Profilbilde Livsnyter99 Trådstarter 23-03-24, 15:36
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

hei.

dette er nokk langt unna å være perfekt men et sted må en begynne haha

tar gjerne imot konstruktiv kritikk;)


En vakker dag i midten av april er Kjell på tur til Gardemoen. Beste kompisen hans skal nemlig på ferie så han trengte skyss til flyplassen. Da de endelig ankommer Gardemoen hjelper Kjell kompisen mad bagasjen og følger han inn til innsjekkinga. 

Da Kjell er på tur tilbake til bilen ser han at det er ei meget fin dame som sitter oppå kofferten sin ved inngangen til p-huset. Hun er ca 160cm høy, har rødt hår, brune øyer og en nydelig svart kjole som går ned til midten av låra hennes. Da han kommer nærmer reiser hun seg opp og sier " unnskyld, du skal ikke tilfeldig vis mot Gjøvik? venninna mi har ikke dukket opp å det er flere timer til neste buss eller tåg skal gå". Kjell svarer  " det passer bra det da jeg skal faktisk til Lillehammer, så kan med glede svippe deg innom Gjøvik, da kan jeg kjøre riksvei 4 så jeg slipper alle de grusomme bomma på e6" sier han med et smil på ansikta 

Dama hilser på Kjell og sier at hu heter Siri å er meget takknemlig for at hun kunne sitte på. Kjell legger merke til at Siri rødmer litt da hu sier det, men han tenker ikke noe mer på dette der å da. da han er på tur til og plukke opp bagasjen hennes sier hun at hun kan fint da det selv, men Kjell smiler og sier at det ikke er noe problem han tar seg av bagasjen hennes med glede. 

De finner bilen, Kjell putter bagasjen hennes inn i bilen og de begynner og kjøre mot Gjøvik. De begge føler at det er  vanvittig enkelt å snakke med hverandre,  så de skravler om alt og ingen ting og ler masse.

Plutselig ut fra det blåe kinner Kjell at Siri legger hånda si på leggen hans,  han  blir sikkerlig satt ut så han sier ikke noe på dette. I sidesynet ser Kjell at Siri styrrer på han og smiler,  nesten som om hun likte  reaksjonen til Kjel. Siri begynner og stryke han på låret og da tar det dessverre ikke lang tid før staken til Kjell er på sitt største,  Kjell ser at Siri blir mer å mer nysgjerrig på hva som gjemmer deg inn i boksa hans. Siri stryker sin vei opp mot skritte til Kjell og begynner og klemmer hardere å hardere for å prøve å finne ut lit mer om hva som gjemmer seg i skrittet til Kjell. Alt dette uten at de sier et eneste ord til hverandre, men plutselig blir Kjell så distrahert og kåt at han nesten ikke greier å kjøre lenger, så han svinger inn i et skogsvei å parkerer bilen.


De begge får øye kontakt med hverandre og sitter stivna et lite øyeblikk. Plutselig drar Kjell av sete belte til Siri,  tar tak i henne og løfter henne  oppå fange sitt,  begynner å råkline, samtidig som Kjell beføler den nydelige rumpa til Siri. Han kinner at hu beveger på hoftene å det gjør han bare kåtere å kåtere til det punket at han nesten ikke vet hva han skal gjøre med seg selv. Så han åpner bildøra og løfter Siri ut, han kaster henne over armen og  går bittelitt inn i skogen med henne. så setter han henne ned, tytter henne inn i et tre med hele kroppen sitt og begynner og raklene igjen samtidig som han beføler kroppen hennes. Kjell drar opp kjolen til Siri og blir overrasket da han finner ut at hun ikke har noe truse på seg.  han 1 skritt tilbake og blir helt borte av synet på den nydelige, glattbarberte musa hennes med en majestetisk klitt som er veldig godt synlig. Det tar heldig vis kun noen par sekunder til han "våkner" igjen, kan ser igjen inn i de nydelige brune øynene til Siri, tar brått kvele tak på henne og begynner å stryke henne rundt fitta med andre hånda. Kjell elsker å se henne i øya, han elsker å se hvor mye det piner henne at han kun stryker rundt uten å gjøre noe som helst. Siri begynner og bli skikkelige urolig, hun beveger hele kroppen, prøver å nå skritte til  Kjell men hun når ikke. Kjell elsker å se den desperasjon inn i øya til Siri.

Kjell slipper så tak i Siri å han rekker ikke å tenke engang før hun er ned på knær og prøver og komme se inn i boksa hans, men detter er ikke første gangen Siri gjør dette da hun greier og komme seg inn ganske kjapt. hu drar ned boksa hans og før de rekker og falle nedover beina til Kjell så har Siri allerede den stive kukken hans inn i munnen. Kjell elsker å se hvor mye Siri nyter kukken hans og det hvor entusiastisk hun suger han, det hvordan hele kroppsspråket hennes skriker" JAAA DET ER AKKURAT DET JEG TRENGDTE NÅ".  

Men plutselig tar Kjell tak i Siri og og dytter henne tilbake inn til treet, han ser henne i øya mens han går ned på kne foran henne, han rekker ikke å komme seg helt ned før Siri tar tak i håret hans og dytter ansiktet hans bestemt inn til den nydelige fitta si samtidig som hun løfter det ene beine oppå skulderen hans. Kjell slikker den nydelige fitta hennes og ser henne i øya samtidig. Plutselig glir Kjell den ene fingeren inn i fitta hennes og greier å råke g-punkte hennes med en gang. i det han gjør det begynner Siri å få spasmer og hu skriker " JA. JA. JA. JEG KOMMMMMMMER " så Kjell fortsetter å gjøre akkurat det han gjorde uten og forandre noe som helst, han kinner at muskla i fingeren og tunga begynner og brenne men han elsker å se det hvor nydelig Siri har det så han ignorer det hvor vundt han har det. noen få øyeblikk senere roer Siri seg ned og hun begynner og dytte ansiktet til Kjell unna, men han holder henne fast og forsetter og slikke henne bare denne hangen hardere og hardere, helt til han tvinger en orgasme til ut fra henne.  Kjell har allerede glemt hvor mye tunga å fingeren han "brenner" for det å se hvor nydelig Siri hadde det er bare det beste i hele verden. 

Det tar ikke langt tid før Siri dytter Kjell bakover så han ligger på ryggen og går over han i et håp om å ri den nydelige kukken hans, men i det hu skal ta tak i kukken og lede den inn tar Kjell tak i henne og snurrer seg rundt med henne.  han løfter begge beina hennes oppå skuldra sine og ser inn i øya hennes da han glir kukken sin oppå klitten hennes. Siri begynner igjen å bli urolig så han glir tuppen sovidt det er inn i henne, men hu er så trang at han sliter med å få den inn. etter at han endelig har fått tuppen inn i henne tar han kvele tak på henne og beveger tuppe 1 cm inn og 1 cm ut av henne. hun vrir seg da hu vill ha mere en dette men han lar henne ikke få mere, han stirrer inn i øya hennes mens han gjør dette og smiler. plutselig da Siri minst forventer det dytter Kjell kukken sinn bitte litt lenger inn men bare en gang, for etter det går han tilbake til å bevege tuppen litt inn og litt ut.

plutselig blir Siri helt svart i øya av den teasinga så hun bruker hvert eneste muskel i kroppen sin for å spare Kjell av seg. Kjell forventa ikke dette så han faller bakover og før han rekker og tenke så er Siri allerede oppå han å kjapper seg med å tytte kukken inn. Kjell ser at Siri virkelig er forbanna nå så han lar henne få Vilja si. Siri sliter med å få plass til hele pikken inn i den trange musa, så hu begynner å ri på det hu har fått inn i seg, litt etter litt for hun plass til mer å mer, og jo lenger inn hu greier å dytte den inn desto kjappere hu rir. Kjell har aldri opplevd at noen rir så hardt og røft før, så han begynner å føle at han nærmer seg. han sier " SIRI STOPP, JEG KOMMER SNART" mens Siri svare " ikke faen at jeg stopper, du skal fylle meg helt opp Kjell". Kjell vill ikke gjøre det så han prøver å vri seg unna men i det han prøver så tar Siri plutselig kvele tak på han å rir enda hardere samtidig som hu ser han inn i øya. 

Kjell begynner og og stønne sikkerlig høyt da han begynner og virkelig nærme seg så. å plutselig så får Kjell den beste utløsninga i livet sitt. mens han fyller henne opp begynner Siri og stønne, " litt til Kjell jeg kommer " han har alt kommet og kukken hans er sikkerlig sensitiv men Siri bryr seg ikke om det, hu holder han fortsatt fast å rir han så røft hu bare greier helt til hu kommer. i det hu reiser seg opp ser man at det renner så mye sæd ned fra henne som Kjell aldri har sett før....

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.