Profilbilde xNjordx85 Trådstarter 29-03-24, 13:46
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Rogaland Stavanger
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Vi opprettholder alle en ytre fasade, men på innsiden av dressen skjuler det seg ofte hemmeligheter som sjelden kommer for en dag. Hemmeligheter som holdes godt skjult for alle vi omgås og møter bak ei ugjennomtrengelig maske. Hvem vet vel derfor hvilke indre tanker, følelser og drømmer de mange hundre individene vi hver dag passerer på gata, i butikken, sitter ved siden av på jobb eller slår av en prat med ved kaffemakinen egentlig har. Kanskje føler personen du tilfeldigvis møter uten å veksle blikk eller ord akkurat det samme som deg utenom at noen av dere noen gang får vite det.

Hva er min hemmelighet? Jeg blir ekstremt pirret av å se lekre damer og jenter som spyr. Det trenger ikke en gang å være i en seksuell setting. Det holder å se ei dame bøye seg framover fult på kledd for å tømme seg gjennom munnen. Ikke spør meg hvorfor eller hvordan jeg finner dette pirrende, det er bare sånn det er. Og med internett er veien kort fra dennr interssen til å plutselig oppdage at det også er pirrende å se damer både bæsje og tisse.

Og hvordan var det dette startet? Det startet i 1999, da jeg var 14 år og så første sesong av 71 grader nord. Deltakerne var ute på fiske i Nord-Norge i en liten sjark og det gikk som det måtte gå. Flere av dem ble sjøsyke og det var vel tre av de flotte damene som endte opp med å spy. Og vi fkkk se nærbilder av det. Og jeg følte en sensasjon og ekstase som jeg aldri før hadde kjent på. Oppdagelsen var et faktum.

Hva er din hemmelighet og hvordan startet den / oppdaget du den?

Profilbilde Miss L Godkjent selger ID-Verifisert 29-03-24, 15:35
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Rogaland Karmøy
Kjønn: Trans
Rating: 2 / 0 / 0

Nei du forteller jeg det så er det jo ikke noe hemmelighet lenger 


Profilbilde Afrodite86 ID-Verifisert 29-03-24, 16:45
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Mtp at de fleste som deltar i fellesen her har møtt en eller flere her inne, må det være en "hemmelighet" de har lyst til å dele med verden..

Profilbilde xNjordx85 Trådstarter 31-03-24, 17:13
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Rogaland Stavanger
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Afrodite86
Tja, jeg vil tro det er mange som kan dele ting her uten at de blir delt med verden :) 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.