Profilbilde Slowmo 09-04-24, 16:37
Medlem siden: Apr 2024
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Veien til målet er oftere gøyere og bedre totalt sett en orgasmen, avhengig av settingen selvfølgelig så er det helt OK 😈 

Profilbilde Lovelis 09-04-24, 18:36
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Må ikke ha orgasme, alt som skjer før det jeg nyter mest. Men ender nesten alltid med orgasme med en partner jeg kjenner godt, da kommer jeg relativt fort. Er det en jeg ikke er like kjent med er det absolutt ikke sikkert jeg kommer overhodet.

Også er jeg tilhenger av å ha sex oftest mulig, og det er ikke alltid man er like klar for et langvarig nummer. Jeg er da mye mer happy med litt sex enn ingen sex, hvis man ikke orker en «helkveld» 😁 Og trenger da ikke komme. Men bør ikke være altfor mange dager med bare kjappe 😉

Profilbilde Beverpelsern 09-04-24, 22:20
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Må så absolutt ikke ha orgasme selv, det er jo leken underveis som er mest spennende og morro på en måte.  Men allikevel så legger man jo ut på reisen med et mål om at her kan det bli orgasme aller helst for begge to. Men man kommer ikke i mål like fort som før og så er det litt sånn at en fokuserer enda mer på damen, så da blir det litt sekundært om en kommer i mål på direkten i første økta liksom.

Livet er best ute'n klær


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Butterfly VIP Moderator 09-04-24, 22:24
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 23 / 0 / 0

Så kommer egoistiske meg da…😇

Neida, jeg MÅ ikke ha orgasme, men samtidig så er den/de orgasmene så pass utløsende og deilige, at jeg vil nok ikke gå glipp av de heller. 

Sexen nytes godt uten, men det nytes helt klart best med orgasmen. 😈


Don’t bother walking a mile in my shoes, that would be boring. Spend 30 sec in my head, that’ll freak you right out.
Profilbilde Høy&Mørk ID-Verifisert 10-04-24, 02:24
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg er helt klart en giver i senga. Kan godt ta kontroll, menn synes det er så deilig å gi henne nytelse. Det hender absolutt at jeg har sex uten å komme. Nyter nærheten, spenningen, begjæret, samspillet, kjenne henne rundt meg 🤤 Altså - sex er så mye mer enn orgasmen. Som selvfølgelig også er utrolig deilig og hot, men ikke avgjørende for min del.

Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sex bør handle om samspill og nytelse. Med en gang én av de faller bort, så er det ikke god sex. 

Har snakket med mange som har sex fordi det er forventet. På tross av smerter, manglende lyst og et ønske om å unngå negativ adferd hos partner. Har møtt mange som tenker "er det ferdig snart?". 

Har snakket med mange menn som sliter med å komme, eller mister ereksjonen underveis, som føler seg som tapere og dårlige partnere, fordi det er forventning om menns ereksjon og nærmest en identitetsmarkør. 

Mange av liker opptakt til sex og den intimiteten og nærheten  sexen bringer, og opplever dette viktigere enn orgasmen og selve sexen. 

Men der er  kulturelle, innlærte seksuelle skript, hvordan det skal være og gjøres. Et skript som sier noe om innholdet, og når en ikke oppfyller dette, så er det noe galt. Hvilket igjen medfører mye skam. 

For eksempel har man etter hvert etablert et skript som sier at om en part ikke kommer så er den andre en dårlig elsker; at ansvaret for egen nytelse ligger hos partneren. Felles for mange her, er at de kommuniserer dårlig om sex, preferanser og de er ofte redde for å skuffe partneren. Og mange er lite bevisste på hva de selv føler. 

Poenget mitt, er at sex kan være godt med og uten orgasme, men det kan også være intetsigende og til og med ubehagelig. En må fokusere på samspillet og nytelsen først og fremst. Hvilket innebærer å snakke åpent, ærlig og tydelig om egne behov, lyster og grenser - også med seg selv. 

Så ja, menn kan fint ha sex uten orgasme, men mange føler at det forventes en sprut. Og fyi, menns ejakulasjon og orgasme er to separate ting, men opptrer som oftest samtidig. 

Noen ganger er det best å gi faen 🥳

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Mr.Handy ID-Verifisert 10-04-24, 08:00
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Vestland Bergen
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Har alltid satt en kvinnes tilfredsstillelse før min egen. Det gir meg mer å få bruke munn og tunge på en kvinne enn min egen tilfredsstillelse. Det å drøye den orgasmen lengst mulig hos den som jeg gir oral gjør at jeg kan nyte henne lengst mulig. Selv om hun ikke skulle komme i mål så er veien dit like deilig for oss begge. Det med å få orgasme hver gang er ikke noe mål i seg selv. Er nytelsen som er målet. Da  kommer orgasmen/orgasmene som en bonus. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.