Profilbilde Agilis Trådstarter 25-04-24, 14:50
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Det var litt snakk om dette her en dag sammen med mine to venninner. Vi var på vår faste rusletur som vi er innimellom og der snakker vi om alt og ingenting. De er jo litt nyskjerrige på hvordan det går med meg og jeg det samme til dem. Da dukket rimming opp som tema. Damene sier at det er bare noen få som gjør det blandt mennene de møter. De opplever mer en "nyskerrighet" over nettet enn i praksis, men at noen også gjør det eller bare gjør det. Jeg er nok en av de som bare gjør fordi jeg liker å gjøre det. Jeg føler meg frem ved å slikke forsiktig lenger og lenger ned og bak hver gang jeg går ned på henne dette sammen med noen stikkord om at ja jeg kan gjøre dette. Opplever at det er greit liksom og om det ikke er greit så kommer det et "ikke der" og da stopper jeg opp. Men den store interessen for å utforske er nesten helt fraværende fra hennes side. Det virker som "jo jeg kan sikkert bli med hvis du tar insj". 

Da kommer spørsmålet fra damene om jeg aldri får spørsmål om å slikke der bak? Kun ei som har sagt at hun liker det. Resten tier og om de håper det skal skje skal jeg ikke spekulere i. Jeg kan vel si jeg opplever i skjelden grad noen spørsmål over hodet når vi kommer nedenfor bukselinningen. 

Hvorfor er det så vanskelig for ei dame å si hva hun liker? Føler det med sex kun er enveiskjøring og kun min oppgave som mann å fikse og være pådriver. Dukker det opp spørsmål som de da tydeligvis ikke liker markeres det med "æsj" istedet for å si "dette er ikke noe for meg" eller "kanskje en gang senere". Hvorfor er det så mye tafatthet og lite insj der ute?

Hvorfor er det egentlig slik hvis du tenker på en fast relasjon?


Profilbilde Visnæcks 25-04-24, 17:38
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 1 / 0 / 0

I min begrensede erfaring med dette så er det sånt som styres av det ikke-verbale. Det er noe med å få med seg reaksjonene på å skli litt "utafor" - Hvis det møtes med et vellystig hikst så oppmuntrer det til å skli enda litt mer utafor litt etterpå og så begynner evt "snøballen å rulle" Eventuelt så er reaksjonen negativ: Pusten stopper et øyeblikk og kroppen stivner - OK. Don´t go there. Jeg (han) har et litt anstrengt forhold til det når jeg er mottakeren og havner nok i "stiv som en stubbe"-kategorien selv. Men det har vært unntak der jeg har likt det utført på meg et par ganger. Hvis en dame liker det på sin kropp så er det null stress og ikke så hokus-pokus å finne ut av uten å diskutere det ihjel.. ;)

Kikk på albumet vårt<3 

Profilbilde Modin 25-04-24, 18:04
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Troms Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Etter å lest dette kom jeg til å tenke på serien « evig singel av en eller annen grunn🤔

Musejeger 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Når jeg møter noen, så spør jeg hva de liker. Så forteller jeg om hva jeg liker. Og så finner vi ut hva vi begge liker eller har lyst til å utforske. Det funker veldig greit for min del å bruke ordene mine. 

Noen ganger er det best å gi faen 🥳

Profilbilde Butterfly VIP Moderator 25-04-24, 18:15
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 23 / 0 / 0

Nå har jeg lest innlegget ditt flere ganger. Og det starter så bra, men så mister jeg tråden og usikker på hvor du vil.

For det ender opp med å bli en tråd hvor du nok engang generaliserer og lurer på hvorfor det er slik, som om at dette er normalen og ikke noe som gjelder deg og dine relasjoner.

Jeg tror( uten å vite) at i en normal og sunn relasjon, så vil hverken damer eller menn har problemer med å uttale hva man ønsker, liker og ikke liker/ønsker. Og skulle ikke alt være uttalt, så er litt som visnæcks skriver… man utforsker og finner ut av ting underveis, og ikke alltid via verbal kommunikasjon.


Don’t bother walking a mile in my shoes, that would be boring. Spend 30 sec in my head, that’ll freak you right out.
Tagget brukere:
visnæcks
Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 25-04-24, 18:37
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

"Hvorfor er det så vanskelig for ei dame å si hva hun liker?"

Spørsmålet er faktisk:

Hvorfor synes damer du dater det er så vanskelig å si hva de liker?

Det store flertallet av oss damer her inne har sagt utallige ganger at dette kjenner vi oss ikke igjen i. Dette er spesielt knyttet til deg og dine opplevelser. Da nytter det ikke å lure på hvorfor damer på generell basis er sånn, for det er vi ikke. Men hvorfor du alltid opplever dette. Hva er det med deg som gjør at de oppfører seg slik med deg?

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Afrodite86 ID-Verifisert 25-04-24, 19:11
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Kanskje din dobbeltkommunikasjon tidvis er forvirrende? 

Kanskje du virker for dominerende/unnvikende etc etc.

Jeg forstår dog ikke hvordan vi skal kunne svare på hva som gjør det vanskelig for dine utkårede å ta initiativ eller være åpne?

Jeg kan svare utifra mitt inntrykk. Det at jeg har hørt deg si monogami hundre ganger for så å si at jentesex er innafor, ville vært en dealbreaker. 

Mulig du mener noe om og rundt det som er "fornuftig", men i mine øyne er det i beste fall dobbeltkommunikasjon, og i verste fall manipulasjon.. og vitner om at du trolig ikke har tatt høyde for feks transkvinner. 

Men igjen, det blir bare å gjette meg til hva du vil ha svar på, for ingen av mine partnere lurer på om rimming er innafor her 🤷

Profilbilde TheSlut 25-04-24, 19:55
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 1 / 0 / 0

Eneste fellesbetegnelse på de damene du har vært borte i er faktisk deg selv. Ditt første spørsmål bør då være; "hvorfor vil de ikke være åpne med meg?"

Men hvorfor høre på oss damer som henger her inne, og har gitt tilbakemelding på at vi ikke kjenner oss igjen i dine antagelser🤷🏻‍♀️

Profilbilde Matheo ID-Verifisert 25-04-24, 20:57
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Telemark Annet
Kjønn: Mann
Rating: 10 / 0 / 0

Jeg spør, og blir spurt -selv de jeg møter relativt ofte.  Man blir selvfølgelig godt kjent med hverandres kropp ganske raskt, men den kommunikasjonen gjør sexlivet så mye bedre. 

Vi er alle satt sammen på vår unike måte -noe jeg synes er veldig spennende

Life is short, and we should respect every moment of it

Profilbilde Lovelis 25-04-24, 21:46
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Har ingen erfaring med tafatthet og manglende initiativ under sex verken hos meg selv eller partnere. Og egentlig ikke blant venner jeg har litt innblikk i sexlivet til heller. Så du får vri spørsmålet til deg selv hvorfor du finner/omgås så mye damer som ikke er som du ønsker. Det er jo du som er fellesfaktoren i disse relasjonene.

Men det skal sies, jeg har aldri spurt noen rett ut verken om de vil sleike meg i ræva eller om jeg kan sleike dems. Mulig det er fordi det er en lite viktig del av mitt sexliv altså. Men enkelte ting synes jeg faktisk er bedre overlatt til det mer subtile språket hvor man nyter hverandre og føler seg frem og lodder stemningen mens man finner hverandres sweet-spots. Jeg er tilhenger av samtaler jeg altså, men skal alt sies rett ut i plump klartekst tror jeg rett og slett det blir litt turn-off.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.