Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 06-03-24, 13:21
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Par
Rating: 1 / 0 / 0

Frokost på senga.

Hei og god morgen hører jeg fra soveromsdøra, der står kona med ett brett med morgenmat. . Ikke ille på en søndag morgen .

Fruen har allerede tatt seg en dusj og det våte krøllete håret flommer over skuldrene. Kaffe en skive brød med spekepølse fra Valdres og ett glass juce setter hun pent fra seg på sengekanten samtidig som hun lett stryker over kukken min som i sine vane tro er stiv som ett spett på morgenen.

Ruller tunga rundt
Burde vi sjekke om denne trenger litt behandling visker kona samtidig som hun tar ett godt grep rundt kukken ,bøyer seg lett ned over den og ruller tunga rundt glansen og kysser kukken forsiktig. Ett lett gisp fra meg er bare det hun trenger for å fortsette med noen dype drag nedover kukken og hennes røde lipper masserer kukken forsiktig . Til min skuffelse slutter hun brått med behandlingen av kukken ,pakker den inn under dyna og setter fram frokostbrettet. Javel tenker jeg det kan vel være mulig å fortsette dette etter frokost.

Sammen sitter vi i senga og koser oss med frokost samtidig som jeg kjenner hennes høyre hånd på mitt venstre lår rolig strykende mot skrittet mitt. Helt klar at fruen har planer om mere kos etter frokost.

Min venstre hånd er nå på oppdagelsesferd rundt på fruens høyre lår, hun kom rett fra dusjen og huden er silkemyk og stram ,ingen truse eller noe som kan stoppe min ferd mot hennes kjønn ,frokostbrettet er nærmest tomt bare litt kaffe igjen og jeg setter det pent ned på gulvet og fortsetter å massere fruens lår og forsiktig over fitta .

Myk og glattbarbert

Fitta er myk og helt glattbarbert ,hun har nok pyntet den når hun dusjet ,jeg kjenner varmen fra fitta mot mine fingre og jeg masserer henne forsiktig. Hun stønner lavt samtidig som hennes hånd trykker hardere rund kukken min . Jeg vipper dyna ut til siden og ser det glinser i våte fingre som masserer fitta. Trykker forsiktig en finger inn i hennes hule,det er glatt og trangt samtidig ser fruen meg dypt inn i øynene og kysser meg heftig. Kroppen hennes skjelver lett hun trykker fitta mot fingrene mine og visker jeg vil ha deg nå. Jeg glir nedover i senga og drar fruen med meg ,fruen ligger på rygg midt i senga og jeg søker mot hennes kjønn ,stikker tunga forsiktig mot klitoris og suger den inn i munnen min den er hard og stor ,fruen ynker seg lett når tunga ruller over klitoris samtidig stikker jeg to finger inn og ut av fitta hennes .

Legger meg over henne

Fruen trykker den våte fitta mot mine to fingre som nå grådig løper ut og inn av henne samtidig som jeg tunge masserer klitoris . Jeg merker at hun nærmer seg toppen og slår av litt på tempo . Skuffelsen lyser i hennes øyne og hun masserer raskt over klitoris med sine fingre . Jeg dytter hånden hennes til side og legger meg over henne ,kukken er klar og jeg trykker den inn og helt i bunnen ,kukken min er vel normal stor 19 cm lang og passe tykk . Hun trekker lårene opp og bakover og krysser bena på ryggen min ,kukken er nå inne i hennes våte hule og jeg kjenner det iler i underlivet kukken jager ut og inn og fruen gir harde motjukk .

Herlige søndag
Fruens nyvaska hår ligge utover senga som ei vifte og ansiktet lyser av nytelse hun stønner lavt ,fruen pleier ikke lage veldig mye lyd når vi elsker hun stønner som regel lavt og søker veldig mot min munn for å kysse spesielt når hun nærmer seg orgasme noe hun er iferd med nå ,jeg hører på hennes lave stønn og hennes søken at hun nærmer seg men jeg har andre planer for kroppen hennes på denne herlige søndags morgen . Jeg trekker kukken ut av fitta hennes og ber fruen snu seg på magen jeg setter meg over henne med ett bein på hver side av hennes lår hun ligger med rompa rett i mot meg , jeg kjenner en herlig iling i kroppen for ei dame jeg har og så heldig jeg er som kan pule den flotteste dama på en søndag morgen .

Jeg klemmer mine lår mot fruens hofter og trykker kukken mot fitta , når hofter og rumpeballer klemmes sammen blir det veldig trangt i fitteåpningen noe som gir ekstrem nytelse for oss begge to, jeg trykker kukken mot den trange åpningen og glir inn ,fruen jukker mot og hele kukken er på veg inn til fruens fornøyelse hun stønner lavt og ulker med hode ned i puta hun trykke rumpa mot meg og kukken farer ut og inn i kjappe drag, det renner safter fra fruen så lakenet får mørke flekker noe vi ikke bryr oss veldig om i dette øyeblikk.
Jeg kjenner fitta blir trangere og orgasmekrampene starter langt inne fra , fruen uler lavt ned i puta og lår og rumpeballer begynner å skjelve hele underlivet trekker seg sammen i orgasmens herlige flørt med kroppen , kukken glir inn i fitta samtidig som fruens orgasmeskjelvinger nærmest rister meg av der jeg sitter over fruens hofter og holder henne fast med kukken godt inne i fitta. Fruen klamrer seg fast til puta idet orgasmen glir hardt forbi.
Mens fruen ligger helt utmattet sitter jeg fortsatt over fruens hofter med en hard kukk inne i fruens fitte .
Jeg knuller frua forsiktig sittende over hennes lår , kukken koser med fitta og glir lett over rumpehullet som er kliss vått som resten av fruens underliv. Jeg lar kukken gli pent over rumpehullet trykker forsiktig mot åpningen ,det er veldig trangt og fruen er ikke helt med ennå . Hun er litt matt etter orgasmen men kjenner jeg henne rett så er det ikke lenge før hun er klar igjen i mellomtiden fortsetter jeg med lett kos ytterst i begge hull.

Hun rir sakte
Fruen ruller seg rund og frigjør seg fra mitt hoftegrep ber meg ligge på rygg og nyte. Kukken er fortsatt klar og fruen setter seg skrevs over meg og glir rett ned på den våte staken , trykker den helt inn og klemmer fitta rundt kukken så det kjennes som en hard hånd tar tak i den . Hun rir sakt og kontrollert helt ned deretter helt ut i tuppen .det kjennes helt herlig ut . Fruens pupper duver rett foran meg med lyserøde brystvorter som knopper seg og minner om bringebær , jeg forsøker å løfte hode og suge inn de herlige bær men fruen dytter meg bestemt ned igjen og øket takten .
Kukken får en herlig gjennomgang der fruen nå jager over meg ,fitta er dryppende våt og kukken glinser av fruens safter , nå nærmer det seg for meg og jeg ber pent om å få ta fruen bakfra , fruen snur seg rundt å står klar med rompa rett mot meg ,jeg legger begge hendene på hennes herlige hofter og dytter kukken rett inn i himmelrik ,den må ikke styres inn den finner enkelt veien selv da den står som ett spett rett mot åpningen og fitta er himmelsk våt.

Doggy er stillingen for oss begge ,fruen jukker mot og klemmer sammen fitta som en sterk hånd jeg jager på og kjenner det nærmer seg, orgasmen kommer dypt innefra jeg forsøker å holde igjen men det lar seg ikke gjøre vulkanen må bare få fritt utløp , jeg kjenner det presser på samtidig hører jeg fruen uler og rister , vi kommer begge i en nærmest par-orgasme . Jeg klemmer kukken helt inn og lar spruten fylle fitta mens fruen melker kukken det hun makter. Jeg faller nærmest over fruens rygg og blir liggende utmattet med godt tak rundt fruen . Det tar noen minutter før vi gjenvinner kontroll over kroppene våre ,vi ligger utmattet og tett omslynget og koser lett . Heldigvis er dagen ung visker frua meg i øret .

Jeg trenger en dusj og tusler mot badet ,i øyekroken ser jeg fruen rote ned i nattbordskuffen og trekker opp en dings.

Hva fruen fant kan dere få høre mere om senere .



Søndag morgen .
Del 2

Søndagmorgen startet fantastisk , frokost og sex med frua må sies å være en god start på søndagen . Dagen er ung visket fruen meg i øret og det var i mine tanker når jeg nå står i dusjen og kjenner det varme vanne strømme over hode og kropp. Kukken er fortsatt halvstiv etter fruens behandling føler meg litt mo i knærne også. Men dagen er ennå ung summer fortsatt inne i mitt hode.

Om mange liker denne story så kan det komme mere.
PAREJA 

Profilbilde robba2 06-03-24, 17:08
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Trøndelag Melhus
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Nydelig historie

Profilbilde Slettet bruker 20-03-24, 20:27
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Pareja

Ikke feil den.😀

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.