Profilbilde Bisexmann Trådstarter 24-03-24, 06:40
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Grunneieren..la oss for enkelhets skyld omtale ham som «J»..ingen trenger å vite at han i virkeligheten heter Jostein..så litt perpleks på min venninne da hun reiste seg og klemte ham..i overkant ivrig og intenst.. «En øl, kanskje?» Man kan se bort på gården herfra, og pussig nok hadde han tatt beina fatt de drøy 200 meterne denne kvelden, i stedet for å fyre opp traktoren..

»Øhh..jaa..det kan jeg nok klare», brummet han og dro av seg jakka med «NRC»-logoen såvidt synlig på ryggen av det engang selvlysende gule stoffet. Et øyeblikk senere hadde min venninne plassert en boks øl foran ham, og fylte rollen som «vertinne» som om vi var godt gift og hadde kjent ham like lenge som meg..og jeg kunne nesten leste tankene hans; «hvem faen er detta? Hu’ ha’kke jeg sett her oppe før.!?»

Så fulgte noen hverdagslige fraser om den lange vinteren som var på hell, traktoren som måtte ha service, og sistnevnte virket å være en «key phrase» for min venninne (som om ikke lenge BLIR omtalt som «tøyte» jeg lover…), siden hun grep om pikken min utenpå buksene og flirte at «ja..du har fått en service du også..tidligere i dag» (noe som forsåvidt stemte)

«Hø-høh..jasså? Det må ha gått stille for seg, jeg hørte dere i allefall ikke oppe på gården», flirte han..og det var umulig å unngå blikket hans som fremdeles var festet på hånden hennes som fremdeles lå krummet rundt pikken min…forrædersk stiv begynte den (igjen) samtidig å bli..

«Hva med deg? Har du fått service i det siste?», kurret hun..og så ham direkte i øynene. Han slo blikket ned, og lot det vandre i retning meg..litt usikkert og nesten sjenert. «Æh..jeg pleier å ordne det selv..har jo en del verktøy på gården», svarte han usikkert..tydelig bevisst på å ikke ta dobbeltbunnen i spørsmålet. Jeg undertrykte et glis, og presset pikken legg mot hånden som fremdeles lå over den. «Ja, selvgjort er velgjort», flirte jeg… «selv om det i blant kan være digg å ha en håndlanger», og så talende ned i skrittet, den SVÆRT åpenbare kulen på buksen, og den lett masserende hånden..

Som om det var et slags stikkord, åpnet hun glidelåsen og vippet frem pikken min.. noe jeg på ingen måte hadde hverken forventet eller visste hvordan jeg skulle forholde meg til, og «J» satte mesteparten av ølet i halsen og svelget feil imens man stirret målløs på hva som utspilte seg i den andre enden av hjørnesofaen.. Hånden hennes lukket seg om den blottede, stive pikken..og begynte å runke den sakte. «Han blir så fort kåt, skjønner du», sa hun..og så direkte på gjesten vår..som satt fjetret og glodde på det som utspilte seg.

»Får jeg se kuken din?» Spørsmålet ble stilt som om hun lurte på veien til butikken, og først nå skjønte jeg plutselig at vi var ved et slags skille..noe som gjorde meg enda litt stivere..Jeg så usikkerheten i øynene hans, han trakk blikket fra pikken min og så nølende på henne..og forsøkte en halvhjertet latter. «Er for grov for deg, vesla» nærmest mumlet han..og satte ølboksen til munnen..og grep seg nesten ubevisst til skrittet. «Skal tro hvor grov den er?» tok jeg meg i å tenke..og lot samtidig den ene hånden legge seg rundt det ene brystet hennes og kjente brystvorten strutte mot fingrene mine. Min måte å bekrefte at «okay..di’ kåte tøyte..jeg er med» (som om pikken min ikke hadde røpet meg for lengst)

»Få se!» Man kunne høre på stemmen hvor kåt hun åpenbart hadde rukket å bli.. «vis meg kuken» Han var åpenbart i villrede. «Hah..dette tar for lang tid», snøftet hun, slapp taket rundt den stive pikken min, reiste seg og gikk bort til hans ende av sofaen. Hun grep tak i det slitte beltet, løsnet det, kneppet opp knappene i gylfen..og trakk ut en solid og vitterlig grov kuk..halvstiv med en liten dråpe pre-cum glinsende på det blottede ollonet.. 

«Faen», tenkte jeg..det der er en tjukk pikk!! Ikke så lang..men tykk, for pokker…VELDIG TJUKK!! Jeg grep hardere rundt min egen og så for meg at den ble presset mot en og annen åpning imens jeg fulgte med på scenarioet som var i ferd med å utspille seg foran meg. Dråpen var det flere enn meg som hadde oppdaget, og hun lot pekefingeren gni fuktigheten utover pikkhodet imens hun tok synet av resten av den tjukke kuken innover seg. «Åh..du juger i hvertfall ikke», fniste hun…





Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.