Profilbilde Googliat Trådstarter 14-04-24, 20:06
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Endelig har det dukket opp en mulighet, og vi skal endelig få til den hytteturen vi har snakket om lenge. Det har gått litt tid siden vi begynte å snakke om det, men det er i og for seg ikke noen ulempe siden kalenderen nå viser at vi har kommet til starten av juni, og det er varmt og godt i være.

Jeg plukker deg opp på avtalt sted. Du har med deg en liten bag, er ellers kledd i knelangt skjørt, singlet og en lett jakke over. Det er vel strengt tatt ikke nødvendig med den jakken… Jeg spør om du har husket og alt, og du mener det. I bilen er det mat og drikke og litt andre ting som skal være med på hytta.

Jeg setter bilen i gir og vi begynner å rulle mot fjellet. Det tar ikke så lang tid før vi er på E18. Musikken står på i bakgrunn og vi prater om hverdagslige ting. Etter bare 10-15 minutters kjøring svinger jeg av E18, og begynner på veien som tar oss over indre Vestfold. Etter et par hundre meter, stopper jeg på en rasteplass og går kjapt ut av bilen, tar av meg shortsen og setter meg inn i bilen igjen. Jeg hadde ikke tatt på meg undertøy denne dagen, selvsagt med dette som baktanke. Du tar hintet, løfter på rumpa og trekker trusa nedover bena og helt av. Så starter jeg å kjøre igjen. Stemningen for resten av kjøreturen er satt. Du sitter uten trusa, og med skjørtet trukket litt opp. Jeg sitter uten noe på meg annet enn t-skjorta. Vi kjører jo på en vei med en del andre folk, men veien er ikke ekstremt trafikkert. Praten vår har også dreiet inn på sex…

Det varer ikke så lenge før jeg kjenner at den ene hånden din har lagt seg på låret, og ganske snart begynner du å stryke meg på låret. Jeg kastet et kjapt blikk i din retning og ser at den andre hånden er godt plassert under skjørtet. Det tar ikke lang tid før hånden som lå på låret mitt har sneket seg mer mot senter og har lagt seg rundt kuken min, som allerede er på vei opp. Det holder lenge med at vi prater om sex, så skjer det ting. Du begynner å runke meg med seige lange tak. Det er så godt. Og i et kort øyeblikk lukker jeg øynene, før jeg kommer på at jeg faktisk kjører bil, og åpner dem igjen.

Vi har nå lagt bak oss det siste området med til dels spredt bebyggelse og skal kjøre over «heia» hvor det er veldig øde. Når jeg har svingen inn på veien som fører oss over «heia», så merker jeg at du løsner setebeltet ditt og legger deg over mot meg, du tar kuken i munnen og begynner å suge meg… Dæven det er så godt.. Du bruker en hånd og runker meg samtidig som du suger, den andre hånden bruker du til å leke med ballene mine. Du jobber iherdig med perfekt styrke på vakuumet i munnen. Dette kan ikke holde lenge for min del, det er helt sikkert… Og jeg har nesten ikke rukket å tenke tanken ferdig, før jeg kjenner at jeg ikke har stangs til å holde igjen. Jeg rekker såvidt å forberede deg før jeg sender de første dråpene inn i munnen din.

Du suger meg ren, og setter deg opp i setet igjen. Jeg puster tungt, og kommer meg smått om senn igjen. Nå er det min tur til å være litt aktiv, og jeg trekker skjørtet ditt så langt opp jeg klarer. Du hjelper meg litt ve då lette på rumpa, og jeg får skjøter helt opp, og blottlegger den vakre glattbarberte fitta di. Jeg kan se at det glinser i fuktighet, så du er ikke helt uberørt av situasjonen du heller. Jeg lar den ene hånda bevege seg ned mellom lårene dine, og du sklir rumpa litt lenger ut på setet, og sprer bena så mye du klarer. Jeg lar fingrene begynne å vandre rundt mellom leppene, over clit’en din, og litt inn i hullet. Jeg begynner etterhvert å bearbeide clit’en mer målbevisst. Jeg kan ane på pustefrekvensen din, og de lukkede øynene dine at du virkelig setter pris på denne behandlingen.

Du begynner å vri deg i setet og du klarer ikke å sitte stille. Så med ett spenner du deg og jeg kan kjenne at det blir ekstra vått rundt fingrene, det kommer et halvkvalt stønn, og du griper rundt underarmen min, for at jeg skal slappe av litt med bearbeidingen. Du blir alltid så voldsomt følsom når du har fått orgasme.

Vi er i de siste bakkene opp til hytta og etter kort tid parkerer jeg ved hytta. Vi går ut av bilen, du med skjørtet langt oppe, nesten ved puppene og jeg med bart underliv. Vi tar med oss bagasje og matvarer og går opp til hytta. Jeg låser opp og vi går inn..

Vi har fått åpnet hytta og jeg har plassert deg i ettermiddagssola med et glass vin mens jeg lager middag. Det er grei temperatur, og sola varmer skikkelig godt, så du sitter naken og nyter sola. Du nipper til vinen, nyter varmen, lytter til musikken og bare koser deg. Jeg står ved grillen. Jeg er naken jeg også bortsett fra forklet jeg har på meg. Jeg ordner det siste og serverer deg middag. Vi spiser og prater. Jeg fyller mer vin til deg og mer øl til meg. Det er skikkelig deilig å sitte nakne ute i sola å spise. Jeg legger merke til at du stadig er litt småkåt, for niplene dine er ganske markante og stive. Selv er jeg heller ikke helt uberørt, og kuken henger halvstiv mellom beina mine. Når vi er ferdig med maten rydder jeg opp, mens du sitter og slapper av. Jeg passerer deg noen ganger mens jeg driver å rydder, og jeg ser at du innimellom lar fingrene leke litt med en nippel, eller stryker over fitta. Jeg passer på å kysse deg hver gang jeg passerer deg. Og du leker litt med kuken min hver gang jeg står foran deg.

Det begynner å bli litt kjøligere siden sola er på vei ned bak trærne, så jeg foreslår at vi skal trekke inn i sofaen. Jeg ordner et pledd og setter på House på TVen. Det begynner å bli skumring ute, så jeg har allerede tent en del stearinlys.
Når vi har satt og til rette tett inntil hverandre i sofaen, og vi allerede er i gang med beføle den andres kropp, merker jeg at denne episoden kan vi likegjerne starte på nytt, for den kommer jeg ikke til å få med meg mye av. Jeg sitter sånn til at jeg kan leke med puppene dine, og har mulighet til å la den ene hånda skli nedover magen og til fitta di. Du på din side har allerede tatt et skikkelig grep rundt kuken min.

Kuken reiser seg stolt under behandlingen din, men jeg sklir nedover i sofaen, trekker deg litt ned og kryper inn mellom lårene dine. Jeg begynner å kysse deg på lårene, begge lårene blir overøst med kyss. Jeg strekker ut tungen og lar den såvidt berøre fitta, før jeg mer målbevisst begynner å la tunga jobbe opp og ned, og i alle vinkler og kroker. Jeg lar en finger skli inn i deg mens jeg bruker tunga så godt jeg kan.

Den ene fingeren blir til to, og tunga mi har nå fult fokus på clit’en din. Fingrene går i fin rytme ut og inn og rundt og slikt. Jeg merker på deg at du nærmer deg igjen, pusten din er blitt mer urytmisk og du sliter litt med å sitte helt stille, det er stadig små bevegelser og rykninger i kroppen din. Jeg bestemmer meg for å sette inn nådestøtet, jeg suger meg fast i clit’en din mens jeg tar fingrene bearbeide g-punktet ditt. Jeg merker at du holder pusten før du kommer i en skikkelig heftig orgasme. Du faller sammen, og jeg lar deg samle deg og komme til hektene, før jeg hjelper deg tilbake i en litt mer sittende stilling.

Når du har kommet deg litt til hektene, mer eller mindre dytter du meg ned i sofaen så jeg blir sitten ganske behagelig. Du legger deg til rette med hodet i fanget og gaper over den halvstive kuken og begynner å suge meg. Du jobber med både hender og munnen, og det tar ikke lang tid før den igjen er hard og god. Du suger litt til, før du klatrer opp i sofaen og setter seg deg til rette over meg, med ett bein på hver side og senker deg ned på kuken. Jeg kjenner den utrolig deilige følelsen når kuken glir inn i den våte og varme fitta di. Du senker deg helt ned, så jeg kjenner fitteleppene mot rota rundt kuken. Du begynner å ri meg i sakte dovent deilig tempo, jeg leker med puppene dine og fanger en nippel med leppene. Du setter opp tempoet litt. Du rir meg deilig en stund… så griper jeg om lårene dine og reiser meg opp, med deg hengende på kuken.

Jeg sur oss rundt så du havner på rygg i sofaen jeg begynner å støte inn i deg. Jeg setter opp tempoet litt ekstra. Jeg merker at dette blir ikke det lengste knullet vårt, for jeg er kåt og dette er så deilig. Jeg vil veldig gjerne at du skal være med meg helt inn, så jeg funker tommelen godt og begynner å gni clit’en din samtidig som jeg støter. Jeg merker at jeg er nærme, og jeg merker at du er minst like nærme. Jeg setter opp tempoet enda litt og du er med. Du begynner å bevege deg under meg. Jeg formelig banker kuken inn i deg nå. Du kommer med et halvkvalt hyl og like etter sender jeg satsen dypt inni deg. Vi ramler sammen på sofaen og jeg trekker pleddet over oss. Og vi sovner.

Profilbilde Stompen 15-04-24, 16:18
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Trøndelag Nærøysund
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Fantastisk 😊😊👏

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.