Profilbilde DreamWorks Trådstarter 03-03-24, 12:35
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 2 / 0 / 0

Etter å ha skrevet sammen på nett en stund var det endelig på tide å sette ut i live det vi hadde pratet om, alle tre ganske lenge. Det var sommer og han hadde tatt turen litt sør med båten sin. Han visste ikke hva turen bragte, kanskje ikke mer enn en øl på en bar. Han hadde uansett har en fin båttur, der han endelig var alene til å nyte friheten.

Hun forbereder seg hjemme. Står på badet og tar sommerkjolen på, ikke noe annet enn sommerkjole denne dagen. Det er en av de varme sommerdager og hun elsker å kjenne følelsen av forventninger. Stoffet er lett og legger seg luftig om kroppen slik at hun kan kjenne seg naken selv om hun ikke er det. Mens hun sminker seg, tar på dem røde leppestiften kjenner alt at hun er våt, lengter etter å ta på seg selv, lure fingrene forsiktig, nedover, gjennom den våte sprekke men lar være slik at lengselen får være der.

Kjæresten sitter i stua, med et glass vin. Han venter på at hun skal komme inn og løfte opp kjolen for ham slik at han kan nyte synet av den glattbarberte fitta, en synelig kurve oppover på akkurat rett sted, og fyldige ytre lepper som glimtes godt mens hun lar ham få se. Han gleder seg like mye til kvelden, som henne, kjenner hjerteslagene øker et par hakk. Han håper at hun tør. Han vet hun vil og han håper at sommerluften og litt vin gjør at hun tør å slippe seg fri. La Gudinna, hora, den nydeligste kvinnen få slippe fri. Han håper han får lov til å være med å gi henne alle blikkene på kroppen sin som hun har lengtet etter lenge.

De to ankommer baren, det er ikke plass ute, så de setter seg like innenfor døren så solen kommer inn gjennom vinduet. Kanskje er det like så greit å sitte inne der det er langt roligere.

Han gjenkjenner henne med en gang han kommer inn døren. Han vet hun er pen, og han vet hun sitter sammen med en litt eldre mann. Han er nervøs mens han setter seg sammen med dem, men likevel kjenner han at blodet strømmer til de riktige stedene. Det er første gang de tre møtes alle, og han håper at hun kan ta kontroll på samtalen. Kjæresten hilser litt blygt og går og kjøper en øl til ham, og hun fører heldigvis samtalen ann, prater om løst og fast, båten, turen hit. Hun har lepper som ser fristende og kysse. Han ser en kjole som antyder at hun har lite under, og han vet godt at hun mest sannsynlig er truse. Han lar øynene sine streife over hele kroppen hennes og ta henne inn. Han ser at de to sitter tett, kjæresten har hånden plassert på låret hennes. Er hun våt? Er hun nervøs? Det er i alle fall han.

Hun kjenner hånden på låret. Hun lener seg mot kjæresten og kysser ham. Trenger å vise ham at de to hører sammen, og at sjekke ut at han har det bra. Hun kjenner at han er ivrig og gjengjeldt kysset umiddelbart med den ivrige tunga hans som forteller henne at han er hard allerede. Han åpner knyttingen overs på kjolen hennes, slik at utringningen viser litt bedre. Det er ikke så mange i lokalet, alle vil være ute i dag. Solen gjennom vinduer får den gyllne huden hennes til å skinne. Brystvortene vises så vidt gjennom den lyse kjolen. Skal hun tørre? Å kysse han, her? Når hun knapt har møtt ham tidligere? Hun lar hånden møte hans tilfeldig ved ølglasset. Hendene hans er kraftige, med arbeidsflekkler som ikke går ann å vaske vekk.  tar den ikke vekk, så hun lar fingrene stryke ham litt forsiktig og han viker ikke. Hun lener seg derfor mot ham, dytter stolen litt nærmere og legger armen mot ansiktet hans og kysser ham, spørrende. Vil han være med? Samtidig kjenner hun at hånden på låret hennes, klemmer henne litt hardere, kjenner at kjæresten støtter henne, pusher henne litt, vil at hun skal. Leppene hans er litt annerledes. Han gjengjelde kysset og lener deg nærmere henne, tydelig på at han ikke har tenkt å la henne slippe bare med ett kyss. Hun besvarer kyssene hans og til slutt trekker hun ser litt unna, og lar bare tungen møte hans, forsiktig. Beveger han den godt? Hva kan den tunga gjøre? Hun kjenner seg litt svimmel, hun har alltid hatt et ønske om å bli sett og hun kjenner godt den sittende følelsen, kjenner godt at hun er våt. Tanken på at hun nettopp kysset en annen mann så lett mens kjæresten så på, er overraskende rå. Den råskapen som knytter seg i magen, den samme følelsen hun hadde fra helt fra hun var ung når hun gjorde noe hun trodde var skamfullt. Den lille skammen, som likevel er god å kjenne på, den som bekrefter at man lar lysten heller enn fornuften rå. Følelsen som får de fleste til å stoppe opp - heller enn å kaste seg uti.  Hun vet at hun skal få lov til å nyte i kveld, hun kjenner dem, vet er de vil bruke tid for at hun skal bli trygg, og at de kommer til å la henne få ruse deg på å bli sett på men huns utfolder seg, blottlegger seg, viser kjæresten sin hvor vakker hun er og hvor mye lyst hun kan bygge opp i andre menn. Vise den andre, la han få se, endelig, slik han også har fortjent etter å ha heiet henne frem i mange måneder og etter å ha reist så langt bare for å få nyte nye opplevelser, og henne.

Kjæresten nyter å se henne nyte. Han ser hvordan den andre har lyst på henne, han har lyst å vise henne enda mer frem og kjenner fort hvordan blodet gjør ham større, hardere... Han lar hånden gå enda lenger opp låret hennes. De sitter i et hjørne litt skjult, og han lar fingrene nærme seg, under kjolen som han nå fører nok opp til at de myke lårene hennes vises godt for den andre. Han stopper likevel litt opp, akkurat ved kanten av sprekken, han trenge ikke føre fingrene innenfor for å kjenne at hun er våt. Han vet at han kan lirke enda mer i lysten og lengselen hennes ved å stoppe opp. Han kysser henne heller med stor iver, vet godt at det er hans jobb å hele tiden vise henne at han vil, at hun skal slippe seg fri. Han håper at flere får med seg glimt av dem der de sitter, der hun vekselvis og med full kontroll kysser to menn og lirker i lysten til dem begge. Han håper flere ser hvor vakker hun er, slik han alltid ser henne. Han hører pusten hennes, ser at hun lukker øynene og han vet at hun går inn i seg selv, til det stedet hvor Gudinnen og lysten rår, det råskapen og rusen bor. Han elsker å føre henne dit, se at brystet hennes går sakte opp og ned og han lytter til at hun trekker pusten dypt inn. Han ser hvordan hun tar inn øyeblikket og han vet godt hvordan hun nyter at de begge retter øynene mot brystet hennes, brystene hennes under kjolen og lårene som blir fyldige mot stolen.

Han ser hvordan hun er som hun beskreiv seg selv. Lett å kjenne igjen. Tunga hennes var myk og våt og han blir hard av å se på henne mens han tenker på hva tunga hennes kan gjøre. Vil han få kjenne den mer? Han har lyst å ta på henne, fingrene verker etter å berøre huden hennes, men han er usikker på om han får lov. Det er tomt et lite øyeblikk i lokalet så han trekker ned stoppen på kjolen slik at han kan skimte det ene brystet hennes enda litt mer. Hun lukker fortsatt øynene og han tolker det til at han får lov. Kan han legge hånden på låret på samme måte som kjæresten gjør? Han velger å la være men ser at kjæresten hennes fører hånden enda litt lenger oppover, innover det er han sikker på, helt sakte og forsiktig, han ser at hun smiler og slipper ut et lite sukk. Han liker å vente han også, det er godt å bare sitte slik og se henne nyte. Han vet hun har fortent det, etter alt. Og han forstår, ut i fra hvordan han ser hun nyter at han kommer til å få se mer.

Hun ønsker å forsterke følelsen, hele denne kvelden handler jo om det, å forsterke følelser. Hun ordner på kjolen sin slik at de kan gå ut blandt folk og går ut til et sted de kan være litt for seg selv, bak hushjørnet, bare for en sigarett. Da kan hun nyte smaken og lukten av det første trekket samtidig som svimmelheten fort tar henne og driver henne avsted inn i den sansende verden. De står alle tre og deler en sigarett via hennes kyss. Hun elsker følelsen, av å ha to menn som ønsker henne vel, av to menn som ønsker å se henne slik og følelsen av at hun er i stand til å drive to menn til så sterk lyst. Hun veksler på å kysse de to mellom hvert trekk, de stiller seg etter hvert nær henne begge to, slik at hun ikke trenger å anstrenge seg mer enn å stå på tå får å nå opp til dem. Kjæresten løfter på kjolen hennes, og hun kjenner den befriende følelsen å være naken. Mennene står så tett rundt henne, at ingen kan se. Hendene deres finner kroppen hennes, varsomt. Langsomt, stryker opplever, mellom, neste inn, samtidig som hun kjenner at de ikke klarer å la være med å presse underlivet sitt mot henne. Hun kjenner at de begge er harde. Hun tenker hun burde gjengjelde, men tillater deg bare å kjenne seg selv naken og fri. Legger vekk tankene om hva hun burde. Det er ikke vanskelig når flere hender samtidig stryker varsomt, mellom leppene, over rumpa, over brystene, inn, en, to fingre, hun føler deg utrolig fin. Fin fordi den nesten nakne kroppen hennes vekker nytelse hos to, fin fordi to menn ønsker å passe så godt på henne og fin fordi hun vet at kjæresten hennes elsker å se henne slik, våt, fri, kåt og rå. Det er vanskelig for henne å bare stå å ta i mot...samarbeid, fingre inn, rolig mens den andre holder hånden ovenfra, legger trykk mot venusberget og masserer klitten. Hun lengter etter å få kjenne, smake, på følelsene hun har skapt i dem begge. Hun ønsker at kjæresten skal se, se på hvordan hun åpner munnen opp, hvordan hun stiller tingen ut og tar i mot. Hvordan hun selv elsker å kjenne den rå følelsen i magen, følelsen som tilsier at man gjør noe man ikke skal, men som man likevel absoludt burde. Følelsen av å gi etter for lystene. Hun vil at han skal se. Hun lengter også etter å kunne sitte vekselvis mellom dem og bytte på hvem hun smaker på, hvem hun lar tunga leke med. Etter å ha dem stående forran seg, der hun får se hvordan de begge har lyst på henne og hvordan hun er i stand til å ivareta begge to sin lyst. Men hun må vente. Ikke her... Og ikke enda. Hun skal få lov å få mye mer før den tid. Hun spør om han har vin i båten og om de kan gå dit. Der hun kan få fortsette å blottlegge - både seg selv og kroppen, nyte å få bli tatt vare på på hennes måte. Kjæresten skal se, både hvor lyst han har på henne men også hvor fin hun er når hun lener seg tilbake og nyter. Det har han alltid bare sett tett på mellom deres to kropper, skal han i dag lene seg tilbake og nyte å se, at hun nyter og at han lar henne få lov. Det hele handler om det,- at han lar henne få lov. Til å være seg selv - til å nyte seg selv - til å bli nytt. 

Profilbilde Tymbro99 03-03-24, 13:11
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Venter spent på fortsettelsen - -

Profilbilde Quest42 ID-Verifisert 03-03-24, 13:13
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Utrolig deilig, venter på fortsettelsen i båten 😍

Profilbilde Jønn 03-03-24, 13:52
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Veldig deilig story 🤩🤩

Profilbilde Reisendesam 03-03-24, 17:47
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Du er den beste, fatsatisk deilig ....Kanakje er det to menn som er med deg i fantasiene dine😀😀 Trur eg må sørove med båten i sommer😀😀😉😉Kos deg resten av kvelden, håper du deler det🫠🫠

Profilbilde Iceman1 08-04-24, 21:01
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Rogaland Stavanger
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde DreamWorks

Du skriver utrolig flott 

**,?

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.