Profilbilde Lighthouse Trådstarter 17-02-24, 01:22
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Troms Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Eldre elskerinne ønsker bli gravid

Historien starter med meg som er en mann på 26 som er bosatt i Nord-Norge, litt fyldig og ganske høy, ikke av den som er mest populær på byen, men selv om så har jeg mange kvinnelige venner som bare er venner, kanskje fordi man ikke er den som ikke er desperat på noen måte og ellers ganske hyggelig person med uansett hvem.



Jeg bestemmer meg og legge ut en kontakt annonse på en internettside for kontaktsøkende, ikke noen sexsøker side. Her søker jeg etter helt vanlige kvinner, er overrasket over hvor lite respons det er på annonsen fra damer, men en dag tikker det inn ett svar fra ei fra ei dame som er noen år eldre enn meg, hun er alenemor til ei jente på 10år som hun har vært alene med siden mannen fant seg ei ny yngre dame. Vi skriver sammen med hverandre i noen uker og finner virkelig tonen, etter hvert begynner vi skrive mere om hva vi savner i livet og her kommer sex inn, hun forteller hun ikke er sexuelt aktiv og er nærmest i dvale og kunne tenkt seg noen og prøvd og våkne opp litt sexuelt.

Etter hvert får vi både lyst og treffe hverandre og vi avtaler at vi treffes nærmere hennes by som ligger ett par timer unna. Jeg har ikke noen forhåpninger om noe mer enn og treffes, men alikevell så frister det og det kribler i hele kroppen hele dagen før vi møtes, vi har avtalt og treffes for og kjøre ett sted og bare prate.

Jeg ordner meg som en helt vanlig tur for og treffe venner, men er kanskje litt mere nøye hvordan man ser ut og at man er presentabel for alt som måtte skje…

Jeg ankommer stedet i sentrum vi hadde avtalt og treffes, hun har på seg slik som avtalt ett rødt armbånd for at det skulle være lettere og kjenne henne igjen, ellers har hun fortalt hun er forholdsvis liten, 157cm mot mine 186cm, ellers ganske normal i kroppen og mørkt hår.

Det er ganske lett og se henne blant mange andre på kafeen vi har avtalt og ta en kaffe først, hun sitter alene og har kjøpt seg en kaffe allerede, jeg går bort til bordet og hilser, hun smiler bredt og øynene hennes forteller hun er både glad og liker det hun ser, hun har ett vakkert smil.

Jeg går og kjøper meg en kaffe og går tilbake til bordet, har ikke før nå sett at hun er fint antrukket, med en finere løstsittende bukse, silkeskjorte under jakken. Ingen ting kan avsløre hennes former nevnevedrig legger jeg merke til, men en vakker kvinne.



Vi prater om alt i våre liv stort sett, hvordan være liv har vært og alt mulig, hun forteller hennes eksmann hadde vært utro mot henne i lengere tid men en kollega av ham og det dermed hadde hun kastet ham ut for 3-4 år siden og etter det hadde hun vært alene.

Vi blir ferdige med kaffen og bestemmer oss for og kjøre ett sted for og bare prate uforstyrret, vi kjører en times tid før vi stopper og prater, hun er mere lystig enn hva jeg hadde forventet…med ett blir hun stille og lurer på om jeg er god og kysse, jeg blir litt satt ut og forteller at det er noe hun må finne ut selv..noe jeg ikke trenger si to ganger, før hun trekker meg til seg og gir meg ett kyss, jeg besvarer så godt jeg kan, men merker godt at dette er noe hun gjør med lidenskap og vi bare blir sittende og bli mere og mere intens uten at vi er noe mere utfordrende.

Vi snakker videre litt før hun sier hun må merke engang til om jeg virkelig er god og kysse, kjenner hun har fått en mere intens pust, men siden vi ikke har avtalt noe annet og siden vi står på en vanlig rasteplass så blir vi enige og kjøre tilbake til byen, under turen til byen er hun i ett helt annet humør og hun smyger hånden sin på låret mitt, jeg ser på henne og hun smiler lurt til meg, hun sier hun gjerne vil prøve noe mere og kjenner på bulen i buksene mine, ja er langt fra upåvirket selv men blir noe overrasket da det allerede begynner bli sent. Hun blir mere frimodig i hvordan hun snakker og lurer på om jeg er stor nedentil og ikke bare i høyden, hun sier det er så lenge siden hun har hatt sex at hun er usikker på om jeg kanskje er for stor for henne men hun vil gjerne prøve, jeg blir litt overrasket over hvor direkte hun er, hun sier vi kan ta inn på hotell i byen, bare vi finner ledig rom. Vi blir enige om at det er ok, jeg kjenner det sitrer i hele kroppen, men er ikke helt sikker på at hun vil gå hele veien. Første hotellet vi går inn på har ledig rom, vi begge er nok både nervøse og spente, i alle fall er jeg det, ser den unge jenta i resepsjonen ser litt ekstra på meg og smiler lurt før vi går.

Nå ser jeg at denne damen har en veldig flott rumpe og lår, ganske store bryster og at hun er rett og slett er sexy , noe som tenner meg veldig, vi finner rommet vårt i 4.egt og går inn. Hun tar av seg jakken, og hun har ikke travelt og jeg tar av meg både jakke og sko, og når jeg reiser meg står hun plutselig rett forran meg, hun kommer tett inntil og ser opp på meg, jeg bøyer meg ned og kysser henne og tar om henne for første gang, hun kysser som en gud rett og slett, vi faller mer eller mindre i sengen der vi begynner og ta og kjæle på hverandre, ikke minst så kysser vi, hun blir alvorlig og spør om jeg har kondomer da hun ikke bruker noen prevensjon, men vi er langt forbi det punktet der noen av oss vil gå ut og skaffe noe…hun sier bare om vi har sex så må jeg ikke sprute inni henne for hun kan bli gravid.

Vi fortsetter og plaggene forsvinner for uten om buksene, jeg ser hennes runde deilige bryster med en deilig mørk nippel som jeg bare må smake på…samtidig begynner hun løsne beltet mitt og knepper opp buksene mine, hun sier hun bare må få se og smake på meg…hun blir litt storøyd når hun får se kuken min i full stå, den er ikke veldig lang men over genomsnittet, men til gjengjeld ganske tykk og god…hun forflytter seg ned mellom mine bein, ser meg rett i øynene og slukker munnen rundt kukhodet, før hun igjen løfter seg litt opp og slikker på den, så smiler hun og sier det er i alle fall ett hull den kan slippe inn. Hun suger meg en god stund før hun legger seg opp på siden av meg og får av seg buksen og trusen, ser hun er helt barbert, da hun sier hun har forberedt seg litt for em unggutt som meg og smiler.

Jeg tar og suger brystene hennes igjen, hun begynner bli urolig og jeg beveger meg ned over magen som for øvrig ikke er helt fflat, men bare deilig og kysse på før jeg beveger meg nedover, via lysken, hun jamrer seg litt over behandlingen, jeg frister henne med tungen, og tar på brystene hennes og langs siden før beggge hendene er under rumpa på henne, da først lar jeg tunga glid over hele musa hennes, hun omtrent rister i hele kroppen uten at det går for henne. Jeg slikker og suger på klitorisen og hun er så våt i musa, hun smaker helt fantastisk, til slutt går det for henne og hun blir ekstra våt, hun haler meg opp over seg og vi kysser.

Nå er kuken rett mot hennes mus, hun ser meg i øynene og fører hånden ned til kuken og tar ett godt tak i den før hun sier hun vil prøve og få den i seg, kuken blir varm og våt når hun lar den gli over musa si noen ganger… før hun stopper og ser på meg og jeg forstår at nå vil hun ha den i seg…presser kuken ganske rolig med hardt ør den til slutt glir på innsiden bare noen cm, hun er virkelig trang og ansiktet forteller hun trenger tid på og venne seg til og jeg begynner rolig og pule henne med korte støt og lengere og lengere inn for hver gang hun er helt borte når jeg er helt inni henne…hun vil skifte stilling og hun vil ri meg for og ha bedre kontroll sier hun

Hun setter seg på skrevs over mine lår etter og sugd meg litt først, hun er forholdsvis ei lita dame, så hun legger seg over meg og kysser meg, kuken er bare så vidt borti musa hennes, hun retter seg opp og fører kuken til musa før hun glir sakte helt ned på kuken. Her begynner hun ri ganske hardt noe som trigger meg til og være med på leken og der det blir mere og mere heftig, prøver roe ned litt med og ta henne på di herlige puppene hennes, men hjelpen er ikke stor for tempoet, hun bare fortsetter og er helt slørete i blikket. Så kjenner jeg musa strammer enda mere rundt kuken og det kjennes ut som den skal presses ut, og hun er helt rød i toppen., plutselig kjenner jeg at jeg blir veldig våt og det spruter ut av musa hennes, men hun ber meg ikke stoppe og pule henne, noe som tenner meg er det at dama kommer før meg så jeg bare fortsetter og jeg kjenner jeg har kontroll på min egen utløsning, men da kommer hun enda engang, kanskje hardere enn første gang og jeg bare forsetter i samme takten, hun bare ber om mer…hun kommer den 3 gangen og da mister jeg kontrollen kjenner jeg og sier at jeg kommer, men hun bare sier at jeg skal fortsette ikke stoppe…jeg kjenner jeg er så nære, holder litt igenn og holder henne fast mens hun får den 4 orgasmen sammtidig som jeg fyller henne med sæd..vi blir bare liggende og ta oss igjen, før hun løfter hodet og ser på meg og sier hun trenger vist en kjøpe en angrepille nå fordi jeg har fylt henne så mye opp før hun smiler og kysser meg.



Vi blir liggende slik en stund før vi på nokk engang er i gang, hun kommer flere ganger enn meg, men jeg må gi meg når jeg har kommet 4 eller 5 ganger i henne, elsker rett og slett fylle opp en deilig mus.

Vi sovner og står opp dusjer før vi sjekker ut og drar hver til vårt.

Kjenner jeg ikke helt vet hva jeg skal føle eller tenke om dette, men deilig var det, vi snakket ikke om noe flere møter eller noe før vi tok farvel og ett deilig kyss.



Før jeg kommer meg hjem har jeg allerede fått en sms, der hun skriver at hun angrer ikke selv om angrepillen er kjøpt og inntatt, takker for en herlig oppvekking, takker selv og sier jeg ikke hadde i min villeste fantasi tenkt det dette første møtet skulle ende slik.



Hun svarer hun vil vekkes mere, hun er litt usikker på om hun har opplevd noe slikt før, og jeg kan bare si meg enig.

Vi avtaler og snakkes mere ..

Fortsettelse følger om dere vil…

Profilbilde Anders1896 17-02-24, 09:13
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestfold Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig novelle! Leser gjerne mere🤩

Profilbilde GayDrammen ID-Verifisert 18-02-24, 09:49
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Hu ønsker jo ikke å bli gravid! Derfor hun spurte om kondomer vel?

Profilbilde Lancelot 28-02-24, 08:45
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Telemark Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Skriv da gjerne mer:-)  Men er enig i at overskrift ikke stemte helt med avslutning! Trodde greia var at hun ønsket å bli gravid, og at hun kanskje brukte deg for å oppnå det.. 

Profilbilde DrS 19-04-24, 21:42
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Vestfold Tønsberg
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Fin novelle! Jeg er spent på fortsettelsen! Du skriver realistisk og godt. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.