Profilbilde ErikHaave Trådstarter 02-04-24, 17:07
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

En god rødvin og fredag, og Monica sover på sofaen.. ser på henne og kler av henne med øynene.. hver millimeter av kroppen er kjent. Fitta som alltid er glatt, de store fitteleppene og deilige brystene. De som jeg har sugd så mange ganger.. Hmm.. skal jeg se om hun likevel er våken, kjenner pikken stivner ved tanken på å ta henne der på sofaen.. En god slurk rødvin glir ned, kjenner rødvins rusen mens jeg betrakter puppene og lar hånde gli ned i buksa.. smårunker.. uten å tenke på det logger jeg inn på eros chat.. klikker på Par kanalen.. Det ser stille ut ..

Dulter bort i Monica.. ingen reaksjon .. sukk..

Konsentrer meg om rødvinen og natta går sin gang. Fantasiprat på eros og surfing på porno. legger nesten ikke merke til at Monica legger seg, tenker bare at nå kan jeg runke åpenlyst. Våkner dagen etter med en god fylleangst og en murrende hodepine.. Minnes drøye chatter og ikke minst en en herlig runk. For å være ærlig, en standard fredagskveld.. på sexfronten er de dagene i flertall.. Karrer meg opp og rett i dusjen.. kommer ned på kjøkkenet.. hvor er Monica tenker jeg.. hmm.. ser en lapp på bordet..

"dratt på jobb, sjefen ringte og må jobbe i hele dag, blir sen". Ikke noe mer.. For å være ærlig, ikke en helt uvanlig lørdag heller.

20 års samliv har satt sine spor.

Tar en kaffe og røyk. logger på mailen, den private mailen. Jeg kvekker til - den øverste mailen er fra en privatadresse og tittelen på mailen er "Monica er deilig ser jeg".. Hjertet hamrer.. hva .. er pcen hakket eller hva er dette ? åpner mailen og jeg ser det er en lang mail tråd. Det er jeg selv som har skrevet brorparten av mailene. Leser i rasende fart nedover. herregud.. hvor full var jeg egentlig.. private bilder av henne, detaljerte beskrivelse av sexen vi hadde.. personlighet etc.. og Harald, som han tydeligvis heter liker henne.. veldig ser det ut som ..

Telefonen ringer.. og jeg svarer.. Erik her.. tar en liten stund.. Harald her.. takk for praten i natt

ehh.. er alt jeg klarer å si.

Måtte ringe deg med en gang, Monica høres virkelig ut som ei fin dame,.. og de bildene av henne...wow..

Tror jeg var litt full er alt jeg klarer å si, før han avbryter.

Du sa at du kom til å si det i natt, men husk hvor kåt du ble av å se for det at hun møtte meg.. du fikk meg til å love å møte henne. du husker det ikke sant

Jeg har ubevisst tatt hånda ned i buksa, kjenner at pikken stivner.. og minnet om en heftig chat kommer tilbake til meg.. jo.. sier jeg.. sa vel noe slik

og nå runker du vel allerede hører jeg han si..

kvekker til.. hehe ler han.. du er deg selv lik ja.. er hun på jobb nå spør han

ja, sier jeg.. må ha dratt før jeg våknet..

Bra, da drar jeg bort slik vi diskuterte i går.. det stemmer at dere ikke har hatt sex på 6 mnd .. sier han brått.. var det sant. ?

ja, sier jeg lavt. men .. hun jobber. du vet jo ikke hvor ? haha.. ler han.. du delte jo alt i går . kåtingen

så blir det stille .. han la på ..

Pulsen hamrer .. nå har du gått for langt tenker jeg.. de endeløse chat fantasiene.. den ene drøyere enn den andre.. delt bilder uten samtykke.. FAEN nå ligger du tynt an.. Samtidig merker jeg at pikken fremdeles er stiv.. Selv nå.. nå som alt går til helv... .. så gjør fantasien meg kåt.. i panikk heller jeg opp et glass rødvin. Nervene må roes.. to glass. tre glass. så slår tanken meg.. jeg burde reise til henne og stoppe han.. FAEN .. tre glass rødvin. det går jo ikke..

Fortsetter å drikke.. timene går..

Så ringer telefonen.. det er Monica.. hei.. det er meg.. Heisann sier jeg.. prøver å høres edru ut.. Du, jeg blir litt sen i kveld. en ny selger kom innom og vi må se på noen ting.. men du..

ja..

er det ok om han og jeg drar ut å tar noe mat først? det er bare den fine restauranten åpen er borte ser du .. han ba meg sjekke med deg først,

husker hva jeg lovte Harald. og sier det ordrett som avtalt.. monica, det er supert.. ta et par rødvin også da.. kos dere skikkelig

blir stille.. ok.. han sa at du ville si det..

hva heter han forresten sier jeg. Harald lyder svaret.. hjertet gjør et hopp.. det skjer .. etter et par timer har han klart å få henne til å gå på date.. herregud.. er det mulig tenker jeg.

jeg følger Haralds komando videre. Monica. jeg vipser deg litt penger.. så kjøper dere noe god mat og drikke sammen..

takk hører jeg.. håper ingen ser oss da.. ser jo rart ut når du ikke er med .. Ikke tenk på det Monica. dere får late som dere er sammen da vet du

ja, det sa han også.. ok vennen.. snakkes i kveld da .. hadebra .. hadebra Monica

SMS lyser opp på telefonen.. da er vi i gang.. kjenner nummeret nå. det er Harald..

Timene snirkler seg av gårde..jeg har lest mailene igjen.. panikken har kommet og gått.. Det hele kjennes helt usannsynlig ut.. planen har tydeligvis vært detaljert.. Harald vet alt om henne.. og skal si " de rette tingene" .. med litt alkhol og god stemning var vi sikre på at hun ville falle for han. Haha. tenker jeg.. på en kveld.. særlig sannsynlig.

Men det er en mail jeg leser om og om igjen.. temaet er .. hvis Monica viser at hun vil gå videre.. hva kan hjelpe henne til å ta spranget. Det er bare en ting finner vi ut .. at jeg sier at hun skal . Men hun vil aldri spørre finner vi ut .. ikke direkte.. Så til slutt. løsningen.. hun sender meg sms med spm om hva vi skal ha til middag i morgen.. uskyldig. hun kan nekte at det betydde noe.. jeg skal svare Sushi.. men skrive det Susji . det er min "ut".

Sjekker telefonen. såklart. ingen SMS. det var for usannsynlig.. Vi har vært sammen i 20 år. hun går ikke til sengs med andre etter EN kveld.. ALDRI

Pling.. ser navnet til Monica på telefonen.. åpner beskjeden.. hjertet stopper.. "Hva skal vi ha til middag i morgen" står det.. og en annen fra Harald.. hun sender deg spm nå .. svar rett

Hjertet hamrer igjen.. og samtidig kjenner jeg at jeg er stivere enn aldri før..

Susji

Send

Profilbilde ErikHaave Trådstarter 02-04-24, 17:53
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

En uventet utvikling

Jeg gikk ut for å få litt frisk luft - det var rett og slett vanskelig å fatte hva som skjedde. Sjekket telefonen igjen, jo.. der var spørsmålet og det potensielt skjebnesvangre svaret.. svaret som Monica hadde fått vite fra Harald betød at jeg ønsket at hun skulle ha sex med han. For alt jeg visste, så var han inne i henne nå .. akkurat nå.. igjen.. pikken stivner.. Tar en røyk.. kjenner roen komme.. tryggheten på at ting aldri igjen blir som før.. på tide etter alle disse årene.. 

Ser på klokka, det er tre timer siden jeg sendte meldingen nå. Ikke en lyd fra noen av dem.. Harald hadde vært klar på det, jeg hadde ikke noe krav på informasjon om hva de drev med. Ingenting.. Monica var en voksen kvinne som tok egne avgjørelser, samme som jeg hadde tatt mine.. jeg fryktet litt hva neste steg ville bli. Harald var tydelig på det.. han ønsket egentlig ikke å dele ei dame.. det var noe han måtte tenke på hadde ha skrevet. I kåtskapen og rødvinsrusen hadde jeg sagt at det tente meg.. miste henne seksuelt.. men enda mer om det var noe hun ønsket selv.. at Harald ga henne mer nytelse og at hun valgte han utfra det.. Det var i tilfelle SMS nr 2 fra henne.. skrev hun biff er bedre.. så var hun allerede så sikker at hun kun så for seg Harald seksuelt fremover. 

Men igjen, det er grenser for hvor langt ei dame du har vært med i 20 år går på en kveld.. Dette er ikke Monica i det hele tatt tenker jeg.. hun ble bare utfordret.. men trakk seg før det ble alvor.. Ja, sånn er det.. at det ville skje mer på en kveld enn middag er bare perverse fantasier.. Tenner en røyk til.. kjenner at jeg har fått mer lyst på henne nå.. ikke bare runke til henne sovende på sofaen.. men ekte god.. deilig sex.. kjenne kroppen hennes.. . dette har bare økt min lyst på henne.. Når hun kommer hjem må vi ta en lang prat.. bli kjent igjen .. som i gamle dager.. kjenner jeg smiler av tanken . 

går inn, rydder soverommet.. gjør klart til henne.. Finner frem favoritt godisen.. etter praten skal vi kose oss sammen og kjenne på det å være oss to.. 

For en tanke .. monica er min og ligger ikke med Harald.. så god er han ikke.. Hun er sikkert sint på meg for å satt henne i denne posisjonen.. men jeg visste ikke annet å gjøre skal jeg si .. Måtte et sjokk til for å skjønne at det var henne jeg ville ha hele tiden.. Kjenner jeg blir stiv igjen. men nå på grunn av Monica .. ikke en pervo fantasi.. kun henne.. 

Ser det blinker på telefonen.. det er henne.. jeg løper bort.. smiler.. nå skal jeg be henne om å komme hjem.. 

ser teksten: Biff er bedre 

...


Profilbilde SekstiplussPar 02-04-24, 21:32
Medlem siden: Okt 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde ErikHaave

Deilig historie 😉


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde 3516Hønefoss1964 ID-Verifisert 02-04-24, 21:54
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Buskerud Ringerike
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Venter spent på fortsettelsen 

Profilbilde ErikHaave Trådstarter 02-04-24, 22:59
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sjokk og konsekvenser 

Teksten i meldingen lyser mot meg: Biff er bedre, leser den om og om igjen. Leser alle meldingene .. Hva skal vi ha til middag, susji og svaret Biff er bedre. For alle andre en litt merkelig diskusjon om middag, for meg og Monica et jordskjelv, et sjokk.. noe vi aldri kan gjøre om. Hun har ligget med han, han har vært inne i henne .. tatt på henne.. 

kjenner sinnet, sjalusien brenne.. pulsen raser i hundre .. tårene presser seg frem .. herregud tenker jeg.. står jeg her å griner.. -- er jo min skyld dette her.. neeeei.. det er monica som gjorde det .. nærmest skriker jeg inne i meg.. 

Ny melding .. fra Harald.. da er det gjort .. ikke noe mer 

da er det gjort.. så kort.. klinisk.. og livsendrende .. 

telefonen ringer.. det er monica.. jeg svarer.. hei . ? 

stille en stund.. 

går det bra vennen min `?

klarer ikke å svare med en gang.. 

Erik, ? går det bra 

.... jo, går bra Monica.. klarer jeg å si etterhvert

går det bra med deg ? 

måtte ringe deg .. vennen min.. takk.. jeg visste ikke at du..  stille... likte sånn 

men Harald har fortalt alt.. først ble jeg så sint på deg.. men nå.. nå forstår jeg hva du ville for meg.. du.. det var så deilig .. 

(merker at det gjør vondt langt inn i sjelen)

Harald sier at du skal.. runke når du snakker med meg nå 

er du stiv vennen min 

kjenner etter.. og herregud.. jeg ER stiv .. ja svarer jeg.. Monica puster ut.. så bra.. da skal du runke -.. og du skal kle av deg alt sier Harald.. alt .. 

vi er på hotellet ved E6.. du er hjemme.. hører hun puster litt tyngre.. 

går det bra sier jeg ? 

mmm.. veldig bra vennen min .. veeeeeldig .. bra 

runker du ? 

ja, sier jeg.. så bra.. du skjønte hva meldingen betydde ikke sant.. ? 

mhmm.. ja. 

fint.. du får ikke ha meg lengre sier Harald.. kun han .. 

jeg stønner av smerte.. sorg

hører monica ler.. tror det gikk for han jeg .. hun legger på 

Jeg står der.. naken.. med pikken i hånda.. alene.. ensom.. føler meg dum . Tårene triller.. herregud hva har jeg gjort..kastet bort 20 år.. 

går rundt i stua.. konstant stiv pikk.. tårer som triller .. tømmer ned mer rødvin

ser ut vinduet.. en drosje svinger inn.. ser to i baksetet.. gjenkjenner monica 

..... fortsettelse følger .. 




Profilbilde ErikHaave Trådstarter 03-04-24, 09:55
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

En natt - en ny hverdag 

Ser Monica og Harald gå ut av drosjen, han betaler ser jeg mens hun står å venter, ser på han på en .. hengivende måte ? det er litt som hun venter på beskjed om å gå videre.. så rart.. Harald går mot henne, han sier noe og hun omfavner han.. presser seg mot han og de kysser intenst.. Ser hendende hans gripe rompa hennes og holde henne hardt.. Selv om jeg nå visste det, var det likevel rart å se intimiteten de to i mellom.. 

Harald knepper opp den hvite blusen til Monica .. jeg ser brystene hennes nesten eksponeres.. hun smiler.. ser de snakker.. hun knepper opp en knapp til selv.. Det er ingen knapper som holder blusen sammen over brystene, et vindkast eller en "feil" bevegelse så er hun blottet.. 

De beveger seg mot huset, panikken griper meg.. jeg er jo naken.. herregud.. ser meg desperat rundt etter noe å dekke meg til med.. men Monicas ord ringer i ørene.. Harald sier du skal være naken.. og jeg innser nå hvorfor.. jeg skal avsløres på enda et nivå.. og Monica skal være vitne til lystene mine.. noe som vil skyve henne enda lengre inn i Haralds armer.. 

Hører Monica taster koden på døra.. pip pip pip pip.. så åpnes døra.. jeg må ha puls på minst to hundre.. 

Monica kommer først inn.. ser meg med en gang.. hei vennen.. oi.. du gjorde som du fikk beskjed om ja.. ler litt.. fint det vennen min .. Harald kommer rett bak, han ser fornøyd ut.. Hei Erik, takk for sist sier han.. Hei ja.. er alt jeg får stotret frem i det jeg ser mannen som akkurat har knullet samboeren min gjennom de siste 20 årene. Harald bærer en stor bag.. øynene mine faller på den.. Monica skyter inn.. Harald flytter inn for en tid ser du .. er ikke det fint ? 

Verden snurrer rundt.. vet ikke helt om det er rødvinen eller sjokkene som har truffet meg i hele dag.. vissheten om at forholdet aldri blir det samme igjen.. usikkerheten om fremtiden.. alt.. herregud hvor jeg angrer .. har lyst til å rope det ut.. Monica.. vær så snill .. nå har det gått for langt.. det var bare en fantasi .. en dum fantasi .. jeg angrer 

Samtidig er det noe med situasjonen, der jeg står naken foran to andre. Monica har sett meg naken tusen ganger, vi har hatt sex i 20 år.. Men Harald.. jeg merker på en rar måte at jeg ikke er blyg.. sjenert. føler ikke for å dekke meg til.. Han, hva er det de sier.. "tar rommet".. eier det ved å være tilstede i det. Merker at jeg roer meg ned. pusten er roligere.. skjelvingen er mindre.. den er ikke borte. men mindre.. 

Monica går mot meg.. smiler.. for en dag da.. herregud.. kysser meg lett på kinnet.. jeg merker at hun lukter av .. han.. pluss en søtlig lukt.. jeg trenger ikke gjette hva den lukten er.. vet det så altfor godt.. Monica går å henger veska på knaggen.. bevegelsen får blusen til å åpne seg.. og brystene vises.. niplene er stive.. store.. ser ømme ut.. Harald har nok fulgt tipset .. brystene er Monicas startknapp.. ta de. lek med dem.. og hun gjør alt du vil .. var det jeg sa.. og det har helt klart virket.. 

Blikket mitt vandrer over kroppen hennes, herregud.. den har aldri vært så attraktiv som nå.. kjenner jeg stivner.. Monica ser det, smiler.. ser noe du liker kanskje.. helt stiv nå.. som en påle.. blikket faller ned på skrittet hennes.. den trange jeansen.. dratt ekstra langt opp nå ser jeg.. med en mørk flekk i skrittet.. .. bare ren lyst nå.. aldri hatt mer lyst på henne enn nå.. går mot henne.. 

FAEN hva er det du tenker hører jeg Harald nesten skrike.. jeg kvekker til.. Du ligger faen meg langt unna Monica... forstått.. du har selv valgt å bryte med henne.. husk det .. din perverse idiot.. .. pikken blir stående.. Monica ser på meg.. det er noe rart i blikket.. kåthet.. ... forakt ? .. overraskelse.. .. noe nedlatende også.. vet ikke.. vet bare at jeg ville gi alt for å kunne ta på henne.. kjenne kroppens hennes igjen.. noe hun mange ganger har nesten tryglet om.. men jeg har runket til fantasi chat på nettet istedet.. .. 

men nå er fantasien .. her.. nå.. og den er virkelig.. 

Trykk liker om dere ønsker å høre mer om hvordan Monica har det



Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde ErikHaave Trådstarter 03-04-24, 17:34
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Konsekvenser og ydmykelser 

Monica smiler til Harald.. takk Harald .. det er godt å vite at jeg slipper at han tar på meg 

Ordene skjærer inn i meg som varme glødende kniver.. hva er det hun sier.. så lett.. hun høres lettet ut, så kald .. alle årene vi har hatt sammen og avvist etter en dag.. stirrer på henne.. puppene.. kroppen.. og ordene.. jeg kjenner smerten og samtidig skjer det uungåelig.. jeg blir hard.. kjemper imot.. hun kan ikke se meg slik.. så avslørt.. så liten .. 

Hun ser på meg, sier med skuffelse og sinne i stemmen.. ja.. se der ja.. nå blir du kåt.. din ynkelige unnskyldning av en mann.. Tar av seg toppen og blotter puppene.. se.. disse får du ikke ta på igjen.. aldri .. 

Det er jenta si det sier Harald.. du skjønner Erik.. Monica vet alt .. hun har sett chattene dine.. hva du har fortalt.. du har faen meg flaks hun ikke anmelder deg.. Du vet.. hun har alt hun trenger .. Kom her Monica.. vinker på henne.. og hun går bort.. hånda hans legger seg på puppene.. nydelig sier han.. rett og slett nydelig.. Få av deg buksa.. du er kliss våt jenta mi.. 

Monica drar av seg den trange jeansen.. ingen truse under.. bare ei hoven brukt fitte.. jeg ser hun er klissete.. Der står hun, jenta mi.. helt naken foran oss.. eller rettere sagt foran Harald.. mmm.. var godt å få av seg de klærene ja.. Vil du at jeg skal vaske meg litt kanskje ? jeg lukter jo litt av spermen din .. kniser litt. 

Harald ser på meg.. hørte du ikke hva Monica sa.. hun trenger en vask.. kom her.. 

Jeg ser spørrende ut.. skal jeg finne frem noe på badet? 

Idiot sier Harald.. slikk Monica ren.. det er det eneste du kan gjøre for henne.. vaske henne med tunga di.. 

Æsj sier Monica.. ler.. men ok.. sålenge det bare er vask.. hopper opp på kjøkkenbenken og sprer beina.. et velkjent syn.. De store deilige fitteleppene strutter mot meg.. hovne.. røde.. og mellom de siger en hvit masse frem.. Ser hun presser litt og som en liten propp spretter det frem en klump med hvit masse.. ligger på benken mellom beina. 

Harald sier.. se der ja.. start med den du .. 

Går frem mot henne.. og bøyer hodet ned.. kjenner lukten av henne.. som hundre ganger før.. tusen ganger før.. og stikker tunga bort i den hvite massen.. hun presser hodet mitt ned. gjør det skikkelig .. høres kåt ut.. munnen er presset ned i spermen.. suger det i meg.. Monica titter ned mot skrittet mitt.. er enda hardere nå.. herregud sier hun.. du er virkelig en ynkelig versjon av en mann.. sædslikker.. nå.. få meg ren .. får kontakt med den varme fitta.. slikker.. suger.. merker at det kommer mer og mer ut av fitta.. 

..... og .. så 

Profilbilde ErikHaave Trådstarter 03-04-24, 21:57
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Forvandlingen

jeg lar tunga leke rundt hullet.. setter munnen inntil og suger.. merker den seige massen som kommer ut av Monica.. får den i munnen.. svelger... lar tunga leke rundt hullet.. stikker tunga inn i henne.. inn og ut.. Monica vrir seg.. stønner.. åååå.. deilig .. jeg blir ivrig og behandler clitten hennes .. slik jeg vet hun liker.. enser ikke noe annet.. det er bare meg og henne nå.. min Monica.. 

SMACK - et høyt smell. og et hyl.. det er Monica.. 

Harald har gitt henne en ørefik som nesten slo henne av benken.. herregud tenker jeg.. hva skjer.. 

Monica ser på han. unnskyld Harald.. takk Harald.. 

Ser på henne, kinnet er rødt.. tårer i øynene .. stive niper.. ren og pen fitte.. der står jeg med sædsmaken i munnen, og litt smak av Monica sin fitte.. For hundrede gang .i sjokk.. hva skjer.. hun ser ut til å godta det.. stive nipler.. og herregud.. det blikket hun gir han.. 

Vi har snakket om dette Monica sier Harald.. du er ferdig med Erik... han har utlevert deg.. mishandlet deg på nett.. og han har ikke pult deg på et år .. bare runka etter fantasier på nettet... 

Ja, du har rett Harald.. fy faen Erik du skal være glad for at Harald har sagt at du skal slippe unna.. sålenge du gjør som vi sier.. din kødd.. hun glir ned fra benken.. og går mot Harald.. synet av nakne Monica .. puppene disser lett.. følelsen av å være totalt ydmyket.. tapt.. tapt alt.. 

se på han sier Harald.. han er stiv fremdeles.. pervoen.. 

mmm.. sier Monica.. kan jeg kysse deg Harald.. .. Nei sier han.. men du kan suge meg.. kom her.. han leier Monica bort til sofaen.. knepper opp buksa.. og ut velter den største pikken jeg noen gang har sett.. herregud.. 

tenker at jeg forstår hvorfor monica er fortapt.. før jeg aner hva som skjer har hun pikken i munnen.. synet av den deilige kroppen.. med den enorme pikken i munnen.. blir for mye.. jeg kjenner det rykker i pikken .. jeg spruter utover gulvet.. 

Harald ler.. faen. du er ikke sann.. 

Blir bra og bo her en periode.. .. så får vi se hva det blir til .. du er jo ikke verdig noe av damer i allefall

Profilbilde ErikHaave Trådstarter 28-04-24, 23:08
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Natten

Harald og monica sitter i sofaen sammen, hun er helt naken og  handa hennes holder rundt pikken til Harald.. så lett og naturlig det ser ut for henne. Samlivet vårt har hun tydeligvis ikke hatt noen problemer med å glemme. Ser på henne at hun er kåt, hun puster på den måten.. blikket hennes.. ja hele kroppen skriker at den er klar .. men ikke for meg.. hun beveger hånda opp og ned.. 

Harald gliser og ser på meg, se på jenta di nå - er hun ikke fin, se den kroppen da.. formene.. puppene.. Dette er ei jeg kan ha mye glede av ler han .. Monica smiler.. enda mer glede ? lyst til å gjøre alt for deg Harald.. bare du vil ta meg mer.. og mye.. herregud så fint det var på hotellet.. visste ikke at menn kunne vare så lenge .. så.. ååå. stønner hun.. ser hun har hånda i skrittet.. onanerer. Det har hun kun gjort for meg på vårt mest intime.. nå jobber hun iherdig... plutsetlig spenner hun kroppen i bue.. jaaaaa...ååååååååå . jaaaaaa

Harald ler.. Monica da.. du glemte jo å be om lov.. latteren er litt annen tone.. 

Unnskyld Harald sier Monica , du gjør meg bare så ivrig.. Kan du ikke knulle meg da.. ? 

Harald ser på henne.. det er ikke slik det fungerer.. det vet du lille venn.. husker du hva hun i Fifty shades måtte gjøre ?.. som du likte å se på ? jo, harald.. men.. Erik.. .. han.. det er litt flaut. 

Det er tydeligvis en grense hun kjenner på tenker jeg.. en utover det å åpenlyst ha sex med en fremmed ny mann.. Bruddstykker av chattene kommer tilbake til meg. Hvordan jeg utleverte henne, svakheter.. usikkerhetene hennes.. hvordan han kunne spille på de og dominere henne.. eie henne.. noen kan kalle det hjernevask. Men tenker jeg.. så fort kan det ikke gjøres.. med mindre jeg hadde rett hele tiden.. at hun har sett alt av fifty shades og drømt om selv være slavinne.. på ekte. Nei, dette er for usannsynlig.. sånt skjer bare i dårlige noveller tenker jeg.

Ser på Monica.. hun er helt forandret nå.. er tydelig i noe slags sjokk.. sitter helt rolig.. selv da er hun vakker på en ny måte.. det er ikke lenger rart at hun er naken.. Er det en tåre jeg ser.. jo.. kanskje.. vet ikke.. vanskelig å si. 

Går det bra Monica sier jeg.. hun våkner liksom litt. ser mot meg.. ser redd ut.. usikker.. jeg får en voldsom lyst til å klemme henne, holde henne.. hjelpe henne rett og slett.. For er dette hva jeg tror det er.. så må hun være livredd.. 

Harald ser på oss.. husker hva jeg skrev i fylle den kvelden.. . hva faen som skjer.. kommer vi så langt.. så gjør jeg alt for deg.. skal dytte henne over grensen.. Han nikker til meg.. 

jeg går mot henne.. hun ser litt redd ut.. ser mot Harald.. han nikker til henne.. og jeg setter meg ned ved siden av henne.. tar hendene rundt den nakne kroppen hennes.. og trekker henne mot meg.. så så monica.. kjenner hun skjelver.. den stive pikken min hviler meg låret hennes.. hun merker det.. hvisker... erik.. du.. er stiv .. betyr det at du .. ordene stopper for henne.. Vennen min sier jeg.. du er harald sin jente nå.. jeg er kjempeglad i deg.. men du har tatt mange valg i kveld.. og du vet om dette siste også .. 

ja sier hun.. men du .. mener du det.. det du skrev i chattene med Harald.. det er jo sykt for noen og ønske det for samboeren sin, ordene hennes.. kroppen. jeg er vill av kåtskap igjen.. brått er jeg tilbake i chattene.. lar hånda beføle henne.. kjenner puppene.. klemmer på de, kysser henne på halsen.. kjenner begjæret.. jeg har ikke rørt henne på halvannet år nå.. og nå.. klarer jeg ikke å tenke på annet enn å ta henne.. 

dytter henne over på ryggen.. og legger meg over henne.. i et støt er jeg ikke i fitta.. ei fitte jeg kjenner så godt.. men som nå er noe annet.. støter inn i henne.. hun hyler .. av nytelse.. ja. endelig . hun har min pikk i seg.. så stopper jeg opp.. tar munnen inntil øret hennes.. hvisker .. har ikke hatt deg på lenge.. merker du hvor kåt jeg er nå.. du vet hva jeg vil svare deg da.. hva du bør gjøre for Harald.. 

Monica stønner.. ja.. .. erik.. siste gangen du har meg.. .... ser mot Harald.. .. 

jeg er klar ...


Profilbilde ErikHaave Trådstarter 29-04-24, 09:45
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Setter pris på kommentarer, synspunkter og ønsker

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.