Profilbilde nakendrøm Trådstarter 20-04-24, 21:35
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg var på en nakenstrand noen dager. Jeg oppdaget at denne stranden hadde noen strandkikkerne som var der hver ettermiddag etter arbeidstid og så etter en fitte de kunne studere. Det var flere menn i alle aldre, men en gammel lokal mann var den mest beryktede. Han var i 60-årene, ganske lav og litt stakkarslig. Han gjorde veldig lite for å skjule sine intensjoner og la seg 4-5 meter foran skrevet til kvinnene. Utrolig nok aksepterte de fleste kvinner det, det virket nesten som om de kjente han. Han gjorde aldri noe annet enn å kikke, men flytte seg alltid et par ganger til nye kvinner. Alle kvinnene han kikket på var med en partner. 

På ettermiddagen og kvelden kom mange av de samme folkene til stranden, for det meste par. Et engelsk par i slutten av 50-årene var der hver kveld, de la seg alltid ganske nær meg, men alltid på min venstre side. Hver kveld lekte de med hverandre, mer eller mindre diskre, hun med kuken hans og han med fitta hennes. Mannen var ganske høy og kvinnen nesten petit, begge i form for alderen. Hun var blond med halvlangt hår, alltid med solhatt, silikon pupper og en liten glatt «coinslot» fitte. Jeg kom i prat med dem, og de var veldig vennlige. Jeg hadde hyggelige samtaler med dem hver kveld.

En kveld kom det engelske paret og la seg på min høyre side. Senere kom den gamle strandkikkeren og la seg foran dem slik at han så rett inn i kvinnens fitte. Hun så ikke ut til å bry seg så mye. Nesten alle hadde forlatt stranden. Etter en tid begynte mannen hennes å leke med fitta hennes og snart fingret han henne. Nå kom alle strandkikkerne (4-5 mann ut fra intet) og satte seg sammen med den gamle mannen, de så ut til å kjenne hverandre. Alle studerte kvinnens fitte som nå ble fingret hardt.

Kvinnen koste seg, men med lukkede øyne. Jeg lå fortsatt ved siden av dem, men jeg måtte også gå bort for å se på fitta hennes siden den var på offentlig visning nå. Fitta så fin og våt ut, men ingen kjønnslepper eller klitoris var synlige. Nesten alle de andre mennene hadde ereksjon og noen runket kukkene sine rolig. Etter rundt 10 minutter så kom kvinnen, showet var over, alle strandkikkerne gikk og jeg gikk tilbake til håndkleet mitt. Det morsomme var at verken mannen eller kvinnen så direkte på strandkikkerne mens de holdt på.

Senere på kvelden hadde jeg min vanlige prat med dem som om ingenting hadde skjedd😊

Profilbilde oslomann1961 22-04-24, 10:36
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Hei

Ja, deilig historie det

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.