Profilbilde Yaeyet Trådstarter 03-03-24, 21:35
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Vestland Bergen
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

MIN STØRSTE FANTASI (En erotisk novelle)

En slags intro:

Min største fantasi, noe jeg alltid har drømt og tenker på er å komme inn i et rom med en dame som ligger i sengen blindfoldet og klar. Hun ligger der i sexy undertøy med beina spredd og bind for øynene. Hun er klar for en deilig mystisk mann som skal gi henne nytelse, ta på henne, kysse henne, utforske kroppen hennes. Gi henne deilige sensasjoner som blir forsterket når blindfoldet er på. Etter en stund med teasing har vi sex og når begge er tilfredsstilt kler den mystiske mannen på seg og forsvinner. Hun ligger igjen i sengen, nyskjerrig men fornøyd. En mann hun bare kan drømme om. Får han ikke ut av hodet, hun vil vite hvem det var, men samtidig ikke.

Dette er en fantasi jeg har som alltid har intressert og facinert meg. Jeg drømmer like mye om begge deler der jeg møter en dame som er blindfoldet, men også at jeg selv er blindfoldet og blir funnet av en dame. Den er absolutt ikke for alle, men håper den faller i smak 😊

Et treff scenario:

"En vakker dag våkner jeg etter en natt med deilige drømmer om kvinnen jeg snakket med kvelden før. Hun hadde lest fantasien min og har hatt samme tanken selv. Vi snakket og sendte bilder til hverandre. Etter natten klarte jeg ikke å få henne ut av hodet. Jeg måtte inn på profilen og se på bildene hennes. I det jeg logger inn ser jeg en melding. Hun sender et bilde av seg selv og spør om jeg vil gjøre fantasien om til virkelighet. Pulsen stiger og jeg blir knallhard... Vi finner ut av tid, og et område i nærheten av henne.

Dagen er kommet, etter en lang natt med drømmer og fantasier er begge klar for et spennende treff. Vi gjør oss klar, sender bilder, teaser og snakker i løpet av dagen. Jeg er på vei til et område ikke så langt ifra henne. Hun har tatt på seg frekt undertøy og sender bilde av seg selv klar i sengen. Så sender hun adressen.

Jeg kjører videre til adressen hun har gitt meg, knallhard og klar. Finner fram til rett hus og ser lappen hun har hengt på døren for å vise rett vei. Hun hører døren åpner seg og hun ligger spent og klar i sengen. Hun har lekt med seg selv imenst jeg var på vei da hun ikke klarte å la vere. Jeg kommer inn og ser henne i sengen, endelig skal fantasien bli til virkelighet.

Jeg kommer inn, stegene blir høyere og høyere. Jeg sier hei og spør om hun er klar. Hun sier ja og hører at jeg tar av meg skorta. Jeg står på kne ved siden av henne og begynner å ta forsiktig på henne. Forskjellige plasser på kroppen for å gi henne deilige pirrende sensasjoner. Hun får lett massage før jeg begynner å kysse henne. Fingrene beveger seg lenger ned og hun får frysninger når jeg kviskrer i ørene hennes om hun vil ha mer. Ja sier hun, og begynner å puste tungt i det jeg masserer klitorisen hennes. Jeg fortsetter å ta på og tease henne.
Hun vil ha mer, og jeg kler av meg boksen. Går opp i sengen, tar handen hennes og fører den til harde pikken min. Hun runker meg imenst jeg fingrer henne. Jeg kysser henne til hun ber om å få suge den. Jeg stiger over henne, sitter på brystet hennes imenst jeg legger pikken på leppene hennes. Hun kysser og slikker tuppen før hun gaper over og begynner å suge. Jeg stønner og nyter følelsen. Hun er utrolig sexy når hun suger. Jeg flytter meg frem og tilbake, passer på at hun får slikke ballene mine også. Jeg ser hun er våt og jeg klarer ikke holde meg unna henne lenger. Nå er det min tur til å smake på henne. Jeg legger med ned imellom beina hennes og nyter den deilige musa hennes. Kjenne hun drypper nedover ansiktet mitt i det jeg utforsker henne med tungen min. Hun stønner og nyter tungen min som sklir imellom leppene hennes.

Etter et deilig slikk klatrer jeg over henne og gjør meg klar for å penetrere henne. Jeg sklir pikken min over klitorisen hennes til den blir glatt før jeg sklir inn i henne. Begge stønner og jeg kviskrer i øret hennes så deilig hun er. Sakte inn og ut glir jeg dypt inn i henne. Jeg ber henne snu seg, før tempoet øker. Jeg holder hun rundt livet, spanker henne imenst hun ligger der med rumpa i luften. Det deilige rumpehullet hennes frister for mye og jeg rimmer henne for en liten pause. Jeg tar vibratoren hun har lagt frem og gir den til henne. Hun skrur den på og kjenner den deilige vibrasjonen imenst pikken min sklir inn og ut av henne. Hun stønner mer og mer, det rykker i henne og jeg kjenner at hun begynner å nærme seg. Jeg stryker henne på rumpen og ryggen imenst hun ligger der og nyter. Så kommer orgasmen.. Hun rister og stønner intenst, jeg kjenner den våte musa hennes stramme seg rundt pikken min og jeg kjenner jeg snart må komme. Synet av henne i orgasme tenner meg så mye og jeg fortsetter å thruste til hun legger bort vibratoren.

Jeg snur henne på rygg og kysser henne i det jeg sklir inni henne igjen. Følelsen av henne er så deilig og jeg klarer ikke å holde igjen. Jeg trekker ut pikken min og hun tar den i handen sin med en gang og begynner å runke meg. Jeg kommer frem til henne og hun fører den inn i munnen hennes og begynner å suge meg. Jeg stønner og nyter de siste sekundene før jeg ikke klarer mer. Hun suger spermen ut av meg som hun fortjener. Bøyer meg ned, kysser henne og koser med henne før jeg takker for den deilige stunden. Hun ligger der, fornøyd og nyskjerrig imens hun hører jeg kler på meg. Hvem var det som knullet meg? Hun har så lyst å vite hvem som gav henne den nytelsen, men samtidig ikke. Da blir ikke det lenger en mystisk deilig mann hun fantaserer om. Da forsvinner spenningen. Jeg er ferdig påkledd og gir henne et farvel. Hun hører døren later seg igjen og hun tar av seg blindfolden. En deilig fantasi er oppfylt.

Det var fantasien min 😊 Håper den falt i smak og at det er flere der ute som har samme tankene. Lurer du på noe eller vil gi en kommentar blir jeg glad for en melding :)

Gjerne skriv fantasiene deres her også. Alltid spennende å høre 😊

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.