Profilbilde Liebherr VIP 03-03-24, 22:38
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Par
Rating: 4 / 0 / 0

Hvis dere to Butterfly og Agilis slår dere sammen om å finne passende straff og konsekvenser så kan dette bli både spennende og interessant 😉☺️

Profilbilde Alexp ID-Verifisert 04-03-24, 00:03
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg lar meg friste av 16,mars. Men melder meg ikke på før jeg er helt sikker, om alt blir som jeg tror så har jeg sannsynligvis muligheten men kan være noe ombytting av kampdager som gjør at jeg må stå over. Men håper jeg endelig kan bli med, hører mye positivt ang disse sosiale treffene. Også hadde det vært gøy å blitt kjent med flere her inne også. Så jeg håper det ordner seg sån at jeg kan bli med å ta noen hyggelige pils sammen med ukjente og kjente.🍻

Profilbilde Frank VIP ID-Verifisert 05-03-24, 23:22 Potetsekk
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

🚨 Ekstra! Ekstra! Høyr alle saman! 📰 Eg bumper denne tråden høgare enn ein akrobat i sirkuset – med stil, spenning, og eit snev av magi. Merk dykk denne datoen med gullskrift: Den 16. mars forvandlar ‘Butterfly’, vår eksepsjonelle mod, Nellies i Hamar til det ultimate samlingspunktet for alle som er klare for eit eventyr.

👸 Til de strålande damene der ute: Uten dykk er festen som ein pizza utan ost – ein tanke som både er visuelt forvirrande og smaksmessig skuffande. ‘Butterfly’ ser fram til å sjå dykkar lys stråle og gjere festen til ein glitrande suksess!

🤵 Til dei modige mennene: Som sausen på vår metaforiske pizza; nødvendig for å fullføre meisterverket. Uten dykkar krydder risikerer vi ein kveld så tørr som ein usausa bunn. Så kom, bidra med dykkar essens, og lat oss lage magi saman!

🎉 Og her er det beste: Det er plass til mange, mange fleire! Tenk deg festen som eit stort, varmt hus der alle er velkomne. Dørane er vidopne, og ‘Butterfly’ håper å fylle kvar krok med latter, dans, og gode vibbar. Dette er natta for å møte gamle venner, skape nye band, og kanskje til og med danse ein latterfylt dans eller to.

🕺💃 Gjer dykk klare for ein kveld der høgdepunktet blir å kjempe mot latterkrampene, og den største utfordringa blir å stå fast ved dine kulinariske overtydingar – ja, vi snakkar om den evige debatten rundt ananas på pizza. ‘Butterfly’ ønskjer ingenting meir enn å sjå korleis dykk navigerer denne farlege, men alltid underhaldande, diskusjonen!

🚀 Så kva ventar du på? Dette er ikkje berre ein invitasjon; det er ein oppfordring til å bli ein del av noko større. Meld deg på, og la oss saman med ‘Butterfly’ sørge for at denne kvelden blir historisk. Vi har plass til alle – ja, vi meinar det, ALLE – så dra med deg venner, kjente, og den der nabo du aldri har snakka med. La oss fylle Nellies til randen og skape ein kveld vi aldri vil gløyme!

Ikke la denne sjansen fly forbi som ein sommarfugl i vinden. Meld deg på, og bli med på den villaste, mest minneverdige festen denne våren.

(Og dersom nokon møter opp med naboen dei aldri  har snakk med så vankar det ei gratulasjonspils frå meg.)  




Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Lexy VIP ID-Verifisert 06-03-24, 00:21 Lille
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 39 / 0 / 0

For langt unna dessverre 😔


«Mer Lexy?  join Lexy’s fanclub gruppe «😘😇 

Lexy’s fanclub gruppe
For women, the best aphrodisiacs are words. The G-spot is in the ears. He who looks for it below there is wasting his time.

Profilbilde Frank VIP ID-Verifisert 06-03-24, 21:05 Potetsekk
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Lexy

aldri for langt :P Hehe...



Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.