Profilbilde HrBestemt 11-04-23, 21:30
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Mye gode svar her - tenker at en som oppfører seg slik du beskriver nok ikke er en med mye erfaring, og er et greit rødt flagg i så måte.

Profilbilde AnonymBrukeren 11-04-23, 21:48
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Nice but naughty

Fyren høres ut som en kvasi-psykolog og er trolig på en solid bærtur. Hvor mange på denne siden har ikke opplevd å snakke (over meldinger) med folk som i virkeligheten viser seg å være det motsatte av det de sier om seg selv? Slikt sett skulle jo enhver person som er på søken etter spenning og som ønsker å treffe et par for trekant eller en mann treffe en annen mann ikke hatt noen problemer med å møte opp? For jeg antar at ordvekslingen nok hadde vært av en slik karakter at de snakket om erotikk. Men på den andre siden kan man danne seg et slags inntrykk av folk man kommer i kontakt med på slike sider der vedkommende viser lite interesse for den andre, men forteller mye om sitt liv. Allerede der er mye meg, meg og meg. I en slik dialog er det fort gjort å bli den empatiske mottaker for hvem vil være slem/ufin/uhyggelig mot andre? Særlig dersom den andre har en trist historie å fortelle?

Bare for å ha sagt det; manipulasjon skjer kun ansikt-til-ansikt. Hva den andre forsøker seg på over meldinger blir kun spekulasjoner, men det handler mye om hva som aktiveres av tanker og følelser i en selv. Så du har helt rett i at vedkommende prøvde seg på å leke psykolog, men mislyktes fullstendig og jeg tipper at hele greia hadde lite sjarmerende effekt på deg.  Personlighet er en ganske komplisert greie og kan ikke plasseres kategorisk selv om vitenskapen elsker å gjøre nettopp det. Til det er mennesket for "uregjerlig". Men at visse personlighetstrekk er nedarvede og kommer oftere til syne er en riktig og vitenskapelig bevist.

Men for å ha en snev av sjanse til å uttale seg om personlighet innebærer at en har solide kunnskaper om normalpsykologien vel som abnormalitet. Det er ikke mange tiårene siden BDSM/homofili/trans ble forstått som avvik fra normalen. Men med vitenskapelig fremskritt er disse ikke lenger ansett som "sykdommer". Likeledes må en ha tilgang til livshistorien til en person for i det hele tatt å kunne påstå ting som har med personlighet å gjøre.

Den fyren har muligens ikke møtt så mange i sitt liv for det han sa er litt morsomt å tenke på. Jenta som er stille og sjenert på jobben er plutselig sexgudinnen i senga? Hørt om den? 

Profilbilde Lexy VIP ID-Verifisert 12-04-23, 17:31 Lille
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 39 / 0 / 0

Spørre tilbake om de er naturlig dumme kanskje? 😇🤭🤭


«Mer Lexy?  join Lexy’s fanclub gruppe «😘😇 

Lexy’s fanclub gruppe
For women, the best aphrodisiacs are words. The G-spot is in the ears. He who looks for it below there is wasting his time.


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde +BATTERY+ VIP Moderator 12-04-23, 18:09
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Mann
Rating: 6 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Gudinne

Får håpe du ikke er mannevond  og er flink til å belønne "snille" menn også😜 

Med sunn galskap og dårlig hukommelse blir livet en fantastisk reise. 

Profilbilde Ddeterm 12-04-23, 18:22
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 5 / 0 / 0

Jeg er mest naturlig, med en liten dæsj på toppen.

Profilbilde Afrodite86 ID-Verifisert 13-04-23, 08:14
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Ååå du var utsatt for en sånn en.  Det er mennesker med problemer som har misforstått bdsm. Rett og slett.

Selv elsker jeg å motta smerte, men er ei underdanig. Heller tvert imot, da en av mine store nytelser er å være slem mot slave/tøsen min.. 

Har mistet tellinga på hvor mange som insisterte på at jeg må måtte være underdanig og for så å prøve å presse meg inn i en eller annen rolle de mener passer mine behov 🤚 og lord, hvis jeg bare ikke måtte dra på jobb, kunne jeg skrevet en liten avhandlingen om temaet 😂

Har av slike opplevd å bli både kjeftet huden full og bli blokkert. Du fikk ham nok til å føle seg veldig, veldig liten og trolig var det på sin plass.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Parvest9195 ID-Verifisert 13-04-23, 08:57
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Nice but naughty

Vi unngår glatt alle som hevder å være DOM eller oppfører seg på en slik måte du beskriver, har dårlig erfaring med slike når det gjelder kommunikasjon grensesetting og lignende. 

Vi er hverken eller må vi våge å påstå. Egentlig er hele aspektet noe som gir avsmak. For oss er det snill som gjelder. 


Selv ønsker vi ikke å settes i bås, og hvilken bås det skulle blitt aner vi ikke for ikke er vi dominant, og vi er hvertfall ikke underdanig begge deler er turn off for oss. 

Gjensidig respekt og nytelse er vår greie. 

Nå er det ikke meningen å fornerme de som liker slik men vi begge liker kontroll over oss selv, og pga egen historikk må vi ha det slik. 

Profilbilde Triptych 13-04-23, 10:06
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Akershus Asker
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Sydenstemning82

Det er en sannhet med modifikasjoner, men i den etablerte sannhet for hva som hva som innebærer sunn, sikker og samtykkende BDSM, så er det den underdanige som definerer rammene som den dominante får utfolde seg fritt innenfor. Det er den underdaniges grenser som skal respekteres, følgelig har vedkommende en veto-rett for hva som skal gjøres med egen kropp. Disse grensene skal helst fastsettes på forhånd av begge parter (De dominante har også sine grenser, tro det eller ei), men kan reforhandles underveis, dersom det er behov for dette. Den underdanige har da to muligheter for å sette grenser; i forhandlinger, men også under selve akten. 

For dialog underveis, så brukes sk. kodeord for å signalisere at ting ikke er greit. Normal kotyme er fargebasert (f.eks gul og rødt - hvor gult betyr vent og rødt betyr stopp), men kan i prinsippet være hva som helst av ord og uttrykk, så lenge partene er enige. "Slår du meg en gang til, så skal jeg stappe den pisken opp der solen aldri skinner" er relativt lett å tolke, mens "Jeg elsker det" kan misforståes.  I enkelte tilfeller brukes også en fysisk ting som holdes i hånden, f.eks en ball eller bjelle, dersom den underdanige ikke har mulgheten til å uttrykke seg verbalt. Som de ansvarlige personene vi har, så bruker vi også kodeord i vår personlige omgang - i vårt tilfelle kan den underdanige bare si "Chüchlichästli" og så stanser vi. Vår dominante språknerd insisterer da naturligvis på korrekt uttale for at dette skal bli hørt. 

Utifra den konteksten kan man med rette si at at den underdanige har makten, men med tanke på hvor stor mental påvirkningskraft den dominante har ettersom forholdet vokser, så er grensene relativt flytende. Her finnes det en smal sti med bratte bakker på begge sider, hvor begge parter kan (også ubevisst) påvirke den andre til å samtykke til noe som egentlig ikke er OK - Dialog og forståelse er fremdeles alfa og omega innenfor BDSM, som i alle andre parforhold forøvrig.

Et av de største problemområdene er når en bestemt handling er en stor fetish for den ene parten, og ikke i det hele tatt for den andre - I opphissede situasjoner tenker man ikke alltid helt rasjonelt - og om forskjellene er store nok, så kan det bety at forholdet ikke har gode forutsetninger for å vare. Derfor er det også vanlig at man lister en del av sine tenningsnøkler i profilen, for å være sikker på at man møter noen som er nogenlunde kompatibel med de kinks man ønsker å oppfylle.

"Faen hele natten", som reklamen her sier.

Profilbilde Slettet bruker 13-04-23, 10:15
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Triptych

Takk for detaljert og utfyllende svar. Jeg ble faktisk litt klokkere på det og det er mye som gir mening etter du kom med litt forklaring rundt tema. Utifra det jeg skjønner så har ( BDSM ) et veldig stor spekter med veldig mange variasjoner men nøkkelen til at alt dette skal fungere på best mulig måte uavhengig av hvordan man velger å gå frem er kommunikasjon. Men dette er også noe hvis jeg tolker det rett som må på en måte være naturlig for en ikke sant? Man må ha det inni seg eller blir man det etterhvert jo mer man utforsker i dette? Eller er det kanskje at noen må bryte enkelte barierrer og noe enkelte hadde uttalt som "tabu" for at det skal falle naturlig?

You can be alive but only when you let passion take over is when you feel alive.
Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.