Profilbilde Mebi Trådstarter 27-03-24, 13:23
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Rogaland Time
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

 Har lenge fantasert på at jeg hadde en klesbutikk rett ved en gym. Hadde en del kunder fra gymmen og derav hadde jeg spesialisert meg på treningstøy. Mange av folka fra gymmen hadde blitt faste kunder, og en meget digg kar av de faste kundene kom inn en dag og skulle ha nytt treningstøy… 

Prøverommet var bevist satt et stykke inne i butikken. Slik at man ikke kunne se inn dit fra vinduene.
Han rasket med seg litt forskjellig tøy og gikk inn for å prøve..
Jeg var inne i enden der og ryddet i noen stativ, da han åpnet opp og spurte hva jeg syntes.
Han hadde da tatt med seg tøy i noe liten str. Det ble veldig trangt kan du si fremme… ble litt perpleks men hjalp han å finne noe mere passende. Han virket ikke blyg og bytta da uten å trekke for.. Han hadde ikke noe under, og min reaksjon lot ikke vente på seg. Han så det, og begynte også å vokse, «her er det jammen ikke bare muskler som vokser» kom det fra meg, han smilte litt brydd. Men kom mot meg, snur seg og lurer på om den sitter greit over stussen, noe jeg bekrefter at den gjør, så til de grader. Han lurer på om det er andre modeller jeg anbefaler i tillegg?
Jeg henter frem en ny ankommet bukse, Samme str, men modellen er noe mer fit. Siden det ikke er andre kunder i butikken akkurat nå, lar han buksen falle rett foran meg. Kuken hans står som et spett! Han trekker på den siste buksa. Den sitter stramt over stussen og fremme. Og intet blir overlatt til fantasien..

Buksa er litt krøllete nede på benet og jeg setter meg ned på huk for å rette på det. I det jeg skal reise meg ser jeg at han har vippet kuken ut… han tar tak i hodet mitt og drar meg mot staken

«Sug meg» sier han rolig

Jeg gaper over hodet og får den første dråpen med precummen hans i munnen. Han stønner, jeg kan kjenne pulsen hans i hodet på den knallharde kølla!

«Jeg har sett på deg flere ganger når jeg har vert innom og i dag tok jeg bevist med meg for trange klær i prøverommet. Har lenge fantasert om at du skulle havne foran meg på kne, så jeg kunne få puttet kuken min i munnen din»
Jeg ble super kåt og satte opp tempoet, måtte jo innrømme at jeg hadde smugkikka litt på han også når han hadde vært innom, bulen hadde også vært større de siste gangene når han kom til kassa…..

«Vent litt»sa jeg, «siden det ikke er andre her nå, så stenger jeg for lunch!»
Jeg små sprang til døra og låste…

Når jeg returnerte stod han helt naken. En flott stram kropp med fint definerte muskler! Hva skjer nå spurte jeg, og svaret lot ikke vente på seg Nå vil jeg at du tar meg sa han… Han gikk ned på kne foran prøve krakken ved speilene. Rompa var glatt med en nydelig mørk tonet ring rundt hullet! Herregud tenkte jeg nå når jeg fikk sett han fra alle kanter samtidig i speilene! For en perfekt plassering!
Jeg rev av meg klærne og fikk melket frem enda mere precum fra den allerede gjennnom våte kuken min! Jeg lot kuken gli over hullet så mine safter fikk lubet han opp.
Det kom et langt stønn i det hodet gled innfor lukkemuskelen. «Jeg har hatt i plugg i dag» kom det fra han. «antok at du var større en meg og at det måtte strekkes litt i forkant» sa han litt flau.
«Du hadde virkelig planer om å komme i mål i dag» svarte jeg.
Og gled helt til bunns! «Herregud» mumlet han… «jaaaaaaa» i det jeg begynte i fulle rolige drag! «Hvor stor er den?» stønnet han i det jeg var helt inne…. «18cm» sa jeg «og tykkere en en dorull»
«Fuuuuuck!!!!» kom det i det rumpa begynte å melke kuken min og orgasmen skylla over han.. jeg kunne se hele spruten hans via speilene i det den traff krakken han stod på kne mot!! Den deilige og massive ladningen rant over kanten og ned over siden på krakken! Synet fikk meg så kåt at jeg satte opp farten og hvirkelig ga han alt, … han forble hard og kom igjen etter to minutter, samme mengden sæd i denne ladningen hans fikk det til å gå for meg også… Jeg pumpet han full og trakk meg ut slik at siste spruten havnet på ryggen hans!
«Sett deg opp på krakken» sa jeg, noe han gjorde og jeg så hvordan sæden min rant ut av det åpne hullet hans, ned over siden og blandet seg med hans egne ladninger.
«Her må det tørkes og vaskes! Eller vil du slikke det bort?» sa jeg.
«Tar det jeg» kom det til svar, og han slurpet alt i seg😋

Profilbilde robba2 27-03-24, 15:35
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Trøndelag Melhus
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Herlig. Blir hard i buksa av denne historien 😘😘

Profilbilde bonecrusher ID-Verifisert 13-04-24, 23:28
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Østfold Halden
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Mmmm🤤

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.