Profilbilde Bisexmann Trådstarter 31-03-24, 06:53
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

De hese stønnene hennes fortalte meg at hun ikke bare nøt tungen hans, men at hun samtidig var i ferd med å bli overstadig kåt - som meg - av henne situasjonen. Jeg tittet opp med halvparten av den grove kuken til «J» i munnen, kjente det grove skaftet pulsere rytmisk, og så setemusklene hennes spenne seg da hun presset underlivet mot munnen hans.

Jeg forlot den grove, spyttglatte kuken hans med munnen, la en hånd på hver av rumpeballene hennes..spredte dem..og lot tungen streife et bakre hullet. Hun spente seg og stønnet..kjente to våte tunger..og begynte en rytmisk, intens og vekselsvis jukking mot oss begge. Clit’en hennes ble behørlig gitt oppmerksomheten den trengte, og tungen min sirklet samtidig det glatte rumpehullet. Jeg lot pekefingeren erstatte tungen, og presset forsiktig mot den trange åpningen, kjente motstanden..før den gled sakte inn. Pikken til «J» presset mot brystet mitt der jeg nå satt mellom bena hans, og jeg lukket den ledige hånden rundt kuken hans igjen..flyttet munnen tilbake, og spyttet på det dirrende skaftet. 

«Sett deg ned på den», stønnet jeg, og trakk henne etter håret vekk fra ansiktet hans og ned mot kuken. «Nei..den er for stor», stønnet hun.. «jeg kommer ikke til å få plass» Den dype, hese stemmen røper henne, det var ingenting hun heller ville. Jeg styrte henne ned mot kuken hans..nå med hendene på hver av hoftene, og så det tjukke, blodfylte kukhodet..glatt av spytt..mot de like glatte skamleppene. Jeg grep om skaffet og lot hendene hans erstatte mine omkring hoftene, og gned det opp og ned langs den hovne spalten..og bakover mot det spyttvåte rumpehullet. «Nei, dét skjer ikke», mer stønnet enn protesterte hun..og grep om skaftet hans sammen med meg, og førte det opp og tilbake mellom skamleppene sine. 

Hun lot seg synke ned på kuken..forsøkte å gi inntrykk av at det var krevende, men vi visste alle tre at hun var mer enn mottakelig. Hele skaffet forsvant, og det ristet i de sexy rumpeballene da kuken fylte henne opp. Hun lot underlivet sirkle sakte for å gjøre seg kjent med kuken..og så begynte hun å ri den. Hikstingen hennes røper at brystvortene åpenbart fikk gjennomgå av munnen, muligvis også tungen hans der oppe, og jeg satt fascinert med en dundrende stiv pikk i hånden og bivånet at hun red den massive kuken rett foran øynene mine. Tungen min traff rumpehullet hennes hver gang hun trykket seg helt ned på kuken hans, og jeg lot tungen gli langs det grove skaftet hver gang hun heiste seg opp. Nok en gang lot jeg en finger finne veien opp mot det trange rumpehullet, og synke inn i takt med at hun satte seg helt ned på ham. Jeg lot langfingeren slå følge med pekefingeren..og møtte ingen protester da den gled opp i henne sammen med den første. Hun hadde mer enn nok med å nyte den svære kuken. 

«Spytt på puppene», stønnet..nesten skrek hun..og økte frekvensen opp og ned på kuken hans. «Fy faen, dere er noen jævla griser..!!»  «Pass deg, ellers trekker han den digre kuken ut av deg», hveste jeg inni øret hennes..fortsatt med to fingre begravet i rumpa hennes. «J» gliste opp mot meg, og klemte den piercingfrie brystvorten mellom to fingre. «Nææh..han våger ikke», hikstet h7n, og satte seg helt ned på ham igjen».

Jeg stilte meg over dem i sofaen med den dirrende pikken i høyde med munnen hennes og dasket den mot leppene, og ansiktet. «Vis oss hvordan du liker å suge pikk», stønnet jeg..og grep henne om håret. «J» begynte en mer offensiv jukking opp mot den svulmende fitta..og hver gang kuken hans vunnet henne, rykket hun til, men åpnet munnen og lot tungen virvle nesten panisk langs skaftet på pikken min. Lot pikkhodet fylle munnen, og presset seg mot den. Jeg kjente noe varmt og vått mot den glatte pungen, tittet ned, og så «J» lukke munnen om pungen..etter først å ha sugd den ene..deretter begge ballestenene inn i munnen. En fantastisk følelse..pikken halvveis begravet i én munn, og ballene i en annen. 

«Rittet» under meg begynte å bli mer intenst, men ingen av dem mistet fokus på pikken min. Tvert om…med ett kjente jeg en tykk finger lete seg frem til rumpa mi..jeg spredte bena så langt stillingen tillot..og kjente den presse mot åpningen. «Sug og spytt på den fingeren», stønnet jeg og grep om kinnene hennes..låste blikket i henne. Den grove hånden hans forlot området rundt rumpa mi’, og hun grep den begjærlig, usikker på hvilken av fingrene hun skulle konsentrere seg om samtidig som at den svære kuken hennes fylte henne. Hun endte med å fokusere på de tre midtre fingrene..spyttet glinset av dem etter at samtlige hadde funnet veien inn i munnen hennes. Den dirrende ståpikken vaiet foran ansiktet hennes, hun grep om den og runket..nokså intenst, samtidig som jeg kjente en våt finger..jeg aner til dags dato ikke hvilken..presse mot lukkemuskelen. «Spytt meg i rumpa», stønnet jeg..og jeg kjente en varm ladning treffe der jeg ønsket. Fingeren ble mer bestemt, og jeg presset meg ned mot den..kjente den gli opp og inn. «Mer», stønnet jeg..jeg nøt den deilige munne som samtidig omsluttet pikken..og en hånd somvar lukket rundt pungen. «Å, fyyy faaaen», hørte jeg henne stønne idét pikken gled ut av munnen hennes. «Dette er grisete…jeg er så kååååhhååt».

Det som måtte være to fingre knullet nå rumpa mi’, og jeg styrte den dirrende pikken på plass i munnen hennes..hun red temmelig intensivt under meg. Fingrene kjennes krevende inni meg, og jeg hadde ikke mye å gå på..tvang meg likevel til å stå så stille jeg klarte, med to fingre i rumpa, en hånd om de harde ballene..og pikken halvt inn i en våt, varm munn..

Så kom hun..intenst, kraftig..og voldsomt..

Jeg så ned på henne..spytt dekket pikken..munnen hennes var vidåpen..hun rullet øynene bakover, og grep om rumpeballene mine. Hun satt helt ned på den digre kuken, jukket ukontrollert frem og tilbake..og jeg grep om pikken med en hånd..runket rytmisk, fremdeles med to fingre i rumpa..

»Åh..FFFF…aaens kåååte griser…», stønnet hun..hun ristet nærmest i orgasme..

»Å, faen…» hørte jeg under meg, fremdeles med to fingre i rumpa og en dirrende ståpikk jeg nå rev mer i enn runket.. Skjorten til «J» hadde et stort, mørkt felt midt på magen, og jeg kunne fremdeles se rytmiske, små sprut gjøre flekken mer omfangsrik. Han grep om hoftene hennes, og presset henne ned på pikken, hoftene hans trev opp mot henne..og jeg kunne fortsatt bare se det hvite i øynene hennes. Et vanvittig opphissende syn, og jeg runket pikken frenetisk. Fingrene hans hadde trukket seg ut av rumpa mi’ og jeg presset meg ned mot ansiktet hennes. Tungen strakk seg ut av munnen, og jeg kjente varmen mot ballene idét et dypt grynt fylte stua, og jeg skjønte at han kom dypt inn i henne..

Uten å helt skjønne når..og hvordan, kjente jeg at bena gav etter..og registrerte bare halvt at utløsningen delvis traff puppene hennes..og ansiktet hans..lot jeg meg falle til siden og ned i sofaen..

Vi ble…enige om ny festeavgift…

Profilbilde trak2r 01-04-24, 12:10
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Digg. ble ståkuk her gitt :)

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.