Profilbilde Lovelis 15-02-23, 08:48
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Både selvfølelsen og selvinnsikten synes jeg er sånn passe på stell, og det er også de viktigste både hos meg og partner. Selvinnsikt kommer nok øverst, når man ikke evner å se at relativt ofte bør man peke innover istedenfor utover, da er det kroken på døra. Er så usexy det…

Selvtillit og -bilde kan variere med livsfase, dagsform, hvem du omgir deg med osv. Så det er mer flyktig. Men er jo optimalt at det også er bra, så man slipper å bekymre seg unødig over ofte ganske uviktige ting. Ofte utseendemessige.

Profilbilde KrydderPetter VIP Moderator 15-02-23, 19:46
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Ringerike
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Selvtillit, selvfølelse og selvbilde….(hjelpetekst da jeg hadde glemt hva spørsmålet var)😅

Jeg måtte google litt, da jeg ikke hadde nok selvtillit til å beskrive selvfølelse sånn helt uten videre. 

Norsk Psykologforening hjelper meg litt på vei  «God selvfølelse er å føle seg like verdifull som andre, slik at vi stoler på oss selv, sier hva vi mener – også når andre mener noe annet. God selvfølelse er å våge suksess, tåle å gjøre feil, tåle å ta feil.» Tja, dette har definitivt blitt bedre med årene 😀

I forhold til hvordan jeg oppfatter meg selv og hvordan jeg tror andre oppfatter meg, så er jeg nok omtrent der jeg ønsker å være. Selvbildet mitt er vel da ganske robust tror jeg. 

Jeg tror speilet ville vise meg at jeg også har selvinnsikt. Jeg er stort sett snill og grei, men kan være ganske sta også innenfor noen temaer. Sånn tror jeg også omverdenen oppfatter meg. 

Jeg har vært sammen med damer med ganske dårlig selvtillit og selvfølelse. Det kan være ganske slitsomt i grunn, men også ganske morsomt og spennende hvis man ser at dette bedres over litt tid. 

Veldig fint spørsmål fra trådstarter forresten. Dette er viktige tema❤️

Profilbilde Missred ID-Verifisert 15-02-23, 21:16
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Innlandet Gjøvik
Kjønn: Kvinne
Rating: 9 / 0 / 0

Sjøltilliten; helt fin, veit hva jeg er god for og kan ifht fag, evner osv. Jeg kan endel om ganske mye. Men jeg er ganske sjenert.... fram til jeg er relativt trygg på situasjonen 😏

Selvfølelse;  ganske drit, men jobber med saken. Jeg veit jeg er verdt mer enn jeg trur, jeg bare trur ikke på det. Så der er jeg dessverre avhengig av andres handlinger mot meg, til å tru noe bra om meg sjøl.

Sjølbildet; nesten like dårlig som forrige. Jeg har helt alminnelig utseende, vekta plager meg, men finner bare folk jeg trives med som får meg til å føle meg fin. Får heller høre jeg er søt enn pen sånn sett. Riktignok så kan sminke totalforandre ansiktet mitt, men viser alltid et helt vanlig (på grensa til stygt) bilde til nye folk. Så jobber ganske aktivt med å kutte alle som ikke er bra for meg slik. 

Sjølinnsikt; jeg sier aldri noe på nett, i forum o.l som jeg ikke kunne sagt rett til folk face to face. Så jeg er ærlig, kan være krass og krevende. Jeg trenger folk som utfordrer meg uten å bare yppe. Slikt går jeg fort lei, uansett om det er en random person jeg ikke kjenner eller bestevennen. Men til de som gir meg verden, så gir jeg dobbelt tilbake 🙌

Husk å les bio før melding🙌🙌


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Parvest9195 ID-Verifisert 26-02-23, 07:26
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Selvinnsikt er nok det viktigste 😅 men det er mye vanskeligere å finne noen med selvinnsikt enn noen som synes høyt om seg selv. 

Profilbilde Slettet bruker 26-02-23, 16:51
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Rogaland Stavanger
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Nice but naughty

Min erfaring er at kvinner er mye mer selvkritisk enn oss menn. Vi menn har ofte en overdreven tro på oss selv 😜

Kvinner har også ofte en større spennvidde i det seksuelle repertoar….

Profilbilde Nice but naughty Trådstarter 27-02-23, 18:05
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 30 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde privatmann

Det kommer an på personlighet også- har da vært borti damer som har mer enn nok tro på seg selv 😉 Men det kan nok være noe trend i det du sier- men hvorfor er det sånn..? 🤷‍♀️

Idaho? No, U da ho! 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Iceman1 27-02-23, 19:43
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Rogaland Stavanger
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Nice but naughty

Er det sånn ,??

**,?

Profilbilde Nice but naughty Trådstarter 27-02-23, 19:48
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 30 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Iceman1

Vet ikke 😂 derfor jeg spør 🤪

Idaho? No, U da ho! 

Profilbilde Slettet bruker 28-02-23, 03:43
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Shit dette måtte eg tenke meir på enn eg er villig til å innrømme! 😁 

Sjølvinnsikt har eg bra med, eg veit mine svakheter, samt mine sterke sider som eg nyttar godt. Sjølvinnsikt er ein av eigenskapane eg verdsett høgast hos andre mennesker så eg passe godt på og analysera meg sjølv grundig i relasjon - på godt og vondt. Eg er av typen så kan ta mykje plass rund bordet i ett møte men klar nokk over det til at det ikkje blir problem! 

Sjølvbiletet er eg usikker på då det varierer med årstida og er egentlig litt avhengig av mellommenneskelig kontakt. Som regel bra altså men av dei 3 er det den som varierar og det smittar jo over på dei andre. 

Sjølvtilliten er bra i lag med sjølvinnsikta . eg får ting til og hive meg rett ut i alt mulig og kjem alltid i mål. Derimot er det sesongavhengig når eg hiver meg i gang med handy mann prosjekt o.l, noko samfunnsnyttig eller tar ei rolle i noko. 


Dette var kvalitetspost, kudos! 

Profilbilde MischiefsAlike 28-02-23, 12:47
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Nice but naughty

Jeg tenkte det kanskje var litt avhengig av hva slags partner man så etter, men jeg er ikke så sikker på det heller. Selv er jeg opptatt av sunne balanser, og det fordrer jo også litt av selvinnsikten du nevner. Av de tre nevnte er vel en positiv selvfølelse den viktigste, enten det gjelder lek med sadistiske innslag eller en romantisk relasjon. At hun søker lek av lyst og tenning, ikke fordi hun i egne øyne kun fortjener smerte. At hun er seg selv og finner glede og behag i samvær, ikke fordi hun må ha det for å utfylle seg selv.

Så har man alltids sitt å jobbe med selv, naturligvis, være seg nesestyvere eller kilevinker av eldre eller nyere art som har køddet litt med oppfatningene man satt med. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.