Profilbilde Hunken87 ID-Verifisert Trådstarter 18-04-24, 16:24
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Av forskjellige årsaker satt jeg å tenkte på de menneskene som kommer in og smiler hver dag. Som spør hvordan har du det ? Hører på sorgene til andre og alltid har et smil rundt munnen. De som lytter og har gode råd. Men også dem som aldri klager og tross lange timer på jobb og kanskje andre harde omstendigheter prioriterer andre.

Det er sjeldent at dem får en klem, eller en klapp på skuldra. Tross alt smiler dem og står sterk og høy i motvinden. Så hardt kan da ikke en person ha det som fortsatt smiler ? 

Så ta deg tiden og gi dem også en klem eller et minutt. Skal ikke mere til for å lade opp en batteri av godhet som gir lys til mange. For disse folkene her vil nok aldri si at dem faktisk trenger det. 


Så ja, vi kjenner sikkert alle en sånn person. Ta oppfordringen og takk for at du tok deg bryet å lese. 

Profilbilde Miss L Godkjent selger ID-Verifisert 18-04-24, 18:46
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Rogaland Karmøy
Kjønn: Trans
Rating: 2 / 0 / 0

Ble mye sånt når jeg jobbet i bar da fikk du høre litt av hvert og ofte så var det slik at du ikke bare fungerte som bartender men også psykolog for mange av kundene. Husker jeg hadde ei som var blitt misbrukt av faren sin som ville feire at han akkurat hadde blitt dømt til en lang fengselsstraff. Så det er noe som alltid vil være med meg som jeg aldri kommer til å glemme 

Da var det klappet og klart for tre dager på Karmøygeddon fra imorgen 😀😀😀
Profilbilde Agilis 18-04-24, 19:19
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jo da kjenner til den der. Får ofte spørsmål om hvorfor jeg smiler. Får også negative spørsmål eller kommentarer "hva smiler du sånn av/for"? Det samme med spørsmål om hvordan det går med folk. Noen blir glade mens andre blir "hva faen har du noe med det"? 

Får også den at folk synes det er sterkt å se meg smile og se det positive i ting selv etter alt det jeg har vært igjennom. Men ja det er lite klem og klapp på skulderen, men det er jo ikke det jeg søker heller da sånn sett. 


Profilbilde Hufsa ID-Verifisert 18-04-24, 22:52
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

I min jobb fungerer jeg som psykolog. Bruker å si at jeg nok er den billigste psykologen i mils omkrets. He he. Men det er hyggelig at mine kunder betror seg. 

I May be bad, but Im perfectly good at it. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.