Profilbilde KrydderPetter VIP Moderator Trådstarter 04-03-24, 07:54
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Ringerike
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg leste følgende på VG i dag:

«Via datingapper har jeg møtt min dose menn som sier noe og viser noe annet. Pene ord og lovnader virker å være virkemidler for ligg. Da snakker jeg ikke om de som er tydelige på at de ønsker eventyr eller uforpliktende sex. De siler jeg bare ut. Jeg snakker om fuckboys. De gutta som gjør dette som et spill.

De gir inntrykk av at du er drømmedamen, bombarderer deg med komplimenter, får deg i seng og beholder deg som en av mange inntil de ghoster deg.»

Hvordan er det blant gjengen her på NT? Noen av gutta som føler seg truffet, eller blant damene som har opplevd lignende. 

Jeg føler meg litt truffet, selv om dette nå ligger noen år tilbake i tid. 

Profilbilde Agilis 04-03-24, 09:00
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg føler meg ikke truffet fordi jeg er ute etter noe fast. Men må tillegge at jeg kjenner til menn som bevisst driver med dette og damer som driver med dette. 

Jeg dater og treffer damer som ønsker en fast relasjon, men som blir utsatt for disse mennene. Enkelte skjønner jeg blir utsatt for dette fordi de leverer ikke det de gikk inn i forholdet med. Det dreies mye på sannheten om ganske mye og jeg har den oppfatningen av at en mann er fornøyd bare han får penetrert. Jeg er ikke det og da når hun ikke leverer det jeg ser etter går jeg. Dette føles sikkert veldig urettferdig for hennes del som kunne tenkt seg en relasjon og det er leit ihvertfall for hennes del at det ikke blir noe mer her. Jeg tror nok at det er flere menn som er ganske lik meg der som i utgangspunktet har et ønske om, men at det ikke ble. 


Profilbilde Slettet bruker 04-03-24, 09:59
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 0 / 0 / 0

Det tviler jeg på at damer kan drive med noe sånn @Agilis Hva er vitsen med det?

Ei trenger ikke å komme med lovnader og pene ord for å få seg et ligg. Jo, mulig hvis de damene er svindlere og er etter penger, men ellers er det bortkastet energi.


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Nice but naughty 04-03-24, 09:59
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 30 / 0 / 0

Nåtidens online dating er ikke for pyser 😉 Gjelder å ha en smule ryggrad og øynene åpne, for å ikke "falle for" overnevnte triks. Varsellampene bør lyse og det røde flagget heises dersom man blir utsatt for lovebombing, spesielt i en tidlig fase. 

Jeg har ikke møtt noen fuckboys i den forstand som du skisserer i tråden her, men opplever at 90% av de som skriver at de er ute etter noe langvarig/ et forhold veldig ofte pynter på sannheten... Der kommer frem etterhvert at de egentlig bare er ute etter en fwb eller et situationship uten forpliktelser, og med mulighet for å ha sex med mange samtidig. Det som er irriterende er at dette gjerne ikke kommer frem før langt ut i praten- etter at man har begynt å øyne et håp om en god match 🙄 Etter å ha frekventerte inne på disse appene ble jeg skeptisk og mistroisk, og orket ikke involvere meg i å prate med så mange, for håpet forsvant i takt med ant mismatcher. 

Har sett en tendens i det siste at feks Pornopung og The Game har blitt dratt frem igjen, og at det igjen har blitt "hipt og kult" å følge en sånn syk (etter min mening) mindgame. Dessverre! 

Idaho? No, U da ho! 

Profilbilde Stella 04-03-24, 11:00
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Jeg kjenner igjen beskrivelsen hun i VG gir. Majoriteten av menn jeg har møtt på har vært som hun beskriver. 
Mange av de klarer å fake interesse over lengre tid også. De begynner etter hvert å forsøke å forhandle frem en annen slags dynamikk enn opprinnelig oppgitt ønsket. Og da er løpet kjørt for min del. De hadde naturligvis aldri hatt sjansen fordi vi i utgangspunktet ikke ønsket oss det samme. Men etter å drive med uærlig spill er det uansett over og ut. 

Og min erfaring er at dersom jeg er gnien med sex i starten av dating så luker disse mennene seg selv ut kjappere enn de ville gjort ellers. Min fremtidige partner har tid til å vente med sex til jeg kjenner meg trygg, og klar for det!

Profilbilde Agilis 04-03-24, 20:27
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde K55

Dama er sikkert ikke sånn ligge rundt, men hun går innmed et mål om å få seg kjæreste. Hun oppdager en fyr hun liker og uavhengig om han/de matcher spesielt i senga. Det er tydeligvis et punkt man kan være litt "fleksibel" rundt. 

Dessverre orker ikke mannen å bare akseptere en kjedelig og "lat" dame uten store fanrtasier og om hun hare er det kun hennes som taes til følge. Ofte blir dama superfornøyd og ønsker mer mens mannen føler det motsatte.

Dama trenger ikke å si stort for å få et ligg det er riktig.  


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde LarsLabiat ID-Verifisert 05-03-24, 00:45
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Nice but naughty

Et av problemene er kanskje at de som får napp på sånne steder, ofte får endel napp. Og dermed begynner å tenke og praktisere optimalisering? Jo flere, desto høyere forventa verdi på 'den beste' osv.  Neppe for pyser, nei. Men, mer generelt, kanskje ikke så mye for dem som ikke kan sjekke gehalten i det mulige partnere har å tilby. Love bombing f.eks - love i betydning agape? Eller vaskeekte eros? Eller er det i hovedsak en emosjonell storm som blåses opp - åssen ser det ut når den har lagt seg?

Kjærligheten har flere slektninger. De kjenner vi bedre.

Profilbilde Nice but naughty 05-03-24, 08:56
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 30 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde LarsLabiat

Det er vel en typisk greie det ja, at man tror det alltid er noe (enda) bedre bak neste sveip 😜

Trenden jeg opplevde der inne var likevel at de aller fleste, uansett hva de skrev i profilen, var ute etter noe uforpliktende. De resterende virket nesten så desp at de kunne giftet seg etter 2 dagers chatting 😆 Dette er selvfølgelig satt på spissen, for det finnes noen gullkorn der også.  Uansett, krever det mye tid og energi på å chatte, bli kjent, møtes, involvering og innsats, som til slutt blir "belønnet" med en mismatch som kunne vært unngått fra start. Kan selvfølgelig hende at man møter en som ikke er ute etter langvarige forpliktelser, som bare innser at det er meg han vil leve sammen med likevel. Tar man da sjansen på at det blir stabilt med noen som eeeegentlig i utgangspunktet ikke vil det 🤷‍♀️😅 

Lovebombing ja... Vil tro det er love som i overøsende, platoniske, uekte komplimenter som pøses ut i håp om at motparten skal bli overveldet og falle for smiger. Og når man har fått vedkommende på kroken, så føler bomberen seg ettertraktet, men er selvfølgelig ikke oppriktig interessert i noe annet enn bare det... 

Idaho? No, U da ho! 

Profilbilde Agilis 05-03-24, 09:39
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Nice but naughty

Det er jo alltid noen som vinner i lotto også, men det er bare ikke meg . Jeg tror de fleste tenker slik.


Profilbilde Afrodite86 ID-Verifisert 05-03-24, 12:46
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Jeg gjør som Stella

Bare ved å bruke laaaang tid før kjemitreff, og stå urokkelig i beslutningen på at det blir kjemitreff ute på offentlig plass, blir de lei av å love bombe og holde på. 

Noen ganger ender det med at jeg blir skjelt ut og blokkert, men som regel blir de bare borte. Det jeg synes er morsomt er de som etter en stund prøver seg igjen i håp om at de har blitt savnet. Da med et "hva med å drite i det kjemitreffet og gå rett på sak", får man en god latter om ikke annet. 

Jeg må tenne på personen før tissen min får lyst til å møte tissen deres, og heldigvis er det dem som har samme innstilling og/eller ønsker noe "varig" og ikke har det travelt med å få det til.

Tagget brukere:
Stella
Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.