Profilbilde MrJuvikingen 10-04-24, 05:19
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg tror alt dette unngås med normal folkeskikk og fortståelse av lesing om seksuell krenkelse. Alle kan lese, men fremdeles er det noen som ikke forstår..
Så dette er et viktig tema, som også burde vært mere opplysninger om i media, og i skoler og i morsmelken👏

Jeg fikk min lærdom fra mor  og far.. altså ikke seksual undervisning, for det var tabu på 80-tallet😊 Men de klarte faktisk å lære meg  å bli god og snill med andre..
Så jeg lærte meg egentlig alt jeg trengte, i min vandring til et voksent liv. Min største frykt var å skuffe jenter, og slik har jeg det fremdeles som voksen mann.
Ikke meningen å skryte meg selv opp i skyene.. men poenget er at mye av adferden i møte med andre, kommer fra morsmelka og god oppvekst.. det tror jeg er alfa og omega..





Gjensidig kjærlighet og gøy i hverdagen, får ofte senga til å knirke litt ekstra om kvelden🤭😘❤️️

Profilbilde MrJuvikingen 10-04-24, 06:06
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Nice but naughty

Enig og forstår, det er litt vanskelig å vurdere folk.. Jeg tror mange har gått glipp av en hærlig opplevelse, av å ikke ta initiativ. Det blir litt sånn.. hvems inviterer først til kontakt?Jeg tror frykten av å feile er menneskers største frykt. Jeg elsker jo flørting, og ser ikke på det som en seksuell tilnærming. Men heller som en  glede, at de viser munterhet, for jeg vil jo heller ikke virke som en surpomp. Tror nok humor og smil er det beste verktøyet, uansett hvor enn man går.. Så munterhet gir meg trygghet, for videre flørting😍

Så det finnes iallefall 2 typer individer.. den ene elsker det, den andre hater🙈

Jeg hadde vannkrig med en litt eldre nabojente, og jeg sprutet henne våt mest. Så hun fikk tak i meg og ville "hevne" seg, så hun krøllet sammen et se&hør og la meg over fanget hennes. Etter en stund ble hun sprutrød i ansiktet og stoppet, for jeg fikk reisning av all den klappingen på rævskinka. Litt usikker om det var seksuell trakkasering, fordi  jeg tente på det?
Ingen skade skjedd.. for vi har snakket om dette som voksne, og vi har ledd av hele opplevelsen. Men utvilsomt oppdaget vi en "fetish" som vi ikke viste navnet på😅

Gjensidig kjærlighet og gøy i hverdagen, får ofte senga til å knirke litt ekstra om kvelden🤭😘❤️️

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.