Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 02-03-24, 19:11
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Mora


Jeg blir invitert på en storbyhelg med en kompis fra vgs, vi reiser med mora hans som er skilt. Hans mor er veldig upper class, elegant og velkledd. Med sort glatt skulderlangt hår, store øreringer, flere kostbare ringer på velstelte fingre. En dame som bruker mye tid på seg selv, og holder seg i form. Kort sagt en attraktiv dame på litt over 40.
Vi tar inn på et hotell med høy standard. Dagen bruker vi til shopping. Jeg merker at hun er veldig oppmerksom og hyggelig. Føler at hun holder øye med meg i smug. Hun har hele tiden kontroll, og vet hvor vi skal, hvordan vi skal komme oss dit, har alt planlagt.
Vi spiser en god middag på hotellet, og tar kvelden på hotellrommet. Her merker jeg at hun forandrer seg litt. Fra å være elegant og pertentlig virker hun nå mer hjemmekoselig. Tar av seg ringer og smykker, lar håret være litt løsere, og kler seg i kun en topp og joggebukse. Riktignok en ny og pen joggebukse. Joggebuksen sitter stramt rundt de velformede hoftene. Når hun strekker armene over hodet, for å gjøre noe med håret, klarer jeg ikke unngå å legge merke til de formfulle lårene, som leder sammen, helt der oppe, mot en fin liten feminin forhøyning, under den lille magen. Når hun knekker litt med hoftene, tegnes en fin liten trekant. Jeg tar meg i å tenke litt på henne, den fine detaljen, kjønnet hennes, tenker på bollemus. Jeg trekker pusten dypt, smiler ørlite, ufrivillig, kjenner at pikken vokser seg litt større, blir kåt og glad faktisk. Hun er nok deilig når hun går til sengs om kvelden, varm myk hud, skulle lagt hånden der, kjent på varmen...
Før vi legger oss spiller vi kort. Vi sitter ganske tett sammen, og jeg kjenner en mild parfymeduft fra henne. Føler at jeg begynner å bli mer og mer kåt for hver gang hun gjør en liten bevegelse mot meg. Og i mangel av andre damer i nærheten, bestemmer jeg meg for å runke til henne i dusjen før jeg legger meg. Skal se henne for meg på min måte; naken, at jeg slikker henne, lenge, og puler henne.
Vi legger oss litt før midnatt. Kompisen og jeg ligger i en dobbelseng i eget rom, dvs det går en åpen smal korridor videre til rommet der hans mor ligger. Midt på denne korridoren henger det et speil, og i dette speilet, merkelig nok, kan jeg se delvis inn på rommet hennes, og hun sannsynligvis delvis inn på rommet vårt. Og midt i denne korridoren, vis-á-vis speilet, dvs på den andre siden, er toalettet. Og det var dette toalettet jeg gikk til ca klokken 2 på natten. Da jeg var ferdig, og åpnet døren for å gå ut, stod mora til kompisen der, rett foran meg. Hun hadde nok sett meg i speilet. Kledd i en lårkort nattserk. Den var flortynn, men ikke gjennomsiktig, den lå tett inntil kroppen og viste hvilken fin figur hun hadde. Hun så på meg, smilte ikke, men hadde et lurt og hemmelighetsfullt blikk. Hun strakte ut hånden til meg. Hun så meg inn i øynene, hun hadde en varm og deilig væremåte, hun virket god og trygg. Jeg tok i mot hånden hennes. Hun ledet meg motsatt vei av der jeg kom fra, dvs vekk fra vårt soverom, og mot hennes soverom. Jeg gikk bak henne, hun gikk sakte. Hun visste at hun hadde full kontroll, hun visste hva hun skulle. Det var ganske mørkt, men jeg så at hun hadde pene legger, og små føtter. Hun gikk lett, for at ingen skulle høre oss.
Da vi kom til soverommet hennes fant hun et stearinlys, som hun tente, og satte på nattbordet ved sengen. Hun dro deretter nattserken over hodet, la den pent over en stol, trakk trusa ned over lårene, og slapp den på gulvet, slik at hun plutselig, veldig plutselig for meg i hvertfall, stod der aldeles splitter naken. Jeg stod ved hennes høyre side, jeg så henne altså bare fra siden, men det var nok til å gjøre et sterkt inntrykk på meg. Jeg ble ufattelig kåt med det samme. Hun hadde en ganske flat mage, faste pupper, en fin spenstig kurve på framsiden av lårene, en tilsvarende deilig kurve bak, og en aldeles forheksende mørk og lav hårvekst på kjønnet. Tett sort hår formet en mørk trekant mellom benene hennes. Jeg ble umiddelbart slaven hennes. Jeg hadde bare trusa på meg, jeg kom jo fra sengen, og midt på den var det nå en stor bul, som var hennes skyld. Hun gjorde som ingen ting, snudde seg mot meg, og dro rolig trusa mi nedover beinene mine, slik at pikken min vippet ut. Jeg trampet ned trusa og sparket den vekk.
Hun satte seg på sengekanten foran meg, tok et forsiktig grep rundt kuken min, og runket sakte opp og ned, en kort stund, før hun med venstre hånd ledet min høyre til å overta. Jeg begynte å runke, kjente at jeg var ufattelig kåt, og klar når som helst.
Hun lente seg tilbake, litt bakover i sengen, støttet seg på albuene mens hun så meg holde på. Hun lot knærne gli fra hverandre, rolig, veldig rolig, helt til kjønnet åpnet seg, og jeg så sprekken tydelig, midt i den mørke trekanten. Hun så på meg, jeg så mellom benene hennes.. Hun rørte litt på hodet, for å rufse til håret, slik at noe hår falt ned foran øynene. Hun trakk knærne sammen igjen, helt til de møtte hverandre, holdt de der noen sekunder, før hun igjen lot de gli sakte fra hverandre, begge helt ut, til hver sin side, så langt de kom. Jeg stirret på den lille åpningen mellom benene hennes, så for meg den friske lyserøde fargen der inne, jeg var maktesløs..dette ble rett og slett for mye for en ung gutt som meg. Jeg runket hurtigere og hurtigere..hun tok over, runket med sikre vante bevegelser, tok kuken min i munnen, og strammet leppene rundt skaftet, hun skjønte at jeg kom, nå! brukte den andre hånden til å klemme forsiktig på de harde ballene mine, akkurat i det jeg skjøt en lang tykk stråle med sæd inn i den deilige munnen hennes. Jeg kjente hele kroppen dirre, jeg ble stående helt stiv i benene. Det var helt stille, så stille at jeg hørte strupehodet hennes når hun svelget den varme sæden min. Hun strøk magen min med den ene hånden, kjælte lett og erfarent ballene mine med den andre, mens hun fortsatte å suge på den nå meget følsomme kuken min, jeg skalv og holdt på å knekke sammen i knærne. Kuken krympet sakte i munnen hennes. Hun ville ha med seg de siste sæddråpene som kom fram når den krympet i størrelse. Dette kunne hun, dette visste hun, en gutt på min alder ble aldri helt tom..
Hun krøp opp i senga, holdt dyna oppe, og gjorde tegn til at jeg skulle komme etter. Jeg fulgte etter, la meg inntil henne. Hun la seg på siden, lot fingrene gli over den nakne kroppen min. Jeg følte meg liten og maktesløs, jeg var skamfull, og til ingen ting etter orgasmen.
Jeg ble liggende og tenke, filosoferte rundt aldersforskjellen. Husket godt mannen hennes, far til kompisen, han var ganske stor og overvektig, nokså annerledes enn en ung gutts kropp, som min. Hun var ganske nær venn med min mor egentlig. Kompisen og jeg hadde gått på samme barnehage, mødrene våre trillet sikkert barnevogn sammen. Og nå, en del år senere riktignok, skulle det gå slik at den ene hadde sex med ungen til den andre..verden var full av merkelige sammentreff.
Hun hadde all makt over meg, jeg kjente hånden hennes leke med den ømme og følsomme kuken, og kjente at makten hennes økte og økte. Hun så meg i øynene med et målbevisst og utålmodig blikk. Hun kjente at fingrene hennes gjorde noe med meg igjen. Hun la seg enda tettere inntil meg, jeg kjente at hun var varm over hele kroppen. Hun kysset meg, jeg kjente den våte tungen hennes søke min. Vi lekte med hverandres tunger en liten stund, jeg kjente den varme pusten hennes tydeligere og tydeligere.
Hun trakk det tynne lakenet til side, og flyttet seg nedover i sengen. Hun tok kuken min i munnen. Tok hele kuken i munnen, hodet hennes gikk opp og ned på staken som nå var knall stiv igjen. Jeg lå og svevet på en sky av bomull, dette kunne hun! Dette falt helt naturlig for henne, hun fulgte bare instinktet til en kåt kvinne med intens lyst, og jeg var et helt nytt, ungt og deilig bytte for henne. Nå var hun rask, hun holdt oppe kuken min med den ene hånden, og tredde seg ned på den, presset hele den stive staken dypt inn mellom benene sine. Hun trakk knærne sammen og låste kroppen min mellom lårene sine. Låste meg fast og trykket seg ned med hele sin vekt. Hun la hodet bakover og slapp ut et stønn av velbehag. Hun var søkk våt og himmelsk! Det var så ufattelig vått og varmt inni henne! Hun plasserte begge hendene bakover på lårene mine, begynte å jokke og ri, i høyt tempo, ble vill og hemningsløs, stønnet og klynket. Jeg lå helt passiv og så på at kuken min gikk inn og ut av den lille sorte trekanten mellom benene hennes. Dette hadde bygd seg opp for henne, bak den nøytrale fasaden, det hadde kostet, og måtte nå ut. Hun flyttet begge hender til magen min, lente seg nå framover og tok ny sats, startet på ny å jokke hoftene opp og ned i et jevnt høyt tempo. Tok ikke hensyn til noe, kroppen min var hennes, jeg skulle holde kjeft og pule henne med den unge knallharde kuken min, gi henne det hun ville ha! Jeg kjente at hun kom flere ganger, hun gned da underlivet sitt hardt mot mitt, presset og gned seg mot meg. Krampetrekningene kom tettere og tettere, de gjorde at jeg ikke maktet å stå i mot lenge, kuken banket og blodet sprengte på der nede, jeg sprutet all sæden min inn i den nydelige fitta. Hun kjente det, det ble veldig vått der inne, jeg mener jeg så et lite smil om munnen hennes, før hun sank sammen over meg. Det glatte mørke håret hennes lå som en vifte over ansiktet mitt. Jeg kjente hennes takknemlige hender stryke meg på kinnene. Hennes fuktige lepper presset seg mot mine.
Vi sovnet tett sammen, omslynget i hverandres armer og bein, over dyna, under dyna, i den varme sommernatten. Neste morgen vekket hun meg tidlig, slik at jeg kunne snike meg tilbake til sengen min.
Ved frokostbordet dagen etter var hun enda mer avslappet og kontrollert enn vanlig. Hun virket glad og lykkelig. Fornøyd. Vi spiste og koste oss, hadde det fint sammen.
Etter at hun forlot bordet ble jeg og kompisen sittende og prate. Han fortalte at han hadde hørt oss i natt.
Hæ? min første tanke var å fornekte alt som var skjedd. Men da han fortalte at også Thomas og Fredrik fra skoleklassen hadde vært med på reise, med han og mora.. skjønte jeg at det ikke var noen vits.
Han smilte, og ristet oppgitt på hodet, av meg, og sikkert også av den fine mora..

Profilbilde Quest42 ID-Verifisert 03-03-24, 11:15
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde pungleflabben

Utrolig deilig for gutten 😍

Profilbilde oslomann1961 30-04-24, 15:24
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

deilig historie


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.