Profilbilde Hawk85 Trådstarter 08-04-24, 09:51
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Litt trist å bli blokkert av brukere her inne helt uten grunn og jeg skulle ønske man kunne skrevet hvorfor man blokkerer. Ikke det at det skal være tvang å bli fulgt eller bli "venn" med andre her inne, men leit å ikke kunne følge andre brukere her inne.

Jeg har aldri sendt PM til noen her inne bortsett fra dem som har sendt meg melding først, men jeg har gitt "likes" og kommentert flere bilder og videoer og synes det er synd at det skal så lite for å bli blokkert. 

Kanskje ikke noe å bruke tid på, men som jeg skrev tidligere så hadde det vært fint med en begrunnelse på hvorfor man blir blokkert.

Ha en fin mandag alle sammen! :) 

Profilbilde oimartcvo ID-Verifisert 08-04-24, 10:37
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Østfold Fredrikstad
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Har opplevd det samme: bli blokkert for å ha kun trykka like på noen få bilder...

Ta meg som jeg er...

Profilbilde Agilis 08-04-24, 10:40
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Se på det som et kvalitetsstempel. Du vet nå hvem du skal holde deg unna uansett hva som skjer. Bedre de røper seg nå og sånn enn etter du har blitt kjent med dem. De har bekreftet hvem og hva de er. 



Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde DinaW VIP ID-Verifisert 08-04-24, 10:47
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Lillestrøm
Kjønn: Kvinne
Rating: 6 / 0 / 1

Det er vel litt overdrevet å sende melding og forklare hvorfor man blokkerer noen man ikke har  kommunisert med i utgangspunktet.  Må si jeg hadde blitt litt overrasket om noen sendte melding og forklarte at nå blokkerer jeg deg (etter at jeg hadde likt/kommentert bilder og/eller besøkt en profil) - og da er det meldingen og ikke selve blokkeringen jeg hadde reagert på. 

Det å bli blokkert betyr ikke nødvendigvis at man har gjort noe galt. Det er ofte bare en mulighet til å sortere ut de man ikke er interessert i. Ut over det er ikke årsakene så interessante og heller ikke noe man trenger å henge seg opp i - det er kun en personlig preferanse for den som har blokkert. 


Sexy is what sexy does 😉

Profilbilde Hufsa ID-Verifisert 08-04-24, 10:53
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Jeg blokkerer over en lav sko. Det er sjukt mange idioter som ikke tar nei for ei nei, maset, er ufine.. listen er lang. Gidder ikke lenger forklare meg for folk. Mye enklere å blokkere og være ferdig med det😊

I May be bad, but Im perfectly good at it. 

Profilbilde Triptych 08-04-24, 11:16
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Akershus Asker
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Det virker litt kontraproduktivt å ta kontakt med noen for å si at man ikke vil ha kontakt med dem. Kanskje om man hadde hatt en eksisterende dialog, men ellers hadde det neppe føltes naturlig ut.

Nå skal det sies at det finnes mange grunner til blokkering, og de fleste er subjektive - Man vet aldri om grunnen til at man plutselig er borte er at det er nære venner eller familie som fikk panikk når de gjenkjente vedkommende eller noen som luker bort alle med pikkbilder på under 30 cm. 

Sånn er dessverre spillet. Game over, vil du prøve igjen J/N? 

Ang. kommentarer og likes; fra vårt subjektive ståsted, så er det et potensiell irritasjonsmoment om ikke kommentaren har noe av substans - Eksempler av typen "Så fin" - "der skulle jeg gjerne vært" osv. faller på stengrunn. Ekstremt så dersom man gjør det på flere bilder. Det er fullstendig innenfor å gi uttrykk for at man synes bildet er vakkert, men grav litt i ordkista etter hvilke følelser bildene vekker istedenfor å komme med selvfølgeligheter. "Ereksjon" er ikke en følelse. 

Likeså klør vi oss i hodet om noen liker 19+ bilder etter hverandre uten å ta kontakt - det er ikke slik at man får mer lyst til å sende melding til fremmede, bare de liker mange nok bilder.  Skal man gjøre et godt inntrykk (hvertfall på oss), så må man trykke LIKE på de "riktige" bildene - de som vi selv synes er rå og tøffe. Nå er våre seksuelle interesser kanskje litt utenfor medianverdiene til NT, men vi registrerer at det er de "tilfeldige" bildene som er tatt av pupp i dusj som ender opp mest likt av allmennheten - de som ironisk nok er minst sensuelle for vår egen del. 

"Faen hele natten", som reklamen her sier.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Nice but naughty 08-04-24, 11:30
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 30 / 0 / 0

Jeg har blitt blokkert av et par damer og noen menn her inne, og tipper det er av ulike årsaker som varierer fra uenigheter i diskusjoner på forum, til at jeg ikke har svart på 10 stk masemeldinger 😅

Men jeg bryr meg filla. Blokker meg de som vil, og jeg tenker det ikke er noe stort tap å bli blokkert uansett årsak! Synes det for så vidt er mer morsomt enn trist sånn sett 😜 Da vet man også at interessen for noe som helst ikke er tilstedet, og vil gjette det da er gjensidig 😂 Trenger absolutt ikke en melding om årsak i tillegg til blokkering, da blokkeringen i seg selv sier det meste vel 🤷‍♀️


Idaho? No, U da ho! 

Profilbilde +BATTERY+ VIP Moderator 08-04-24, 11:33
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Mann
Rating: 6 / 0 / 0

Er mange grunner til at folk blokkerer og blir man blokkert av en bruker så kan det være greit og tenke igjenom om en kan ha sakt eller sendt noe upassende/ støtende til den personen. Eller om grunnen til at du ble  blokkert f.eks  være at brukeren mistenker at h*n kjenner deg og selv ikke ønsker og bli igjenkjent ?


så vill ikke lagt så stor vekt på det å bli blokkert en og annen gang så lenge jeg selv sittet igjen med en ren samvittighet eller å ha tenkt igjennom om jeg selv hadde oppført meg bra 🙂

Med sunn galskap og dårlig hukommelse blir livet en fantastisk reise. 

Profilbilde DinaW VIP ID-Verifisert 08-04-24, 11:38
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Lillestrøm
Kjønn: Kvinne
Rating: 6 / 0 / 1

Blokkering basert på for mange likes eller kommentarer på bilder som er åpne for alle syns jeg er rart. (må i så fall være ufin kommentar) Bilder som ligger åpne lever på en måte sine egne liv som alle kan følge med på. Jeg holder ikke mye oppsyn med likes/kommentarer der - hvis noen vil bli kjent eller ha en dialog må de sende melding til innboksen - og det som kommer inn der kan føre til blokkering. 

Sexy is what sexy does 😉

Profilbilde Fotojohnsen 08-04-24, 11:41
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Etter mitt syn er det ikke særlig grunn til å klø seg for mye i hodet av folk som klikker "like" på mange bilder uten å ta kontakt. Jeg gir likes til bilder jeg liker, enkelt og greit, uten vanligvis å ha noen videre tanker om kontakt. Jeg forestiller meg at folk som legger ut bilder vil sette pris på at folk liker dem, men jeg kan jo ta feil.

Når det gjelder blokkering så er jeg enig med Nice but naughty over her, blokkér meg alle som føler for det!:-) Men, jeg hadde en pussig opplevelse med en parprofil her inne for en kort stund tilbake. De sendte meg en interessemelding angivelig pga. noe jeg hadde skrevet i profilen min. Hadde ikke tid til å svare umiddelbart og da jeg logget inn noen timer senere for å sende et svar, hadde de blokkert meg. Akkurat den skjønte jeg lite av, men de hadde vel sine grunner.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.