Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 20-02-24, 13:15
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

De hadde vært gift i over 15 år, de hadde begge fylt 43. De hadde det bra sammen på alle måter bortsett fra på det seksuelle planet. Kona var fornøyd, hun fikk det hun ønsket, når hun ønsket, men han hadde behov for mer spenning, mer intensitet i opplevelsene. De jobbet på samme arbeidsplass, hadde eget firma sammen, i en bransje som krevde mye kreativitet og energi, og de hadde lange arbeidsdager.
De kommuniserte bra, om alt egentlig. Hun skjønte at han hadde et savn på det seksuelle området, og aksepterte at hun ikke kunne fylle dette tomrommet. Men hun var veldig glad i han, hun var moderne i tankegangen, og løsningsorientert, så hun foreslo rett og slett at han kunne forsøke å komme i kontakt med en elskerinne. Han ble litt overrasket, og nesten fornærmet, over at hun kunne være så kald og nærmest forretningsmessig angående denne siden av parforholdet.
Hun avbrøt bestemt hans innvendinger og sa, at han burde finne ei jente som var en del yngre enn de, som var ung og full av friskhet og seksuell energi. Det kunne begge dra fordel av, og tilføre både parforholdet og jobben positiv energi.
Han var ikke sen om å la seg overtale. Han hadde noen fantasier som hadde ligget og ulmet i underbevisstheten, i jobbsammenheng hadde han mye kontakt med unge jenter, fristelsene var mange.
Men det måtte kun handle om sex, sa kona, og ikke med noen de kjente eller visste av, og hun måtte holdes orientert. Hun aksepterte ikke at han gjorde noe bak ryggen hennes. Det var enkle betingelser, mente han, de hadde en avtale.
De ble videre enige om at han skulle treffe henne maks en gang annenhver uke.
Han gikk i gang med stor iver, satte inn kontaktannonser i ulike nettsamfunn, og fikk raskt napp, til hans store overraskelse.
Han kom i kontakt med ei jente på 21 år, studine, som var singel, og tenkte hvorfor ikke? Var nysgjerrig og kunne være interessert.
Han ble litt skeptisk først, men hun virket så ærlig og overbevisende, at han jobbet videre med henne. Hun hadde i tillegg sagt at hun ville uansett ikke binde seg til noen før studietiden var over, det passet inn i hans opplegg.
De avtalte et raskt møte på en kafé, og hun sa kun det han ønsket å høre. Han holdt hodet kaldt, selv om han ble fullstendig slått til jorden av hennes ytre, var egentlig helt uforberedt på at hun kunne være så ufattelig ung og deilig!
Ok, han hadde sett mange unge damer, men aldri sett på dem med tanke på sex, og denne detaljen utgjorde virkelig en forskjell, utstrålingen ble ekstrem! Han følte at hele himmelen stod åpen for ham med den nye utsikten! Han jobbet febrilsk med tankene for ikke å begynne å tenke på hva de faktisk skulle gjøre sammen..
De avtalte detaljene rundt opplegget, og hvordan de skulle møtes. Han lovte å behandle henne med respekt. De skulle holde en viss stil over det hele, kle seg pent og oppføre seg ordentlig. Han skulle aldri gjøre noe hun ikke samtykket til.
Hun hette Mille.
Hjemme igjen ble han raskt i fyr og flamme, nå kunne han la de syndige tankene galoppere dit de ville, og det gjorde de. Han kalte henne i sitt stille sinn, min lille smaragd! Han ble kåt bare av å tekste til henne.
Hun virket rolig og avmålt, men det var nok bare utenpå.

Hun hadde nok noen erotiske fantasier selv. Var selvsagt veldig usikker, skjønte knapt nok hvordan hun plutselig hadde havnet opp i dette, det hadde gått så fort! Men han var attraktiv for alderen, virket ryddig og ordentlig, var slank, og hun hadde noen tanker om erfarne modne menn, hun hadde hørt noen rykter, denne sjansen skulle hun ta!
Han informerte kona, viste henne et bilde.
Hun syntes jenta var søt, men så at hun aldri hadde vært den peneste jenta i klassen. Mannen derimot, var sjarmert av hennes ungdom, hennes behagelige og beskjedne vesen, og absolutt alt, ble for han, overskygget av utsikten til å nyte hennes unge spenstige kropp.
Han bestilte hotellrom, og planla det hele.
Hans sinn var en eneste stor erotisk fest. Han var glad, sprudlende dagen lang, og kona lot seg smitte, og samtidig begeistre over hvor enkle menn er, og hva ei søt jente kunne gjøre med dem. Menn er som små barn, tenkte hun.
Dagen før dagen føler han seg frekkere og kåtere enn noen gang, og sender Mille en melding om at hun måtte ikke bruke parfyme, eller vaske seg, på framsiden, i løpet av den dagen de skulle møtes. Han ville lukte og smake henne, ikke noe hun hadde kjøpt i butikken.
Han kjente at det rørte seg nede i buksa når han sendte denne meldingen.
OK! fikk han til svar, og blunkefjes.
Disse to bokstavene var nok, han hadde full ereksjon.
Møtedagen forteller han kona hvilket hotell de skal møtes på, og gir henne et deilig langt tungekyss før han drar hjemmefra.
Hun besvarer kysset, og hvisker; "Kos dere!" når han går ut døra.

Framme på hotellet gjør han forberedelser.
Han har med småsnacks, romantisk musikk, noen drikkevarer. Han gjør seg kjent med rommet og lysbryterne, legger klar alt mulig av leketøy og massasjeoljer. Innimellom klyper han seg i armen for å forsikre seg om at det ikke bare er en vakker drøm at ei så ung og deilig jente er på vei, til ham..
Han lager seg en drink av gin og lime, med masse is, stiller seg ved vinduet og sender en melding til henne med romnummeret.
Hun svarer raskt; hun er der snart, hvert øyeblikk. Har kun naturlig parfyme på framsiden..blunkefjes.
Han ser nede på gaten en flott jente på vei mot hotellet, det må være henne tenker han. Hun ser elegant og selvsikker ut, en egenskap mange damer har, selv når de absolutt ikke er det. 164 høy, tenker han, han hadde øyne for slikt, deilig høyde!
Det går noen ganske lange minutter før det banker på døren, han venter noen sekunder, åpner og tar i mot henne. Ser på henne med blide øyne, hun sier hei og smiler, han sier hei tilbake, går målløs rundt henne, oppfører seg egentlig ganske dumt.
Så fin du er! sier han, mens han betrakter henne.
Hun er kledd i en lys grå dressbukse og hvit skjortebluse, som ligger utenpå buksen, med en liten skulderveske med tynn stropp ser hun voksen og velstelt ut. Håret er knyttet i en fin liten ball i nakken, hun har lette lyse canvas sko, uten synlige strømper, og små hvite perler som ørepynt, og en svak rosa leppestift, hun smiler til ham.
Du er helt fantastisk! hvisker han når de kysser.
Hennes kyss får hodet til å gå helt rundt på ham, hun har verdens mykeste og deiligste lepper, og verdens våteste og deiligste tunge!
Han hjelper henne av med den lille vesken. Som om hun trengte det!
Hun ser seg rundt, hotellrommet er koselig, hun ser fornøyd ut.
Han kløner med klærne hennes, forsøker å ta av blusen.
Eh..kan jeg få komme inn først? sier hun flørtende.
Hun blir sjarmert av å se hans store iver, og hvor fomlete og kåt hun gjør han. Hun lar han holde på, plagg etter plagg faller av, helt til hun står der splitter naken, kun i skoene, som hun sparker av selv. Hun står der, slik en ung kvinne er på sitt aller vakreste, for ham.
WOW! sier han når han har all hennes herlighet foran seg.
Han merker seg den glattbarberte musa hennes. Er godt fornøyd. Han kler selv av seg, i en hast, kaster plagg for plagg på en stol ved siden av sengen. Leder henne mot sengen, han er tenåring igjen, kuken hans er knallstiv av forventning.
Hun ser det og smiler fornøyd med at den reagerer slik på henne. Den peker rett mot nord. Hun løsner håret og legger seg villig bakover på sengen, med benene hengende utenfor kanten.
Han setter seg på knærne og tar tak i føttene hennes som dingler over bakken, og begynner å slikke tærne hennes.
Hun ler litt av han, han suger på dem.
Han reiser seg opp og bøyer seg over henne, og slikker puppene hennes, leker med den ene og den andre av de faste små knoppene i midten, før han endelig går ned mellom benene hennes.
Han snuser litt der nede, og knurrer av tilfredshet. Trekker pusten dypt inn, og sniffer i seg den herlige kjønnslukten hennes, en duft som gjør han aldeles gal..
Han åpner sprekken med fingrene, hun er som en rosa nyutsprunget blomst der nede, han smaker med tunga, han sleiker, ja sleiker!
Hele veien fra nederst til øverst, med bred tunge, som en hund; mmmm....nyyydelig! hører hun der nedenfra.
Hun fniser, det går ilinger gjennom kroppen hennes. Det er deilig..
Han stikker tunga inn i åpningen. Han lar den gli oppover igjen, til tungespissen treffer klitten. Suger seg forsiktig fast i den, leker litt med den med tunga, før han reiser seg og snur henne rundt, sprer de myke rumpeballene, og slikker rundt det lille rumpehullet hennes. Han hører noen små vokallyder fra henne.
Han leter etter mer han kan slikke.
Kunne like godt satt tennene i henne! så nydelig er hun for ham.
Hun merker det med det samme, allerede fra første minutt kjente hun at hun hadde kontroll på han. Hun blir liggende å kjenne på den fantastiske følelsen det gir henne når en mann nyter henne på denne måten. Dette har hun ikke opplevd før. Hun nyter å bli forgudet og dyrket på denne måten. All denne intense lysten og oppmerksomheten hans rundt den, for henne, helt vanlige jentekroppen. Hun nyter å spille hovedrollen i hans drøm. Han gjør henne glad og stolt av kroppen sin, hun føler seg trygg, og kjenner en tilfredsstillelse ved å vise seg fram. Hun elsker seg selv gjennom han.
Han legger seg oppå henne. Sikter kuken inn under de runde myke rumpeballene. Stryker hendene over ryggen hennes, og presser sakte den knallstive kuken sin inn i den varme våte fitta, bakfra. Han presser den forsiktig innover, lirker seg fram. Må rugge litt fram og tilbake, før han kommer helt inn. Blir liggende slik og nyte den berusende følelsen det er å ha kuken inne i den deilige trange fitta. Ligger og kjenner på varmen fra kroppen hennes, våger ikke røre seg.
Hun som normalt er ganske beskjeden, har ingen barrierer for å føre hånden ned mellom benene sine, og kose med seg selv.
Hans begjær er så sterkt at det smitter. Kroppen hennes gløder. Gløder av å kjenne hans intense lyst, i kraft av den harde tykke kuken hans, som sprenger seg inn i kroppen hennes.
Han er så følsom at han kjenner de ørsmå bevegelsene i sengen fra muskelspillet i den ene armen hennes, som arbeider under henne. Han ligger helt stille og nyter, kjenner en deilig duft fra håret hennes.
Det plinger i mobilen hans som ligger på nattbordet.
Han strekker ut armen og leser en melding fra kona, med masse spørsmålstegn. Han svarer at alt går bra, de ligger nakne i sengen, og at han puler henne nå. Hun er nydelig, koser oss!
Han ligger og støter dypt i henne, ligger og presser, slipper opp, og presser igjen, hun jobber raskere og raskere med hånden, helt til han merker at hun rykker til i sin første orgasme. Hun blir gradvis myk og avslappet i kroppen.
Han kysser henne, lar henne snu seg. De omfavner hverandre i et langt og deilig kyss.
Hun dytter og veiver med armene for å kave til seg dyna, hun klarer å trekke dyna over dem, de legger seg til, og blir liggende å småprate.
Han spør om hun har lyst på noe, og ramser opp alternativene.
Hun smiler imponert. Hun tar gjerne noe snacks og et glass rødvin.
Han stiger ut av sengen og henter diverse fra vesken sin, henter glass fra et skap, noen glassboller og fyller opp, fordeler det hele på de to nattbordene.
Alt sammen mens hun ser nysgjerrig på fra sengen. Han sprader rundt helt naken, med kuken som peker stivt ut i rommet. Han er full av ungdommelig energi.
Når alt er på plass søker han under dynen til henne igjen.
Hun strekker seg og forsyner seg av godteriet, og tar en slurk av rødvinsglasset. Deretter forsvinner hun under dyna og tar kuken hans i munnen.
Hun har blitt fristet, hun er klar til å gjengjelde.
Hun begynner å suge.
Han trekker dynen litt til side for å få se på. Han puster tungt, han kjenner blodet bruse gjennom hele kroppen av det deilige hun gjør med ham.
Hun legger seg slik at hun kan gni musa si mot det ene benet hans.
Han tar en stor slurk av rødvinen og skåler med seg selv for kvinner og all form for seksuell nytelse.
Han spør henne om hva hun liker og ikke liker.
Hun tar ut kuken, og svarer etter hvert som han spør. Stikker den inn igjen etter hvert svar. Hun spør hvor ofte han og kona har sex.
Han svarer en gang i uka.
Han blir helt gal av å se den deilige rosa tunga hennes gli opp og ned på han.
Av og til legger hun håret til siden, for at det ikke skal komme i veien.
Han kjenner det glatte fine håret som ligger bløtt og deilig over den ene siden av hoftene sine. Han nyter det som en erotisk gest, finner alt ved henne sterkt erotisk. Han blir revet med, og spør henne rett ut om hun liker anal.
Hun svarer at hun har aldri prøvd, men har litt lyst til å prøve.
Han blir helt gal i hodet av dette svaret.
Han forteller at han av og til gjør det med kona, har litt erfaring ja. Hehe, ler han litt dumt. Hun overser det.
Hun spør, kanskje litt påtatt naivt, for å pirre han, om han har lyst til å gjøre det med henne. Han føler at blodet eksploderer ut av sine baner av dette uskyldige spørsmålet.
Han spør tilbake; hva tror du?
Hun svarer ikke, bare ser på ham, lett rødmende, og med øyne som smiler, tar kuken i munnen igjen, og suger skikkelig horete.
Han er så kåt nå at lysten og tankene jager han videre inn i fantasiens verden. Han begynner å tenke på wet med henne, det er så utrolig drøyt og deilig! Å få, ikke gi, det er det han liker. Hun er som skapt for å gi! Han tar i mot alt fra henne! Han drømmer, ser henne for seg. Heldigvis sier han ikke noe. Lar det bli i tankene. Vil ikke risikere å ødelegge stemningen. Men, uansett, han har lovt å ikke tvinge henne til noe hun ikke vil. Han føler seg vel med seg selv, og slapper av med god samvittighet. Kommer litt tilbake til den siste forbudte deilige drømmen igjen, før han igjen trekkes tilbake til virkeligheten, og den intense nytelsen hun gir han, hun har fremdeles den knallstive kuken hans i den deilige munnen sin.
Akkurat i det han holder på å besvime av lykke slutter hun.
Han ser litt forundret ned på henne, hun kryper ut av sengen.
Hun må tisse.
Hun ser toalettdøren på veggen ved siden av, og går elegant og mykt dit på sine bare tær. Han ser på henne, han glaner, hun har hypnotisk kraft, han ser på henne med et stort savn allerede, etter knappe 5 sekunder. Han ser den slanke midjen, den litt bredere hoften, de rette lårene som peker litt innover mot knærne. Hun stenger døren etter seg.
Han ligger musestille, lytter konsentrert, det var som f..n! Hun er sjenert, har masse dopapir i vannet, eller sikter utenfor vannet, han hører ingen ting!
Skulle så gjerne hørt den lille lyden av noe som sildrer..
Han fantaserer, han kunne i det minste fått sett på! Han ser henne for seg, den fine strålen som strømmer ut av henne.
Kanskje hadde hun syntes litt synd på han, at hans galskap var litt sjarmerende, og gitt ham 2-3 dråper i drinken hans, bare for å være snill. Det hadde blitt en helt fantastisk intim og erotisk drink... sukk... hun er bare så deilig! Alt ved henne er fortryllende deilig! Skal i det minste slikke henne nå! Lysten på henne var større enn noen gang, etter at hun hadde vært på do! Han legger seg godt til rette, og gleder seg til hun kommer tilbake, da får han i tillegg se framsiden.
Hun smiler litt brydd når kun kommer deilig tilbake, med de faste små puppene pekende mot ham.
Han aker seg litt nedover i senga, leder henne til å sette seg på ansiktet hans.
Hun senker seg og plasserer et kne på hver side, klemmer hodet hans mellom de deilige lårene sine.
Han bruker begge hendene til å åpne musa når hun senker seg over munnen hans. Han er i himmelen! Han kan ikke ønske seg mer! Han er på toppen av verdens høyeste fjell nå! Han elsker smaken, nyter hver liten delikat hudfold av henne, det eneste han ønsker seg nå er ei enda lenger tunge..
Men han må videre.
Han tar tak i henne og styrer henne på rygg.
Hun legger seg velvillig ned.
Han legger en liten pute under rumpa hennes, og trekker benene til siden.
Hun støtter seg på albuene og ser på at han dykker ned på henne.
Han bare må slikke henne mer. Det er en besettelse; oppsummert har han tilbrakt flere måneder av sitt voksne liv med hodet begravd mellom benene på jenter. Han har opparbeidet seg grundig erfaring. Resultatene lar ikke vente på seg. Det går ikke lang tid før hun vrir seg i den første orgasmen. Han gjør seg ytterligere kjent med henne. Like etter kommer en liten orgasme til. Han gir henne den ene orgasmen etter den andre, små, noen fullverdige, og noen nestenorgasmer.
Midt i det hele plinger det inn en melding på telefonen hennes.
Det er ei venninne som spør; hva gjør du nå? skal vi finne på noe?
Hun viser meldingen til han, han smiler og fortsetter der han slapp.
Hun ber han vende ansiktet litt bort mot siden i det hun tar en snap av han med hodet godt plantet mellom benene hennes.
Hun sender bildet til venninnen, med teksten " bare ligger og slapper av..."med rødmefjes.
Det blir hett, huden hennes blir klam, han elsker det også. Klam, og våt som bare unge kvinner kan bli! Han stikker av og til en finger inn i det lille rumpehullet hennes, for å gi henne en enda høyere ferd når hun kommer. Når det hele er over, og tid for en pause, tilbyr han påfyll i serveringen. Henter noe frukt fra kjøleskapet. Han koser med skatten sin, steller med henne, slik at hun skal ha det godt, slik at hun slapper av og gradvis får lyst på mer, at hun skal gi han mer, han får aldri nok av henne.
Nei han gjør ikke det, han griper en litt umoden banan (intet er tilfeldig!). Han skreller den og presser den forsiktig inn i henne. Hun er så våt nå at den glir fint inn, han legger seg på magen, og begynner å spise av den. Trekker den litt ut med tennene etter hvert tygg, hun fniser, det kiler!
Han tar et kirsebær og stikker inn det også. Trekker det varsomt ut med stilken, og gir det til henne.
Hun tar det mellom tennene og vips så er det inne i munnen hennes.
Oppildnet av henne nok en gang, smyger han seg over henne igjen. Han leder den ene hånden hennes til den stive kuken hans, og lar henne styre han når han sikter seg inn på den deilige våte fitta nok en gang. Med litt hjelp glir den stive kuken hans inn, helt rolig, helt til bunns igjen. Han blir liggende der oppå henne, slapper av, bare nyter den myke kroppen hennes, og den fuktige varmen fra den unge fitta hennes rundt kuken. Han kjenner at hun kniper rundt kukskaftet med den nydelige lille muskelen sin. Han drømmer!
Han holder nesten på å sovne i den deilige lykkerusen, da telefonen plutselig ringer.
Det er kona, han setter på høyttaler, hun lurer på hvordan det går, og spør når de er ferdige. Det går fint, sier han, litt søvnig.
Han spør om det er ok at de ligger over, men nei, det er det ikke, dette er første gangen, så oppfører han seg fint, blir det atskillig flere sjanser..
Hun klarer ikke å holde igjen nysgjerrigheten, og spør igjen hva de gjør akkurat nå.
Han svarer at han ligger oppå henne og slapper av.
Det blir litt stille, før kona tar sats; hehe, tenker kuken din er stiv og hard nå..men hør her; ikke overdriv! Det er lørdagskveld hjemme også. Kos dere, men bli ferdige i rett tid kjære! Vi snakkes!
Ute av sin deilige erotiske slumring, trakk han seg forsiktig ut av henne, og la seg mellom benene hennes igjen. Han bruker fingrene og åpner musa. Begynner å kose med tunga, nyter henne i fred og ro. Hun var skikkelig våt og smakte fantastisk, han kunne ligge der og nyte henne i timevis...
Mellom slikkingen utvekslet de noen ord.
Hun skjønte at kona ville ha han hjem igjen, tross alt. Hun var veldig forståelsesfull, han måtte ikke utnytte det, mente hun. Vi kan jo avslutte med at du puler meg bak foreslo hun. Det hadde han veldig lyst til, men først måtte han få ta noen bilder, som han kunne runke til mens han ventet på neste møte.
Det var greit for henne, men de måtte være anonyme.
Selvsagt, svarte han.
Han tok fram mobilen for å ta bilder.
Han ville ha et bilde bakfra, når hun lå på alle fire.
Hun stilte seg opp, han gikk ganske nære for å få med de fineste detaljene. Tok ett bilde rett bakfra, og et litt på skrå.
Deretter ville han ha et nærbilde av fitta når hun lå på ryggen. Først et bilde på skrå, for å få med den fine kurven, deretter ett fra hennes vinkel, ovenfra. Han stilte seg slik at han fikk med magen, fitta og lårene.
Herlig! han var godt fornøyd.
For det siste bildet måtte hun stå på gulvet, her ville han igjen ha et bilde forfra og et på skrå, begge hvor hun tok på seg selv med den ene hånden.
Ferdig nå? spurte hun, etter siste bilde.
Ja, nå rekker det, svarte han med et lurt smil.
Da avslutter vi, sa han og blunket til henne.
Han ba henne om å stille seg på golvet og legge seg over sengekanten, og ut med rumpa! Hun hvilte overkroppen på senga. Han la en pute under hoftene hennes for å bygge henne enda litt opp, for et herlig syn!
Han smurte inn kuken med glidekrem. Tok litt på fingeren og masserte inn litt rundt rumpehullet hennes, tok litt til på fingeren, og stakk den inn i det lille hullet hennes.
Han spurte om hun var klar.
Hun snudde hodet mot ham, og ja, det var hun.
Han ba henne spre rumpeballene med hendene.
Hun hørte lydig etter, la hendene bakover og åpnet seg for ham. Hun var et fantastisk syn, det herlige lille rumpehullet, som snørte seg sammen som en liten rosett foran ham!
Han styrte kuken sin mot det lille hullet, presset og presset, lente seg over henne, og presset stadig hardere, helt til det begynte å åpne seg.
Med et lite rykk forsvant kukhodet hans inn i henne.
Åhh! hørte han fra henne. Hun vendte seg mot ham og smilte, deilig! sa hun.
Slapp helt av nå, sa han til henne, og begynte å presse seg lenger inn.
Hun skiftet grep med hendene, hun grep i sengen med begge hendene og holdt seg fast. Kuken hans forsvant lenger og lenger inn i henne, hun var helt stille, holdt hardt i mot.
Han tenkte at dette blir ikke noe langt knull, kuken hadde vært knall stiv helt siden han så henne naken første gang, og den var overklar til å tømme seg.
Han presset videre inn, over halve staken var nå inne. Tok tak i den smale midjen hennes og begynte å jobbe inn og ut, presset henne stadig lenger inn på den stive staken sin, hun stønnet for hvert gang han gikk innover.
Det var sykt varmt der inne, det brant i kuken hans, han var helt i ekstase.
Han økte takten, med små jokk inn og ut. Hun ble presset mot sengen og kloret seg fast for å ta i mot, han klarte ikke mer!
Det var umulig å stå i mot den fantastiske følelsen, og det fantastiske synet av kuken hans inne i den nydelige rumpa. Han kjente det bruse i ørene da spruten kom, han stivnet i benene og jokket helt hemningsløst og klønete mot den myke runde baken hennes, før han sank over henne med et stønn av deilig tilfredshet.
Han ble liggende over henne noen minutter, for å komme til hektene. Han fikk litt skyldfølelse, kom litt for fort, det var nok ikke hennes største opplevelse dette.
Men hun var tydeligvis glad og fornøyd. Da han lirket seg ut av henne, kysset hun ham og lekte kjærlig med den blodsprengte kuken hans.
De gikk på badet og vasket og tørket seg, før de kledde på seg.
Hun var like fantastisk som da hun kom, elegant og stilig, sprudlende og glad.
Da de stod og tok farvel, kom han på at han ønsket å ha den brukte trusa hennes, han ville lukte på den når han runket til bildene av henne!
Din tulling! sa hun med et smil, og tok den brukte trusa ut av veska. Her!
Han tok den og snuste litt på den, perfekt!, hvisket han til henne.
Da møtes vi igjen om to uker! hørte han da hun forsvant som en mild vind ut av døra.
Gleder meg allerede tenkte han, og gikk bort til vinduet for å se henne passere nede på gaten. Like velstelt, fresh og elegant, som da hun kom.
Hun passerte to velkledde menn på veien ut fra hotellet.
Den ene snudde seg såvidt etter henne, og kommenterte noe til sidemannen, som dultet han vennskapelig i siden.
De skulle sett henne for noen små minutter siden, de skulle bare visst...

Profilbilde Mrmacphisto 23-02-24, 19:14
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Nok en herlig fortelling. Heldig type. Du er flink til å beskrive

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 23-02-24, 19:23
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Mrmacphisto

Takk. Elsker skryt! Hyggelig at du koste deg med historien.

Profilbilde Mrmacphisto 23-02-24, 22:40
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Koste meg veldig. Kunne virkelig forestille meg stemningen på det hotellrommet. Leser snart noen andre av dine

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.