Profilbilde Jessheimjenta88 ID-Verifisert Trådstarter 27-04-24, 10:54
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Akershus Ullensaker
Kjønn: Kvinne
Rating: 9 / 0 / 0

Vi vokser hele tiden, og jeg har innsett at skal jeg få til lek må jeg rett og slett justere kravene mine 😅 jeg har alltid vært helt 150% klar på at skal man leke med meg, MÅ man være singel. Av de enkle grunner at ikke finnes intr i å være den andre damen, være en noen er utro med osv. 

Og dette har da vist seg å være vanskelig å finne. Utrolig mange par og menn i forhold med intetvittende partner som tar kontakt. De single vinker innimellom, men noe lek blir det lite av. Så, min justering er å gå fra du må være singel til du kan være i forhold HVIS det er ett åpent forhold og det snakkes om hjemme. Hvilke justeringer har du måtte ta etter du gikk inn i miljøet?

Profilbilde Agilis 27-04-24, 11:00
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Ja det må man hvis man skal ha en partner i dag. Den ene "feilen" finner du til alle, men bare på litt ulik plass. 


Profilbilde LarsLabiat ID-Verifisert 27-04-24, 11:40
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Jessheimjenta88

Et utbredt problem med mange 'ekte' single, er at en gjerne skjønner hvorfor de er det etter hvert. Så det er ofte ikke bare vanskelig å finne aktuelle partnere, men deretter å få det til å fungere over tid kan være mildt sagt krevende. Så hvis god lek er hovedmålet, kan bestanden av de åpent ikke-monogame være et sted å leite. Men her er er det jo fullt med fallgruber, så leiter en etter det perfekte, kan det bli et langvarig prosjekt. Det enkle minstekravet ditt, at det er åpent og at det snakkes om i heimen, tror jeg er den beste veien å gå. For ved å holde det hele litt mer på swinging-nivå, og ha klare avgrensninger, kan du også gå klar av involvering i parets indre dynamikk, som rett som det er ikke er så altfor søt. Så ryddighet er vesentlig - som jeg tipper vil gå veldig greit for deg -   men 'nærhet' kan en ofte med fordel være varsom med. Inntil ting eventuelt utvikler seg i retninger som gjør det mer aktuelt: Jeg har sett flere tilfeller av at enten mennene eller kvinnene i sånne fler-settinger har utvikla nære og gode relasjoner som de har bevart etter at den felles partneren er ute av bildet.

For min egen del har jeg levd i poly-setting i så mange år at det er lite å justere på. Det er tryggest og greiest å ta ditt utgangspunkt, lek. Med begrensa ambisjoner og overkommelige 'krav'.

Kjærligheten har flere slektninger. De kjenner vi bedre.


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 27-04-24, 12:08
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Hvor åpent er åpent? At du skal snakke med partner for å bekrefte? 

Eller velger du å stole på en mann som sier han er singel eller i et åpent forhold der alt er avklart?

Jeg har kommet til det at det ikke er mitt ansvar å dobbeltsjekke om en mann lyver. Det får bli hans problem i så fall. 

Når det er lek og ikke kjæreste det er snakk om. 

Men kjenner meg veldig igjen i dette med å senke kravene. På alle områder. Både til kjæreste og annet. Så nå tar jeg rett en pause og koser meg på egenhånd med mindre det er med noen jeg kjenner fra før. Det enkle er ofte det beste

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Profilbilde Afrodite86 ID-Verifisert 27-04-24, 13:24
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Kan ikke komme på mange justeringer, men har nok utvikla en bullshit radar uten like. Har en sjekkliste som så langt har vist seg effektiv i å sikre meg at de faktisk er i åpne relasjoner.  Men dæven, noen er ekstremt gode løgnere.🤯

Men for min del handlet det aldri om å senke kravene, men å leve som jeg selv mener jeg er skapt for. Dersom man egentlig ikke ønsker dette, gir det oss totalt forskjellig utgangspunkt..

Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 27-04-24, 13:28
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Afrodite86

Du må gjerne tipse om den sjekklista. 

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Stella 27-04-24, 13:33
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Jeg planlegger ikke å "senke/justere krav", jeg liker de jeg liker, og liker ikke de jeg ikke liker.

Men jeg hadde jo for omtrentlig 4 år siden en diskusjon med meg selv om jeg skulle dra på date med herremannen som sa han var i et åpent forhold og var på utkikk etter en submissiv lekepartner. Og jeg landet jo på at det var verdt å utforske, men jeg hadde ikke troen på at det ville bli en varig ordning. Jeg fikk meg jo en real overraskelse da han viste seg å være så mye mer og bedre enn noen annen partner jeg hadde hatt før han.. 

Jeg lærte å bli mer åpen for mulighetene som byr seg. Jeg higer ikke lengre etter det typisk A4 oppsettet. Samtidig har jeg det sågodt i egen situasjon at jeg ikke har hastverk med å finne mer/flere partnere. Jeg har ingen behov for relasjoner som kun er seksuelle. Det må ha mer innhold, og krever mer kontakt enn bare akkurat mens vi leker sammen. 

Når det kommer til hvor nøye jeg er på om forholdet faktisk er åpent eller ikke så vil jeg si at jeg trenger å få åpenheten bekreftet før jeg vurderer å være med han/henne.  Don`t ask, don`t tell blir ikke akseptert av meg. 

Profilbilde Afrodite86 ID-Verifisert 27-04-24, 13:35
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde bergenstøsen

Skal se om jeg får den ned her og sender i pm til alle som vil ha. 🤔

Profilbilde Slettet bruker 27-04-24, 13:38
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg tenker man har krav etter hva man er ute etter. Hvis det er noe mer enn et kort treff så er det nok lurt at ting er mer avklart. 😊 

Profilbilde Visnæcks 29-04-24, 16:14
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Jeg har justert opp i alder og da blir det gjerne enda mer liberalt. Mine jevnaldrende er ofte veldig klare på at man skal ha en partner… mulig et forslag er å gå etter slike som meg… nettopp for å unngå at man blir en tredje part? 

Kikk på albumet vårt<3 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.