Profilbilde Gudinne VIP Godkjent selger ID-Verifisert Trådstarter 06-03-24, 23:38 Finansiell Dominatrix
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 72 / 0 / 0

Først må du fortelle Gudinnen hvorfor akkurat du er en god sub som fortjener å få leke med henne, hvor mange oppgaver du ønsker og hvor lang tid du vil bruke på leken. Etter at du har betalt den fantastiske, unike Gudinnen så sender hun en pm med instruksjoner på hva Gudinnen ønsker du skal gjøre innen de første 45 minuttene, hun liker at du sitter på benken og venter... Lengter etter oppmerksomhet fra din vakre Gudinne!

Kanskje ønsker hun noen dristige bilder av deg, (gå på kne og ta bilde av rompa di) at du skal leke med rumpa di, (1,2 fingrer inn for 5min?) runke for henne, spise cummet ditt, kle deg opp for Gudinnen og vise deg fram, (vis meg ditt penest antrekket du liker godt) klype brystvortene dine så det pulserer i kuken din? Tenn på et stearinlys og la det dryppe 20 drypp. Gudinnen skal plage deg akkurat nok, om du får komme spørs på hvor flink du har vært til å tilfredstille hennes ønsker!

Jeg er en flott, sterk og tydelige voksen kvinne, som er her inne for å utøve mitt indre kontrollbehov på noen få utvalgte underdanige menn via nettet.
Jeg er av den finansielle sorten, og kommer til å misbruke sub'ene mine like mye seksuelt og mentalt som jeg vil misbruke dem økonomisk. Jeg tar fullstendig kontroll over mine små slaver, og er på ingen måte nådige i min behandling. Det at jeg kun er digitalt gjør det hele så mye mer mystisk og defust, men tar ikke bort noe av tydeligheten i misbruket. Du VIL kjenne deg skamfull, liten, brukt og satt på plass!

En vanlig uke for en av mine undersåtter kan for eksempel se ut som dette:

Du våkner opp en mandag morgen, med en beskjed på onlyfans fra meg; "Sett deg selv i kukburet, og lås inn nøkkelen" Du vet da at nøkkelboksen er låst digitalt fram til jeg bestemmer meg for at du er verdig friheten din. Etter et par timer får du en ny melding; "Sjekk postkassen din". Du går spent til postkassen, i håp om at en av dine fetisher kanskje blir møtt... Det er en stor pakke denne gangen. Du tar den med deg inn, og sender en melding til meg; "Takk Mistress - har jeg tillatelse til å åpne den?". Du ser at jeg har åpnet meldingen og du skjelver i påvente av svar. Det drar ut i tid. Du blir utålmodig og litt irritert. Men du fortsetter å stå der. Lydig. Stille. Med telefonen i hånden. Etter noe som virker som en evighet tikker det inn en melding: "Ja, du har tillatelse til å åpne".
Du river av papiret, og sperrer opp øynene når du ser hva det er -et par hvite boots. To skitne hvite støvler, med masse skitt og lukt. Du elsker det! Video-snutter av de i bruk har du allerede fått, du har sett på de utallige ganger. Disse bootsa har vært en del av fantasien din i flere uker nå. Og endelig er de hos deg!
Kukburet føles mindre nå. Det er trangt og ubehagelig når pikken vokser. En melding blir sendt oss i full fart "Tusen takk Mistress. Kan jeg få lov å slikke bootsa?" - svaret fra meg kommer sekunder etter; "NEI!!" og rett etter en ny melding; "Bootsa skal stå på stuebordet til videre beskjed blir gitt". Du gjør som du blir beordret, og setter de på bordet. Og så venter du. Og venter. Timene går. Det er helt stille fra meg. Du er frustrert og kåt og vet ikke hva du skal gjøre. Kukburet kommer du deg ikke ut av, det er ingen respons fra meg. Bootsa står på utstilling som en fristelse du ikke klarer å holde deg unna. Du beveger deg sakte mot dem. Berører de. Kjenner på dem og lukter på dem. Kysser de lett. Pikken din blir hardere og hardere. Det pulserer og gjør vondt når den ikke får plass i buret. Du sender meg en ny melding, selv om du vet det ikke er lov; "Kjære Mistress -jeg har vært en slem gutt. Jeg har tatt på, luktet på og kysset på bootsa. Jeg klarer ikke å motstå dem". Ingenting annet enn stillhet i retur... Du vet hva du må gjøre... Du overfører penger i håp om at det veier opp. Veier opp for sviket og tillitsbruddet. Responsen lar vente på seg. Lenge. Helt til neste dag...

Tirsdag morgen kommer det en ny melding på OF; "Sjekk dørmatten din, og kle deg opp i det som er der. Bildebevis må sendes" Du småløper til døra, forventningsfull og kåt. Pakken som ligger der er lik som i går. Flere sko? Nei... ikke sko, men en brukt truse, brukt BH, latex-skjørt og en gjennomsiktig topp. Du føler deg skamfull og flau... Mest av alt på grunn av den enorme tenningen dette gir deg. Du sender meg bilder som bevis. 7 stk får jeg. Jeg er fornøyd. Etter en liten stund piper OF og du får en tydelig beskjed; "Flink gutt". Du blir stolt av tilbakemeldingen. Det gleder deg at jeg er fornøyde og du kjenner på både verdi og mestring. Men det er kortvarig, for det kommer en ny melding: "Sånn skal du gå i to dager - det er straffen for at du ikke klarte å holde deg borte fra bootsa!" To dager?! Hva med jobben? Hva med handling? Det går jo ikke. Du prøver å motsi meg, be meg om å vise deg nåde. Men jeg er streng. Dette er din egen skyld!!

Onsdagen og torsdagen går du i den egen boble. I brukte klær. Med sko du bare ønsker å få ta på, føle på, lukte på og smake på. Den tåken som omgir deg er altoppslukende og intens. Du er så kåt og spruteklar, men det er ingen mulighet til å komme til pikken. Nøkkelen er fortsatt låst inne, og det er ingen tegn fra meg om at den blir åpnet med det første. Du overfører litt penger sporadisk i håp om at det vil trigge meg. Men ingenting. Jeg er totalt utilgjengelige for deg. Du blir mer og mer frustrert og mer og meg kåt... Timene går -sakte...

Det blir fredag. Du forventer å høre noe i dag. Det lovte jeg jo. Gjorde jeg ikke? Du føler deg nesten gal. Gal av ventinga, gal av å ikke vite, ikke ha kontroll... Plutselig kommer det masse meldinger på OF. "Sitt ned" "Bjeff" "Reis deg opp" "Posèr" "Legg deg ned" "Sett på deg klyper" "Finn fram tau". Det bare fortsetter og fortsetter. For hver melding svarer du med et bildebevis. Du håper det holder meg fornøyde, slik at vi åpner nøkkelboksen. Og plutselig hører du et lite klikk. JA! Endelig -frihet! Du reiser deg opp for å gå bort og hente nøkkelen, men på veien hører du lyden av ett nytt klikk... Klikket av at den låste seg på nytt. Du faller ned på kne, skuffet og frustrert. Og kåt. Så sykt kåt!

OF piper igjen, det kommer bilder. Masse bilder! Bilder av pisker, lakk og lær, skitne sko, brukte truser, bilder av en pikk som blir runka, en munn som suger, bilder av porno og bilder av meg. Sånn fortsetter det gjennom helgen. Hele forbanna helgen får du bare bilder på bilder, og ordre på ordre, UTEN at nøkkelen blir frigjort! Du prøver å blidgjøre meg med å følge hver eneste ordre, sende beviser, overføre penger, gi av deg selv på alle måter. Men jeg er urokkelige! I tre hele dager er du låst inne i kukbur, ikledd brukte sex-klær, mens du blir bombardert med oppgaver og kåte meldinger. Når søndagskvelden kommer er du utslitt og helt på felgen. Du føler deg misbrukt på alle hold og skammer deg over den gledesrusen du er i på grunn av dette. Det renner av pikken din, det virker nesten som det renner over, at det ikke er mer plass. Som at spruten ikke trenger å sprute, den bare ER... du føler nesten at du har resignert til kåtskapen, så du blir lettere sjokkert når det piper i KIK og klikker i nøkkelboksen samtidig: "Lås deg ut, og film spruten din -NÅ"

Du er rask i vendinga nå, for du husker hvor fort jeg låste igjen sist gang -men denne gangen rakk du det. Nøkkelen hentes ut, du låser ut pikken og fyyyy så digg. Den fylles raskt med blod mens du finner fram kamera, og det tar bare noen sekunder fra du trykker på opptak til spruten bokstavlig talt treffer linsa! Du kjenner kroppen falle sammen i det du trykker på send, og du rekker så vidt å se svaret vårt før du sovner i ren lettelse; "Dette var bare oppvarmingen - gjør deg klar for neste runde"

Hvis du leste alt dette, og nå er kåt - kan det hende du er en liten (eller kanskje stor) sub! I så fall må du bare ta kontakt via onlyfans, så kanskje jeg vil leke med deg!



Logg inn for å se bilder uten sensur.

𝑫𝒊𝒏 𝑮𝒖𝒅𝒊𝒏𝒏𝒆...
Profilbilde Gudinne VIP Godkjent selger ID-Verifisert Trådstarter 07-03-24, 18:20 Finansiell Dominatrix
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 72 / 0 / 0

Bump🙌

𝑫𝒊𝒏 𝑮𝒖𝒅𝒊𝒏𝒏𝒆...
Profilbilde Gudinne VIP Godkjent selger ID-Verifisert Trådstarter 07-03-24, 22:42 Finansiell Dominatrix
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 72 / 0 / 0

Bump🙌

𝑫𝒊𝒏 𝑮𝒖𝒅𝒊𝒏𝒏𝒆...

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Gudinne VIP Godkjent selger ID-Verifisert Trådstarter 08-03-24, 13:12 Finansiell Dominatrix
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 72 / 0 / 0

Bump🙌

𝑫𝒊𝒏 𝑮𝒖𝒅𝒊𝒏𝒏𝒆...
Profilbilde Gudinne VIP Godkjent selger ID-Verifisert Trådstarter 08-03-24, 19:13 Finansiell Dominatrix
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 72 / 0 / 0

Bump🙌

𝑫𝒊𝒏 𝑮𝒖𝒅𝒊𝒏𝒏𝒆...
Profilbilde Gudinne VIP Godkjent selger ID-Verifisert Trådstarter 09-03-24, 16:44 Finansiell Dominatrix
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 72 / 0 / 0

Bump🙌

𝑫𝒊𝒏 𝑮𝒖𝒅𝒊𝒏𝒏𝒆...
Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Gudinne VIP Godkjent selger ID-Verifisert Trådstarter 10-03-24, 00:03 Finansiell Dominatrix
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 72 / 0 / 0

Bump🙌

𝑫𝒊𝒏 𝑮𝒖𝒅𝒊𝒏𝒏𝒆...
Profilbilde Gudinne VIP Godkjent selger ID-Verifisert Trådstarter 10-03-24, 12:57 Finansiell Dominatrix
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 72 / 0 / 0

Bump🙌

𝑫𝒊𝒏 𝑮𝒖𝒅𝒊𝒏𝒏𝒆...
Profilbilde Gudinne VIP Godkjent selger ID-Verifisert Trådstarter 11-03-24, 07:18 Finansiell Dominatrix
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 72 / 0 / 0

Bump🙌

𝑫𝒊𝒏 𝑮𝒖𝒅𝒊𝒏𝒏𝒆...
Profilbilde Gudinne VIP Godkjent selger ID-Verifisert Trådstarter 11-03-24, 13:51 Finansiell Dominatrix
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 72 / 0 / 0

Bump🙌

𝑫𝒊𝒏 𝑮𝒖𝒅𝒊𝒏𝒏𝒆...
Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.