Profilbilde Lighthouse Trådstarter 23-04-24, 00:25
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Troms Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Fortsettelse Eldre elskerinne ønsker bli gravid.

Etter første treff har vi en del kontakt og vi begge ønsker treffes.
Vi avtaler og treffes etter noen dager hos henne.
Jeg er fryktelig spent på dette møtet, vet jo nå dette er en varm og kjærlig kvinne med masse lidenskap og innestengt kåthet.
Vi møtes som avtalt hos henne, denne gangen er det ikke noe stress med tid eller noe, jeg parkerer bilen går til hennes hus, ringer knapt på før hun er der og åpner døren, hun ser helt fantastisk ut og stråler, hun strekker seg opp og gir meg et heftig kyss som blir besvart kjærlig, hendene mine er på hennes hofter før dem kommer inn under toppen hun har på, hun kjennes varm ut, selv om det er sensommer så er det stor kontrast til den kjølige ettermiddags luften.
Hun ser med ett lurt blikk på meg og spør om jeg er klar, før hun tar hånden ned i skrittet på meg og kjenner lett før hun smiler...trenger ikke noen svar. Hun sier hun har laget noe mat til oss, men hun vil kjenne meg i henne først og fremst...Hun løsner beltet mitt og åpner buksen før hun legger seg på kne forran meg og tar kuken og begynner slikke for og bare friste før hun tar den i munnen og suger meg lidenskapelig..jeg er heldigvis ikke den som kommer lettest, om ikke så hadde jeg nok kommet med det samme, kjenner det nærmer seg og jeg avbryter henne, vi går mot soverommet men stopper på badet, der jeg tar av henne toppen, knepper opp buksen hennes samtidig som jeg kysser henne og kjeler med henne, tar buksen hennes ned og samme med trusen, hun står foran meg med ryggen til og holder seg i servanten, hun bøyer seg lett forover..ingen tvil om at hun vil ha kuken i seg.... jeg frister henne med og dra kuken noen ganger den sultne fitta før jeg lar den gli sakte inni henne, hun synes den nesten er for stor for henne og holder meg litt tilbake. Jeg fortsetter og ta henne forsiktig, hun blir bare mere og mere vild før jeg slipper meg løs og tar henne dypere og hardere...hun begynner klynke og jeg kjenner det går for henne og jeg blir helt våt av hennes sprutorgasme, setter tempoet litt ned, nyter henne og vil det skal vare litt lengere, kjenner hun bygger opp en orgasme til, denne er mere voldsom og kraftigere og jeg klarer ikke holde mere igjen og kjenner hun spruter igjen....rett før jeg lar ledning etter ladning etter ladning sprute dypt i henne....vi blir stående og vagle litt før hun snur seg, ser på meg og spør om jeg prøver gjøre henne gravid eller...jeg ser på henne uten og si noe, hun henger seg rundt halsen min og kysser lidenskapelig, hun ser på meg igjen....hun sier hun er i sikker periode så det går bra, jeg svarer om hun vil så kan hun utnytte meg slik hun ønsker. Om ei slik vakker og nydelig dame ønsker bli gravid med meg så kan jeg ikke hindre henne uansett og smiler.
Vi vasker oss og går og spiser, vi rydder etter oss før vi igjen ikke klare hoilde oss unna hverandre og har en kjapp en på kjøkkenet til hun kommer to ganger...hun spør om hvor mye jeg egentlig klarer, jeg svarer det er ikke så mange som vet, så om hun vil finne ut så må hun bare prøve.
Vi finner sengen og legger oss og prater litt, hun spør om hun kanskje ikke trenger noen leketøy lengre om jeg kan være hennes elsker. Så sier jeg at jeg vet jo ikke om jeg kan hamle opp med hennes leketøy, noe hun bare fnyser av..og sier jeg bare skulle vist hvilken fantastiske orgasmer hun hadde fått med meg allerede. Minner henne på at æ trur vi bare så vidt har begynnt og smiler til henne.
Hun vil ri meg, noe jeg også liker, liker damen ha kontrollen helt til jeg selv overtar når hun nærmer seg orgasme, noe hun selvfølgelig ikke vet da.
Hun suger meg litt og frister før hun skrever over meg og senker seg ned over meg og lar kuken gli inni henne, hun blir sittende en stund helt stille, hun sier den er for stor og hun må bli vant først...hun begynner ri meg sakte før hun setter opp tempoet, hadde jeg ikke visst bedre så kunne jeg sverget på at hun var vant og ri hest, hun har ett vannvittig tempo, før hun kommer noe voldsomt igjen, også sprutorgasme. hun ligger og tar seg litt igjen og jeg begynner knulle henne når hun ligger slik noe hun ikke er forberedt på,tenker nå er det min tur, lyst og bare komme dypt inne i den deilige musa, men før jeg vet ordet av det kommer hun igjen og hun ber meg stoppe....jeg føler ,meg nesten litt snytt for en orgamse, så lar henne slappe av litt før jeg begynner igjen, kjenner jeg er ganske nær selv, tar henne hva jeg er god for, hun er helt våt av svette etter orgasmene så tenker hun trenger ikke flere orgasmer så bare gir på og kjenner vi begge to nærmer oss klimaks...hun rekker og komme litt før meg og nå stopper jeg ikke før jeg selv spruter dypt in henne, hun er helt vill og hennes orgamse bare varer og varer.....til slutt ruller hun av meg helt utmattet og anpusten. Ligger slik helt til jeg tar rundt henne og ligger i skje med henne og sier hun er helt fantastisk. Hun snur seg og ser på meg, sier, at hun er? Hun sier hun aldri har vært borti noen som har tatt henne så grundig at hun har kommet flere ganger etter hverandre. Hun flirer og spør om hvor ofte jeg kan stikke innom henne?
Jeg smiler, innom eller inni henne....
Vi fortsetter møtes slik flere ganger i måneden, er noen ganger i selskap sammen med venner sammen uten at vi er ett par.

Etter et halvt års tid så spør hun om hva jeg hadde sagt om hun sluttet med prevensjon hun hadde begynt med rett etter vi møttes, hun forteller hun alltid hadde ønsket seg to barn, men det aldri hadde blitt med ham hun var sammen med. Hun forteller hun ikke tenker kreve noe fra meg på noen måte og at vi ikke trenger være sammen fordi hun er redd kanskje det ikke vil bli det samme mellom oss sexuelt noe hun ikke vil miste. Jeg forteller henne dette er noe hun selv bestemmer, om jeg kan gi henne det ho ønsker så er det noe av det fineste jeg kan gi henne.
Hun forteller hun har ei venninne som også vil ha barn før det er for seint, så hun tenkte dem kunne være gravide sammen. Jeg bare smiler til henne, hun kan få utnytte meg som hun vil, jeg trenger ikke nødvendigvis vite når hun planlegger, det er opp til henne..
Denne gangen er jeg hos henne hele helgen, kjenner dette gir meg noe ekstra når vi har sex...tanken på og gjøre henne gravid gjør meg enda mere kåt på henne, gir henne så mye jeg klarer før jeg igjen drar derfra...
Hun har gjort meg til hennes hingst....lurer på når tiden er inne for henne, tenker det bare er rett og deilig....oppriktig lyst og gjøre henne gravid..

Fortsettelse følger

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.