Profilbilde Ensomkar Trådstarter 09-03-24, 23:25
Medlem siden: Okt 2023
Fylke: Agder Kristiansand
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Tenkte jeg ville fortelle om mitt første møte med noen fra forumet, kanskje andre har lyst til å fortelle om sine treff?

Dette skjedde for noen år siden ja, men men..
Det begynte med at jeg en ettermiddag fikk en melding i inboksen med spørsmål om jeg kunne tenke meg å være med på en trekant. Han hadde ei venninne på besøk og de lekte med tanken om en trekant. Jeg svarte at det hørtes spennende ut, vi utveksla litt info om hverandre, og jeg fikk adressen og beskjed om at jeg var hjertelig velkommen.
Jeg tenkte at jeg kunne ikke la de vente, så jeg heiv meg rundt i dusjen og fikk på litt finstas for anledningen.
Bilturen til dem tok ca 45 minutter bare, mulig det gikk litt fort på motorveien ;-) 
Når jeg kom frem ble jeg tatt i mot i døra og fikk hilse på de begge. Vi satte oss ned i stua hvor praten gikk lett, det ble litt drikking av vin, stemningen var god.
Så begynte de å kline, skikkelig opphissende å se hvordan de klinte og begynte å kle av hverandre, det gikk ikke lange tiden før hun satt i undertøyet og ga han en skikkelig blowjob, noe jeg kommenterte at så veldig deilig ut. Han spurte om ikke jeg å ville ha en BJ. Jeg reiste meg opp og gikk bort til henne, hun begynte å kneppe opp buksa mi og ut smatt det frem en stein hard kuk, hun tok tak rundt den og sugde meg godt, tunga rundt hode og en skikkelig god bj, dette kunne hun, vi gutta kledde av oss resten av tøyet og vi hjalp henne med å få av BH og truse før vi flyttet oss over til sofaen, der ble det mye godt variert. hun fikk kuk både foran og bak, til og med en i hvert hull bak også.  Dama hadde noen nydelige former, deilige pupper som var gode å kose med mens vi knullet henne godt, det kom mye gode lyder den kvelden.
Vi flyttet oss deretter inn på soverommet hvor vi fortsatte med deilig sex, til vi kom begge to, husker godt hvor deilig det var å ta henne bakfra og spruten kom på ryggen og rumpa, vi tørket oss og la oss i trippel skje, slik lå vi til solen stod opp et par timer senere.. ble ikke mye søvn, men steike å deilig kveld/natt dette ble.
Jeg smilte nok i et par dager etterpå.
Det skal sies at jeg traff henne alene et par ganger i ettertid også, noe som resulterte i deilig sex da å, men dette var min første trekant og treff  med noen fra forumet.

Profilbilde Ensomkar Trådstarter 10-03-24, 08:43
Medlem siden: Okt 2023
Fylke: Agder Kristiansand
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Glemte å ta med at hun kom opptil flere ganger ;)

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.