Profilbilde Ulvifåreklær Trådstarter 04-04-24, 20:14
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Troms Tromsø
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Er du en mann som jevnlig bor på hotell i Tromsø og har lyst til å bli kjent med oss? Kanskje du har litt tid til overs når du er her og kunne tenke deg å ha noen å treffe for en prat og litt hyggelig selskap. Er du som oss, at du synes det er greit å vite at du ikke treffer naboen?

Vi er ikke så mye ute og reiser sammen, men har tenkt at en reisende venn kunne vært interessant. I utgangspunktet synes vi det er hyggelig bare å bli kjent med noen fra forumet, men er selvsagt og åpne for å dele mer om stemning og kjemi skulle være til stede. Som for de fleste andre består hverdagen av de vanlige tingene med jobb, familie, fritidsaktiviteter osv. Å bli kjent med noen herfra kan være et spennende avbrekk.

Vi verken snuser eller røyker. Det er deilig med et glass vin av og til, men ikke for mange. Vi har og en fotointeresse og søker stadig etter noen som vil stille sin kropp til disposisjon for denne hobbyen. Mer om det står i profilteksten vår.

Har du lyst til å bli kjent med oss, skriv gjerne en melding, og litt om dine tanker. Du trenger ikke sende bilder av dine edlere deler. Det vekker i utgangspunktet ikke vår interesse. 

Ikke opptatt av Rødhette


Annet Annet
Par søker Mann
Profilbilde Hansenma 05-04-24, 09:42
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Troms Tromsø
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Heisann spennende profil da..Kunne helt klart ha blitt litt bedre kjent med dere da..😉

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.