Profilbilde transgender74 22-04-24, 09:14
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Trans
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg pleier ikke å treffe folk sånn, men hvis jeg skulle, hadde det vært turnoff for min del å bli avkrevd en slags timeplan over nøyaktig hvor lenge det skulle vare. Det tar så lang tid det tar, og hvis man ikke blir ferdig før noen må dra, så ser man an det underveis?

Oh, Superman, where are you now?



Profilbilde Anvesana Trådstarter 22-04-24, 09:14
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Afrodite86

Det med tid er ikke stress for henne. 1t treff har vært mer enn nok, og orgasme har hun fått. Men, vi er alle forskjellige, og vi ønsker ikke stresse noen - derfor tar vi ikke opp det med tid som en begrensende faktor. Det var bare litt spesielt i dette tilfellet. 

Profilbilde Citation10 ID-Verifisert 22-04-24, 09:29
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Her tror jeg ikke premissene vedrørende tid var utløsende faktor, mere at han fikk kalde føtter (og det er usexy😜) Og han gikk nok glipp av litt gøy sex her altså. Men man kan jo ikke alltid vite hvem som er seriøse på forhånd. For min egen del er alt fra flere timers treff til en kjappis innenfor, alt til sin tid liksom.

Ja hvorfor ikke?

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Anvesana Trådstarter 22-04-24, 09:38
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Enig. Alt til sin tid. Vi setter ikke timeplan, men som en del av forventningene snakker vi gjerne om hva de ser for seg. 30 minutter? 3 timer? 4 timer? De fleste som har vært på treff, vet ca. hvor lang tid det tar. Selv får vi det spørsmålet, og da svarer vi at det ofte har vært rett på sak, og det har tatt alt fra 30 min til 1,5 time. Og da har det vært greit. 

Som nevnt var dette første gangen vi måtte avgrense litt, og derfor hadde en liten begrensning. 

Det er derfor vi skriver før vi møtes, så vet vi hvem vi er. Føler vi ingen kjemi eller har forskjellige forventninger så blir det jo ikke et treff. Og det er helt greit.

Profilbilde fyrfin 22-04-24, 10:33
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Anvesana
Tror jeg aldri har diskutert lengde på treff noen gang, har tatt det litt mer på sparket. Når man møtes for å sjekke kjemi går det gjerne en kaffe eller 2, eventuelt ca. en lunsj🤓 Rene treff blir gjerne over en time, liker å prate litt før man kaster fillene og prate litt etterpå for å lande litt.  Men nå er jeg en person som liker å ta ting litt på hvordan det føles. Og det er jo hyggelig å dele litt mer en bare kroppsvæsker...😂

Profilbilde Lovelis 22-04-24, 23:14
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Har sjelden definert noe tidsaspekt på sextreff, kun et par ganger hvor kjappis var planlagt pga tidaspekt eller omgivelser. Ellers har det tatt den tiden det tar og det har variert fra rundt 30 minutter til flere timer med flere runder. Og ved et par anledninger langhelg 😅 Vil si det vanlige var minst en god time hvis man først møttes, og var det kjemitreff kan man fort legge på en time eller to til.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Høy&Mørk ID-Verifisert 22-04-24, 23:45
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg har ingen erfaring med å treffe par (enda 🤞🏼🙃), men tenker at en slik tidsbegrensning kunne skapt et litt unødvendig stressmoment for min del. Liker selv å kunne bruke god tid og la samspillet med partner utspille seg naturlig. I hvert fall hvis det er en jeg ikke har så mye fartstid sammen med. Bruker selv ofte lang tid på å komme og er veldig glad i å veksle mellom stillinger og i tempo.

Det å kunne gi beskjed om at det ikke blir noe av er uansett en selvfølge tenker jeg. Kaste bort andres tid og skape irritasjon/skuffelse er barnslig.

Profilbilde Parvest9195 24-04-24, 07:52
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Anvesana

For det første, det er veldig useriøst å no showe, det er skikkelig surt med useriøse både for oss som par og for eventuelle seriøse som hadde stilt opp men ikke ble valgt. 

Når det gjelder tid som er opprinnelige spørsmålet må vi nesten si ja takk begge deler. Hun foretrekker møtes rett på sak gunne på og få det unnagjort. Så 45 min er midt i blinken fra hennes perspektiv. Han ser litt ønsket fra den dere skulle møte, ved uformell sex med en ny partner kan det ta både en og kanskje 2 timer å komme, spesielt med kondom så han kan se behovet for ett lengre treff. 

Men vi er enig med dere, i en optimal situasjon har man hele natten uten tidsbegrensning, men noen ganger har man bare korte tidsrom det er mulig i, og da må man gjøre mest utav det. 

Vedkommende burde være takknemlig for tiden dere var villig å gi da all tid er bedre enn ingenting og bare det å få muligheten er ett privilegium i seg selv, spesielt med noen så fint utformet som dere. 😘

Profilbilde Trucktrondheim 25-04-24, 09:06
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Litt vanskelig å spå sånt men hvis man på forhånd varsler at det er "annet på agendaen"/rett på sak så må andre forstå det. Man har ikke rett på å møte noen men kan forstå hvorfor det kan ses på som "ikke verdt det/kjipt" å få hasteordre 😁.

Ting tar så lang tid som det trenger føler jeg. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.