Profilbilde FrstadM1961 VIP ID-Verifisert Trådstarter 06-04-24, 17:57
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Østfold Fredrikstad
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

- Skal du ha en hjelpende hånd eller? hi hi
- Ikke tilby noe du ikke er villig til å følge opp, svarte jeg. Så hørte jeg at døren åpnet seg og før jeg visste ordet av det så kjente jeg en hånd rundt pikken og forhuden trukket bakover. Jeg kikket på henne og så lot jeg strålen komme mens hun styrte med et smil om munnen.
Noen ganger overrasker jammen livet, tenkte jeg.

Som denne kvelden. En dag med mye skjerm: Litt jobbing, litt TV, litt pornosurfing. For mye skjerm. Da klokka passerte midnatt kjente jeg at jeg måtte lufte meg. Hev på meg treningsdressen og satte meg i bilen. Om ikke annet så for å få luftet hodet litt.
Etter å ha kjørt litt rundt svingte jeg inn på parkeringsplassen foran en Remabutikk, gikk ut av bilen og fyrte opp en røyk. Men jeg stod der og nøt den hvite stillheten så jeg ei jente komme mot meg. Tydeligvis ei som hadde vært på byen. Antrekket var ihvertfall ikke valgt for å gå tur: Jakke, skoletter, kort kjole og nylonstrømper.
- Du skal ikke tilfeldigvis mot Råde vel? spurte hun med et forhåpningsfullt smil.
- Var nesten ingen biler i sentrum så jeg tenkte jeg skulle prøve å få haik på innfartsåra, men ikke mange som er ute og kjører i kveld.
Jeg skulle jo ingenting og tenkte at jeg kunne være en barmhjertig samaritan i påskenatten.
- Tja, skulle vel ikke den veien, men kan ikke la deg gå i det antrekket. Du får hive deg inn.

Vi satte oss begge inn i den varme bilen.
- Her var det godt og varmt, sa hun og åpnet jakken. Den lårkorte kjolen dro seg lenger opp og blottet to deilige nylonkledte lår. Den åpne jakken avslørte en liten håndfull bryster med noen stive brystvorter mot kjolen. Et vakkert smil og noen lett tilslørte øyne med lekent glimt. Her måtte en gubbe med sexabstinens passe seg kjente jeg. Hun kunne vel være mellom 25 og 30.
- Hvor skal du hen da? spurte jeg. Hun forklarte hvor hun skulle og vi kjørte avgårde.
- Sikkert at det går greit? Kan alltids vippse deg for bensin, sa hun
- Nei, tar ikke betalt, svarte jeg. - Bare i naturalia. Neida - ikke tenk på det.
På veien gikk praten lett. Hun var bare herlig avslappet og kom med jevne mellomrom med på kanten-kommentarer.

Etter et stykke så kjente jeg at naturens behov meldte seg og jeg sa at jeg bare måtte svinge inn en plass.
- Det sier du er om er edru og kjører? Tenk på meg da, som styrtet innpå den siste halvliteren før jeg dro. Hun lo.
Jeg svingte inn på en rasteplass og stoppet. Gikk ut og rundt bilen så jeg ikke ble stående ut mot veien. Dro ned treningsbuksa og vippet frem pikken. Og det var da spørsmålet om en hjelpende hånd kom.

Etter at trykket lettet og strålen døde ut flyttet hun seg og satt på huk foran meg og tok pikken i munnen. Herregud, så deilig det var å få kjenne pikken i en varm, våt munn. Hun begynte og bevege hodet frem og tilbake, og jeg ba henne vente litt for det var nok ikke helt tomt. Hun kikket opp på meg med pikken i munnen og bare presset hodet hardere mot underlivet. Og da kom de siste gyldne dråpene. Hun svelget unna mens hun fortsatte å suge meg. Det tok ikke lang tid før jeg kjente det strammet til og jeg kom i munnen hennes. Hun svelget og jeg trakk pikken ut av munnen hennes, tok tak i armene hennes og løftet henne og kysset henne og lot tungene våre leke med det siste som var igjen av sæd i munnen hennes.
- Takk, sa jeg. - Du skulle bare visst hvor lenge jeg har drømt om å få kjenne en så deilig munn rundt pikken. Og når du i tillegg liker wet og svelger unna både piss og sæd så ... Drømmedame. Takk.
Hun smilte og kysset meg.
- Takk selv. Men før vi kjører videre må jeg tisse også.
Hun trakk opp kjolen og begynte å trekke ned strømpebuksen. Da stoppet jeg henne. Presset henne pent mot bilen, satte meg på kne og presset ansiktet mot fitta hennes. Truseløs og bare nylonstrømpebukse. Synet av den glattbarerte fitta gjennom nylon var som for guder. Jeg presset ansiktet mot fitta og lot tunga begynne å leke over fitteleppene utenpå strømpebuksa. Gjennom buksa kjente jeg en overraskende stor klitt mot tunga og jeg ble bare enda mer ivrig.
Så la jeg en hånd på magen hennes og presset lett. Ansiktet hardere mot kjønnet og så kjente jeg det ble vått og varmt. Nøt hver dråpe som piplet gjennom. Så bare slapp hun løs: En skikkelig stråle sprutet gjennom nylonstrømpebuksa og fylte munnen min med den gyldne nektaren hennes. Etter å ha svelget den første så fylte jeg munnen på nytt, reiste meg mens hånda lekte med fitta og strålen og presset munnen mot hennes og lot henne få en munnfull av sine egne dråper.

Hun hadde tømt seg. Vi stod der en stund og var i vår egen verden begge to. Men så kjente vi at påsken ikke akkurat var varm.
Vi satte oss i bilen, våte og fornøyde.
Ikke så mange minuttene etterpå var vi hos henne. Før hun gikk ut av bilen ga hun meg et kyss og spurte om vi kanskje skulle møtes for mere våte leker.

Svaret vet du sikkert ..

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.