Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 04-03-24, 13:54
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Par
Rating: 1 / 0 / 0


Mandag morgen i galleriet 1

Mandag er som regel en stille dag i galleriet, så jeg pleier å bruke første del av dagen til en liten vask av gulv og se over noen av bildene som henger i utstillingen. Så i mine egne tanker tusler jeg rundt og pusler med mitt.
Jeg skvetter til da en stemme bryter inn, er det åpent her . No jeg selvsagt bekrefter.

Midt på gulvet i mitt galleri står en flott middelaldrende dame, pent kledd og med en krøllete hårmanke som står som en glorie mot spotlightene .
Kvinnen presenterer seg som Eva Holm og for meg kan hun se ut som ca 50 år , slank passe høy og med noen store pupper. Jeg tar meg i å studere puppene hennes så i noen mikrosekund er jeg nok helt i min egen verden der jeg ser for meg disse flotte pupper uten bekledning. Jeg kommer til meg selv da jeg hører Eva si « er de flotte»
Hun har selvsagt oppdaget mitt blikk på sine pupper mens jeg litt fortumlet stammer frem en unnskyldning.

Det var vel malerier vi skulle snakke om sier jeg men for Eva var dette muligens en mulighet til å sette meg litt fast da hun antagelig kunne se at noe var i ferd med å skje mellom mine bein . Junior var i ferd med å vokse. Tanken på de flotte puppen var nok til at pikken levde sitt eget liv.
Eva kom nærmere meg og var nå så tett på at jeg kjente pusten hennes og en svakt duft av en nydelig parfyme. Jeg kunne ane at det var en litt spesiell spenning oss i mellom , synes du puppene mine er flotte ,har du lyst til å kjenne på de ?
Eva nærmest viske dette og med min 36 år på baken var dette første gang jeg fikk ett så direkte tilbud , ett tilbud jeg aktet å ta i mot. Jeg kunne nå virkelig kjenne på hvor trangt det begynte å bli i buksa, Eva Holm kunne ikke unngå å merke .

Da dette var en varm sommermorgen og Eva kun har en tynn sommerkjole på så var det en enkel sak å liste hånda mellom kjolestoffet og hennes varme hud , jeg tar forsiktig rundt hennes venstre bryst med min venstre hånd . Kommer lekende lett til da hun ikke har bh under kjolen . Samtidig merker jeg en hånd uten på buksa som elegant masserte pikken . Vi står nærmest fastlåst midt på gulvet i galleriet.

Jeg trekker kjolestroppen ned over hennes venstre skulder og blotter hennes venstre bryst og ruller pekefinger og tommel rund brystvorten , Eva puster tungt og jeg drister meg til å suge meg fast på brystvorten ruller tunga rundt, samtidig kjenner jeg hennes hånd blir ivrigere i massasjen av pikken .

Inne på kontoret har jeg en liten toseter sofa ,jeg foreslår å flytte oss inn dit så med godt tak rundt Evas hofter flytter vi oss inn på kontoret . Eva trekker kjolen over hode så hårmanken flommer utover og de store puppene duver. Hun står der i bare en hvit string truse og barbeint i lette sommersko med verden flotteste bryster struttende mot meg . Jeg nærmest river av meg min hvite t skjorte samtidig knepper Eva opp bukseknappen og trekker ned smikken. Kukken spretter ut i hele sin prakt . Eva dytter meg ned i toseteren og trekke av meg buksa kaster den elegant over kontorpulten . Jeg sitter da i min egen toseter på mitt eget kontor med en fremmed kåt dame mellom mine bein. Kukken står hard som ett spett rett mot Evas munn og hun ser meg dypt inn i øynene og blunker lurt til meg . Ingen av oss snakker bare nyter spenningen oss i mellom.
Hun trykker seg mot meg og hennes lipper som er pent pyntet med rød lebestift omslutter kukken min ,jeg får tak på begge hennes bryster og klemmer til og ruller hennes brystvorter mens hun suger meg med stor lyst. Kukken står som en påla inn i hennes munn hun ruller tunga rund kukk-hode og tar kukken hele i munnen . Hvordan det er mulig er for meg en gåte men hele kukken er borte og jeg kjenner det renner spytt nedover ballene mine og ned på sofan . Noe jeg nå forøvrig gir blanke i nå. Denne behandling av kukken er noe av det beste jeg noen sinne har kjent, ilingene går gjennom hele kroppen og jeg kjenner det nærmer seg en voldsom orgasme.
Idet jeg er helt i nærheten så stopper hun brått og klemmer hardt rund kukk-rota helt ned mot ballene . Samtidig som hun reiser seg og dytter fitta helt mot min munn . Hun står bredbeint rett foran meg , lukten av kåt ren fitte trenger inn i mine nesebor og jeg er rask med å stikke tungen inn mot klitoris ruller tunga rundt og kan ikke dy meg og stikker en finger inn i fitta. Hun stønner svakt og trykker fitta enda hardere mot meg . Tunga går som en liten roterende hjulvisp over hennes klitoris vekslende mellom stiv spiss tunge og bred myk tunge . Stiv og spiss er det som

Stønnene øker i intensitet og jeg kjenner hun klemmer lårene sammen for å øke velværet . Eva jukker mot tunga og skriker hun vil ha en finger til i fitta . Jeg fortsetter å suge samtidig som hun får en ekstra finger i fitta , jeg finger-knuller henne og jager ut og inn . Nå nærmer Eva seg toppen og orgasmen er i ferd med å ta tak i kroppen hennes . Jeg har fortsatt en ledig hånd ,den har jeg små runket kukken og holdt den hard ,nå er det på tide å la den få smake fitte . Jeg snur Eva rund i toseteren og trykker kukken mot hennes våte fitte bakfra . Kukken glir helt inn i fitta og vi finner fort en rytme som vi begge nyter , fitta klemmer rundt kukken og kukken jager ut og inn . Eva dytter rompa hardt mot meg og de ord som kommer ut av hennes munn trenger ingen teksting .
Mere ,mere hardere, å ja mere, pul meg hard åååååååå jeg kommer, jeg koooommmmer . Jeg kjenner fitta trekker seg sammen i orgasmekramper og samtidig kjenner jeg ilinger lang opp i hode bunnen . Jeg føler meg nesten som Per Gynt i bukkerittet over Besseggen der jeg halvveis ligger over Evas rygg ,hun stående på alle fire i sofaen med orgasmen skyllende gjennom kroppen . Jeg fyller Evas fitte med mine safter samtidig som hennes safter renner nedover vår lår .

Helt utmattet ligger vi i toseteren og smiler litt beskjedent til hverandre , Eva kysser meg lett på munnen ,det var da en fin start på uke tenke jeg mens jeg kjenner Evas hånd tar rolig tak i kukken min og stryker den lett , ønsker hun mere tenker jeg samtidig som Eva klemmer kukk-hode mot klitoris og ruller rundt i den fortsatt plaskvåte sprekken. Eva visker kåte ord inn mitt øre. Så god kukk du har ,så stor og hard den er , Jeg vil bli pult i rompa av den deilige kukken jeg vil ha sæden din i rompa mi.
Tommy
Mandag morgen i galleriet del 2

Eva visker kåte ord inn mitt øre. Så god kukk du har ,så stor og hard den er , Jeg vil bli pult i rompa av den deilige kukken jeg vil ha sæden din i rompa mi.
Kukken reagerer momentant på dette og reiser seg i hele sin prakt. Eva snur rompa mot meg , jeg smører rumpehullet med våre felles safter og trykker kukken mot Evas bakre hull.
Resten kommer senere om du ønsker mere.


Mandag morgen i galleriet 2

Profilbilde Jøss 04-03-24, 14:32
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Agder Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig historie som jeg mer enn gjerne ser fortsettelsen på 😀

Profilbilde robba2 04-03-24, 15:29
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Trøndelag Melhus
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig historie. Ja denne fortsettelsen må bare komme ja

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.