Profilbilde Bisexmann Trådstarter 28-03-24, 05:29
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Hun elsker pikk..og vet hvordan en pikk - og eieren - liker å håndteres..dette gjelder i den minste for meg, og jeg visste vel allerede at dette ville gjelde vår gjest i sofaen også.

Munnen hennes nærmet seg den grove kuken hans..hun så opp mot oss med dette ertende blikket jeg hadde lært meg å kjenne..øynene var våte, og jeg gav den tjukke kuken etpar langsomme drag imens min egen fikk noen nødvendige sekunders pause i den andre hånden.

»Jævla kåte griser`, nærmest stønnet hun, fremdeles rytmisk vuggende mot sine egne hæler, og jeg kunne lett forestille meg at superundertøyet nå hadde blitt mørkegrått av fuktighet. «Hold kuken hans stille..jeg skal prøve å gape over den». «Nei», sa jeg..0g gav den nok etpar seige drag. «Slikk ballene hans først..ta dem i munnen»

Hun løftet de tunge ballene i venstre hånd, veide dem nærmest..så litt misbilligende på de langtfra nylig barberte eggene, men lot tungen gli langs strengen. «Sug dem inn i munnen» sa jeg stille.. «la meg se om du får plass til hele pungen» Hun snøftet i påtatt misnøye, og jeg registrerte at den ledige hånden fant veien ned mellom lårene sine. Samtidig bøyde jeg meg ned mot det digre kukhodet hans..og lot tungen sirkle over det, før munnen lukket seg rundt øvre del av det tjukke skaftet, Han smakte som pre-cum’et jeg nylig hadde kjent mot tungen, og det rykket i ham da jeg lot kuken gli lengre inn i munnen. «Faen ta deg, den der er min», stønnet hun..jeg den raspete, hese stemmen hennes røper henne..hun var på vei inn i en «bevisstløskåthet» jeg visste ville resultere i manglende impulskontroll, hvilket i denne sammenhengen ville være en svært god ting..

»Få av deg det superundertøyet og vis ham fitta di’» instruerte jeg..og forlot det fascinerende, grove skaftet med munnen..og visste samtidig at bruk av ord som dette gjorde henne om mulig enda kåtere..især når hun allerede var såpass opphisset. «Vis ham hvor våt den er, og la ham bestemme seg for om du ham vil få plass med denne gigantiske kukken, still deg over ham..» Jeg lot tungen gli langs det grove skaftet igjen..spyttet på det, og hentet opp litt av det seige spyttet blandet med det stadig rennende pre-cum’et, og lot tommelen sirkulere over og rundt det blodfylte kukkhodet. 

Hun tråkket ut av de trange buksene, og hadde naturligvis ikke «rukket» å ta på seg truser..så vi kunne begge se de hovne skamleppene glinsende av fuktighet. Clit’en hennes er forholdsvis stor, og var allerede tydelig synlig selv før hun stilte seg fremfor oss med ett ben i sofaen mellom «J» og meg og plasserte det andre på sofavangen. «Skal jeg lissom bare stå her og vise frem fitta til fremmede menn?», spurte hun..og besvarte sitt eget spørsmål ved å senke underlivet sitt ned mot munnen til «J». Han responderte med å åpne munnen og la tungen gli prøvende langs skamleppene og bakover mot rumpa. Jeg gliste, og lot munnen lukke seg om den (om mulig) enda stivere kuken hans. Var det mulig å få ta den helt inn? Jeg presset munnen lengre ned..strakk ut tungen..og kjente ballene hans…

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.