Profilbilde GP ID-Verifisert Trådstarter 03-03-24, 11:59
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 3 / 0 / 0

Hei. Et par jeg kjenner godt arrangerer sextreff med fokus på herreoverskudd neste lørdag (9/3) klokken 17 i Oslo sentrum. Jeg har påtatt meg bokføring av påmeldinger.

Forrige gang, i november, hadde vi med to andre par slik at det ble 3 damer og 17 menn den kvelden. De to andre parene har ikke anledning denne gang, så derfor er det mulig for noen andre å henge seg på.

Det som søkes er altså par (eller dame), som helst har erfaring fra sex med flere samtidig, eller i hvert fall sterkt ønske om å oppleve det. Det spesielle her er at det kreves SOI-test av alle. (Hos par holder et at en av partene tar test.) På denne måten kan alle føle seg tryggere.

Damen i paret er 40 år, et fyrverkeri som reiser til Oslo ens ærend for å oppleve å bli knullet av mange menn. Dette har hun og mannen gjort flere ganger, så dette kan de. Det er alltid inkluderende og fin stemning på deres tilstelninger.

Er dere et par (eller singel dame) som har lyst å bli med på dette? Ta kontakt, så gir jeg mer info og dere får snakke direkte med paret også.

Vi regner med at et sted mellom 10 og 20 menn vil stille opp, sannsynligvis rundt 15 ut fra listen, i alder 25-60. Dere velger selv hvor aktive dere vil være, og tar pauser når dere vil. Men det er sånn røffly lagt opp til to runder på en time hver, hvor det hele avblåses innen klokken 21.

Seneste mulighet for å melde seg på er tirsdag 5/3, siden tirsdag er deadline for å rekke å få resultater fra test i tide.



Oslo Oslo
Par søker Par
Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.