Profilbilde dynetrekk22 Trådstarter 19-04-24, 21:54
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Min kone på 34 år var en dag hjemme alene når han var på jobb. Hun ventet på at rørleggeren skulle komme å fikse vasken på badet. Rørleggeren sa et sted mellom 09 og 14 så ingenting var konkret.  Hun kjedet seg, Netflix gjorde ikke jobben og huset var vasket. Etter et par uker uten samleie da han var på reise jobb så var hun også litt frustrert. Det gikk opp for henne at hun ikke har brukt vibratoren sin på en stund og la seg ned på sengen for å kose seg litt. Hun la seg ned og halvveis under akten så ringer det på døren. 

Hun ble avbrutt og måtte ned å åpne døren. Der stod det to personer - han hadde med seg en lærling. Badet som hadde ødelagt vask lå ved siden av hoved soverommet. Hun viste dem frem og i det hun går inn på soverommet ser hun vibratoren liggende på sengen. Hun reagerer kjapt og hiver en dyne over den i håp om at de ikke så det. 

Det hun ikke visste var at lærlingen så dette. Han var en gutt på 18 år, nettopp begynt som lærling. Hun gikk ned i stuen mens de jobbet oppe. Etter en liten stund forteller rørleggeren at de snart er ferdig, om hun vil komme opp for å se hva de hadde gjort. Lærlingen var sendt på tur for å hente en del de manglet. Der stod hun, alene med en rørlegger i slutten av 20-årene. Han var en stram kar med glimt i øyet og hun følte det kriblet når han så på henne.

Hun gikk rundt i en vanlig singlet uten BH og en løs joggebukse. Hun bøyde seg ned og der falt en pupp ut av singleten. Dette la han merke til og ble litt usikker. 

"Det går fint - flirer hun." Han svarer, "Det var ikke dumt å se på, så ikke vær sjenert".  Uten å tenke seg om, bøyer hun seg ned igjen, men denne gangen med rumpen mot han. Plutselig kjenner hun at han står inntil henne. Hun står fremoverbøyd og ser bakover med lurt blikk. "Kom jeg borti deg?" Sa hun. "Det ser sånn ut". 

Hun kjente noe som ble hardt, som presset mot han. Hun snur seg rundt og setter seg på kne. Hun ser opp på han med lurende øyne, han sier "Åpne munnen". Hun gjør som hun får beskjed om. "Tungen ut og lukk øynene". Hun gjør som hun får beskjed om. 

Han var dominant.

Hun sitter der med øynene lukket - kjenner at han tar ene hånden bak hode hennes og drar henne mot seg selv. Der kjenner hun en stor, hard pikk som sklir inn i munnen. Hun gisper etter luft, hun sliter med å ta i mot. Han presser på og begynner å pule munnen hennes. Hun tar pikken så langt hun klarer, kjenner den er stor. 

Plutselig går det i døren, der står lærlingen. Lærlingen ser på sin kollega, de ser på hverandre en stund. Hun hadde fortsatt han inni munnen. Han sier til lærlingen sin, "Skal du bare stå der? Her er det plass til flere". Lærlingen kommer bort, rørleggeren sier til henne, "Gap opp igjen og snu deg mot han". Lærlingen åpner opp buksen og der faller det en halvstiv pikk som var nesten like stor som rørleggeren sin. 

Lærlingen presser seg inn i munnen hennes, han blir fort stiv. Hun suger han mens hun runker rørleggeren. Rørleggeren avbryter og kommanderer henne til å reise seg opp. Hun gjør som hun får beskjed. Rørleggeren river av singleten og kaster den til siden. Han presser henne inn mot veggen, tar et godt grep rundt halsen hennes og tar andre hånden ned i buksen og begynner å fingre henne skikkelig. 

Når dette pågår ser hun at lærlingen kler av seg. Han var trent, skikkelig atletisk og hadde en penis hun ikke hadde sett størrelsen på før. Rørleggeren drar henne bort på sofaen og presser henne ned i doggy. Han beordrer lærlingen til å stille seg bak og begynne å pule henne. Han gjør som han får beskjed om. 

Hun står der, kjenner den store, harde pikken penetrere seg inn i hennes våte fitte som dryppet ned på sofaen langs låret. Lærlingen dyttet på, hun stønnet og kjente en følelse hun ikke hadde kjent før. Mens hun blir tatt bakfra går rørleggeren rundt foran og presser seg inn i munnen hennes. Hun blir tatt fra hver ende. 

Dette foregår i noen minutter og de bytter plass. Rørleggeren var mer erfaren, han endret stillingen og vinkelen ble så godt at det han gjorde virket. Hun kjente en oppbyggende følelse av noe hun ikke har følt før. Før hun visste ordet av det kjente hun en enorm orgasme - hun begynte å skrike, hun kjente det ble kliss vått alle steder. Hun squirtet. Han kom og trakk seg ut av henne og hun falt ned i sofaen, liggende med rompen i været. Hun sprutet ut over hele sofaen.

Hun lå der å ristet helt ukontrollert, samtidig så kjente hun at lærlingen sprutet henne i ansiktet.

Når hun kom til hektende var de borte.

 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.