Profilbilde galeganiN VIP ID-Verifisert Trådstarter 17-02-24, 01:36 Pleasureslut
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg ser på deg. Der du ligger foran meg i fredelig søvn. Pusten din er dyp og jevn, brystene dine beveger seg i forsiktige bølger. En arm ligger strukket over hodet ditt, den andre hånden ligger på magen din, rett ved siden av navlen. Dynen ligger så vidt over kjønnet ditt og dekker kun det ene benet, mens det andre benet ligger strakt, med foten fremover som hos en ballerina. Tærne beveger seg sakte, som for å fortelle at drømmen du er i leker med deg.

Det er en lukt av kjønn i rommet. Varm og søt. Jeg kjenner begjæret vokse igjen. Kroppen min er fortsatt sår og øm etter din begeistrede tortur av den for noen altfor lange timer siden. Stripene du tegnet på ryggen min brenner lett. Den høyre brystvorta dunker i dulm smerte under merkene etter tennene dine. Rumpa mi….jeg kommer til å bli gul og blå, under de hissige stripene.

Tanken på smerten du tildelte meg får meg til å smile lykkelig, og jeg kjenner på kjærlighet, trygghet, omsorg og lyst.

Jeg lukker øynene, kjenner blodet dunke i ømme punkter, sakte fylle de erogene sonene og det begynner å brenne i meg. En sakte hvit flamme som jeg kjenner igjen. Jeg vet hva som vil ut, og jeg smiler i forventningen.

Du snur deg, over dyna. En sakte myk lyd kommer over leppene dine. Kanskje du så drømmeblikket mitt? Rumpa di kommer frem, og jeg mer aner enn ser kjønnsleppene dine.

Jeg bøyer meg ned. Og stryker forsiktig over leggene dine. Hører pusten endre seg, og du beveger deg enda litt over på magen. Jeg begynner å massere føttene dine også - kysse de. Smake forsiktig på tærne dine, mens hendene mine blir mer krevende. Over føttene, opp leggene.

Du sitrer. En lyd av nytelse når meg, og den hvite flammen blir varmere.

Jeg jobber meg sakte og målbevisst opp over bena dine. Fingrene graver seg dypere inn i huden din. Tunga og tennene mine smaker på deg. Sakte nærmer jeg meg rumpa di, og jeg kan se det glinser i fitta di.

Du stønner forventningsfull, legger deg helt på magen, bena sprer seg lett og åpner for det du vet vil komme. Jeg tar tak i rumpa di med faste grep, mens jeg kysser og tar forsiktige jafser med munnen. Du smaker fantastisk, og jeg kjenner Det banker hardt i meg og vil ut. Ikke ennå!

Jeg lar hånden stryke over kjønnet ditt, massere leppene, erte klitten, du er varm og våt, og presser deg mot hånden min. Jeg kjenner musklene i rumpa di jobbe hardt og bevegelsene i kroppen din blir mer utålmodige.

Jeg lar fingrene gli inn i deg og masserer innsiden din. Jeg vet at orgasmen nærmer seg, og stønnene dine blir mørkere og dypere inntil du lar bølgene skylle over deg.

Jeg stopper ikke. Vet du er min nå, og tvinger frem en ny orgasme. Og en til. Du hikster litt, og jeg tar hånden bort for blotte rumpehullet ditt, som jeg kysser grådig. Saftene på fingrene mine setter en deilig smak deg, og jeg lar tungen leke rundt åpningen.

Du presser deg i mot ansiktet mitt og et gutturalt stønn fyller rommet når jeg lar tungen gli inn i deg. Hendene mine stryker og klemmer stadig hardere der de kommer til; rumpa, ryggen, lårene…

Nå! Det knurrer i strupen min, jeg beveger meg opp frra sem vakre baken din, neglene borer seg inn i skuldrene mens jeg biter meg oppover ryggen din. Lydene dine er frenetiske når jeg når nakken din med tennene mine og jeg trenger meg inn i fitta di.

Du skriker i smerte og nytelse under bittet, og den hvite flammen eksploderer. Jeg biter, klorer, griper der jeg kommer til, mens jeg knuller deg hardt.

Orgasmen din er deilig brutal, og jeg ruller deg rundt, løfter beina dine og støter hardt inn i deg. Hånden min finner halsen din og klemmer, mens jeg forsyner meg av brystene dine.

Bittene mine får deg til å skrike, og jeg kjenner jeg må holde litt tilbake, uten å stoppe. Flammen er nå intens, kald blå og jeg vil gjengjelde for den ømme rumpa mi.

Snur deg rundt på alle fire. Tar tak i nakken din, og begynner å rise deg. Bygger sakte opp kraften i slagene mine, til du faller sammen under meg. Drar deg opp på knærne igjen, trenger meg inn i fitta di med noen dype lange støt, før jeg bruker saftene våre til å smøre rumpehullet ditt og trenge meg sakte men ubønnhørlig inn i rumpehullet ditt. Med sakte bevegelser mykgjør jeg deg.

Jeg tar tak i håndleddene dine, og rir deg hardere og hardere, kjenner orgasmen bygge seg opp til jeg hører meg selv brøle, mens nytelsen dusjer over meg.

Jeg faller utslitt over deg. Du hvisker kjærlig inn i øret mitt;

"Nå var du flink, kjære."


Noen ganger er det best å gi faen 🥳

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.