Profilbilde Handypar Trådstarter 22-04-24, 05:55
Medlem siden: Apr 2024
Fylke: Trøndelag Steinkjer
Kjønn: Par
Rating: 1 / 0 / 0

Hei er det noen par som har erfaring med cockold her ? Poestiv/ negativ  å fortelle om 

Profilbilde MrBojangles ID-Verifisert 27-04-24, 12:18
Medlem siden: Apr 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Hei, 

Vi har erfaring nå igjennom ca 4 år. For oss så gir det spenning i forkant, masse nye opplevelser under og mye energi og nærhet i etterkant. 

Vet ikke hvordan dere ser for dere å gjennomføre det, men vi blander med at vi ca 50/50 har trekant med xtra man og at hun møter alene. Med trekant starter vi alltid med at hun og den xtra leker først mens mannen ser på, så blir han med underveis. Når hun drar alene så sendes noen få pirrende Blindern underveis + en kort stemningsrapport på hvordan hun har det midtveis, når hun er hjemme igjen så forteller hun alt som har skjedd og det ender alltid i mye sex med masse energi som varer i flere dager/uker... 

Vi er nøye med å plukke ut hvem, har en lengre prosess der,det sikrer oss mye bedre i forhold til hva vi ønsker oss og vi har ennå ikke hatt dårlige opplevelser pga det. 

Vi har egentlig bre hatt positive erfaringer, det har utviklet oss seksuelt, gitt mer energi, mer nærhet, mer inderlighet,mer utforskende sexliv, større trygghet og åpen relasjon der vi kan snakke om alt. 

Det eneste "negative" er om det blir for mye, men det er det med alt, man må finne en balanse i det som passer parforholdet og den enkelte. Dersom det skulle bli følelser involvert så må også det frem og snakkes om, det er ikke skummelt men helt naturlig, det må bare plasseres og vil gi ennå bedre forhold og sex i det. Ikke møt mange forskjellige, ha 1 maks 2 som dere har med dere inn i dette. 

Om begge vil prøve,så prøv det ut og gi det 2-3 ganger før dere trekker konklusjon, første gangen bli garantert spesielt, rart og setter igang masse følelser. Snakk mye og fullstendig åpent om hva hver av dere følte om det og veien videre.

Lykke til!!

Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Agder Arendal
Kjønn: Par
Rating: 38 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde MrBojangles

Så fint, ærlig og sant skrivet ❤️

For oss er det en herlig krydder, som vi gjerne og ofte har. 

Profilbilde LarsLabiat ID-Verifisert 27-04-24, 12:52
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde MrBojangles

Flott beskrivelse og gode råd! Takk!!! Tror det med å avgrense både med antall, omfang og engasjement er vesentlig for mange. Over tid kan det kanskje bli flere partnere inne i bildet - og som ikke forsvinner helt ut. Men få om gangen, gjerne bare 1! Relasjonen er jo veldig 'swingers-aktig' på den måten at lek er utgangspunktet. Men samtidig kan mye av nerven i vellykka tilfeller som deres  komme av 'poly-komponenten', med at en ikke har berøringsangst i forhold til følelser - dere beskriver det så flott! Og da må en ha fokus.

Kjærligheten har flere slektninger. De kjenner vi bedre.

Profilbilde Anvesana 27-04-24, 14:57
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Nå har vi ikke erfaring med cuckold, i ordets rette forstand. Ydmykelser er ikke noe vi tenner på. Vi har derimot møtt menn i ett års tid. Fantasiene har vi hatt i 4-5 år. Det var mye vi ønsket finne ut av før vi kastet oss i det, og eneste måte å få svar på var å ta tiden til hjelp. Spørsmål og svar måtte få tid til å modnes. Til slutt var det bare én måte å finne ut på om vi ville like det eller ikke - møte noen. 

For oss er ærlighet og tillit viktig. Er det noe som skurrer i forholdet, er ikke partnerbytte veien å gå. 

Det har variert litt hvordan vi leter etter menn. Enten putter vi opp en annonse eller så leter vi selv. Forskjellen er at det ved en annonse kan vi bli kontaktet av menn/par som vi selv ikke ville kontaktet (pga. manglende bilder på profilen). Ulempen er veldig mange meldinger fra menn som ikke møter kriteriene våre. Har vi litt tid på oss, kan det være en spennende og morsom prosess😊

Vi foretrekker å møte noen sammen når i møtes for første gang. Alternativt kan hun møte noen alene hvis jeg ikke er langt unna. Men det varierer litt hva vi foretrekker. Er det f.eks noen hun tenner veldig på, vil jeg helst være med for å se hvor mye hun nyter det. 

Per nå har jeg ikke deltatt. Jeg har bare sett på (tatt bilder anonymt, og kun til privat bruk). Det er likevel ikke uaktuelt å delta. Har hun møtt noen alene, har jeg fått videoer fra treffet som ofte ikke har vart noe mer enn 1t. 

I perioder kan det være jeg ønsker å bli overrasket, og da styrer hun kontoen her inne, finner menn, treffer de og overrasker meg med det i form av video eller forteller meg om det på sengekanten når vi legger oss. En solid overraskelse har enda ikke forekommet, men litt har jeg blitt😊

Vi har ikke møtt veldig mange, og vi bruker en del tid på å finne oppegående menn vi har kjemi med. Treffet og sexen blir så mye bedre da, ikke minst forventningen frem mot treffet🤤 

Vi er også åpne for å møte andre par, men enn så lenge har det ikke vært så enkelt å møte par. Vi har heller ikke fokusert på det, men skulle det rette paret dukke opp, så møter vi gjerne. 

Profilbilde bad666boy 28-04-24, 11:07
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Har vært med på det noen ganger. Synes det er viktig ak "kjemien" stemmer mellom alle sammen og at begge to virkelig vil dette. bruk gjerne litt tid på å finne den rette.

Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Ja, vi har masse erfaring med cuckold - og har skrevet om det i egen post her på NT:

Les hvordan vi starta med cuckold 

💕🌷



Logg inn for å se bilder uten sensur.

……………….

Se mer på https://onlyfans.com/playswag

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.