Profilbilde Anastasi69 Trådstarter 03-03-24, 13:17
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 12 / 0 / 0

I går lørdag 2 mars hadde jessheimjenta88 arrangert et sosialt alkoholfritt  event I Oslo. Tanken hennes var å klare å inkludere alle derfor ble det dagtid og ikke fokus på alkohol. Og valgte også å legge det til Oslo så det var lettere for alle å delta.  Et kjempebra initiativ fra henne. 

Det var kjempeinteresse på arrangementet og veldig mange skrev de skulle komme. Derfor fant hun et sted det var plass til mange.  4 baner med bowling og 5 shuffelbord ble bestilt. 

Når det da nok en gang er sånn at folk ikke kommer på event. Ganske demotiverende å lage noe gøy og sosialt så man kan bli kjent med masse hyggelige folk her inne også velger folk å bare ikke møte opp. Det er en del planlegging som skal til for å få til dette og at noen gidder er jo helt supert. Hvorfor skriver man seg opp å sier man skal komme hvis det aldri var planen? 

Men det skal også sies at vi 9 som valgte å delta på dette hadde et helt fantastisk sosialt event. Koste oss veldig med å spille sammen. Vi var faktisk dobbelt så mange damer som menn. Og jeg vet at jessheimjenta88 satt veldig pris på alle dere som valgte å komme. 

Så tusen takk jessheimjenta88 for at du gadd å lage et supert event. Jeg gleder meg veldig til neste. 😊

Profilbilde thunderstruck VIP ID-Verifisert Moderator 03-03-24, 16:04 thunder ⚡️
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Enig med Anastasi69 👍

Takk til jessheimjenta88 for flott initiativ, og god idé til et veldig morsomt og hyggelig arrangement! 


Tagget brukere:
jessheimjenta88
Profilbilde Slettet bruker 03-03-24, 17:29
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Innlandet Gjøvik
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Kunne dessverre ikke denne gangen, men meldte med fra kanskje til kommer ikke i god tid da.

Eneste jeg vil si er at når flere som melder seg på har kukbilde som profilbilde så skjønner jeg litt hvorfor noen ikke kom. Ser for meg den kleine praten når du spør om å legge de til som venn.

De er idioter som ikke meldte seg av i god tid derimot.


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde M1971Romerike 03-03-24, 19:01
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 10 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Anastasi69

All ære til Jessheimjenta88 som sto for dette arrangementet 😊👍. Først må jeg si at jeg verken hadde meldt meg på, eller hadde anledning til å delta. Men ros til både initiativtaker og deltakere for at dere gjorde dette til et hyggelig arrangement. Jeg har god kjennskap til arrangere sosiale ting (ikke seksuelt), og kjenner godt til problemet med at folk melder seg på, for så ikke dukke opp. I det senere har jeg benyttet facebook, hvor problematikken er akkurat som trådstarter har beskrevet. Føler det respektløst å melde seg på, dersom man vet at man ikke har tenkt seg dit. Likevel har jeg lært at man bare må gjøre det beste ut av det, for de som faktisk er til stede. Håper Jessheimjenta88 og eventuelt andre som vurderer å arrangere noe, ikke blir skremt fra å gjøre det. Lykke til, alle dere som skal arrangere noe 🙂.


Profilbilde takeme 03-03-24, 20:19
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Anastasi69

Hei 

Anastasi69.

Vi vet att dette har skjedd før også på andre eventer,det har du fortalt oss. Årsaken tror jeg kan ligge i att folk har lyst,men når det kommer til stykke så trekker mange seg for de føler seg ikke modne nok. Det er lett og skrive på nett ting,ikke fullt så lett å gjøre det i virkeligheten. Dessverre er ikke folk så til holde ting som før i tiden.Da var din lovnad en ære  og hva du sto for.

Verden har blitt bedre på mange måter men savner noe av den gamle skolen.

Uansett hvem som arrangerer  fester & eventer så er dette trist. Så det er på høy tid att folk lærer av dette du forteller. Måtte selv avlyse en event i Hamar ,men  meldte i fra så fort vi  viste att vi ikke kunne komme. De som ikke kommer på disse eventene går glipp av mye gøy ,det er helt klinkende klart.

Hjertelig tusen takk til alle som tar seg tid til og gjøre noe gøy for andre.

Profilbilde thunderstruck VIP ID-Verifisert Moderator 03-03-24, 21:11 thunder ⚡️
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Poenget her er at når man melder seg på et event så har man meldt seg på. 

Jeg er sikker på at dette har vært til frustrasjon for dere som lager events. Hvor mange bord skal man reservere, hvor mange shuffleboards skal man reservere 🤷‍♂️

Det er enkelt å sette seg til kommer ikke,  selv om man i utgangspunktet har meldt seg på. Og respekt til dere som gjør nettopp dette. Sier ifra 👍 Veldig bra! Det gir forutsigbarhet til hun eller han som arrangerer mtp hvor mange bord, hvor mange shuffleboards, eller hva det måtte være. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Bottes 03-03-24, 22:02
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg satte meg på «kanskje» da det var usikkert om jeg fikk vært med/vært med på hele. Det strandet dessverre, og har litt dårlig samvittighet for det. Men applauderer at man setter i verk sosiale tiltak, og også treff som ikke må inneholde alkohol. Kred til Jessheimjenta for det, og håper det kommer flere muligheter senere!

Profilbilde Jessheimjenta88 ID-Verifisert 04-03-24, 09:18
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Akershus Ullensaker
Kjønn: Kvinne
Rating: 9 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Bottes

Du ga også beskjed, og da er det greit. Da vet man om det og tar det med i beregningen.  Innlegget er myntet på dem som setter seg på "kommer", som fremdeles står på "kommer" på event dagen og ikke dukker opp uten å gi beskjed.

Det var over 20 stk påmeldte til helgens event, men kun 8 stk (utenom meg) som møtte opp. Og ingen av de følte for å gi beskjed. Selv om jeg gjentatte ganger ba folk om å flytte seg eller gi beskjed hvis det var sånn at de ikke fikk komt likevel.

Det handler om respekt for andres tid og innsats. Som Anastasi69 sa, det var booket 4 bowling baner og 5 shuffleboard. Fordi så sykt mange melder seg på. Jeg/ den som lager event kan ikke sende mld til nærmer 30 stk/alle som står på "kommer" for å spøre om de faktisk møter opp.

Profilbilde Agilis 04-03-24, 10:20
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Jessheimjenta88

Dette gjenspeiler det som skjer ellers i samffunnet. Ikke uventet sådan. 


Profilbilde CocKforDollie29 06-03-24, 12:26
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Kanskje påmelding kunne gjøres annerledes? Spesielt til alkoholfritt event. Det blir som regel god stemning når det taes på pub el. Er nok endel som farter rundt på eventsiden og nærmest trykker kommer på alt.

Påmelding kunne kanskje være i form av melding til event holder eller via en mod. (de trenger sikkert mye mer å gjøre)

Med beskjed om at de som ikke bekrefter dagen før regnes som no go to the show.

Undress for success.                          **,**                                     fyllevenn

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.