det. Hun så harmonisk og rolig ut der hun satt, som en fe fra eventyret.
Vilde la fra seg boken. La den forsiktig ved siden av seg, på benken, for at den skulle ligge tørt. Det kunne være morgendugg i gresset.
Hun lente seg bakover, lot lårene skli litt ut til siden. Hun la hodet tilbake og så opp mot den skyfrie himmelen. Den høyre hånden hennes søkte ned mellom lårene.
Simen fulgte henne med øynene, og kjente straks igjen de elegante små sirkulære bevegelsene. Hun strøk en finger opp og ned, la hele hånden over musa, og masserte hele området med en myk hånd. Av og til strøk hun seg nedover lårene, på innsiden, og utsiden. Hun hendene løpe over den myke kvinnekroppen. Hun kjælte med huden sin. Bevegelser som fortalte om velvære, om behag, lyst, frihet og glede.
Hun klemte forsiktig på det ene brystet. La håret bakover. Strøk seg nedover magen. Hun begynte etter hvert å jobbe mer konsentrert og systematisk rundt det viktigste punktet på kroppen, der alt kom fra.
Benene gled litt lenger til siden. Hun sank enda litt lenger ned med rumpa, lå nå helt på kanten av benken. Den hvite huden hennes reflekterte sollyset bedre enn omgivelsene. Sollyset tegnet, med små skygger, de intime kurvene på kroppen hennes.
Simen hadde helt uten å tenke begynt å runke. Den ene hånden hans hadde på instinkt funnet veien ned til den stive penisen, uten at han selv hadde lagt merke til det. Blodet banket der nede. Han runket forhuden rolig fram og tilbake. Han så ned, kuken føltes enorm, gigantisk og knallhard i hånden. Han fulgte hele tiden nøye med på konas små bevegelser. Hun elsket med seg selv, han elsket med henne, i hemmelighet. De elsket naturen, sin egen natur, og livet, alt var slik det skulle være.
Hun kom raskt, han kjente kroppsspråket hennes. Hun liksom stivner til i noen små sekunder, mens de behagelige bølgene flyr gjennom kroppen. Avslutningsvis legger hun hodet litt bakover, mens hun trekker et par dype åndedrag. Straks etterpå blir hun helt rolig, som om noen la et mykt pledd over henne, og hun finner tilbake til sin normale stilling, sittende på en benk, som om ingen ting var hendt.
Hun så ned mellom benene, kjente etter med et par fingre, tørket fingrene på en gresstue ved siden av. Tok deretter igjen opp boken. Hun så myk og avslappet ut der hun satt, igjen med benene i kors. Fredelig, harmonisk og tilfreds.
Simen hører lyder fra den andre siden, fra annekset som ligger mot hovedbygningen. Det er så stille at han hører selv den minste ting.
Karina kommer til syne i døråpningen. Hun tar et par skritt fram for å komme i varmen fra solstrålene. Hun strekker armene over hodet, vinker og smiler glad til Vilde, som smiler tilbake. Karina lar blikket vandre, tar de skjønne omgivelsene til seg, ser ut til å puste dypt et par ganger før hun beveger seg i retning der Vilde sitter. Hun ser ned, det er sikkert kjølig dugg i gresset, tenker Simen. Hun blir kald på føttene. Hun er naken hun også. Hun går korte rolige skritt. Puppene ser ut til å gynge litt for hvert steg. Eller er det ønsketenkning fra Simen? Det er helg, hun har fri, hun er fri. Han nyter synet av den nydelige sexy kvinnekroppen full av positiv energi og livslyst. Han ser på måten hun går på at hun er oppstemt og glad, løftet av en god stemning. Hun hilser på Vilde med en god klem, de kysser, et lett kyss på munnen. Karina blir stående foran henne. De utveksler noen ord. Vilde legger boken fra seg, og trekker henne til seg, hun vil kysse mer. Karina bøyer seg ned, legger hendene på skuldrene til Vilde, og svarer på invitasjonen, hun legger hodet litt på siden, motsatt vei av Vilde, de kysser et langt intimt kyss, avbryter, og utveksler noen ord, før de igjen kysser, enda mer lidenskapelig.
Karina legger en hånd på det ene brystet til Vilde, kjæler med henne. Hånden til Vilde stryker over rumpa til Karina. Hun hadde alltid vært litt misunnelig på den faste deilige rumpa hennes. Simen nyter synet. Runker. Han har sett de to jentene hatt sex flere ganger før. Tydelig at de har savnet den intime kontakten. De elsker hverandre, det er greit, helt ok, bare fin kjærlighet, på en annen måte. Han gleder seg til å se dem igjen. Deilig å se dem så kåte begge to. Det blir en herlig dag!
God morgen jenter! høres det fra den andre siden.
Espen har våknet og står mysende på dørstokken, han ser over på de to på benken. Han tusler rolig mot dem. Simen ser at Espen har hatt morrabrød, forhuden er trukket tilbake, pikken hans dingler halvstiv mellom benene når han labber, på sin maskuline lite grasiøse måte, over det lille tunet mot dem. Simen ser ned på seg selv, må nok vente noen minutter før han kan gå ut han også.
Heisann! sier Espen og stopper opp foran de to ved benken. Forstyrrer jeg? spør han smilende.
Neida! på ingen måte! kom det fra damene.
Han lener seg ned og gir Vilde en god klem før han tar omkring Karina og setter seg sammen med henne. Han gir henne et lite kyss og tar hånden hennes.
Noen minutter senere våger Simen seg fram, føler seg mer representativ nå, han spør fra døråpningen; skal vi lage frokost?
Vilde vinker han til seg.
Han spaserer mot dem.
God morgen alle sammen!
Vilde ser på pikken hans fra siden når han hilser på de to andre, den er også halvstiv, hun smiler lurt, Karina krever en god klem.
Ok, hvordan starter vi dagen? spør han og gir kona et søtt kyss på kinnet.
Sett deg og slapp av! sier hun med et smil.
Simen tar plass ved hennes side. Det blir stille.
Jentene lener seg tett inntil hver sin mann. De leker med hver sin pikk, ikke seksuelt, mer ubevisst og nærmest av gammel vane. Vilde veier pikken til Simen i hånden, flytter på den, dytter den litt fram og tilbake. Simen smiler forelsket til henne. Karina legger Espens til siden, mot det ene låret, så det andre. De utveksler kjærlige blikk.
Mennene nyter oppmerksomheten, smiler til hver sin herlig kåte jente.
Vilde ser på Karina. De tenker det samme. De begynner å runke hver sin mann. Det går raskt, store forventninger ligger i bunn, har bygd seg opp. Begge mennene er klare på et blunk.
Vilde reiser seg og sier at hun stikker og henter et pledd.
Hun er straks tilbake, hun har også med en liten pakke våtservietter.
De hjelper alle til med å strekke det store pleddet ut over det duggvåte gresset.
Mennene tar over kommandoen og styrer damene sine ned på rumpa, dytter de deretter kjærlig bakover på ryggen. De setter seg selv på knærne og sprer benene på hver sin kvinne. De presser lårene godt til siden slik at jentene åpner seg.
De begynner å slikke. De blir straks som to store sultne rovdyr. Manerene forsvinner. Utålmodige og klumsete stikker de tungen grådig inn i den våte sprekken for å smake, byttet sitt.
Karina og Vilde hviler seg på albuene, ser på hverandre, ler litt mens de koser seg med at mennene deres kiler og stimulerer dem på denne intime måten. Jentene kniser og flørter til hverandre. De blir utålmodige, de er klare.
Mennene reiser seg opp, runker den stive kuken noen små sekunder.
Vilde strekker ut en hånd og tar tak i kuken til Simen og trekker han til seg.
Mennene lener seg over hver sin jente, og styrer kuken inn mellom benene hennes. De presser seg innover, samtidig, sakte. Espen ser over mot Simen. De smiler til hverandre. De legger seg tungt over damene, og kysser hver sin. Simen løfter seg på to strake hender, og blir liggende over Vilde. Espen gjør det samme. Begge trekker seg rolig ut. De to stive penisene glinser av saftene deres. Mennene ser over på hverandre, ser på hverandres stive penis. Uten et ord presser de seg inn igjen. Simen ser over på pikken til Espen som glir rolig inn og ut av Karina. Deretter er det hans tur.
Vilde åpner øynene, legger hodet litt til siden og ser på Espen som holder helt stille, med pikken helt inne i fitta til Karina.
Espen holder blikket på Vilde mens han begynner å pule Karina. Kuken går inn og ut av den glinsende sprekken hennes. Han holder hele tiden blikket mot Vilde.
Det er noe arrogant og flørtende over blikket hans, som om han sier "se hva du går glipp av!".
Karina stønner for hvert støt. En liten ufrivillig lyd kommer fra den vakre munnen for hver gang han støter inn i den varme våte musa hennes.
Vilde ser på venninnen sin. Karina føler det, og åpner øynene, ser tilbake. Blikket er helt nøytralt, hun er i en rus av opphisselse.
Begge mennene puler i en rolig jevn rytme.
Det er helt stille rundt dem, kun deres intime lyder høres.
Mennene nyter høylydt det varme trykket fra underlivet til jentene rundt den blodsprengte harde kuken.
Jentene elsker å kjenne hvordan de gir de store sterke mannekroppene denne intense lysten på dem. De elsker å kjenne hvor hard og stiv penisen deres er, bare på grunn av dem, kun for deres skyld. Begge jentene har lukkede øyne.
Alt går rundt, kloden dreier, og alt er bare deilig. Jorden er forent med himmelen, og himmelen er blå over det hele, ingen ting er mer fantastisk enn akkurat nå, dette øyeblikket. På berget ovenfor står to måker og ser på.
Da følelsene hadde roet seg var klokka passert 10.
De ble enige om at det var tid for frokost.
Jentene satte seg opp. Det rant en stripe med sæd ut av fitta til begge to.
Simen la merke til det, Espen også. Det gjorde dem ikke mindre sexy!
Vilde gikk og hentet pakken med våtservietter, som hun hadde lagt på benken. Hun ga en til Karina, de tørket seg mens de fleipet til mennene; for noen kåte okser!
Mennene flyttet bord og hagemøbler slik at de kunne sitte i solen. Jentene hentet fram brød og pålegg. Mennene gjorde sin jobb raskt, de satte seg til og koste seg med synet av de to deilige damene som svinset nakne fram og tilbake og dekket bordet. Simen hadde mest øyne for den deilige rumpa til Karina, Espen lot blikket hvile litt ekstra på de deilige fyldige puppene til Vilde. Det var en flørtete og god stemning. De spiste og koste seg, pratet om hvordan de skulle nyte dagen de hadde foran seg. Jentene skulle sole seg og slappe av. Espen skulle hjelpe Simen med å legge nytt panel på naustet. De hadde kommet et stykke på vei, men hadde noe igjen.
Etter at frokosten var inntatt, og bordet ryddet, dro jentene fram solmadrasser og håndduker, og det de ellers trengte for en lang og deilig dag i solen. Mennene gikk til boden og hentet nødvendig verktøy. Jentene rigget seg til på en liten lun gressbakke som lå like ved den ene naustveggen. De måtte selvsagt ligge slik at de kunne følge med på arbeidet, og mennene måtte selvsagt ha noe å hvile blikket på når de tok pauser. De startet like godt med en pause, det var ikke noe å stresse med, taket var på plass, det hadde de tatt en tidligere helg, bare panelet på veggene manglet. Simen tok to øl opp av kjølebagen og ga den ene til Espen. De satte seg på bryggekanten som naustet var bygd på. Espen tok fram en pipe. Simen humret. Ingen av de røkte til daglig, men Espen hadde denne fikse ideen om at pipe hørte til kysten og sjølivet. Han dro fram en pakke pipetobakk med bilde av ei skute på framsiden. Han stappet pipa og fyrte opp. Det var en fantastisk god lukt, det var de enige om. Han tok et par gode drag og ga pipa til Simen. Han tok et par dype drag han også. De småpratet, om hvor de skulle begynne, hvor langt de ønsket å komme, satte seg et slags mål for dagen, og innimellom kommenterte de damene som lå og varmet de nakne deilige kroppene sine i sommersolen.
Vilde vinket til dem, og sa noe til Karina. Damene snudde seg over på magen for å terge de to.
Etter den korte planleggingspausen ble mennene enige om å komme i gang.
Det var veldig varmt så arbeidslysten var ikke all verden. De svettet allerede i den sterke varmen.
Jentene vurderte allerede å ta seg et bad. De lå nå og delte en boks med øl. De hvisket til hverandre og fulgte med mennene som var godt i gang med snekkerarbeidet. De likte det de så; to nakne muskuløse menn som jobbet. De sterke armene, muskuløse rygger, og noen svette hårtjafser i panna. De tykke pikkene som hang der mellom benene, de var som to urmennesker. De lå bare og nøt synet av de to. Av og til kommenterte de noe, lavt til hverandre. Men de lå mest stille, slappet av, lot blikket vandre diskret.
Mennene følte at de ble betraktet. De hadde ikke noe i mot det. De stilte seg gjerne med framsiden til, når de tok en slurk av ølboksen, det var en herlig flørt, til alles tause begeistring.
Det ble hyppige pauser. Det ble en del øl, det var meningen. Den virket sterkt i varmen. Simen knyttet et tørkle på hodet. De satt usjenerte på en stor stokk vendt mot der damene lå. Espen tok fram pipa igjen. De tok noen drag hver. Simen var kåt, han kjente at han hadde lyst på Vilde igjen. Espen var også kåt. Begge pikkene var halvstive, men det var for tidlig. Damene fulgte med, de måtte dele en øl til.
Gutta bestemte seg for å ta et bad.
Det var kaldt og deilig i vannet. Damene fikk med seg alle detaljer ved de to nakne mannekroppene som kom dryppende våte opp av vannet.
Badet hjalp, pikkene krympet og de fikk jobbet en bra time etterpå.
Vilde fulgte Espen med øynene. Han stod oppe i en stige og holdt oppe en planke mens Simen spikret. Hun så på den muskuløse svette ryggen hans, de sterke armene. Blikket gikk nedover mot de slanke hoftene, den faste deilige rumpa. Penisen hans var godt synlig også bakfra, den hang der mellom de slanke og spenstige lårene. Sannelig hadde han store baller, tenkte Vilde, en del større enn Simen. De var glattbarberte, det var Simens også forresten. Hun gledet seg til å se han pule Karina igjen. Den ene hånden hennes fant veien ned mellom benene, hun la seg over på magen.
Gutta merket seg at damene delte enda en øl. Den virket nok bra i sommervarmen. De lå nå tett sammen på madrassen. De lå på magen. Karina hadde lagt det ene benet over benene til Vilde, de flørtet.
Simen så at de kysset. Han nikket mot Espen. Begge mennene fulgte med. De besluttet å ta en pause igjen, en ny boks iskald øl. De satte seg til, med utsikt til jentene.
Vilde tok en stor slurk av ølet og ga boksen til Karina, som drakk opp resten. Deretter la hun seg på ryggen, Vilde snudde seg og krøp over henne. De la seg til i en 69'er. De begynte å slikke.
De to mennene fulgte med, de elsket denne underholdningen.
Jentene byttet stilling, de la seg nå på siden begge to, og løftet det ene benet slik at den andre skulle komme til.
Mennene begynte å runke til dem. Det var et herlig syn for de to gutta å se jentene slik, med et godt grep rundt lårene til den andre og med hodet begravd i det våte og deilige kjønnet hennes.
De hørte små lyder fra de to jentene. De var skikkelig kåte. Men de holdt det bare gående i noen minutter, før de igjen la seg likt på madrassen.
Tettere nå. De fortsatte å kose. Kysset litt, og tok på hverandre, før de igjen roet seg.
Karina reiste seg og gikk ned til vannet for å tisse. Hun satte seg på huk i vannkanten.
Simen fulgte med, han så en gylden stråle med tiss sprute fra mellom benene hennes og ned i vannet. Når hun var ferdig gikk hun litt til siden og skvettet rent sjøvann mellom benene før hun kom tilbake.
Simen var nesten svimmel, det var så utrolig sexy! Det var bare en greie han hadde.
Vilde spurte om noen var sultne. Jo, det var de. Hun reiste seg for å gå og smøre noen sandwicher. Karina ble med.
De satte seg alle sammen på den store solmadrassen til jentene. Mens de satt og spiste og småpratet kjørte en båt forbi. Den saktnet farten og passerte i lav hastighet. Den var ikke så veldig langt unna. De så to lyse hoder i båten.
Nysgjerrige unggutter? fleipet Espen.
Jentene smilte.
Sikkert lånt båten til faren, kom det fra Simen. Jeg kjenner igjen båten fra den viken som ligger nærmest på fastlandet.
Tror jeg har sett de to guttene før, på butikken, kommer det fra Vilde. Greit nok, spennende for unggutter, de henter vel en kikkert tenker jeg, sa hun og smilte. Nok om det, alle ferdige? Ja, alle var ferdige.
Da vil vi se dere gutta, fortsatte hun, og smilte lurt til Karina.
Det var greit. Hverken Espen eller Simen var bi, men de hadde ikke noe i mot å underholde damene litt. De hadde gjort det før.
Vilde ryddet papptallerkener til side og ga Simen en dytt for å hinte om at det var bare å sette i gang.
Espen la seg bakover og støttet seg på albuene.
Simen satte seg på knær foran ham, og tok tak i kuken hans, runket den et par ganger før han tok den i munnen.
Jentene satte seg ved siden av for å se på.
Simen sugde og slikket den voksende kuken til Espen, han sleiket rundt kukhodet mens han runket. Han tok den langt inn i munnen, lot leppene gli opp og ned på den voksende staken, mens han klemte forsiktig på ballene hans. De hørte at Espen likte behandlingen. Han tok tak og runket litt selv mens Simen slikket kukhodet.
Damene koste med seg selv mens de nøt synet av de to mennene.
Kuken til Espen var nå i full størrelse. Blodårene svulmet. Simen hadde trukket seg tilbake, Espen satt nå og runket seg selv.
Bytt nå! kom det fra Karina.
Simen la seg bakover på albuene og Espen gikk ned foran ham. Han tok tak i den halvstive kuken til Simen og lot tungen gli opp og ned på undersiden noen ganger, før han tok den i munnen. Han sugde og knadde ballene hans samtidig. Vekslet mellom å suge og slikke ballene hans. Han var ganske kåt selv nå og gapte over staken til Simen, syntes det var deilig å kjenne når kuken til kompisen vokste i munnen.
Damene la merke til at kuken hans fremdeles var helt stiv, den vippet litt av blodet som banket i den. Det var tydelig at han ble kåt av å suge Simen!
Vilde smøg en hånd under han der han satt bøyd over kuken til kameraten. Hun fikk tak i den stive pikken hans, runket den et par ganger bare for å kjenne. Deretter reiste hun seg og stilte seg foran ansiktet til Simen. Senket hoftene litt og gnidde musa mot munnen hans. Hun kjente den ivrige tunga hans sleike opp og ned fitteleppene.
Hun fikk han til å legge seg på ryggen. Hun satte seg tungt ned på ansiktet hans, mens hun knadde brystene sine. Rikket seg litt og spredde rumpeballene slik at han skulle komme til mot rumpehullet.
Simen svarte ved å stikke tungespissen mot det trange hullet hennes, han fikk så vidt tungespissen inn.
Vilde ga fra seg et lite hyl av tilfredshet. Hun tok tak i hodet hans med begge hendene og presset han hardt mot underlivet sitt.
Karina trakk Espen vekk fra kuken til Simen, det var nok kuk nå. Nå ville hun ha hans oppmerksomhet. Hun la seg på ryggen og ledet hodet hans ned mellom benene.
Espen var helt vill av opphisselse, han klarte ikke slikke lenge før han kastet henne rundt og stilte henne på alle fire, med rumpa til værs. Han styrte kuken inn i den glatte deilige musa hennes. Hun var søkk våt, kuken gled lett inn, helt inn. Han pustet dypt, fikk øye på Vilde som fremdeles satt på ansiktet til Simen og ble stimulert i rumpehullet.
De holdt øyekontakten. De så hverandre nærmest som gjennom en tåke, en tåke av beruselse, han så den nydelige glinsende fitta til Vilde, de slanke fingrene hennes som sirkulerte elegant på klitten for å forsterke den deilige opplevelsen hun hadde i rumpa.
Han begynte å pule Karina, mens han hele tiden så på Vilde.
Hun fulgte kuken hans med øynene mens den gikk inn og ut av fitta til venninna.
Det gikk for henne, hun kom flere ganger, i små men sterke orgasmer, de holdt øyekontakten hele tiden. Hun var fantastisk der hun satt og gnidde seg på ansiktet til mannen sin.
Espen fuktet en finger og stakk den inn i rumpehullet til Karina.
Det gikk et støt gjennom kroppen hennes med det samme.
Vilde smilte til han, han smilte tilbake. Vilde snudde seg og tok tak i kuken til Simen med den ene hånden, hun lot tungen gli opp og ned på den, slikket de glatte ballene hans, før hun til slutt gapte over den stive pikken. Tok den så dypt hun bare maktet.
Simen var hjelpeløst kåt, han kom nesten med det samme, sæden sprutet inn i munnen på kona.
Hun runket og svelget unna, klemte ballene forsiktig for å få ut alt. Det tok tid, tok sikkert et ett minutt før han begynte å bli slapp og den siste dråpen kom ut.
De var utmattet, begge to. De ble liggende å se på de to andre.
Espen hadde nå hele fingeren inn i rumpa til Karina. Han pulte henne både i fitta og rumpa. Hun lå framover på albuene, ga fra seg små koselyder.
De så at hun rykket til da hun endelig kom i en sterk orgasme. Espen knullet henne gjennom hele orgasmen, når hun endelig roet seg dro han seg ut og la seg ved siden av henne, tok tak i hodet hennes og presset munnen hennes ned på den knallharde staken.
Karina var smått omtåket av den sterke orgasmen, men hun gapte over.
Espen jokket inn og ut av munnen hennes, knullet henne i ansiktet, dro hodet hennes fram og tilbake og munnpulte henne.
Det så rått og brutalt ut, men hun var med på det. Hun knadde ballene hans med den ene hånden. Lot han lugge henne fram og tilbake.
Han kom ikke, hun visste hva hun skulle gjøre. Hun la seg på ryggen, la hodet godt bakover. Espen satte seg over henne og presset den store kuken inn i munnen hennes igjen, ovenfra, og helt ned i halsen.
Vilde så en kul på halsen til venninna hver gang kuken var helt inne.
Der! endelig! der kom han, den kåte oksen! han presset på, og sprutet all sæden ned i halsen hennes. Han stønnet tungt, og la en hånd utenpå halsen hennes der kulen fra kuken var, strakte seg og la den andre hånden på fitta hennes i det han satte i et brøl, som en gal løve, tenkte Vilde. Det var så merkelig å se leppene til venninna helt inne mot kroppen hans, helt inne mot de sorte kjønnshårene.
Gi henne luft! sa Vilde.
Espen trakk seg ut, kuken var full av spytt og slim fra henne.
Karina klarte seg bra. Hun smilte tappert til Vilde, hadde litt tårer i øynene. Hun la seg over den slappe oksen sin. Og koste med den glinsende blodsprengte kuken hans.
Vilde la seg på brystkassen til Simen og gjorde det samme, og var glad tross alt, for at han ikke var fullt så gal som Espen.
Hun ble litt ettertenksom, da hun så ut over havet la hun merke til den båten hun hadde sett tidligere, den lå nå litt lenger ut. De hadde nok kikkert. Spennende for to unge gutter. Tenkte hun for seg selv.
Simen delte ut øl til alle. Det passet bra. Solen stod lavere nå, men det var fremdeles mye igjen av dagen. Espen tok fram pipa. Han måtte slappe av litt ekstra sa han. Pipa gikk på rundgang. Jentene ville også prøve. Begge tok flere dype drag, de likte det. Det luktet så godt! Det var en god og avslappet stemning etter den deilige sexen. Espen måtte tisse, Simen også. De gikk opp på brygga for å tisse fra kanten. Strålen gikk i en lang bue ned til sjøvannet. De stod der nakne begge to og småpratet, og tisset, som to smågutter. Jentene kniste av de to spretne gutterumpene som stod der. Da mennene hadde ristet av den siste dråpen satte de igjen i gang med arbeidet. Det var siste økt før kvelden. Damene gikk rundt de av og til, for å forsøke å forstå hva de holdt på med. Testet noe av verktøyet. Gutta instruerte, men det var bare for moro og tøys. Det lå selvsagt mye flørt bak det hele. Jentene brukte anledningen til å vise seg fram. De digget det, visste jo at gutta elsket dem, den nakne kroppen deres. Det var en fornøyelse å la dem se alt. Det ga en så deilig følelse, litt barnslig morsomt. Det var spennende.
Det nærmet seg kveld. De begynte å tenke på å runde av arbeidsdagen. De samlet sammen det verktøyet de hadde brukt og la det tilbake der det hørte hjemme. Mens de holdt på fikk Espen øye på noe. Han syntes han så noe røre på seg i bakgrunnen, bak naustet, en 30-40 meter unna. Han ble stående og se. Han hvisket til Simen. Begge holdt øye med et bestemt punkt der borte. Sannelig var det noe som rørte på seg.
Det var to hoder! Det lyse håret fra to gutter vistes ganske tydelig i det lave sollyset.
De spionerer! sa Espen, med lav stemme.
Ha! de to luringene, de har lagt båten til på den andre siden og gått over øya og hit, svarte Simen.
Han fikk Vildes oppmerksomhet. Fortalte det hele med lav stemme.
Hun klarte så vidt å dempe en latter.
Gi dem en opplevelse for livet! foreslo Simen.
Espen hørte hva han sa, og smilte ved siden av.
De to jentene snakket litt sammen. De diskuterte. Karina syntes det var en morsom idé.
Jeg er klar sa Karina.
De snudde seg andre veien, slik at de to nysgjerrige skulle få se alt. Settingen gjorde dem så kåte at de begynte straks å onanere. De gikk til madrassen og la seg side om side og kniste til hverandre mens de lot fingrene jobbe med den glatte musa. Tanken på at de to nysgjerrige guttene kanskje satt og runket til dem nå nokså opphissende.
Vi gir dem noe ekstra sa Vilde. Kom! sa hun og reiste seg opp.
Karina reiste seg også. De begynte å kysse, mens de onanerte hverandre. Hele tiden hadde de to små hodene i øyekroken.
Er du sikker på at de ser oss dersom vi ligger flatt på madrassen da? lurte Karina på.
Ja, helt sikker, svarte Vilde.
Da legger vi oss og fortsetter der!
Ok.
Karina la seg mellom benene til Vilde, som blunket til henne og sprikte villig. Hun begynte å slikke. De byttet på, merket at de ble ufattelig våte og kåte begge to av tanken på at de to som spionerte på dem. De to guttehodene rørte på seg stadig vekk, de var nok ivrige nå, tenkte jentene, lattermilde.
Skal vi ikke gå mot de, foreslår Karina, se om de får panikk?
Hehe, god idé, svarer Vilde. Vi kan gå i deres retning, se hvordan de reagerer. Vi kan liksom gå en tur. Skremme dem litt.
De reiste seg opp. Liksom snakket og ble enige om noe, kastet et blikk på mennene i naustet som også fulgte ivrig med på moroa som pågikk.
Skal ikke se bort fra at de to der, sa hun og pekte mot Espen og Simen, er like ivrige.
Karina fniste og nikket.
De går i retning spionene. De holdt hender. De liksom småsnakker. Stopper og kysser av og til. Går sakte, og følger hele tiden med på de to små hodene. Det så virkelig ut som de også snakket, de så litt stresset ut i bevegelsene, hodene snudde stadig på seg.
Jentene hvisket til hverandre: Småguttene var nok forvirret, lurte på hva som skjedde, og hva de skulle gjøre hvis...
Jentene gikk sakte videre, de svingte litt til siden for å ikke gå for direkte mot det stedet de to lå. Guttene lå bak en knaus, gresset gikk hele veien mot den lille knausen.
Jentene stopper opp når de er en 15-20 meter unna. De blunker til hverandre, kysser igjen, mens de fingrer hverandre. Vilde lar en finger gli opp og ned sprekken før hun stikker den dypt inn i musa hennes. Karina stønner, litt overdrevet kanskje, hun liker det jo, men tar i litt ekstra. Vilde fingerpuler henne, hun kjører fingeren inn og ut av henne noen ganger, før hun tar den ut og slikker og suger på den.
Milde Moses! dersom de ser dette! Karina himler med øynene.
Vilde hvisker lattermild tilbake, klart de ser, de er under 20 meter unna!
De kommer til å runke resten av livet til dette! sier Karina hviskende.
Minst! svarer Vilde og holder på å le seg skakk.
Vi må gi oss før det rabler for dem, kommer det fra Karina.
Nei nei! dette tåler de! Dette er guttedrømmen deres! De kommer til å digge dette minnet for evig og alltid.
Vilde stikker enda en gang fingeren inn i musa til venninna. Du også! hvisker hun.
Karina gjør det samme, stikker en finger inn i musa til Vilde, og fingerpuler venninnen.
De ser hverandre inn i øynene mens de står der, med hver sin finger dypt inne i musa til den andre. Det var ikke bare gøy, de ble jo utrolig kåte selv også. De jokker fingrene inn og ut på hverandre, tar den rolig ut og lar tunga gli opp og ned på den før de stikker hver sin finger inn i munnen.
Plutselig forsvinner begge hodene fra gjemmestedet.
Oi! hva skjer? hvisker Vilde. De er borte!
Jentene ser spørrende på hverandre.
Ble det for mye for dem? Vi går bort dit, sier Vilde. Hun trekker den andre med seg.
De går sakte, mens de følger med nøyaktig det stedet hvor de for få sekunder siden så de to hvite hårdottene.
Ingen ting. De er borte.
De ser at det var et perfekt sted å spionere fra. Vilde ser etter eventuelle spor. Lynget er helt klart nedtrykt der de har ligget.
De har løpt ned den veien, sier hun og peker mot en kløft på baksiden. Ok, moroa er over, sier hun og smiler til venninnen.
De går leende tilbake til naustet og de to som også hadde fulgt nøye med. Da de er tilbake møter Simen dem ivrig.
Bare vent! innen 10 minutter vil vi høre en motor som starter opp.
Ganske riktig, etter ca 5 minutter hørte de en motor starte fra den andre siden av øya.
De brast ut i latter alle sammen, det var nærmest av lettelse over at spenningen var utløst.
Jentene ryddet sammen sakene sine de også, mens de fniste og lo av det som nettopp hadde skjedd.
Sammen gikk de til hovedhytta for å arrangere kveldskosen.
De diskuterte seg fram til den beste plassen på området, et sted hvor kveldsolen ville vare helt til solnedgang. Simen og Espen laget til et lite bål, og hentet det som trengtes av grillutstyr. Jentene krydret og tilberedte maten. Rikelig med drikke ble hentet fram. Når alt var rigget ferdig gikk de etter tur i den ene dusjen de hadde tilgjengelig i hovedhytta. Guttene gikk først, de brukte kortest tid, og de skulle sørge for god fyr på bålet, rigge opp hagemøbler og diverse, mens damene gjorde seg ferdige.
En halv time etter mennene kom jentene.
De kom sammen, med hvert sitt matbrett med deilig grillkjøtt. Nydusjet og med vått hår som var gredd bakover.
Gutta slukte synet av de to nakne kvinnene som gikk så mykt og deilig mot dem. De var som to velduftende havfruer i lyset fra den lave kveldsolen. Gutta følte at de hadde ventet en evighet, og nå fikk sin belønning. En frisk og deilig duft av shampo hang igjen i luften når de passerte med grillmaten. Espen og Simen satt som to hypnotiserte skolegutter, helt stille, og nøt synet av de to bakfra, når de bøyde seg ned og satte fra seg matbrettet.
Da har dere vel alt som skal til for at dere skal kose dere! kom det fra Vilde.
Hun stilte seg foran de to mennene, og strøk det våte håret bakover med begge hendene, hun blunket til Karina, som stod ved hennes side. Jentene så frekt mellom benene på de to mennene. Pikkene deres talte sitt tydelige språk..
De hang halvstive og svulmende mellom de sterke lårene. Kuken til Simen var litt større enn Espens. Spesielt når den var slapp.
Vilde bøyde seg ned og trakk forhuden tilbake på begge penisene, slik at det glatte hodet kom fram.
Sånn! sa hun ertende.
Enig! kom det fra Karina. De er finest slik!
Mennene smilte liksom oppgitt til hverandre. Espen reiste seg for å legge maten på grillen. Simen gjorde seg klar til å mikse sommerdrinker til alle. Han mikset og skjenket i glassene, fylte på med is fra isbøtta.
Vær så god!
Alle gikk og hentet hvert sitt glass.
Det dugget godt på glassene. De satte seg i hver sin toseters sofa foran bålet som nå hadde god fyr.
Det var helt stille, det knitret i de tørre vedkubbene. Noen gnister steg til værs. Det freste fra maten. Espen gikk av og til fram og flyttet litt på kjøttstykkene.
Vilde lente seg mot Simen og la den høyre armen rundt ham. Hun løftet deretter det ene låret og la det over hans. Han kysset henne og la samtidig en hånd på musa hennes som hun nå hadde gjort så tilgjengelig. Han fingret henne og fikk et hett kyss tilbake. Det luktet vidunderlig fra håret hennes!
Espen var grillvakt, det var varmt på grillen, og han måtte stadig følge med. Karina koste med han som best hun kunne.
Hun satt tett inntil han, strøk over den sterke overkroppen hans, nedover den flate magen, småkysset, lekte litt med tunga, og runket kuken hans med rolige bevegelser.
Espen måtte stadig vekk bryte av og flytte på grillmaten. Men var raskt tilbake i sofaen.
Solen ble gradvis rødere. Det oransje kveldslyset, ga de nakne kroppene en varm glød. Det var en herlig kveld! Alle var sultne, alle var tørste, alle var kåte. Og de hadde lagt alt til rette for å tilfredsstille alle de naturlige driftene.
Maten begynte å bli ferdig.
Espen trakk det ene kjøttstykket etter det andre fra grillen og la det over i en lav ildfast form som stod på kanten av grillen. Karina gikk og hentet fram potetsalaten fra kjølebagen. Potetgull og dressinger ble satt fram. Alle hjalp til. Det var øl til maten. Iskalde ølbokser, våte av dugg, ble hentet fram fra en egen kjøleboks. De satte seg til ved hagebordet og startet det hele med en "Skål for sommeren!". De spiste og koste seg. Mat og øl gikk ned i raskt tempo. De var alle sultne. Hadde ikke spist et skikkelig måltid hele dagen, kun drukket øl egentlig.
Til dessert var det jordbær. Det var herlig! Simen måtte inn i hovedhytta og hente mer øl fra kjøleskapet.
Damene var begynt å bli skikkelig frekke av alt ølet. De hadde noen morsomme og drøye kommentarer da Simen kom tilbake med ølet med pikken dinglende fritt mellom benene. "Nå skåler vi for erotikk!" kom det fra Vilde.
De hevet alle sammen glassene. Praten gikk over mot det som skulle komme etterpå.
Karina ble bare mer og mer ulik seg selv. Men de kjente henne godt. Hun var av den typen som ble en del mer frilynt og åpen når hun hadde drukket, hun ble ganske lystig og hadde en fantastisk deilig latter.
Simen merket seg at hun drakk med venstre hånd. Den høyre var under bordet. Den rørte på seg. Det var tydelig at hun satt og runket Espen. Vilde merket det også, hun ga Simen samme behandling. Det ble mye flørting, både med praten og blikkene. Karina sendte stadig et frekt blikk mot Simen. Vilde ga Espen mer oppmerksomhet enn vanlig.
Skal vi bytte plasser? kom det fra Karina.
Ja! god idé! sa Vilde og reiste seg.
De to jentene byttet plasser. Hånden deres gikk raskt under bordet igjen. Nå runket de den andre! De smilte til hverandre. Espen og Simen var ikke misfornøyde. De var ikke så pratsomme som damene, de bare lot de holde på.
Stemningen ble gradvis roligere, nærmest mer konsentrert, den seksuelle lysten gjorde praten mindre interessant.
Vilde klenget nå på Espen, som forsøkte å drikke. Hun fikk han til å søle ut halve ølet. Det ble en liten latter, som endte i en omfavnelse. De to munnene møttes. Espen tok rundt henne og de kysset et veldig etterlengtet kyss. Hånden til Vilde gikk enda flittigere under bordet. Simen kjente igjen den gode følelsen. Han lente seg mot Karina som var mer enn villig. De omfavnet hverandre de også, og ga hverandre et deilig kyss. Det var helt nydelig å kjenne den våte tungen til Karina inne i munnen. Sykt erotisk deilig! Dette var deres eneste anledning til å kysse en annen enn sin egen partner. Alle kjente på den ekstra spenningen det ga. Den ubeskrivelig følelsen en så liten begivenhet kunne gi dem.
Karina var nærmest umettelig. Alt hennes seksuelle begjær ble formidlet gjennom den lekne våte tungen hennes, og den myke varme kroppen som hun presset mot Simen. Hun la den ene hånden mellom benene hans og tok tak i ballene hans mens hun kysset. Hun klemte mykt og deilig mens hun pustet tungt inn i munnen hans. Det var helt fantastisk å kjenne på denne intense lysten hun hadde! Simen besvarte den ved å massere innsiden av lårene hennes. Klemme litt hardt på den myke glatte huden, før han la en hånd over den hete musa hennes, han ble våt i hånden..
De ble enige om at det var best at de ryddet av bordet, og satte inn maten før de fortsatte. Det var litt som om noen slo av musikken og slo på lyset på et utested. De våknet brått alle sammen, men de følte at nå var de i gang.
Det var blitt enda mørkere, like før solen gikk ned. Det meste av lyset kom fra bålet. Simen kastet på flere vedkubber for at det skulle holde hele kvelden. De gjorde plass ved siden av bålet, og la ut et stort pledd. Simen hadde en spilleliste fra Spotify klar, med rolig romantisk musikk, instrumentaler. Han satte på musikken, så dempet at den ga en god stemning uten å tiltrekke seg oppmerksomheten.
De hentet drikkevarene slik at de stod i nærheten. Alle fikk hver sin øl før de tok plass i nærheten av varmen. De satte seg i en halvsirkel. Alle var gode og mette, ganske fulle, og avslappet, blikkene gikk ubeskjedent og direkte der de ville. Ingen tok seg nær av det, hvorfor skulle de det? Det handlet om nytelse og kos, de skulle nyte øyeblikket og hverandre.
Damene satt i lotusstilling, med benene trukket godt opp, og knærne til siden, de viste seg skamløst og villig fram for de to mennene. De lekte med følelsene deres.
Pikken til Espen var stiv kun av alle de visuelle inntrykkene. Den så overdrevent stor ut i det spesielle lyset.
Jentene så på den og smilte. Det blafrende varme lyset fra bålet kastet behagelige skygger på de fine nakne kroppene.
Musikken skapte en fin stemning uten press og forventning. De satt med hver sin øl, drakk av og til, nøt roen og den gode atmosfæren.
Espen tok fram pipa. Tente den og tok noen dype drag. Den deilige duften gjorde at de andre ville smake.
Damene hadde blitt helt hekta. Vilde leste på tobakkspakken mens hun trakk inn den velsmakende røyken. Hun sendte pipa videre til Simen og blåste den deilige blå røyken ertende mot ansiktet hans.
Det var helt vindstille, det la seg en god eim over dem der de satt. De satte seg tettere sammen. Begynte å beføle hverandre på kryss og tvers. Hendene vandret dit de ville. Karina la seg ned på pleddet. Simen krøp på alle fire over henne og kysset henne. Vilde strøk en hånd over de faste rumpeballene hans, inn mellom benene og tok tak i ballene hans som hang beleilig til. Espen masserte de myke puppene hennes. De la seg ned alle sammen. Rullet seg av og til over i en ny stilling, byttet partnere. Kvinnene kysset, hverandre, kjælte på de riktige stedene. Mennene sugde hverandre, runket, og byttet damer. De stimulerte og kjælte ukritisk med hverandres nakne kropper. Hendene strøk mykt og kjærlig. Det var mye myk og varm hud som skulle kjæles, luften var full av kjærlighet og omtanke.
De mest intime plassene fikk mest oppmerksomhet. De lå tett sammen alle fire, gnidde de hete kroppene sine mot hverandre. Simen la seg på ryggen, den stive pikken hans lå flatt oppover magen. Karina satte seg over han, og begynte å gni den våte sprekken opp og ned over staken. Sprekken hennes var som et spor som passet akkurat til den stive pikken. Vilde gjorde det samme med Espen. Det var en konstant og deilig spenning mellom dem. Jentene byttet plass, de to stive pikkene glinset av de våte saftene deres. Jentene gikk ned på dem og lot tunga gli opp og ned på de stive stakene. Deretter flyttet de seg og satte seg på ansiktet til hver sin mann. De roterte med hoftene, gned seg hensynsløst over ansiktet deres, det måtte de bare finne seg i! Mennene tok tak rundt hoftene deres og løftet de litt opp og ned mens de jokket inn og ut med tungespissen. Jentene satte seg tungt over dem, og presset lårene sammen for å låse hodet fast. De rugget hardt fram og tilbake. Karina stønnet. Vilde smilte til henne. Hun strakk ut hånden og fikk tak i en ølboks. Åpnet den og tok en stor slurk, før hun ga boksen til venninna. Ølet gikk mellom dem til boksen var tom. Hele tiden mens de satt og rugget fram og tilbake på ansiktet til hver sin mann. Mennene lå helt stille. Jentene byttet plass. De visste at mennene satte pris på å smake på den andre. Det var alltid noe ekstra. Kuken til Simen vippet av og til, Espens også, tydelig at de hadde det deilig!
De skifter stillinger. De kysser. Hvisker deilige ord til hverandre. Mennene skryter av hvor deilige jentene er. De griseprater, er så ærlige og uvettige som den erotiske lysten etter kvinnene gjør dem. Ord som ikke egner seg i hverdagen. Jentene digger det, elsker det. De gjør intime ting. Gnir kroppene sine kjærlig mot hverandre. Karina velter det fyldige håret sitt framover og lar det stryke over kroppen til Simen. Vilde gjør det samme. De suger hver sin mann, runker og suger på de stive kukene. Simen strekker hånden ut etter mer øl. Han når akkurat tak i to ølbokser, som han ruller til seg over pleddet. Mennene reiser seg på albuene og tar hver sin. De åpner boksene og drikker store slurker av det iskalde ølet mens damene ligger og suger på pikken deres. Espen og Simen ser på hverandre, smiler og tar en ny slurk. De hviler på albuene, lukker øynene, de "oppdager" musikken i bakgrunnen. En ny låt begynner å spille. Yess! tenker Simen, den er nydelig! Alt er nydelig, han ser ned på Karina. Han ser hvordan leppene hennes går opp og ned på den stive staken hans. Karina merker at han ser på henne, hun løfter blikket og smiler til han, før hun igjen tar den blodsprengte kuken i munnen og fortsetter den deilige behandlingen. Simen stønner. Vilde ser over til mannen sin. Hun møter blikket hans, smiler flørtende, mens hun samtidig leker med tungespissen, i den lille åpningen på tuppen av den store pikken til kompisen hans. Ahh! hører de fra Espen. Fy faen!! sier han med lav stemme ut i den mørke natten.
Vilde smiler fornøyd. Hun ser over på Karina, hun smiler tilbake.
Vi tar en pause! kommer det fra Espen.
Karina slipper kuken til Simen og reiser seg. Hun er blitt litt stiv av å ligge lenge i samme stilling. Hun strekker hendene over hodet.
Simen følger henne med blikket. Skanner hele den deilige kroppen med øynene. De frodige puppene, området der de sexy lårene går sammen, lar øynene hvile lenge på musa hennes, som ser helt fantastisk ut i det spesielle lyset. Den lille forhøyningen, som kaster en liten skygge, og den magiske sprekken.
Vilde stryker Espen kjærlig over magen, klorer lett i det tettvokste kjønnshåret, kjenner på de sterke armene.
Han gir henne et kyss. En deilig ulovlig flørt mellom de to.
Simen tar seg ikke nær, han stoler på Espen. Skjønner godt at Vilde vekker lyster i han. De er rause alle sammen, vet at det handler kun om å gi hverandre gode opplevelser, gode fysiske følelser, om å gi av hverandre, ha det godt sammen, om å dele.
Espen reiser seg og går og henter kjølebagen med ølet. Gir ut en til hver. De slapper av og drikker. Småprater litt, koser, er intime. Jentene er som to kåte katter. Ligger tett inntil hver sin mann. Gnir seg mot ham, gjør seg deilige, det skal ikke mye til. Mennene er ufattelig kåte, og flyter på en nydelig følelse av letthet og beruselse. De gjengjelder jentenes kjærtegn med fine ord, kan ikke være gode nok mot de to kvinnene som har så mye deilig å tilby dem. Mennene gir også små kjærtegn, steller og duller forsiktig med hver sin jente. Litt mer vulgære og direkte kanskje, selv om kvinnene ikke er akkurat beskjedne de heller nå. De vet hva de vil ha. Og de har det foran seg. To nakne sterke menn, med en penis i fin størrelse, som viser tydelig at de trenger en kvinne, deres nærhet, og intimitet. Men de vil leke litt mer, alle vil det. De vil sveve enda en stund på den myke beruselsen av forventning.
Karina stiller seg på foran Simen, bøyer seg framover, støtter hendene på knærne, og stikker rumpa godt ut foran ansiktet hans, vrikker ertende med hoftene, legger hendene bakover og sprer rumpeballene.
Der har du noe som frister mer enn ølet tenker jeg! kommer det fra Espen.
Vilde ler.
Simen nyter synet av det herlige kjønnet hennes bakfra.
Han stikker tungespissen inn i musa hennes, slikker den lyserøde tynne huden der inne, mens han ser til siden mot kona, erter henne litt, det er en lek. En tøff lek med sterke følelser. De blir begge kåte av det.
Simen flytter tungespissen mot det minste hullet, slikker opp og ned rumpesprekken. Karina stønner og vrir seg.
Vilde ser på og onanerer mens hun nyter hvor kåt de to gjør henne.
Jeg må tisse sier Karina, og blunker til Simen. De hadde en greie sammen.
Vilde reiser seg hun også: jeg har også noe til deg i dag, sier hun.
Du er ekstrem! sier Espen til kompisen.
Han setter seg deretter til rette på benken for å se på.
Simen går av pleddet og legger seg på ryggen i gresset ved siden av.
De to jentene stiller seg over han som ligger der og venter, de plasserer ett ben på hver side av han.
De ser på hverandre, smiler, gjør seg klar. Fikler litt med musa. Karina tisser.
Først en liten sprut, så en til, før det begynner å renne en jevn stråle. Hun styrer strålen over den stive pikken til Simen. Svinger litt med hoftene, styrer strålen oppover magen hans.
Det drypper fra Vilde også. Den jevne strålen kommer straks etterpå.
Begge jentene står over han og tisser. De bøyer litt i knærne og styrer strålen over hele kroppen til Simen.
Simen runker, nyter de varme strålene på sin måte.
Åpne munnen da kompis! kommer det fra Espen, i en fleipete tone.
Simen smiler til Espen og åpner munnen. Vilde sikter høyere, hun styrer strålen slik at den treffer ansiktet, noe går inn i den åpne munnen til Simen. Karina flytter seg framover og styrer strålen mot munnen hun også, hun bøyer knærne for å treffe bedre. Begge strålene treffer. Simen lar det meste renne ut. Noe svelger han.
Det må jeg si! kommenterer Espen. Du er tøff!
Vilde er ferdig, hun ser på Espen: husk; "det som skjer på øya, blir på øya!".
Selvsagt, svarer han. Det er da bare et sært kick, ingen drama herfra.
Begge jentene er ferdige. De smiler og ler litt til hverandre, omfavner hverandre og kysser, et langt tungekyss. Vilde setter seg deretter på huk over ansiktet til Simen. Han slikker henne ren. Karina venter på sin tur. Hun smiler til Simen når hun senker musa si over ansiktet hans, Simen slikker henne også. Karina setter seg tungt på ansiktet hans og klarer ikke la være å jokke med hoftene mens han holder på.
Simen gjør seg ferdig og sier til Espen: Du får holde damene varme mens jeg tar et bad.
Du bader ikke! sier Vilde strengt. Du går ikke i halvmørket med promille på de glatte steinene i fjæra. Ta en dusj!
Du har rett, sier Simen kort, og stikker mot hovedhytta for å dusje.
Espen og jentene går tilbake til pleddet foran bålet.
Han legger seg på ryggen. Jentene blir stående noen sekunder. Han ser på de to nakne kvinnekroppene, opplyst av det flakkende lyset fra bålet, og sier det han tenker; dere er helt fantastiske jenter!
Vilde ler, du er full gutten min.
Hva så? kommenterer Espen smilende.
Har du rotet bort pipa di? spør Vilde.
Neida, den ligger der borte, sier han og peker mot kjølebagen.
Vilde går og henter den og tobakken. Tar samtidig med to ølbokser.
Tenn den er du snill! sier hun og rekker pipa til Espen.
Han legger seg over på den ene albuen og stapper pipa, tenner.
Vilde har øynene på den deilige halvstive pikken hans som nå ligger over på siden, over det ene låret hans, som en slange som stikker ut av en tett mørk skog, en tykk slange med et blankt hode. Espen tar noen blås og gir pipa til Vilde.
Takk! sier hun, tar en blås selv og gir pipa videre til Karina, samtidig med den ene ølboksen. Karina står ved siden av henne. Hun tar en blås hun også, trekker inn den deilige røyken, blåser en lang røystripe ut i luften. En deilig lukt sprer seg i den stille natten.
Vilde får tilbake pipa, hun trekker et dypt drag til, og holder røyken inne, lenge. Nikotinen og den deilige duften gjør henne enda kåtere. Hun tar på seg selv mens hun lar røyken sive sakte ut av munnen.
Espen nyter synet. Hun står foran han i Evas drakt. Tydelig kåt, men avslappet og trygg. Hun er som en sensuell gudinne der hun står og onanerer, med lukkede øyne, splitter naken, med det fine og uskyldige ansiktet, omgitt av et slør av tynn røyk.
Hun tar et skritt mot Espen og dytter han kjærlig bakover, på ryggen. Hun skrever elegant over han og senker underlivet over ansiktet hans. Hun plasserer ett kne på hver side av hodet. Setter seg godt til rette. Rugger seg litt framover slik at fitta kommer nøyaktig over munnen. Hun snur overkroppen og rekker pipa mot Karina som tar i mot.
Karina setter seg på huk ved siden av de to. Hun tar en stor slurk av ølet. Trekker deretter et godt drag fra pipa. Blåser den gode duften fra røyken ned der fitta til Vilde, og munnen til mannen hennes, har intim kontakt.
Koser du deg gutten min? spør hun frekt. Espen forsøker å nikke til svar.
Vilde kniser, Karina holder pipa slik at hun også kan ta en trekk av den deilige røyken.
Vilde trekker inn den deilige røyke og lugger samtidig litt i håret til Espen, for å presse hodet hans hardere mot musa. Hun holder han godt fast noen lange sekunder.
De bytter plass.
Vilde setter seg ved siden av og nipper små slurker fra ølboksen. Hun følger med på de to.. Av og til ser hun noe av tunga til Espen stikke fram mellom kjønnsleppene til Karina. Hun nyter den myke tungen, og de ørsmå bløte bevegelsene som kjærtegner hennes mest intime soner. Hun er ekstremt følsom nå, føler at hun er våtere enn noensinne. Hun tenker at Espen elsker det. Hun ser ned på han, han smiler med øynene. Hun føler seg så himmelsk kåt! Kanskje er hun ekstra sliten, kanskje er hun full, kanskje er det nikotinen? Eller er det den mørke natten? Naturen? Helst alt sammen, tenker hun. Hun kjenner hver liten berøring fra tunga der nede. Hun oppdager plutselig at musikken ikke lenger spiller. Det er med ett som om universet har stoppet. Det er en utrolig stillhet og ro over dem alle.
Vilde vil være med hun også. Hun legger seg mellom benene til Espen, tar den stive kuken hans i munnen. Hun hører et lavt stønn i det hun skifter til å slikke ballene hans. Hun koser med utstyret hans, bruker både fingre og tunge.
Karina strekker seg etter ølboksen, tar en god slurk. Hun flytter seg deretter litt og åpner for munnen til Espen.
Hun heller litt øl i den åpne munnen, han svelger.
Hun setter seg på plass igjen, vil ha mer, kan ikke få nok av øyeblikket. Hva mer kan hun få? hva mer kan hun føle!
Hun senker hodet mot han og hvisker så lavt og kjærlig hun kan; jeg tror jeg må tisse igjen, bare litt. Hun vet hun har drukket mye, og vil tisse ganske blankt, med lite lukt og smak, så hun tar sjansen på å prøve seg, hun vil teste han enda en gang, forsøke å venne han til å like det.
Hun ser på Espen. Det kommer ingen reaksjon. De ser på hverandre. Det er en spenning mellom dem. Det ser ut som Espen nikker. Hun kan ikke helt tro det.
Greit?! hvisker hun for å være sikker.
Han nikker igjen. Ingen tvil nå.
Hun griper om hodet hans og kysser han ømt i pannen. Setter seg tilbake på plass. Trekker pusten og gjør seg klar. Bruker fingrene for å treffe riktig.
Hun konsentrerer seg, tisser først en liten stråle.
Hun ser tisset samle seg i munnen til Espen. Hun kniper og stopper når munnen er halvt full. Espen lukker øynene.
Karina ser at han svelger.
Hun strekker en hånd bakover og gir Vilde et lite dytt for at hun skal se.
Vilde setter seg ved siden av.
Karina tisser en liten stråle igjen og kniper.
Espen tar i mot og svelger igjen.
Vilde er himmelfallen, hun smiler til Karina. Hun tar den ene ølboksen, dytter overkroppen til venninnen litt bakover, og heller litt øl nedover magen hennes. Ølet renner sakte ned, mellom lårene, noe renner over fitta og ned i munnen til Espen.
Espen svelger.
Vilde stryker håret hans, legger det bakover, stryker som man stryker en flink hund.
Karina holder tilbake en liten latter, det er komisk, men mest gøy og deilig.
Hun tisser igjen.
Espen gaper nå litt mer, svelger tisset hennes direkte.
Hun holder igjen litt slik at det renner en svak jevn stråle han klarer å svelge unna. Det klarer hun ikke lenge, det blir heller noen små spruter som hun stopper av og til.
Espen svelger unna uten problemer.
Karina ser på ham og smiler hver gang hun lar tisset renne.
Det er så ufattelig intimt og deilig!
Vilde kysser henne, tar på puppene hennes, fingrer og kjæler med henne mens de holder på. Hun er nesten like ivrig som henne.
Hun setter seg ved siden lar en hånd stryke nedover magen til Karina. Det er en ekstatisk seksuell spenning i luften. De holder det gående til hun sakte men sikkert får tømt seg helt. Hun klemmer ut de siste dråpene som drypper ned i munnen til hennes mann.
Espen drakk alt sammen! Og innrømmer i tillegg at han ble faktisk kåt av det!
Karina flytter seg av ansiktet hans, setter seg ved siden, hun er overveldet.
Hun gir han ølboksen.
Espen reiser seg og tar en stor slurk og smiler til henne. Han åpner armene sine og sier; hva tenker du nå elsklingen min!
Hun sier ingen ting, bare smelter inn i de store sterke armene hans.
Vilde avbryter idyllen og spør: hvor i all verden ble det av Simen?
Han må ha sovnet. Hun reiser seg og går ned til hytta for å sjekke.
Etter noen minutter kommer hun tilbake og bekrefter at han hadde sovnet. Han hadde lagt seg på sofaen i stua, snorket som en gris. Hun hadde lagt et pledd over han.
Det begynner å bli sent da, sier Karina.
Sannelig glipper Espen også med øynene, kommenterer Vilde.
Espen kviknet til av kommentaren men erkjente at han var faktisk ganske trøtt, kanskje det er noe jeg har fått i meg, sier han spøkende.
Karina smiler lurt og gir han en klem.
Vel, kom det fra Vilde, kanskje Espen er inne på noe. Simen sovnet også etter å ha smakt noe "sterkt", la hun til i en spøkefull tone. Skal vi legge oss da eller? avsluttet hun.
Vi kan vel avslutte nå, det har vært en deilig kveld med masse fine opplevelser, svarer Karina. Espen sier ingen ting, han blunder.
Vilde, ser på han; svaret er vel gitt!
Jentene ryddet det som skulle ryddes, helte litt vann på det som var igjen av bålet. Karina hjalp Espen på benene. Sammen ledet de to jentene den tunge kroppen til den varme sengen. Han deiset ned i den og var fullstendig i drømmeland i det hodet hans kom i kontakt med den myke puten.
Jentene bestemmer seg for å legge seg i hovedhytta, den har den største dobbeltsengen. De vil kose litt mer før de legger seg til å sove. De hadde også en del å prate om..
Neste dag er Vilde igjen den som våkner først.
Hun spiser en brødskive, tar med seg en kaffekopp og går en runde rundt husene for å se om de fikk ryddet alt kvelden før. Hun plukker med seg noen småting, som pipa til Espen.
Hun måtte le litt, ingen av de røyker, men den ble populær i går kveld, sannelig!
Hun luktet på den, den luktet fremdeles godt. Hun går ned til naustet og soleplassen. Setter seg der for å nyte kaffen. Hun har så vidt rukket å sette seg da hun hører noen lyder, sikkert Karina tenker hun. Nei, lyden kom fra annekset. Det må være Espen.
Noen minutter senere dukker Espen opp, han også med en kaffekopp.
Han hilser til henne, kommer bort der hun sitter, de gir hverandre en klem.
Vilde legger raskt merke til at kuken hans er ganske stiv. Ikke så rart, etter alle de inntrykkene i går, og uten at han fikk lettet på trykket før han la seg, jeg må nok hjelpe han, tenker hun.
De småprater litt om gårsdagen mens de drikker kaffen. Vilde bemerker at han brøt en barriere i går. Espen skjønner straks hva hun tenker på.
Vel, du husker mottoet "Det som skjer på øye, forblir på øya", legger hun til.
Det er nok det greieste, kommenterer Espen med et smil.
Det var da ikke så ille, var det vel? Spør Vilde litt nysgjerrig.
Neida. Ikke i det hele tatt, svarte han.
Vilde skifter samtaleemne; det var en herlig kveld, det er de enige om. Håper det ikke blir lenge til neste gang vi kommer hit! det er de også enige om.
Vel, vi er ikke reist enda! sier Espen.
Vilde rister på hodet og smiler, nei, de er jo ikke det.
Skjønner at du fremdeles er kåt Espen, og du kan selvsagt få meg, men jeg har ikke dusjet ennå sier hun advarende.
Det gjør ingen ting, sier Espen lett.
Hun fører en finger ned til musa, lukter på den.
Det lukter helt ok tenker hun.
Få kjenn! sier Espen.
Hun lar han lukte.
Espen smiler fornøyd. Han er tydeligvis enig.
Hun setter fra seg kaffekoppen og tar tak i kuken til Espen, runker den forsiktig. Den blir helt stiv med det samme. Den peker på skrå ut i luften fra hoftene hans, pikkhodet er blodsprengt og glatt. Vilde stryker over det med en finger. Han legger armene rundt henne, de kysser en kort stund.
Espen legger seg på ryggen i gresset. Merker ikke at det fremdeles er vått av dugg. Vilde stiller seg over han og senker seg ned på kuken som han holder oppe for henne. Hun kjenner den gode følelsen når den harde pikken sprenger seg stadig dypere inn i vagina. Espen legger hendene rundt midjen hennes, begynner å løfte henne opp og ned på staken. Han stønner, Vilde smiler til han. Hun nyter, men han er nok kåtere enn henne i dag. De koser seg, holder et rolig tempo. Vilde trenger nesten ikke bruke krefter, de sterke armene hans løfter henne opp og ned. De holder det gående i noen minutter.
Espen får øye på Simen et stykke borte, han kommer tuslende mot dem. Han hadde sett dem fra vinduet, der han alltid startet dagen når han var på hytta.
Han så kroppen til Vilde stige og synke der borte, og skjønte nok hva de holdt på med.
Han hilste Espen med "Good morning kompis!".
Good morning! tilbake.
Han gikk bort og la en arm rundt Vilde og kysset henne på munnen;
God morgen kjære!
God morgen elskling! fikk han til svar.
Han satte seg deretter på bergknausen like ovenfor dem for å se på.
Espen var ivrig etter å bli ferdig, han hadde bygd opp så mye spenning kvelden før som måtte ut. Vilde var fremdeles ganske passiv, det var han som gjorde jobben.
Simen digget å se hvordan fitteleppene hennes nærmest sugde seg fast på staken til Espen når hun ble løftet til værs av de sterke hendene hans. De holdt på en liten stund til før han løftet henne av. Han ville nå ta henne bakfra.
Vilde gjorde som han ønsket, stilte seg på alle fire med rumpa mot han. Hun flyttet benene godt til siden for å være så åpen som mulig. Hadde litt svai i ryggen, hvilte på armer og knær. Hun så bakover mot Espen, for å varsle at hun var klar. Hun kastet også et blikk på mannen sin.
Simen fulgte med.
Hun visste at han elsket å se henne slik.
Espen presset kuken inn mellom de deilige rumpeballene. Pikken forsvant sakte inn i henne. Hele pikken forsvant inn i kroppen hennes. Espen var fornøyd, han stønnet lavt i det hele pikken var inne. Han ble stående rolig, lente seg deretter litt over henne og tok godt tak i hoftene hennes, før han begynte å jobbe inn og ut.
Simen var like kåt som de som holdt på.
Du kan kose deg med Karina, du er helt sikkert velkommen! sa Espen vendt mot kompisen som nå satt og runket.
Ja det skal jeg! svarte Simen, men ser litt på dere først.
Det ble ikke lange forestillingen. Espen var så kåt at han sprutet etter noen få minutter. Han var helt utslitt mentalt, ble hengende flere minutter over ryggen til Vilde.
Da han trakk seg ut rant det sæd ut av henne. Espen sank sammen på ryggen i gresset, lå og så tomt opp mot den blå himmelen.
Du verden! Vilde reiste seg og spriket med benene foran mannen sin, for å vise hvordan det dryppet sæd fra musa.
Han trengte dette tydeligvis! sa hun leende. Og jeg som ikke har våtservietter med! Greit nok, jeg skal likevel dusje sa hun med et smil.
De ga hverandre et kyss.
Jeg stikker og ser om Karina er våken, sa han til henne.
Skal du gå slik! sa hun, og pekte på kuken hans som var helt stiv av underholdningen fra henne og Espen.
Selvsagt! hvorfor ikke, svarte han med et bredt smil. Da blir jeg i hvert fall tilgitt når jeg vekker henne! og hun skjønner straks hva det gjelder.
Vilde lo, og var full av komiske kommentarer som hun holdt inne. Litt av en sjarmør! tenkte hun.
Han labbet i vei mot hytta der Karina lå og sov.
Vilde tenkte; skulle ønske jeg kunne sett ham fra siden når han sprader over gressletten mot hovedhytta i den tilstanden, i fullt dagslys!
Simen gikk raskt over det lille tunet til hovedhytta. Han åpner døra forsiktig, lister seg inn på rommet der Karina ligger. Hun sover. Han går stille bort til sengen, legger seg lydløst ved siden av henne. Pikken hans er så stiv at den er nesten i veien.
Dyna ligger bare delvis over henne. Hun har et fredelig ansiktsuttrykk, ligger på siden og klamrer seg til puta. Han stryker det mørke fyldige håret. Studerer den myke varme kroppen. Han kysser henne forsiktig på pannen. Ingen reaksjon. Han lar en finger gli opp og ned utenpå den glatte sprekken hennes.
Hun slipper ut noen koselyder og liksom legger seg bedre til rette. Krøker seg sammen.
Han kysser henne på kinnet, mens han stryker henne over den nakne rumpa. Hun sover tungt fremdeles. Han dytter henne forsiktig over på ryggen, deretter løfter og trekker han forsiktig de nydelige lårene litt til hver sin side.
Hvilken vidunderlig skapning! Og hun reagerer ikke i det hele tatt!
Han runker forsiktig kuken mens han nyter synet av den fine kvinnekroppen. Han legger seg til mellom benene hennes. Stikker tunga forsiktig fram og berører musa. Fukter tungen litt ekstra i munnen, dytter tungespissen inn helt nederst, og lar tunga gli rolig oppover den varme sexy sprekken. Tunga går opp og ned noen ganger før han stopper ved klitten. Han kiler litt på og rundt den lille tappen med tungespissen. Åpner henne litt med fingrene, for å komme bedre til, fukter leppene på innsiden med tungen og klemmer leppene mykt rundt klitten. Han sutter forsiktig på den deilige lille knoppen med de fuktige leppene.
Ahh for en feeling! for en deilig duft, og smak, av det deilige kjønnet! Han er så opphisset at han føler han er sekunder fra å sprute; er det mulig å bli kåtere enn dette?
Han stikker en finger inn i henne, rører den forsiktig litt fram og tilbake der inne i den våte varmen, trekker fingeren ut og smaker på den. Han nyter henne så vanvittig! Hun er skikkelig våt, han må stikke fingeren inn igjen, han bare må!
Karina tenker at nå kan hun ikke late som hun sover lenger, det er speil i taket og hun har sett det hele, er rimelig kåt selv, klarer ikke ligge stille.
Hun liksom våkner, rører på seg og kremter.
Han løfter hodet, blikkene møtes. Hun smiler lurt til han, han smiler tilbake. Han kryper opp til henne. Legger seg ved siden av. Hun sier ikke et ord, ikke han heller. De kysser hverandre mykt på leppene.
Hun hvisker; du kan godt fortsette..
Har du sovet godt? spør han.
Hun nikker ørlite med hodet.
Hadde du det fint i går? spør han videre.
Hun nikker igjen, og spør tilbake; enn du?
Det er hans tur til å nikke.
Hun ser ned på han, ser den stive pikken. Hun ser på han med blide øyne, kravler seg over han, dytter han over på ryggen, legger seg oppå den store mannekroppen. Med den høyre hånden under magen styrer hun kuken hans inn mellom benene. Hun lirker den inn i musa. Hun vrikker seg ned på den, kjenner den trenge stadig lenger inn. Hun skyver fra med hendene for å få den stadig lenger inn. Han ligger med benene samlet, hun har sine ben utenfor hans. Der er den helt inne. Hun gir fra seg en godlyd, er fornøyd. Hun smiler til han. Hun ligger nå litt lavere enn han, med hodet på brystkassen hans. Hun kjenner pikken hans vippe litt der inne, hun kniper tilbake. Han blir helt svimmel, det er like før han kommer.
Hun ser skøyeraktig på han, og sier med hviskende stemme; dere var tørste i går!
Han er stille, skjønner, men ikke helt.
Dere ble trøtte, begge to sovnet.
Sovnet Espen også?
Hun nikker.
Jøss sier han med lav stemme.
Tror nok det var noe dere fikk i dere, sier hun litt hemmelighetsfullt.
Simen ser spørrende på henne og sier; vi drakk da ikke så mye.
Neida. Ikke tenk på det.
Hun legger en pekefinger på nesetippen hans; du er en morsom fyr, en raring! Hm. Nå er Espen en raring også, fortsatte hun hemmelighetsfullt.
Nå skjønte han enda mindre.
Det banket på døren. Vilde stakk hodet inn:
Greit at jeg forstyrrer?
Bare kom! sier Karina.
Vilde setter seg på en stol ved siden av. Hun ser på de to. Går det bra?
Vel, hun legger hodet litt på siden og ser at pikken til Simen er helt inne i henne; dumt spørsmål, svarer hun selv.
Karina smiler og nikker.
Hvor er Espen? spør Simen.
Han skulle svare på noen mailer, og begynne å gjøre seg klar til hjemreisen.
Ok.
Jeg gleder meg allerede til neste gang, kom det fra Karina.
Hun satte seg opp. Begynte å rugge litt fram og tilbake på kuken.
Ja, det har vært en fin helg, svarer Vilde.
Simen nikket.
Gøy med Espen da! fortsatte Vilde, som endelig fikk virkelig smaken på damer.
Begge jentene fniste.
Simen så først spørrende på dem etter tur, men skjønte nå hva han hadde gått glipp av:
Det var det du mente! sa han forbauset til Karina, som nikket.
Det var etter at du hadde sovnet, la Vilde til.
Jøss! Simen var overrasket og imponert. Det hadde jeg aldri trodd. Han smilte for seg selv. Blir det bare med den ene gangen da eller?
Næh..tror egentlig ikke det, sa Karina og smilte lurt. Skal vel litt til før han blir så hekta som deg da! sa hun lattermildt. Vi får se.
Men dere, Vilde ser på de to i sengen, ikke for å ødelegge moroa, men vi har ikke all verdens tid, vi skal i båt, og bil, hjemreisen tar litt tid.
Du har rett, sier Karina.
Hun løfter seg og lar pikken gli sakte ut. Den faller med et tungt klask ned på magen til Simen.
Vilde ser på de to og smiler.
Simen trekker seg litt oppover i sengen, slik at han til slutt får til å sitte litt oppreist, med ryggen mot veggen. Karina bøyer seg ned og tar tak i kuken hans. Runker forsiktig, hun vet at han vil komme ganske raskt, vil forsøke å få han til å holde ut litt. Hun legger hodet litt på skakke og slikker ballene hans. De er tunge og harde.
Simen gjør tegn til at Vilde skal komme nærmere. Han vinker henne til seg.
Hun setter seg på sengekanten, lener seg mot ham. Leppene møtes, de stryker hverandre kjærlig og kysser. Han leker litt med puppene hennes, klyper forsiktig i brystvortene, legger det glatte håret hennes bakover. Vilde stryker han over den kraftige brystkassen. Hun ser nedover den hårete magen hans, hun ser på hodet til Karina som nå går raskere opp og ned over den stive staken. Simen puster tungt, Vilde legger en hånd på hjertet hans, kjenner at det banker hardt der inne. Hun kysser det stedet hun kjenner hjertet banker som mest. Legger deretter hodet ned for å ligge og lytte, og samtidig nyte synet av den behandlingen Karina gir han.
Hun kjenner hjertet til Simen banke hardere og hardere. Karina holder kuken oppe og stikker tungespissen inn i det lille hullet på toppen, lar tungen leke der oppe mens hun smiler til Vilde. Vilde smiler tilbake, hun vet at dette elsker mannen hennes.
Hjertet til Simen galopperer. Han stønner og rufser i det tykke glatte håret til kona, lugger litt. Vilde gjør en grimase, det gjør litt vondt, men hun skjønner at han er like ved å komme nå.
Karina hvisker spørrende om hun skal la han komme, Vilde gjør et lite nikk.
Karina elsker å suge. Vilde vet at hun er veldig flink, har sett henne mange ganger.
Hun trekker forhuden helt tilbake, holder den stramt tilbake og gjør noen små rykk for å stramme enda litt til, slipper litt opp og strammer igjen.
Simen stønner, kuken er så følsom nå.
Hun låser leppene stramt rundt kukhodet og klemmer leppene rundt kransen mens hun stikker tungespissen inn i den trange åpningen på toppen, leker rundt der oppe med ørsmå bevegelser. Den ledige hånden bruker hun til å pumpe forsiktig på ballene hans.
De hører et høyt og tungt stønn fra Simen, den store kroppen rykker til. Simen dytter forsiktig kona til siden, slik at han kan bøye seg framover. Han tar tak i hodet til Karina og holder henne fast, presser hodet hennes ned på den stive staken mens han tømmer seg. Karina kjenner munnen fylles med den varme sæden hans som pumpes ut av den deilige kuken. Det kommer flere sprut, Simen gjør noen små jokk inn i munnen hennes samtidig. Karina beholder alt i munnen.
Vilde har stilt seg ved siden av de to, hun stryker kjærlig over håret til venninnen som nå har munnen full av mannens sæd.
Karina holder pikken med den ene hånden og trekker seg av med lukkede lepper. Hun lener seg mot Vilde, de to jentene kysser, de leker med tungene. Karina dytter sæden over fra sin munn til Vildes. Vilde tar i mot og svelger. Karina går ned på Simen igjen, og klemmer forsiktig oppover den halvstive blodfylte pikken hans for å melke ut det siste. En liten dråpe kommer til syne i det lille hullet på toppen. Karina slikker den til seg.
Vilde vender seg mot mannen sin igjen, stryker han på kinnet, gir han en god klem og et lett kyss på munnen..
Da var moroa over for denne gang.
De pakket raskt sammen sakene sine.
Da de stod på brygga og skulle dra, kom det en båt forbi. Den saktnet farten i det den passerte. De kjente igjen de to guttene. Vilde og Karina vinket, de to vinket tilbake.

Profilbilde Tymbro99 15-02-24, 18:54
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Tror mange venter på en liten fortsettelse på denne historien. De to guttene er et interessant tema - - - 

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 15-02-24, 19:24
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Tymbro99

Det er et veldig interessant og følsomt tema, og de to guttene var faktisk også opprinnelsen til hele historien. Opprinnelig handlet historien kun om det ene paret, Vilde og Simen, og de to guttene. De fikk "sommerjobb" og hjalp til å pusse opp et gammelt handelssted. Vilde var eneste ekshibisjonisten, og var naken hele ferien. De to guttene ble skikkelig opplært i voksenlivets mysterier den sommeren, etter hvert som de fikk alle rettigheter overfor Vilde. Historien ble for drøy til å publiseres, så jeg endret den fullstendig. Det er litt skummelt å manipulere for mye med alder. Alder er en viktig grense, selv om de var i lovlig alder. Den var ikke spesielt godt skrevet heller. Men du traff blink med kommentaren din.

Profilbilde Mrmacphisto 24-02-24, 18:04
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Dette er min favoritt fra deg til nå. Den inneholdt alle mine deiligste fantasier. Helt fantastisk. Jeg er så kåt nå. Du er utrolig flink. Gleder meg til neste.

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 24-02-24, 18:08
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Mrmacphisto

Strålende! Føler meg som en velgjører nå 😂

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.