Profilbilde Autosexualbaby VIP Trådstarter 06-04-24, 06:27 Daddy's honeybun
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 0 / 0 / 0

Heldigvis deler jeg en litt kinky video for å få flyten gående om du er hypp på en challenge 🫦 Blir så utrolig tent av en mann eller en kvinne som vet og skrive fantasiene sine med ord.. Ta kontakt!

Profilbilde Oksen 06-04-24, 06:50
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Autosexualbaby

Hei,

Jeg kan gjøre ett forsøk. Vil du ha det på Norsk eller Engelsk?

Jeg driver mye med fantasy rollespill.

Har en vennine fra tyskland som jeg spiller mye sammen med, våre eventyr har alltid mye erotikk ofte med heftige bdsm innslag.

Hva tror du?

Profilbilde Tungeknuller ID-Verifisert 06-04-24, 21:26
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg trykker på ringeklokken, om noen minutter så åpner du døren med et nydelig smil. "kom inn, kom inn" sier du. "Lyst på en kopp kaffe før du begynner med det elektriske?" spør du. Jeg svarer høflig "ja takk, det hadde vært deilig med en skvett kaffe til å varme opp kroppen i denne vinterkulden. " 

I øyekroken enser jeg et lurt smil i det du snur deg, men tenker ikke så mye over det. Begynner å se langs lister og tak. "Det var en ny kurs til ei lampe på kjøkkenet?" spør jeg. "det stemmer" sier du med et smil og overrekker meg kaffekoppen. Jeg tar en slurk og øynene våres møtes. Det er noe uimotståelig med disse slørete blikkene tenker jeg for meg selv. Blikket vender et kjapt syn nedover kroppen og observerer en tynn topp og tettsittende tights. Det stikker ut to knopper av toppen. Er da vel ikke så kaldt her? Tenker jeg for meg selv og ser du snur deg med rompa til idet blikket beveger seg lenger ned. Ingen truseskille heller nei. Du sier at du går på rommet og ordner noe der og at jeg bare får gjøre det jeg skal. 

Jeg begynner med å ta sikringen til kjøkkenet og begynner med arbeidet. Etter en stund hvor jeg begynner å bli ferdig, kjenner jeg at jeg må på mitt fornødende og går mot baderomsdøren. Pleier som regel å være den med termostat regulering til varmekablene. Jeg åpner døra og blir overasket over det synet som møter meg. Der ser jeg du ligge på ryggen på det varme baderomsgulvet, øynene lukket, tightsen halvveis på kneet i lufta og den tynne toppen dratt opp og brystvortene så harde som diamanter. I den ene hånda holder du en dildo som du fører sakte inn og ut av et vått hull. Den andre hånden bruker du til å klype på den ene brystvorten med. 

Jeg ser på deg med et forskrekket blikk, og ser at du åpner øynene dine sakte, ser rett på meg og smiler. Du begynner å stønne idet du ser at du har blitt oppdaget. Blikket ditt er enda mer slørete og tåkete, du tar dildoen ut og fører de frie fingrene dine inn og sprer kjønnsleppene dine på vei ut. Jeg ser du beveger to fingre over den største og deiligste klitten jeg noen gang har sett før du putter fingrene i munnen din og dildoen tilbake i den våte grotten. Du lukker øynene og fortsetter å nyte egenkosen din. 

Jeg beveger meg mot deg og drar av resten av tightsen. Du hjelper velvillig til og sprer beina dine når den er av. Jeg begynner å kysse deg på innsiden av låret. Du puster tyngre og stønner litt høyere. Kysser meg innover låret til jeg møter hånden og dildoen som nå beveger seg i takt med mine kyss. Dildoen bytter hand med min, og leppene mine lukker seg rundt klitten. Lager et vakum og begynner å massere den med tungespissen. Den ene hånda beveger dildoen sakte inn og ut, mens klitten blir sugd og lekt med, andre hånda beveger seg til det ene brystet og begynner å klype på den ene brystvorten. Du bruker ene hånden til å klype den andre brystvorten og den andre masserer du hodebunnen min og presser ansiktet mitt inntil skrittet ditt. 

Vi holder på slik en stund og du begynner å jamre og vri på deg. Merker at du snart skal komme. Beveger dildoen fortere og slikker hardere. Ryggen din går i bro. Jeg holder følge med tungen og dildoen. Du rister og stønner. Jeg skrur opp tempoet på slikkingen og penetreringen og du forsetter å riste og stønne. Til slutt roer jeg meg ned og avslutter behandlingen. Du ligger der, puster og peser. 

Jeg tar ut pikken min som nå er steinhard. Sikter inn på tunnel åpningen, legger beina dine inntil brystkassen min og tar tak i armene dine. Pikkhodet kommer seg mellom leppene dine og jeg drar i armene dine. Med vekten av meg, forsvinner pikken inn i det varme og våte hullet. Du sperrer opp øynene idet pikken bånner hullet i all kraft, ser meg inn i øynene og smiler. Dette likte du tenker jeg og smiler tilbake. Jeg tar deg med seige harde drag før jeg øker tempoet. 

Du stønner og vrir på deg, til slutt rister du ukontrollert. Du spenner leggen og fittemusklene. Jeg bruker tommelen på klitten mens jeg prøver så godt jeg kan å tvinge pikken inn i den stadig trangere hullet som prøver å dytte meg ut. Du rister og stønner. Til slutt kjenner jeg ballene begynner å pumpe og stønner høyt i det pikken begynner å spruter. Jeg kjenner du melker meg for hver eneste dråpe der du ligger å peser og rister. Jeg trekker meg ut når den begynner å bli slapp. Du tar tak i pikken og slikker den ren. Jeg gjør mitt fornødende som jeg opprinnelig var for. Trekker ned og sier at jeg snart er ferdig med arbeidet. Du lager bare noen gryntelyder som bekreftelse der jeg ser du ligger med øynene lukket, armer og bein spredt ut i alle kanter og sæd rennende ut av fitta. 

Kan ikke skryte av utstyret, derfor jeg bare har det i kjeften. 

Profilbilde Straightmale78 20-04-24, 21:49
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Autosexualbaby

Blir gjerne med på en kinky video sammen med deg 🤩😛 Gjerne ta kontakt.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.