Profilbilde Bisexmann Trådstarter 25-03-24, 09:13
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

De tykke blodårene langs den grove kuken var fascinerende å se..og «J» så usikkert bort på meg idet hånden hennes grep rundt den og begynte å runke..sakte, og litt keitete, siden hun nesten ikke klarte å få fingrene rundt skaftet. Jeg klemte hardere rundt min egen pikk, og merket  en liten strime hadde dannet seg og rant ned langs hodet..

Jeg stønnet nesten umerkelig og nikket oppmuntrende til ham, lukket den ledige hånden rundt de glatte ballene mine og skrevet bredere med bena. Noterte at han akte seg ut av arbeidsbuksene sine og lente seg bakover i sofaen, vekslet mellom å stirre interessert, nesten imponert på hånden som runket pikken hans, og på meg som satt blottet, stiv og kåt litt lengre borte med pikken dunkende stiv i hånden. Hun fulgte blikket hans, og klappet på puten ved siden av ham, trev tak i en myk pyntepute som hun plasserte knærne på. «Kom hit bort..så ser du bedre», sa hun…og gav seg i kast med den grove kuken igjen..nå med begge hendene. Jeg akte meg over til dem, fjernet buksene som hadde ligget i en haug rundt anklene, og fant meg til rette. Pikken vippet dirrende stiv i luften, og hånden min lukket seg omkring den igjen og fortsatte den rytmiske, sakte runkingen.

Nå var visst ting begynt å skje også mellom bena hennes, da hun begynte å vri seg og presse underlivet mot anklene..og jeg tippet at det grå superundertøyet hadde fått et temmelig mørkt område i skrittet.. Hun trakk av seg overdelen g lot ham se de stive brystvortene..kløp seg ertende i den ene brystvorten..før hun bøyde seg frem mot kuken hans og klemte ut nok en dråpe seig pre-cum som hun gned utover med den stive brystvorten. Han stønnet lavt og så trollbundet på hva som skjedde. Fingeren hennes bøyde seg og viftet meg mot henne..og jeg fulgte anmodningen. «Smak», ertet hun..og trykket brystet opp mot meg. Jeg stakk tungen prøvende frem, og kjente straks den frekke, svakt salte smaken av ham over den stive brystvorten.

Faen..så opphissende!! Hun dyttet meg bakover i sofaen også fornøyd at jeg også hadde et pikkhode glinsende av pre-cum. Hun flyttet seg over, gned den andre og piercede brystvorten rundt og over hodet..og en stripe gled ned fra vorten. «Din tur», gliste hun skjelmsk..og trakk hodet hans mot seg. Han nølte overraskende nok ikke et sekund, men lukket munnen om brystvorten..og jeg skjønte at tungen hans umiddelbart begynte å massere..før han slapp brystvorten med leppene, og lot tungen følge stripen av pre-cum…slikket det i seg..og gjorde et nytt fremstøt mot den andre brystvorten med tungen før han lot to fingre lukke seg om den og trekke forsiktig men bestemt.

Hun stønnet vellystig, så meg i øynene, og trakk hånden min vekk fra grepet om pikken og førte den mot hans grove, pulserende.. «Kjenn på den og hold..jeg skal smake på den», sa hun..og hånden min fant det grove skaftet. Jeg kjente en tydelig rykning da jeg grep om ham, og han stønnet lavt igjen da jeg langsomt runket ham noen få drag..

Profilbilde Sniperdybe 27-03-24, 00:07
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Nydelig skrevet detta

Profilbilde Jøss 27-03-24, 14:20
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Agder Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Venter spent på mere 😀

Deilig lesing

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.