Profilbilde Cyberviking Trådstarter 26-03-24, 15:29
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Ble kjent med Bjarne og Ragnild på nettet og chattet med dem en god stund om løst og fast og en god del sex når Ragnild var i helgehumør etter en dram eller to.

Følte vi hadde god kjemi og jeg ble kjempespent da de endelig spurte om jeg ville ta meg en tur en fredag. 

Vi bodde på samme tettsted, så selv om vi visste hvem den andre var, hadde vi jo ikke snakket sammen før.

Jeg ankom med ei vinflaske og en bukett roser og ble tatt imot i døra av ei blid men litt spent dame i rød minikjole.

Vi smådrakk og pratet om løst og fast, mye sex også, men vi var litt for beskjedne til å begynne med.

Noen timer gikk og klokka nærmet seg halv tolv da Ragnhild sa: - Ta ham med opp du Bjarne og vis hvor vi skal sove, så skal jeg ta en kjapp tur i dusjen og gjøre meg klar for senga jeg også.

Vi ruslet opp trappa og inn på et soverom med en stor dobbelseng. Vi kledde av oss og la oss på hver vår side av seng og ventet i spenning. Ingen av oss sa stort, men jeg må innrømme at jeg var bankende hard og følte spenningen sitre i kroppen.

Etter en lite stund kom Ragnild inn på soverommet uten en tråd og la seg mellom oss i senga. Bjarne begynte å kjæle med henne og hun stønnet høyt. Hun tok tak i Bjarne og sugde ham mens han gryntet i nytelse. Jeg ble liggende å se på og følte at jeg måtte vente litt med å blande meg inn i det som forgikk. Har aldri vært så knallhard i hele mitt liv, for dette overgikk alt annet jeg hadde vært med på. Så sier Bjarne at hun får gi meg samme behandling og det gjorde hun. Trodde jeg skulle komme på minuttet, men jeg klarte å holde igjen.

Bjarne tok henne bakfra mens hun runket og sugde meg etter alle kunstens regler. Bjarne tok henne i harde støt og etter hvert skjønte jeg at han nærmet seg klimaks. Han kom med noen høye stønn og seg ned på ryggen og gliste bredt.

Ragnild var klar for mer og tredde seg ned på meg og jeg følte en fantastisk nytelse som var mer enn jeg noen gang tidligere hadde kjent på. Fitta hennes var gjennombløt av safter og sperm og godt var sikkert det, for dette var toppen av nytelse. Etter et vilt ritt opp og ned på staken min, kjente jeg det begynte å krible og at orgasmen var på tur. Jeg kom i voldsomme støt og det surkla godt i fitta til Ragnild. 

Det ble en liten pust i bakken, men ikke lenge før Ragnild begynte å småkjæle med oss begge to og fikk oss klar for ny runde.  

Jeg og Ragnild la oss i 69 mens Bjarne tok henne bakfra. Utrolig opphissende å se en bankende stake pumpe ut og inn mens jeg slikket henne det beste jeg var kar om. Etter en stund byttet vi på og Bjarne tok over sugejobben. Utrolig pirrende å kjenne pust og tidvis ei tunge som arbeidet like ved min store stolthet mens staken pumpet inn og ut av ei trang, blaut fitte. Aner ikke hvor lenge vi hold det gående men vi segnet om i en bylt midt i senga og sovnet alle tre.

Profilbilde oslomann1961 22-04-24, 19:10
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Herlig historie som jeg gjerne skulle vært en del av 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.